agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 hmmm i jak idzie budowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona1661348180 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Weekendzik zapowiada się śliczny więc najlepiej wystawić ciałka na słoneczko i się opalac Ja chciałam się pochwalić że wczoraj wybrałam się na zakupy w poszukiwaniu prezentu i jestem z siebie dumna obskoczyłam Tesco Castorame i Galerie Łódzką wszystko o jednej kuli a dzisiaj wstałam i żadnego bolu żadnych zakwasów super oby tak dalej mi szło. A co do pełnosprawnych i ich spojrzen to jednak nie bylo tak najgorzej jak myslalam a wrecz przeciwnie spotkalam naprawde sporo ludzi w podobnej sytuacji a to jedna kula a to dwie napewno bylo nam razniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Z oporem, bo jak tu można wyczytać fachowcy wyemigrowali, są tylko pojedyncze okazy. Jeden lekarz we Wrocławiu i babcia-znachorka buszująca Ino(we)Wrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 IwonaŁódź wrote: Weekendzik zapowiada się śliczny więc najlepiej wystawić ciałka na słoneczko i się opalac Ja chciałam się pochwalić że wczoraj wybrałam się na zakupy w poszukiwaniu prezentu i jestem z siebie dumna obskoczyłam Tesco Castorame i Galerie Łódzką wszystko o jednej kuli a dzisiaj wstałam i żadnego bolu żadnych zakwasów super oby tak dalej mi szło. A co do pełnosprawnych i ich spojrzen to jednak nie bylo tak najgorzej jak myslalam a wrecz przeciwnie spotkalam naprawde sporo ludzi w podobnej sytuacji a to jedna kula a to dwie napewno bylo nam razniej Ja też ćwiczyłem chodzonego do późna w nocy na imprezie firmowej. Trochę próbowałem o jednej kuli, ale jak dojechałem do domu, wtedy poczułem wage problemu - myślałem że noga mi odpadnie z bólu i spuchnięta jak u słonia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 zawsze to coś może trzeba Wrocław odwiedzić... polecam - ładne miasto i jak widać służba zdrowia na medal (patrz:maczek bez małpich przeszczepów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 hej :> ja własnie z miasta wróciłam obiadek gotuje juz powoli :> łososika w warzywkach mniamm:D jakby co zapraszam na obiadek:D a potem na opalanko:> mam taki pomysl.. nad jeziorko i popływac Bożżż marze o tym.. ale no kurcze jak tu sie w stroju pokazać:d przy biodrze mam jeszcze taka "bule" napuchniete i nie uwierzycie od wypadku czyli 4 miesiace jeszcze sine:-/ grr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabrysiabogatko Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 jak chodziłam o kulach to też spotykałam często ludzi podobnych do mnie !!Jak widzą takich ludzi to zaraz ich lubię i rozumię bo wiem co czują!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote: IwonaŁódź wrote: Weekendzik zapowiada się śliczny więc najlepiej wystawić ciałka na słoneczko i się opalac Ja chciałam się pochwalić że wczoraj wybrałam się na zakupy w poszukiwaniu prezentu i jestem z siebie dumna obskoczyłam Tesco Castorame i Galerie Łódzką wszystko o jednej kuli a dzisiaj wstałam i żadnego bolu żadnych zakwasów super oby tak dalej mi szło. A co do pełnosprawnych i ich spojrzen to jednak nie bylo tak najgorzej jak myslalam a wrecz przeciwnie spotkalam naprawde sporo ludzi w podobnej sytuacji a to jedna kula a to dwie napewno bylo nam razniej Ja też ćwiczyłem chodzonego do późna w nocy na imprezie firmowej. Trochę próbowałem o jednej kuli, ale jak dojechałem do domu, wtedy poczułem wage problemu - myślałem że noga mi odpadnie z bólu i spuchnięta jak u słonia a co grali? pożegnanie z afryką - że słoń sie wprosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote:Z oporem, bo jak tu można wyczytać fachowcy wyemigrowali, są tylko pojedyncze okazy. Jeden lekarz we Wrocławiu i babcia-znachorka buszująca Ino(we)Wrocławiu Zapraszam do Inowrocławia :> wiem gdzie ta babcia mieszka:x jakby co hehehe jest z Inowrocławia:) uwierz chodze jak bomba troche palec mnie boli ale w zdrowej nodze bo zbiity naaa maxa i troche napuchl ale zlaman noga no superek:>:> a może jakis masaz nózki by pomógł:>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 gabrysiabogatko wrote: jak chodziłam o kulach to też spotykałam często ludzi podobnych do mnie !!Jak widzą takich ludzi to zaraz ich lubię i rozumię bo wiem co czują!!! wiesz Gabi ja myślę że my dopiero teraz szukamy podobnych sobie...i dostrzegamy bratków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel nieśmiałku - zobacz jak przyciągasz kobiety - zleciały się jak na zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 mackowska wrote: hej :> ja własnie z miasta wróciłam obiadek gotuje juz powoli :> łososika w warzywkach mniamm:D jakby co zapraszam na obiadek:D a potem na opalanko:> mam taki pomysl.. nad jeziorko i popływac Bożżż marze o tym.. ale no kurcze jak tu sie w stroju pokazać:d przy biodrze mam jeszcze taka "bule" napuchniete i nie uwierzycie od wypadku czyli 4 miesiace jeszcze sine:-/ grr Ja też jestem dokładnie 4 miesiące od wypadku i też siniaki na nodzie w miejscu złamania Ale u mnie dziś ma padać, więc strój plazowy sobie odpuszczę smileys/bigwink.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote: korel nieśmiałku - zobacz jak przyciągasz kobiety - zleciały się jak na zamówienie a on sobie gdzies uciekł:> no no:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote:mackowska wrote:hej :> ja własnie z miasta wróciłam obiadek gotuje juz powoli :> łososika w warzywkach mniamm:D jakby co zapraszam na obiadek:D a potem na opalanko:> mam taki pomysl.. nad jeziorko i popływac Bożżż marze o tym.. ale no kurcze jak tu sie w stroju pokazać:d przy biodrze mam jeszcze taka "bule" napuchniete i nie uwierzycie od wypadku czyli 4 miesiace jeszcze sine:-/ grrJa też jestem dokładnie 4 miesiące od wypadku i też siniaki na nodzie w miejscu złamania Ale u mnie dziś ma padać, więc strój plazowy sobie odpuszczę smileys/bigwink.gifaha rozumiem :> kurcze mówie Ci mnie wkurza ten obrzęk przy zlamanej nodze kurcze nawet miesien z posladka mi uciekł..((((((ale będzie ok kurka wodna musii:> no jestem with You:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 mackowska wrote: agula wrote: korel nieśmiałku - zobacz jak przyciągasz kobiety - zleciały się jak na zamówienie a on sobie gdzies uciekł:> no no:D daleko nie ucieknie...Oni zawsze wracają ale kobitki pouciekały no cóż mamy tyle obowiązków.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote:zawsze to coś może trzeba Wrocław odwiedzić... polecam - ładne miasto i jak widać służba zdrowia na medal (patrz:maczek bez małpich przeszczepów)Owszem, Wrocław to ładne miasto Próbowałem wczoraj tych sztuczek jak ten uzdrowiciel u którego była Anita, ale niestety przy uderzaniu w piętę czuję silny ból w miejscu złamania Ale może to dlatego że Anita jest 6 miesięcy od wypadku, a ja dopiero (aż !!!) 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 ja dzisiaj dopiero:-/ dostałam pisemko z Policji ze sprawa Mojego wypadku art 177 1 kk jest w sądzie w końcu hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: IwonaŁódź wrote: Weekendzik zapowiada się śliczny więc najlepiej wystawić ciałka na słoneczko i się opalac Ja chciałam się pochwalić że wczoraj wybrałam się na zakupy w poszukiwaniu prezentu i jestem z siebie dumna obskoczyłam Tesco Castorame i Galerie Łódzką wszystko o jednej kuli a dzisiaj wstałam i żadnego bolu żadnych zakwasów super oby tak dalej mi szło. A co do pełnosprawnych i ich spojrzen to jednak nie bylo tak najgorzej jak myslalam a wrecz przeciwnie spotkalam naprawde sporo ludzi w podobnej sytuacji a to jedna kula a to dwie napewno bylo nam razniej Ja też ćwiczyłem chodzonego do późna w nocy na imprezie firmowej. Trochę próbowałem o jednej kuli, ale jak dojechałem do domu, wtedy poczułem wage problemu - myślałem że noga mi odpadnie z bólu i spuchnięta jak u słonia a co grali? pożegnanie z afryką - że słoń sie wprosił Głównie to słuchać było "krzyki" bażantów, które tam mają piekne okazy - dwór w Tomaszowicach pod Krakowem. Ale coś w tym jest, bo ptrzypominają krzyki małp afrykańskich. Ale było bardzo miło i dużo różnych pyszności z grila. Zorganizowaliśmy sobie prywatne zakłady na zwycięzców EURO2008 Postawiłem na Hiszpanię, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:zawsze to coś może trzeba Wrocław odwiedzić... polecam - ładne miasto i jak widać służba zdrowia na medal (patrz:maczek bez małpich przeszczepów)Owszem, Wrocław to ładne miasto Próbowałem wczoraj tych sztuczek jak ten uzdrowiciel u którego była Anita, ale niestety przy uderzaniu w piętę czuję silny ból w miejscu złamania Ale może to dlatego że Anita jest 6 miesięcy od wypadku, a ja dopiero (aż !!!) 4.może nieodpowiednio uderzasz....poza tym macie inne złamania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 mackowska wrote: ja dzisiaj dopiero:-/ dostałam pisemko z Policji ze sprawa Mojego wypadku art 177 1 kk jest w sądzie w końcu hehehe nie zazdroszczę przechodzić przez tą procedurę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote: mackowska wrote: ja dzisiaj dopiero:-/ dostałam pisemko z Policji ze sprawa Mojego wypadku art 177 1 kk jest w sądzie w końcu hehehe nie zazdroszczę przechodzić przez tą procedurę ehh mam Nadzieje że przezyje e no w końcu kiedys w przeszłości chcialam pujśc na prawo ale Moja dusza informatyczna nie pozowliła mi także mysle ze będzie ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 gabrysiabogatko wrote: jak chodziłam o kulach to też spotykałam często ludzi podobnych do mnie !!Jak widzą takich ludzi to zaraz ich lubię i rozumię bo wiem co czują!!! Mnie to też trochę zmieniło. Nawet dziwię sie że ludzie obcy na ulicy generalnie są bardzo uczynni I wiedzą jak najlepiej pomóc żeby np. otworzyć windę, żeby coś podać, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Ja też ćwiczyłem chodzonego do późna w nocy na imprezie firmowej. Trochę próbowałem o jednej kuli, ale jak dojechałem do domu, wtedy poczułem wage problemu - myślałem że noga mi odpadnie z bólu i spuchnięta jak u słonia a co grali? pożegnanie z afryką - że słoń sie wprosił Głównie to słuchać było "krzyki" bażantów, które tam mają piekne okazy - dwór w Tomaszowicach pod Krakowem. Ale coś w tym jest, bo ptrzypominają krzyki małp afrykańskich. Ale było bardzo miło i dużo różnych pyszności z grila. Zorganizowaliśmy sobie prywatne zakłady na zwycięzców EURO2008 Postawiłem na Hiszpanię, zobaczymy. ból - oznaka że nerwy Ci grają,,,,po ostatnich przejażdżkach samochodowych moja wyglądała identycznie.bażanty?....ale chyba z grilla tak wrzeszczały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote:gabrysiabogatko wrote:jak chodziłam o kulach to też spotykałam często ludzi podobnych do mnie !!Jak widzą takich ludzi to zaraz ich lubię i rozumię bo wiem co czują!!!Mnie to też trochę zmieniło. Nawet dziwię sie że ludzie obcy na ulicy generalnie są bardzo uczynni I wiedzą jak najlepiej pomóc żeby np. otworzyć windę, żeby coś podać, itd.też to zauważyłam...ludzie są mili, patrzą ci prosto w oczy i mówią "nie dawaj się".dwa razy mnie podeptali, ale to oczywiście inni połamańcy w kolejce to doctora korytarze za wąskie dla gipsowych i kulawych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote: korel nieśmiałku - zobacz jak przyciągasz kobiety - zleciały się jak na zamówienie Bo taka urocza (hehe akurat ) nieśmiałość przyciąga. Nie żebym tym manipulował, ale ... dobrze o tym wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 mackowska wrote: agula wrote: mackowska wrote: ja dzisiaj dopiero:-/ dostałam pisemko z Policji ze sprawa Mojego wypadku art 177 1 kk jest w sądzie w końcu hehehe nie zazdroszczę przechodzić przez tą procedurę ehh mam Nadzieje że przezyje e no w końcu kiedys w przeszłości chcialam pujśc na prawo ale Moja dusza informatyczna nie pozowliła mi także mysle ze będzie ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote: mackowska wrote: agula wrote: korel nieśmiałku - zobacz jak przyciągasz kobiety - zleciały się jak na zamówienie a on sobie gdzies uciekł:> no no:D daleko nie ucieknie...Oni zawsze wracają ale kobitki pouciekały no cóż mamy tyle obowiązków.... Oj, Ty Agula wiesz co mówisz Masz rację, a może doświaczenia ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Ja też ćwiczyłem chodzonego do późna w nocy na imprezie firmowej. Trochę próbowałem o jednej kuli, ale jak dojechałem do domu, wtedy poczułem wage problemu - myślałem że noga mi odpadnie z bólu i spuchnięta jak u słonia a co grali? pożegnanie z afryką - że słoń sie wprosił Głównie to słuchać było "krzyki" bażantów, które tam mają piekne okazy - dwór w Tomaszowicach pod Krakowem. Ale coś w tym jest, bo ptrzypominają krzyki małp afrykańskich. Ale było bardzo miło i dużo różnych pyszności z grila. Zorganizowaliśmy sobie prywatne zakłady na zwycięzców EURO2008 Postawiłem na Hiszpanię, zobaczymy. czuję powiew hazardu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 mackowska wrote:korel wrote:Z oporem, bo jak tu można wyczytać fachowcy wyemigrowali, są tylko pojedyncze okazy. Jeden lekarz we Wrocławiu i babcia-znachorka buszująca Ino(we)Wrocławiu Zapraszam do Inowrocławia :> wiem gdzie ta babcia mieszka:x jakby co hehehe jest z Inowrocławia:) uwierz chodze jak bomba troche palec mnie boli ale w zdrowej nodze bo zbiity naaa maxa i troche napuchl ale zlaman noga no superek:>:> a może jakis masaz nózki by pomógł:>?Oj tak, masaż taaaaak Ale ja nie chce od tej babci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Korel wolałby młode delikatne rączki oplatające jego połamaną nóżkę i duszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi