Iwona1661348180 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 alakali wrote: IwonaŁódź wrote: Weekendzik zapowiada się śliczny więc najlepiej wystawić ciałka na słoneczko i się opalac Ja chciałam się pochwalić że wczoraj wybrałam się na zakupy w poszukiwaniu prezentu i jestem z siebie dumna obskoczyłam Tesco Castorame i Galerie Łódzką wszystko o jednej kuli a dzisiaj wstałam i żadnego bolu żadnych zakwasów super oby tak dalej mi szło. A co do pełnosprawnych i ich spojrzen to jednak nie bylo tak najgorzej jak myslalam a wrecz przeciwnie spotkalam naprawde sporo ludzi w podobnej sytuacji a to jedna kula a to dwie napewno bylo nam razniej ej Iwona jestes lepsza ode mnie.Ja o jednej kuli chodze troche ale tylko po kuchni i to z odpoczynkiem bo boli mnie biodro-to zdrowe.kurcze musze wyskakiwac stad bo za mna moi goscie przyszli i musze z nimi tez pogadac. Jestem pod wrażeniem że tak dobrze mi szło. Oczywiście na wszelki wypadek w samochodzie czekała na mnie druga kula ale okazała się niepotrzebna udało mi się obejsc bez niej. A co to twoich osiągnięć to na pewno jeszcze troszke i bedziesz mogła się pochwalić ze juz chodzisz i zadna kula nie jest ci potrzebna Zycze Ci tego z całego serduszka i oczywiscie wszystkim innym polamancom rowniez Zrastajmy sie szybko i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona1661348180 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote: mackowska wrote: a ja wróciłam poopalałam się:> widze ze dwóch masazystów do dyspozycji:> eee lepiej sie schowam bo mnie tu dziewczyny zagryza że im mężczyzn podrywam:D ale slonko daje nie samowicie eee no co Ty...nikt tu nie będzie nikogo gryzł...wystarczy dla wszystkich Jakoś się podzielimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 pgb1979 wrote:korel wrote:pgb1979 wrote:Akurat kobiece pośladki to mój fetysz A co do Polski, oczywiscie calym sercem za naszymi, ale czarno to widze. I to wcale nie mecz z Niemcami czarno widze, czarniej widze mecz z Chorwatami i Austrią, którą nasi oczywiscie zlekceważą.Pośladki to sprawa oczywista (siatkówka plażowa to piekny sport ... ), do tego jeszcze nogi i piękne stopy - uwielbiam Dobrze że juz jest ciepło i dziewczyny się rozbierają Trochę mamy pecha z tą naszą kontuzjowaną ekipą, a musimy mieć bardzo dużo szczęścia na Euro. Bo nasi sami ciągle są jeszcze w szoku że awansowali, i wyglądają tak jakby to im zupełnie juz wystarczyło za całe EURO.Wiesz że z powodu tej mojej kontuzji dałem koleżance dobry bilet vipowski na mecz na Austrię na 12-go. To złamanie to jest kanał Nie będę tam człapał po trybunach o kulach i siedział na stadionie przez 3 godziny Zostaje tylko TV.No to powiem Ci ze lipa z tym biletem. Szkoda, ja mimo wszystko chyba bym pojechal, nawet w tym stanie w którym jestem. Napewno byloby bardzo fajnie.Proszę wpisywać kto na kogo stawia w Mistrzostwach Europy. Zobaczymy, ktory połamaniec będzie miał szczescie i wygra... browarka. Ja stawiam 1. PGB1979 - Portugalia2. Korel - Hiszpania...3. Agula - Niemcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 a ja rozkrecilam sobie glosniki i robie przeczyszczenie :>aaaaaa no Moje Portugalia :] no chyba nie Polska:D hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 1. pgb1979 - Portugalia2. Korel - Hiszpania3. Agula - Niemcy4. mackowska - Portugaia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 pgb1979 wrote:1. pgb1979 - Portugalia2. Korel - Hiszpania3. Agula - Niemcy4. mackowska - Portugaia...5. Lisiu - Niemcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 1. pgb1979 - Portugalia2. Korel - Hiszpania3. Agula - Niemcy4. mackowska - Portugaia5. lisiu - Niemcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 pgb1979 wrote:1. pgb1979 - Portugalia2. Korel - Hiszpania3. Agula - Niemcy4. mackowska - Portugaia5. lisiu - Niemcy...wiesz Piotrek ja się zdecydować nie mogę ...wszyscy są tacy,,,,,nieprzewidywalni...ale najważniejszy jest i tak fair play.mam nadzieję że bez względu na zwycięstwo będziemy świadkami dobrego widowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 sercem zawsze BIAłO CZERWONI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 agula wrote:pgb1979 wrote:1. pgb1979 - Portugalia2. Korel - Hiszpania3. Agula - Niemcy4. mackowska - Portugaia5. lisiu - Niemcy...wiesz Piotrek ja się zdecydować nie mogę ...wszyscy są tacy,,,,,nieprzewidywalni...ale najważniejszy jest i tak fair play.mam nadzieję że bez względu na zwycięstwo będziemy świadkami dobrego widowiska Wiesz Aga, komuś trzeba kibicować jak nasi odpadną... Zdecydowałas sie na Niemców i niech tak zostanie. Choc wiesz, że Niemcy jesli dojdą do finału to po drodze wyeliminują naszych. No ale jestem w stanie Cie zrozumieć, wszak gra w ich reprezentacji dwóch Polaków i to dlatego pewnie im bedziesz kibicowac. Zresztą nie tylko Ty ale i lisica.A moja Portugalia dziś wygrała.No nie tylko moja ale i Magdy. I niech tak trzymają.A jutro bede trzymał kciuki za Polaków i juz nie moge sie doczekac meczu.Dobrej nocy wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 witam wszystkich.co do meczu to oczywiście też będę śledzić wyczyny naszych.transmisja chyba od 20.15 w polsacie...trzeba się uzbroić w jakiś uspokajacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 ...bo my z Niemcami jeszcze nie wygraliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Dzień Dobry Ja też stawiam na kogoś innego, ale będę trzymał za naszych. Nawet z parasolek zrezygnuję .... Chciałbym tylko żeby nasi dobrze zagrali i nie dali plamy. Podskórnie czuję, że to i tak sporo jak dla tej ekipy. Agula, a jednak przemówił przez Ciebie rozum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 masz na myśli chwilowe stawianie na Chorwatów?kurcze są czarnym koniem mistrzostw...chociaż faktycznie mało osób wierzy że dadzą rade wygrać me...to dumny naród i dobrych mają zawodników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 a w naszej drużynie coś za dużo kontuzji-Kuszczak i Błaszczykowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel powiedz jak po spotkaniu klasowym????brylowałeś pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 agula wrote:masz na myśli chwilowe stawianie na Chorwatów?kurcze są czarnym koniem mistrzostw...chociaż faktycznie mało osób wierzy że dadzą rade wygrać me...to dumny naród i dobrych mają zawodnikówMam na myśli to, że jednak obstawiasz Niemców jako zwyciezców turnieju. Mimo, że jesteś fantastyczną laską i do tego jeszcze często masz rację , to mam nadzieję żę tutaj się bardzo mylisz i Niemcy dostaną ostro w dupę, jak nie od nas to od kolejnych.A Chorwaci to szalenie sympatyczny naród, lubię spędzać tam wakacje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Dziendobereeeekkk:)no ja to tak chciałabym własnie żeby Polacy plamy nie dali zeby dobrze zagrali... a moze dzisiaj zdarzy się cud? i wygramy..? wątpie ale jak to się mówi nigdy nie mów nigdy:) heheh ja sniadanko zjem biore ksiązki i ide na słonko:D bo ponoc od jutra deszcze:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:masz na myśli chwilowe stawianie na Chorwatów?kurcze są czarnym koniem mistrzostw...chociaż faktycznie mało osób wierzy że dadzą rade wygrać me...to dumny naród i dobrych mają zawodnikówMam na myśli to, że jednak obstawiasz Niemców jako zwyciezców turnieju. Mimo, że jesteś fantastyczną laską i do tego jeszcze często masz rację , to mam nadzieję żę tutaj się bardzo mylisz i Niemcy dostaną ostro w dupę, jak nie od nas to od kolejnych.A Chorwaci to szalenie sympatyczny naród, lubię spędzać tam wakacje ...dzięki za szczerość...wakacje w Chorwacji były moimi najlepszymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 mackowska wrote: Dziendobereeeekkk:)no ja to tak chciałabym własnie żeby Polacy plamy nie dali zeby dobrze zagrali... a moze dzisiaj zdarzy się cud? i wygramy..? wątpie ale jak to się mówi nigdy nie mów nigdy:) heheh ja sniadanko zjem biore ksiązki i ide na słonko:D bo ponoc od jutra deszcze:( mimo tego że stawiałam na Niemców też bym chciała żebyśmy im dokopali...ale to piłka.trudno cokolwiek przewidzieć.mam nadzieję że zagramy dobry mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 agula wrote: korel powiedz jak po spotkaniu klasowym????brylowałeś pewnie Spotkanie było naprawdę super, wszyscy się rozpoznaliśmy. Ktoś przyjechał z Włoch, ktoś inny z Niemiec, i z paru miast Polski. Dziewczyny wyglądały rewelacyjnie, aż byłem w szoku, pamiętając je sprzed 30 lat Udało się zgromadzić ponad 20 osób. Jak u Ciebie, ja z 2 laskami extra (= spoza listy klasowej ) czułem się doskonale, a szczególnie jak te laski z krwi i kości współczuły mi ... to było naprawdę przyjemne smileys/bigwink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel powiedz jak po spotkaniu klasowym????brylowałeś pewnie Spotkanie było naprawdę super, wszyscy się rozpoznaliśmy. Ktoś przyjechał z Włoch, ktoś inny z Niemiec, i z paru miast Polski. Dziewczyny wyglądały rewelacyjnie, aż byłem w szoku, pamiętając je sprzed 30 lat Udało się zgromadzić ponad 20 osób. Jak u Ciebie, ja z 2 laskami extra (= spoza listy klasowej ) czułem się doskonale, a szczególnie jak te laski z krwi i kości współczuły mi ... to było naprawdę przyjemne smileys/bigwink.gif haha laski na laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:masz na myśli chwilowe stawianie na Chorwatów?kurcze są czarnym koniem mistrzostw...chociaż faktycznie mało osób wierzy że dadzą rade wygrać me...to dumny naród i dobrych mają zawodnikówMam na myśli to, że jednak obstawiasz Niemców jako zwyciezców turnieju. Mimo, że jesteś fantastyczną laską i do tego jeszcze często masz rację , to mam nadzieję żę tutaj się bardzo mylisz i Niemcy dostaną ostro w dupę, jak nie od nas to od kolejnych.A Chorwaci to szalenie sympatyczny naród, lubię spędzać tam wakacje ...dzięki za szczerość...wakacje w Chorwacji były moimi najlepszymi W Chorwacji jestem co roku od 6 lat, i doskonale sie tam czuję, prawie jak u siebie. Mam tam swoich dobrych, znajomych Chorwatów To lato nie będzie niestety 7-mym moim pobytem u nich .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: korel powiedz jak po spotkaniu klasowym????brylowałeś pewnie Spotkanie było naprawdę super, wszyscy się rozpoznaliśmy. Ktoś przyjechał z Włoch, ktoś inny z Niemiec, i z paru miast Polski. Dziewczyny wyglądały rewelacyjnie, aż byłem w szoku, pamiętając je sprzed 30 lat Udało się zgromadzić ponad 20 osób. Jak u Ciebie, ja z 2 laskami extra (= spoza listy klasowej ) czułem się doskonale, a szczególnie jak te laski z krwi i kości współczuły mi ... to było naprawdę przyjemne smileys/bigwink.gif haha laski na laski Działa i to jak Sama wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 eee no nie...znajdź kierowcę i po sprawie ja byłam tylko raz ale wiem że powtórzę wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Spotkanie było naprawdę super, wszyscy się rozpoznaliśmy. Ktoś przyjechał z Włoch, ktoś inny z Niemiec, i z paru miast Polski. Dziewczyny wyglądały rewelacyjnie, aż byłem w szoku, pamiętając je sprzed 30 lat Udało się zgromadzić ponad 20 osób. Jak u Ciebie, ja z 2 laskami extra (= spoza listy klasowej ) czułem się doskonale, a szczególnie jak te laski z krwi i kości współczuły mi ... to było naprawdę przyjemne smileys/bigwink.gif haha laski na laski Działa i to jak Sama wiesz no tak mój brat - jak nigdy drzwi mi w samochodzie otwiera a obcy mężczyźni chcą mnie nosić na rękach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 mackowska wrote: Dziendobereeeekkk:)no ja to tak chciałabym własnie żeby Polacy plamy nie dali zeby dobrze zagrali... a moze dzisiaj zdarzy się cud? i wygramy..? wątpie ale jak to się mówi nigdy nie mów nigdy:) heheh ja sniadanko zjem biore ksiązki i ide na słonko:D bo ponoc od jutra deszcze:( Madzia, w lodówce został Ci jeszcze jeden Kubuś, wypij dziś za naszych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 agula wrote: eee no nie...znajdź kierowcę i po sprawie ja byłam tylko raz ale wiem że powtórzę wypad. gdyby noga nie puchła mi masakrycznie, to może nawet odważyłbym się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 korel wrote: mackowska wrote: Dziendobereeeekkk:)no ja to tak chciałabym własnie żeby Polacy plamy nie dali zeby dobrze zagrali... a moze dzisiaj zdarzy się cud? i wygramy..? wątpie ale jak to się mówi nigdy nie mów nigdy:) heheh ja sniadanko zjem biore ksiązki i ide na słonko:D bo ponoc od jutra deszcze:( Madzia, w lodówce został Ci jeszcze jeden Kubuś, wypij dziś za naszych ... Biedni ci Madzi mężczyźni - w lodówce ich przetrzymuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:haha laski na laski Działa i to jak Sama wiesz no tak mój brat - jak nigdy drzwi mi w samochodzie otwiera a obcy mężczyźni chcą mnie nosić na rękach....Oj wierzę że tak jest I dzięki temu to może nie będą takie całkiem przechlapane miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi