agula Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 korel wrote: Witajcie ! Jestem już w Piekarach w jakimś obskurnym hotelu A jutro o 7:00 melduję się na oddziale w szpitalu, a po chwili na sali operacyjnej. Dziękuję za słowa otuchy Zakładam, że to będzie jedynie szybki zabieg. Może nie pomknę po nim do domu, bez kul, A4-ką, ale zbliżę sie znacznie do jakiegoś zrostu. W każdym razie jestem - jakby na to nie patrzeć - przy nadziei ... bliźniaczego szczęścia życzymy!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 korel wrote:Agula, specjalne podziękowania za tę odę Piękna i te rymy, jedyne w swoim rodzaju ... PS. poza tym wiem ile musiało kosztować Cię złamanie postanowienia że jak ody to tylko dla Maczka Tym bardziej doceniam eee tam w imię Twojego zdrowia będę łamać nie tylko kości,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Korel, powodzenia jutro Tylko pamietaj, ze na sali operacyjnej nie pije sie browarow ;P Ja dzisiaj zrobilem sobie RTG podudzia i przedramienia, dziury po srubach jak byly tak sa (w nodze dziury sprzed 2,5 i 1,5 roku, w rece sprzed 8 miesiecy - bardzo powoli sie zalewaja), natomiast po zlamaniu nie ma sladu ZROSLO SIE CHOLERSTWO W KONCU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 mackowska wrote: co ja z tym "mam" ehh ja nie wiem co Ty masz z tym "mam" za dużo może chcesz mieć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Idę spać ,życzę wszystkim kolorowych snów i pięknych zrostów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 maczek wrote:Korel, powodzenia jutro Tylko pamietaj, ze na sali operacyjnej nie pije sie browarow ;P Ja dzisiaj zrobilem sobie RTG podudzia i przedramienia, dziury po srubach jak byly tak sa (w nodze dziury sprzed 2,5 i 1,5 roku, w rece sprzed 8 miesiecy - bardzo powoli sie zalewaja), natomiast po zlamaniu nie ma sladu ZROSLO SIE CHOLERSTWO W KONCU!!! maka nam zrosły się kościi dały tak wiele radościchoć dziury ma jak po strzelaninieto nasza sympatia do uzdrowiciela nie minie maku to dla Ciebie żebyś nie był zazdrosny o tą ode dla korelcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 maczek wrote: Korel, powodzenia jutro Tylko pamietaj, ze na sali operacyjnej nie pije sie browarow ;P Ja dzisiaj zrobilem sobie RTG podudzia i przedramienia, dziury po srubach jak byly tak sa (w nodze dziury sprzed 2,5 i 1,5 roku, w rece sprzed 8 miesiecy - bardzo powoli sie zalewaja), natomiast po zlamaniu nie ma sladu ZROSLO SIE CHOLERSTWO W KONCU!!! Maczek gratulacje.Widze,że dzisiaj był dzien odwiedzin lekarsko-rentgenowskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Jesteście ze mną ? przy nadziei ? Niezła impreza musiała być ... alakali wrote:Jesteśmy z Tobąkorel wrote:Witajcie ! Jestem już w Piekarach w jakimś obskurnym hotelu A jutro o 7:00 melduję się na oddziale w szpitalu, a po chwili na sali operacyjnej. Dziękuję za słowa otuchy Zakładam, że to będzie jedynie szybki zabieg. Może nie pomknę po nim do domu, bez kul, A4-ką, ale zbliżę sie znacznie do jakiegoś zrostu. W każdym razie jestem - jakby na to nie patrzeć - przy nadziei ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 agula wrote: wow Korel Ty nadajesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nadaję, ale ciężko mi złapać sygnał, tak słaby jak mój zrost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 korel wrote:Jesteście ze mną ? przy nadziei ? Niezła impreza musiała być ... alakali wrote:Jesteśmy z Tobąkorel wrote:Witajcie ! Jestem już w Piekarach w jakimś obskurnym hotelu A jutro o 7:00 melduję się na oddziale w szpitalu, a po chwili na sali operacyjnej. Dziękuję za słowa otuchy Zakładam, że to będzie jedynie szybki zabieg. Może nie pomknę po nim do domu, bez kul, A4-ką, ale zbliżę sie znacznie do jakiegoś zrostu. W każdym razie jestem - jakby na to nie patrzeć - przy nadziei ... double impact, maku też przy nadziei ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakali Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 agula wrote:maczek wrote:Korel, powodzenia jutro Tylko pamietaj, ze na sali operacyjnej nie pije sie browarow ;P Ja dzisiaj zrobilem sobie RTG podudzia i przedramienia, dziury po srubach jak byly tak sa (w nodze dziury sprzed 2,5 i 1,5 roku, w rece sprzed 8 miesiecy - bardzo powoli sie zalewaja), natomiast po zlamaniu nie ma sladu ZROSLO SIE CHOLERSTWO W KONCU!!! maka nam zrosły się kościi dały tak wiele radościchoć dziury ma jak po strzelaninieto nasza sympatia do uzdrowiciela nie minie maku to dla Ciebie żebyś nie był zazdrosny o tą ode dla korelcia Aga ale masz polot,całkiem zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 agula wrote:maczek wrote:Korel, powodzenia jutro Tylko pamietaj, ze na sali operacyjnej nie pije sie browarow ;P Ja dzisiaj zrobilem sobie RTG podudzia i przedramienia, dziury po srubach jak byly tak sa (w nodze dziury sprzed 2,5 i 1,5 roku, w rece sprzed 8 miesiecy - bardzo powoli sie zalewaja), natomiast po zlamaniu nie ma sladu ZROSLO SIE CHOLERSTWO W KONCU!!! maka nam zrosły się kościi dały tak wiele radościchoć dziury ma jak po strzelaninieto nasza sympatia do uzdrowiciela nie minie maku to dla Ciebie żebyś nie był zazdrosny o tą ode dla korelcia A jednak, no nie mogłaś się powstrzymać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: wow Korel Ty nadajesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nadaję, ale ciężko mi złapać sygnał, tak słaby jak mój zrost ważne że kreska nie jest linią ciągłą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 maczek wrote:Korel, powodzenia jutro Tylko pamietaj, ze na sali operacyjnej nie pije sie browarow ;P Ja dzisiaj zrobilem sobie RTG podudzia i przedramienia, dziury po srubach jak byly tak sa (w nodze dziury sprzed 2,5 i 1,5 roku, w rece sprzed 8 miesiecy - bardzo powoli sie zalewaja), natomiast po zlamaniu nie ma sladu ZROSLO SIE CHOLERSTWO W KONCU!!! To jest człowiek sukcesu !!! GRATULUJĘ !Na szczeście na każdego z nas przyjdzie taki czas wielkiego święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 alakali wrote:agula wrote:maczek wrote:Korel, powodzenia jutro Tylko pamietaj, ze na sali operacyjnej nie pije sie browarow ;P Ja dzisiaj zrobilem sobie RTG podudzia i przedramienia, dziury po srubach jak byly tak sa (w nodze dziury sprzed 2,5 i 1,5 roku, w rece sprzed 8 miesiecy - bardzo powoli sie zalewaja), natomiast po zlamaniu nie ma sladu ZROSLO SIE CHOLERSTWO W KONCU!!! maka nam zrosły się kościi dały tak wiele radościchoć dziury ma jak po strzelaninieto nasza sympatia do uzdrowiciela nie minie maku to dla Ciebie żebyś nie był zazdrosny o tą ode dla korelcia Aga ale masz polot,całkiem zdrowyto przez tą dzisiejszą przejażdżkę autem kwiaty we włosach potargał wiatr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 korel wrote:maczek wrote:Korel, powodzenia jutro Tylko pamietaj, ze na sali operacyjnej nie pije sie browarow ;P Ja dzisiaj zrobilem sobie RTG podudzia i przedramienia, dziury po srubach jak byly tak sa (w nodze dziury sprzed 2,5 i 1,5 roku, w rece sprzed 8 miesiecy - bardzo powoli sie zalewaja), natomiast po zlamaniu nie ma sladu ZROSLO SIE CHOLERSTWO W KONCU!!! To jest człowiek sukcesu !!! GRATULUJĘ !Na szczeście na każdego z nas przyjdzie taki czas wielkiego święta.ja też mu wróżę zawrotną karierę...tylko trudno go umieścić w jakiejś dyscyplinie....modelarstwo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 agula wrote:alakali wrote:agula wrote:maka nam zrosły się kościi dały tak wiele radościchoć dziury ma jak po strzelaninieto nasza sympatia do uzdrowiciela nie minie maku to dla Ciebie żebyś nie był zazdrosny o tą ode dla korelcia Aga ale masz polot,całkiem zdrowyto przez tą dzisiejszą przejażdżkę autem kwiaty we włosach potargał wiatr....300 km, niezły dystans ! I to jak widzę cabrio PS. nóżka opuchnięta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:alakali wrote:Aga ale masz polot,całkiem zdrowyto przez tą dzisiejszą przejażdżkę autem kwiaty we włosach potargał wiatr....300 km, niezły dystans ! I to jak widzę cabrio PS. nóżka opuchnięta ?mam szyber dach :cool: założyłam okularki, rozpuściłam długie blond włosy....i miałam takie 4 hamowania że już chciałam wysiadać i bić drania...ale luziknóżka pięęęęęęęęęękniuśka- dodałam trochę lodu do drinków i opuchlizna zeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:to przez tą dzisiejszą przejażdżkę autem kwiaty we włosach potargał wiatr....300 km, niezły dystans ! I to jak widzę cabrio PS. nóżka opuchnięta ?mam szyber dach :cool: założyłam okularki, rozpuściłam długie blond włosy....i miałam takie 4 hamowania że już chciałam wysiadać i bić drania...ale luziknóżka pięęęęęęęęęękniuśka- dodałam trochę lodu do drinków i opuchlizna zeszła Słowem: cool ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:300 km, niezły dystans ! I to jak widzę cabrio PS. nóżka opuchnięta ?mam szyber dach :cool: założyłam okularki, rozpuściłam długie blond włosy....i miałam takie 4 hamowania że już chciałam wysiadać i bić drania...ale luziknóżka pięęęęęęęęęękniuśka- dodałam trochę lodu do drinków i opuchlizna zeszła Słowem: cool !i joł joł :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:mam szyber dach :cool: założyłam okularki, rozpuściłam długie blond włosy....i miałam takie 4 hamowania że już chciałam wysiadać i bić drania...ale luziknóżka pięęęęęęęęęękniuśka- dodałam trochę lodu do drinków i opuchlizna zeszła Słowem: cool !i joł joł :lol:I rzeczywiście podhodowałaś sobie włosy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Słowem: cool ! i joł joł :lol: I rzeczywiście podhodowałaś sobie włosy ? wiesz co ...wiedziałam że będzie nawiązanie do długich BLOND włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: i joł joł :lol: I rzeczywiście podhodowałaś sobie włosy ? wiesz co ...wiedziałam że będzie nawiązanie do długich BLOND włosów Słowem: odruch prawidłowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 co tam noga, co tam hamowanie - blondynka za kółkiem ma wszystko wybaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: I rzeczywiście podhodowałaś sobie włosy ? wiesz co ...wiedziałam że będzie nawiązanie do długich BLOND włosów Słowem: odruch prawidłowy Ale raczej w kategoriach zaskoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: I rzeczywiście podhodowałaś sobie włosy ? wiesz co ...wiedziałam że będzie nawiązanie do długich BLOND włosów Słowem: odruch prawidłowy jak najbardziej męski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 korel wrote: korel wrote: agula wrote: wiesz co ...wiedziałam że będzie nawiązanie do długich BLOND włosów Słowem: odruch prawidłowy Ale raczej w kategoriach zaskoczenia nie tłumacz się .....zrzućmy to na karb braków w barku i niedostępności room service Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: wiesz co ...wiedziałam że będzie nawiązanie do długich BLOND włosów Słowem: odruch prawidłowy jak najbardziej męski Dobrze że człowiek zachowuje jeszcze resztkę normalnych odruchów, pośród tej histerii na tle zrostów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Słowem: odruch prawidłowy jak najbardziej męski Dobrze że człowiek zachowuje jeszcze resztkę normalnych odruchów, pośród tej histerii na tle zrostów ! no i chciałam dodać ZDROWY ale mnie ubiegłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Ja zmykam już, pozdrowionka, do usłyszonka, no i milego jutrzejszego dzionka Oprócz telefonu dzwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi