agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 oda do Maczka|iść czy nie iść- oto jest pytanieten kto nie wie- niech na nogi zaraz obie stanie dziś nasz maczek daje radyjak byc sprawnym znaczy radym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 agula wrote: maczek wrote: Korel - na zgiecia w stawie skokowym najlepsze sa "pompki" przy scianie. Tzn. stajesz przodem krok od sciany, opierasz dlonie o sciane i robisz takie jakby pompki. To polecal mi lekarz i rehabilitantka na rozcwiczenie stawu skokowego. Mialem z tym problem, bo po wypadku zmniejszyly mi sie zakresy ruchu w tym stawie, co utrudnialo chodzenie. Maczek, czy ja Ci nie wspominałam, że jesteś nieocenionym źródłem wiedzy w kwestii nas tutaj intrygującej??? Wiem, wisicie mi już skrzynkę browarów za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 maczek wrote: agula wrote: maczek wrote: Korel - na zgiecia w stawie skokowym najlepsze sa "pompki" przy scianie. Tzn. stajesz przodem krok od sciany, opierasz dlonie o sciane i robisz takie jakby pompki. To polecal mi lekarz i rehabilitantka na rozcwiczenie stawu skokowego. Mialem z tym problem, bo po wypadku zmniejszyly mi sie zakresy ruchu w tym stawie, co utrudnialo chodzenie. Maczek, czy ja Ci nie wspominałam, że jesteś nieocenionym źródłem wiedzy w kwestii nas tutaj intrygującej??? Wiem, wisicie mi już skrzynkę browarów za to jestem w stanie przychylić się do Twojego wniosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 ale tu wesoło:) zrywam boki jak was czytam:)lodów sie odechciewa normalnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 A nawet 2 skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 naprawde fajne te ćwiczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 No jest wesoło, Agula wiersze pisze, Maczek wypatruje w krzakach oznak wiosny, ja zbieram na browary dla niego, a Ty gdzies po lodach się włóczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 a ja próbuje sie skupic cos do magisterki przeczytać...ale jak zwykle 100 tyś innych myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 anita wrote: ale tu wesoło:) zrywam boki jak was czytam:)lodów sie odechciewa normalnie;) Anita, dzisiaj byłem dwa kroki od twojego akademika, nawet chciałem na lody wpaść ale nie znam numeru pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 bo my fajni jesteśmy!!!a jacy skromni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 anita wrote: a ja próbuje sie skupic cos do magisterki przeczytać...ale jak zwykle 100 tyś innych myśli to tak jak ja - piszę sobie tutaj z Wami i jednocześnie czytam kazusy,,,,z wiadomym skutkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Agula a my mało kazusów Ci dostarczylismy ... ? od błędów lekarzy, przez gwoździe śródszpikowe, odszkodowanie za wypadek przy pracy, po kolesi w krzakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 korel wrote: Agula a my mało kazusów Ci dostarczylismy ... ? od błędów lekarzy, przez gwoździe śródszpikowe, odszkodowanie za wypadek przy pracy, po kolesi w krzakach jasne jest prawo cywilne, ubezpieczenia i karne...to z tymi krzakami - tu chyba wykroczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 bo wartość stokrotek nie złapie się na przestępstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 No niewątpliwie to wy...kroczenie, i z ostrożności procesowej ... schowali sie w krzakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 tu raczej ustawa o ochronie zieleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 maku pokój 105:) ale jeszcze tylko przez 3 tyg:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 No ale jak takich będziesz puszkować, to pamietaj o osobnych celach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 to forum to jak nałóg jest, ciągle mnie korci żeby zajrzeć i dlatego się nie moge skupić...ale co zrobić...ciągnie do fajnego towarzystwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 anita wrote: maku pokój 105:) ale jeszcze tylko przez 3 tyg:P a fajne znalazłaś to mieszkanko Anita?zdradź jakieś szczegóły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Agula, ale jak ich bedziesz puszkować, to pamiętaj o osobnych celach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 anita wrote: to forum to jak nałóg jest, ciągle mnie korci żeby zajrzeć i dlatego się nie moge skupić...ale co zrobić...ciągnie do fajnego towarzystwa:) Anita czytasz w moich myślach smileys/bigwink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 a fajne fajne:) narazie bedziemy mieszkać w 4, dwie parki,dwa duze pokoje, ładna kuchnia z mebelkami w zabudowie i łazienka z wielką narożna wanną.. w najlepszej wg. mnie dzielnicy Wrocławia...duzo zieleni...maku potwierdzi...mieszkał tam ponoć jakiś czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Coś mi napisało, że za szybko dodaję nowe posty. Zwolnię więc, ale to może przez ten mój wolny internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 korel wrote: Agula, ale jak ich bedziesz puszkować, to pamiętaj o osobnych celach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 agula 18.07.2009 termin mojego ślubu...wiec musze się wyleczyć migiem żeby jeszcze sie troche poodchudzac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 ja też tak mam - za szybko i za dużo wysyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 a co najważniejsze mieszkanie jest na partrze:) Korel...nie bądz taki szybki bil:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 anita wrote:a fajne fajne:) narazie bedziemy mieszkać w 4, dwie parki,dwa duze pokoje, ładna kuchnia z mebelkami w zabudowie i łazienka z wielką narożna wanną.. w najlepszej wg. mnie dzielnicy Wrocławia...duzo zieleni...maku potwierdzi...mieszkał tam ponoć jakiś czas:)Potwierdzam, mieszkałem tam przez 4 lata To co Anita? Jutro z lodami wpadam do 105? ;P Jakie lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Anita, to Ty pisałaś że przy alkoholu jest brak zrostu ? Ale o cso chozi ? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi