Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

agula wrote:

maczek wrote:

Korel - na zgiecia w stawie skokowym najlepsze sa "pompki" przy scianie. Tzn. stajesz przodem krok od sciany, opierasz dlonie o sciane i robisz takie jakby pompki. To polecal mi lekarz i rehabilitantka na rozcwiczenie stawu skokowego. Mialem z tym problem, bo po wypadku zmniejszyly mi sie zakresy ruchu w tym stawie, co utrudnialo chodzenie.

Maczek, czy ja Ci nie wspominałam, że jesteś nieocenionym źródłem wiedzy w kwestii nas tutaj intrygującej??? :)

Wiem, wisicie mi już skrzynkę browarów za to ;)

maczek wrote:

agula wrote:

maczek wrote:

Korel - na zgiecia w stawie skokowym najlepsze sa "pompki" przy scianie. Tzn. stajesz przodem krok od sciany, opierasz dlonie o sciane i robisz takie jakby pompki. To polecal mi lekarz i rehabilitantka na rozcwiczenie stawu skokowego. Mialem z tym problem, bo po wypadku zmniejszyly mi sie zakresy ruchu w tym stawie, co utrudnialo chodzenie.

Maczek, czy ja Ci nie wspominałam, że jesteś nieocenionym źródłem wiedzy w kwestii nas tutaj intrygującej??? :)

Wiem, wisicie mi już skrzynkę browarów za to ;)

jestem w stanie przychylić się do Twojego wniosku :D

anita wrote:

ale tu wesoło:) zrywam boki jak was czytam:)lodów sie odechciewa normalnie;)

Anita, dzisiaj byłem dwa kroki od twojego akademika, nawet chciałem na lody wpaść ale nie znam numeru pokoju ;)

anita wrote:

a ja próbuje sie skupic cos do magisterki przeczytać...ale jak zwykle 100 tyś innych myśli

to tak jak ja - piszę sobie tutaj z Wami i jednocześnie czytam kazusy,,,,z wiadomym skutkiem

korel wrote:

Agula a my mało kazusów Ci dostarczylismy ... ? od błędów lekarzy, przez gwoździe śródszpikowe, odszkodowanie za wypadek przy pracy, po kolesi w krzakach ;)

jasne jest prawo cywilne, ubezpieczenia i karne...to z tymi krzakami - tu chyba wykroczenie...

anita wrote:

to forum to jak nałóg jest, ciągle mnie korci żeby zajrzeć i dlatego się nie moge skupić...ale co zrobić...ciągnie do fajnego towarzystwa:)

Anita czytasz w moich myślach smileys/bigwink.gif

a fajne fajne:) narazie bedziemy mieszkać w 4, dwie parki,dwa duze pokoje, ładna kuchnia z mebelkami w zabudowie i łazienka z wielką narożna wanną.. w najlepszej wg. mnie dzielnicy Wrocławia...duzo zieleni...maku potwierdzi...mieszkał tam ponoć jakiś czas:)

anita wrote:
a fajne fajne:) narazie bedziemy mieszkać w 4, dwie parki,dwa duze pokoje, ładna kuchnia z mebelkami w zabudowie i łazienka z wielką narożna wanną.. w najlepszej wg. mnie dzielnicy Wrocławia...duzo zieleni...maku potwierdzi...mieszkał tam ponoć jakiś czas:)
Potwierdzam, mieszkałem tam przez 4 lata :)
To co Anita? Jutro z lodami wpadam do 105? ;P Jakie lubisz?