korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 agula wrote: a U MNIE DR ODKRęTKA.może Ci dam namiary na niego? Pewnie, lepszy Odkrętka niż Bolek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel coś Ci się blokuje - wysyłasz puste koperty a w ogóle to Ty już wyszedłeś ze szpitala ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 jak tam Twoja noga?boli jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:aaa Korel bardzo ładnie wygląda Twoja kostka. Twój odszczep zdecydowanie sie przestał izolować.ktoś powiedział nawet że pomysłowo to zrobili Te pętle z drutu wyglądają może i pomysłowo, ale nie wiem czy to akurat dobry znak, bo potem trzeba to jakoś rozplątać Ale Ty jeszcze nie wiesz jak wygląda taka szrama spięta 19-toma klamrami. To dopiero Frankenstein !Korel, a czy te klamry to tak miało być czy to wypadek przy pracy? Np. zabrakło im nici chirurgicznych a mieli pod ręką tylko zszywacz biurowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 agula wrote:korel coś Ci się blokuje - wysyłasz puste koperty a w ogóle to Ty już wyszedłeś ze szpitala ???Tak, nic nie doszło, bo nie przykleiłem znaczka A w ogóle to ja już jestem od poniedziałku w domu, spędziłem w szpitalu prawie 5 dni. Ale noga napierdziela chyba bardziej niz po pierwszej operacji, a od najbliższego poniedziałku mam już pełno roboty (i dobrze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 maczek wrote:korel wrote:agula wrote:aaa Korel bardzo ładnie wygląda Twoja kostka. Twój odszczep zdecydowanie sie przestał izolować.ktoś powiedział nawet że pomysłowo to zrobili Te pętle z drutu wyglądają może i pomysłowo, ale nie wiem czy to akurat dobry znak, bo potem trzeba to jakoś rozplątać Ale Ty jeszcze nie wiesz jak wygląda taka szrama spięta 19-toma klamrami. To dopiero Frankenstein !Korel, a czy te klamry to tak miało być czy to wypadek przy pracy? Np. zabrakło im nici chirurgicznych a mieli pod ręką tylko zszywacz biurowy?Zwolnili wszystkich krawców ze szpitala (żebyś Ty widział moją kieckę do operacji ), no i ze zszywaczem oszczędzają czas. Jestem teraz jak biurwa jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote:maczek wrote:korel wrote:Te pętle z drutu wyglądają może i pomysłowo, ale nie wiem czy to akurat dobry znak, bo potem trzeba to jakoś rozplątać Ale Ty jeszcze nie wiesz jak wygląda taka szrama spięta 19-toma klamrami. To dopiero Frankenstein !Korel, a czy te klamry to tak miało być czy to wypadek przy pracy? Np. zabrakło im nici chirurgicznych a mieli pod ręką tylko zszywacz biurowy?Zwolnili wszystkich krawców ze szpitala (żebyś Ty widział moją kieckę do operacji ), no i ze zszywaczem oszczędzają czas. Jestem teraz jak biurwa jakaś buahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biurwa dobreeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:korel coś Ci się blokuje - wysyłasz puste koperty a w ogóle to Ty już wyszedłeś ze szpitala ???Tak, nic nie doszło, bo nie przykleiłem znaczka A w ogóle to ja już jestem od poniedziałku w domu, spędziłem w szpitalu prawie 5 dni. Ale noga napierdziela chyba bardziej niz po pierwszej operacji, a od najbliższego poniedziałku mam już pełno roboty (i dobrze).no i poczta strajkowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: maczek wrote: Korel, a czy te klamry to tak miało być czy to wypadek przy pracy? Np. zabrakło im nici chirurgicznych a mieli pod ręką tylko zszywacz biurowy? Zwolnili wszystkich krawców ze szpitala (żebyś Ty widział moją kieckę do operacji ), no i ze zszywaczem oszczędzają czas. Jestem teraz jak biurwa jakaś buahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biurwa dobreeeeeeeeeeeee Do zdejmowania takich klamerek mają mają też jakieś urządzonko. Niech się wypchają sam mam w biurze taki rozszywacz do zszywek, więc bez łaski sam to sobie wydłubię, albo dam to komuś do zabawy Jedyny problem w tym że muszę mieć przy sobie sole trzeźwiące, dla osób oglądających tę ranę Sam widziałem parę razy i myślałem że zejdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Zwolnili wszystkich krawców ze szpitala (żebyś Ty widział moją kieckę do operacji ), no i ze zszywaczem oszczędzają czas. Jestem teraz jak biurwa jakaś buahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biurwa dobreeeeeeeeeeeee Do zdejmowania takich klamerek mają mają też jakieś urządzonko. Niech się wypchają sam mam w biurze taki rozszywacz do zszywek, więc bez łaski sam to sobie wydłubię, albo dam to komuś do zabawy Jedyny problem w tym że muszę mieć przy sobie sole trzeźwiące, dla osób oglądających tę ranę Sam widziałem parę razy i myślałem że zejdę. eee tam troche whiskacza i można rozdrapywać stare rany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote:maczek wrote:korel wrote:Te pętle z drutu wyglądają może i pomysłowo, ale nie wiem czy to akurat dobry znak, bo potem trzeba to jakoś rozplątać Ale Ty jeszcze nie wiesz jak wygląda taka szrama spięta 19-toma klamrami. To dopiero Frankenstein !Korel, a czy te klamry to tak miało być czy to wypadek przy pracy? Np. zabrakło im nici chirurgicznych a mieli pod ręką tylko zszywacz biurowy?Zwolnili wszystkich krawców ze szpitala (żebyś Ty widział moją kieckę do operacji ), no i ze zszywaczem oszczędzają czas. Jestem teraz jak biurwa jakaś krawców?ci kieszonkowcy to plaga jakaś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ronaldo nie może się przebić do bramki, ale jest w formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote: Ronaldo nie może się przebić do bramki, ale jest w formie to chyba my byśmy szybciej wbili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: Ronaldo nie może się przebić do bramki, ale jest w formie to chyba my byśmy szybciej wbili... To mógłby zrobić tylko Perejro, bo przecież nie Borubar, on ma pilnować bramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Ronaldo nie może się przebić do bramki, ale jest w formie to chyba my byśmy szybciej wbili... To mógłby zrobić tylko Perejro, bo przecież nie Borubar, on ma pilnować bramki trzeba wysłać Borubara na ofensywę...będzie pewnie lepszy od pozostałych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 a Parejro niech włoży pareo i będzie rodeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: to chyba my byśmy szybciej wbili... To mógłby zrobić tylko Perejro, bo przecież nie Borubar, on ma pilnować bramki trzeba wysłać Borubara na ofensywę...będzie pewnie lepszy od pozostałych ... Ale Benhauer się nie odważy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 agula wrote: a Parejro niech włoży pareo i będzie rodeo To zdziwi się Leo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 wylądował na lotnisku w Polsce po euro-ma facet zasoby odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 3-1 Piotr będzie niepocieszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Następny Niemiec polski: Borowski ? Po Podolskim i Klose, niedługo w Mannschaft będą grali tylko nasi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:a Parejro niech włoży pareo i będzie rodeo To zdziwi się Leoi z zazdrości ukradnie pareo Parejroi pojedzie na wakacje do Rio de Janerio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote: Następny Niemiec polski: Borowski ? Po Podolskim i Klose, niedługo w Mannschaft będą grali tylko nasi. dla mnie niech grają,,,ale czy muszą nam te bramy strzelać..litości nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:a Parejro niech włoży pareo i będzie rodeo To zdziwi się Leoi z zazdrości ukradnie pareo Parejroi pojedzie na wakacje do Rio de Janeriozasłużył dziadek po swym żenadeiro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:To zdziwi się Leoi z zazdrości ukradnie pareo Parejroi pojedzie na wakacje do Rio de Janeriozasłużył dziadek po swym żenadeironie jego wina że "im strzelać nie kazano..."i kopaczy nie noszą miano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Brawo 3-2 !!! Jeszcze 7 minut, ale się dzieje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Dziękuje AGULa za odpowiedz....Fajnie brzmi połamaliśmy się spotkaliśmy się Tu rozmawiamy o swoich spostrzezeniach,zrastamy się,odkręcają nam śrubki,rehabilitujemy się wracamy do ZDrowia to jest naprawde wielki postęp tego forum inni będa wiedzieć jak zajrza i jak bedzie te Forum jak inni myślą co przezywali i ciesze się że jesteśmy wszyscy już prawie na Końcu ..Do Powrotu do 100 % zdrowia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 pol27 wrote: Dziękuje AGULa za odpowiedz....Fajnie brzmi połamaliśmy się spotkaliśmy się Tu rozmawiamy o swoich spostrzezeniach,zrastamy się,odkręcają nam śrubki,rehabilitujemy się wracamy do ZDrowia to jest naprawde wielki postęp tego forum inni będa wiedzieć jak zajrza i jak bedzie te Forum jak inni myślą co przezywali i ciesze się że jesteśmy wszyscy już prawie na Końcu ..Do Powrotu do 100 % zdrowia.. dobrze to ująłeś Pol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 pol27 wrote: Dziękuje AGULa za odpowiedz....Fajnie brzmi połamaliśmy się spotkaliśmy się Tu rozmawiamy o swoich spozstrzezeniach,zrastami się,odkręcają nam śrubki,rehabilitujemy się wracamy do ZDrowia to jest naprawde wielki postęp tego forum inni będa wiedzieć jak zajrza i jak bedzie te Forum jak inni myślą co przezywali i ciesze się żę jesteśmy wszczyscy już prawie na Kńcu ... Akurat, na końcu ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 korel wrote: Brawo 3-2 !!! Jeszcze 7 minut, ale się dzieje !!! yyyy no to po Portugalii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi