agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 ..bo sie tu rozpiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Korel - faktycznie zamiast Clexane mogliby wymyśleć jakieś zastrzyki piwne... to by nawet pasowało - od piwa brzuch rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 agula wrote: tak patrzę że to nasze forum zmieniło zaplecze tematyczne i mam obawy kiedy zaczną nas cenzurować (wiecie to takie złamanie zawodowe) i czy oby nie zabraknie nam miejsca W razie gdyby chcieli nam związać języki to ja mam serwer w USA gdzie możemy sobie założyć prywatne forum (vel. kółko wzajemnej adoracji) i nikt nas cenzurować nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Idę po trzecią wódkę. Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 a ja poopieram się jeszcze temu nałogowi...też zmykam...do szybkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 do jutra złamasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Tak czytam wasze watki i widze znmiane tematu.Pamietajcie ze picie alkoholi ogranicza zrost wiec bedzie długi proces leczenia...pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Wiemy o tym, ja nie pilem w trakcie leczenia, no moze pare razy jakies piwko ale bez przesady. Mam nadzieje, ze pozostale osoby z tego zacnego forumowego grona zartuja z tym piciem alkoholu Nie warto niszczyc sobie jeszcze bardziej zdrowia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Oczywiscie chcialem uprzedzic....super ze jestes juz zdrow ja dopiero zaczynam hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Ja juz po grilku, ale troszke mi zajęło przeczytanie zaległosci. Co do tych krzaczków to wykroczenie, ale tylko w przypadku gdy jakiś postronny człowiek poczuł sie w tej sytuacji zgorszony.Co do alkoholu to juz kiedys pytałem o to.Ale stara szkoła lekarska mówi, że alkohol poprawia krążenie, a gdy krew kraży to się kości zrastają. Ale to tak jak ze wszystkim, wczoraj alkohol był dobry, dziś hamuje zrosty, jutro znów będzie ok. Chyba ma to jakieś znaczenie polityczne, pewnie opcja lekarska się zmienia gdy alkohol drożeje lub tanieje, aby połamańce jakoś wyrównali braki kasy z akcyzy .Maczek, rozumiem że serwer w USA, konto na Bora Bora, a kasiore robisz na ubezpieczeniach, wiec odgadliśmy nareszcie skąd te częste wypadki .No dobra, koniec żarcików. Trzymajcie się moi mili i pamietajmy, kazda noc, kazdy dzien to przybliżenie do naszego wyzdrowienia, a zatem miłych i szybkich snów oraz szybkiego jutrzejszego dzionka Wam życzę .Pozdrowionka - Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 a co Wy jeszcze nie śpicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ano Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 niech ktoś mi powie jaki wpływ ma alkohol na zrastanie się kości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 spytaj maczka to jest nasz ekspert...alkohol wstrzymuje zrost bo wypłukuje z organizmu minerały składniki i budulec niezbędny do tworzenia się kostniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Stara szkoła lekarska wywodzi się z czasów kiedy największym przyjacielem Polski było ZSRR, a tam wiadomo jaki mają stosunek do alkoholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 agula wrote:spytaj maczka to jest nasz ekspert...alkohol wstrzymuje zrost bo wypłukuje z organizmu minerały składniki i budulec niezbędny do tworzenia się kostninyZ tego co mi wiadomo to alkohol wypłukuje z organizmu wapń, magnez i fosfor (i pewnie masę innych rzeczy). Te trzy minerały są niezbędne do prawidłowego zrastania się kości.A tak na marginesie to polecam jeść brokuły (jeśli ktoś lubi), są zdrowe i mają bardzo dużo wapnia w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 maku jak będziesz tyle pisał i się wymądrzał to mnie przebijesz z ilością postów...i wstyd będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 ja proponuje jeść dużo ryby -najlepiej morskiej *wit D, unikać pieczywa razowego - bo opóźnia wchłanianie wapnia,,,aaa i rodzynki są podobno dobre na zrost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ano Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 no właśnie tak myślałam,że alkohol ma raczej destrukcyjny wpływ niż leczniczy.Spieram się prywatnie z pewną osobą o to,która twierdzi,że coś sobie uroiłam i,że głupoty gadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 agula wrote:maku jak będziesz tyle pisał i się wymądrzał to mnie przebijesz z ilością postów...i wstyd będzieJa się nie wymądrzam, tylko dzielę się swoimi doświadczeniami, żebyście nie musieli cierpieć tyle co ja...agula wrote:ja proponuje jeść dużo ryby -najlepiej morskiej *wit D, unikać pieczywa razowego - bo opóźnia wchłanianie wapnia,,,aaa i rodzynki są podobno dobre na zrostI jeszcze sery żółte - dużo wapnia mają w sobie, białe sery nie mają prawie wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Zatem podsumowując najlepiej brokuły zapiekane z żółtym serem ?Muszę się jakoś przemóc, ale zjem, no zawsze można strzelić przed tym setkę Ale dość o alkoholu. Słuchajcie eksperci, a co z SEXEM ? Dobry na zrastanie czy niedobry ? Noooo i dla kogo dobry ? Dla chłopczyków czy dla dziewczynek ? Bo czuję że tu może być jakaś różnica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 korel taki duży chłopczyk a nie wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 maczek wrote:agula wrote:maku jak będziesz tyle pisał i się wymądrzał to mnie przebijesz z ilością postów...i wstyd będzieJa się nie wymądrzam, tylko dzielę się swoimi doświadczeniami, żebyście nie musieli cierpieć tyle co ja...agula wrote:ja proponuje jeść dużo ryby -najlepiej morskiej *wit D, unikać pieczywa razowego - bo opóźnia wchłanianie wapnia,,,aaa i rodzynki są podobno dobre na zrostI jeszcze sery żółte - dużo wapnia mają w sobie, białe sery nie mają prawie wcale maczek nie chciałam Cię urazić...wybacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Jakkolwiek by nie było i tak kilka pozycji odpada przez te nasze kuloski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 korel wrote:Zatem podsumowując najlepiej brokuły zapiekane z żółtym serem ?Muszę się jakoś przemóc, ale zjem, no zawsze można strzelić przed tym setkę Ale dość o alkoholu.Słuchajcie eksperci, a co z SEXEM ? Dobry na zrastanie czy niedobry ? Noooo i dla kogo dobry ? Dla chłopczyków czy dla dziewczynek ? Bo czuję że tu może być jakaś różnica ?Też dociekałem ten temat ale nie znalazłem żadnej odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 agula wrote:maczek wrote:agula wrote:maku jak będziesz tyle pisał i się wymądrzał to mnie przebijesz z ilością postów...i wstyd będzieJa się nie wymądrzam, tylko dzielę się swoimi doświadczeniami, żebyście nie musieli cierpieć tyle co ja...agula wrote:ja proponuje jeść dużo ryby -najlepiej morskiej *wit D, unikać pieczywa razowego - bo opóźnia wchłanianie wapnia,,,aaa i rodzynki są podobno dobre na zrostI jeszcze sery żółte - dużo wapnia mają w sobie, białe sery nie mają prawie wcale maczek nie chciałam Cię urazić...wybaczLuzik, nie uraziłaś mnie Mam dystans do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 zauważyłam...szczególnie po TWOJEJ kolekcji zdjęć notabene bogatej i wyjątkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 maczek wrote:korel wrote:Zatem podsumowując najlepiej brokuły zapiekane z żółtym serem ?Muszę się jakoś przemóc, ale zjem, no zawsze można strzelić przed tym setkę Ale dość o alkoholu.Słuchajcie eksperci, a co z SEXEM ? Dobry na zrastanie czy niedobry ? Noooo i dla kogo dobry ? Dla chłopczyków czy dla dziewczynek ? Bo czuję że tu może być jakaś różnica ?Też dociekałem ten temat ale nie znalazłem żadnej odpowiedzi może szukacie w niewłaściwym ...miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 agula wrote:zauważyłam...szczególnie po TWOJEJ kolekcji zdjęć notabene bogatej i wyjątkowejhehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 A ja wlasnie wpadlem na fajny pomysl, siedzę sobie na dworku w ogródku, laptopik lezy obok na stoliku, popijam piwko (małe) i się relaksuję. Tylko to mi pozostało, ale i tak jest zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciacho Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 witam zlamalem noge siedem miesiecy temu piszczel w dwoch miejscach i strzallke po operaci zespolonej gwozdziem dolna czesc zlamania sie zrastal a gorna nie bo kosc pracowala i nie bylo dlatego zrostu nie mialem gipsu bo ordynator powiedzial ze nie poto robi taki zabiegi zeby klasc noge w gips wiec czekala mnie nastepna operacja wiec wybili mi gwuzdz i skrecili mi gore plytka i 9 srubami przy wybijaniu gwozdzia zlamali mi dol i wsadzili mi noge w gips po 6 tygodniach zrobili zdjecie kosc zrosla sie krzywo na dole i zroibil sie wstaw rzekomy zmienilem lekarza ktory zoperowal mi noge przeszczepil kosc z biodra i zalorzyl stabilizator zewnetrzny zrost sie robi lekarz kazal opierac mi noge po 14 tygodniach od operacji ale mam strach ze powyrywaja mi sie sróby. Mam pytanie czy po zroscie kosci w miejscu zlamania boli. Bo mnie boli te zlamanie u gory czy to normalne. prosze o odpowiedz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi