korel Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 maczek wrote: korel wrote: Maczek, cokolwiek znaczy tytuł Przyjaciel forum też Ci gratuluję. To pewnie jakiś wyższy stopień wtajemniczenia. A jaki jest najwyższy stopien wtajemniczenia ? Herr Oberfreund ? Najwyższy stopień to Mein Führer. W nagrodę wszczepiają Ci w podudzie krzyż żelazny śródszpikowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 korel wrote: maczek wrote: korel wrote: Maczek, cokolwiek znaczy tytuł Przyjaciel forum też Ci gratuluję. To pewnie jakiś wyższy stopień wtajemniczenia. A jaki jest najwyższy stopien wtajemniczenia ? Herr Oberfreund ? Najwyższy stopień to Mein Führer. W nagrodę wszczepiają Ci w podudzie krzyż żelazny śródszpikowy Czyli tzw. krzyż na drogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 maczek wrote: pol27 wrote: anita wrote: teraz sobie jezdze i powiem Ci szczerze ,ze nawet lepiej sie czuje bo się w końcu ruszam troche!!!!Jak się troche zmęcze to czuje się lzejsza:)...a zamiarem moim jest tez sie troche odchudzić no ja przytylem z 5 kg ale waga juz zaczyna mi spadac i jak sie wazylem to spadla z 2 kg...mam specjalny pas z wibracjami i go uzywam aby spalic zbeedne kilogramy Pol, nie mow, ze masz to badziewie co reklamuja w telezakupach Mango?? Ponoc to bardziej szkodzi niz pomaga... to ja zdecydowanie wolę te, o których Piotr wspominał, bez pasa A na schudnięcie mam wypróbowany sposób - moja South Beach Diet Już widzę efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 lisiu wrote:maczek wrote:pol27 wrote:no ja przytylem z 5 kg ale waga juz zaczyna mi spadac i jak sie wazylem to spadla z 2 kg...mam specjalny pas z wibracjami i go uzywam aby spalic zbeedne kilogramyPol, nie mow, ze masz to badziewie co reklamuja w telezakupach Mango?? Ponoc to bardziej szkodzi niz pomaga...to ja zdecydowanie wolę te, o których Piotr wspominał, bez pasa A na schudnięcie mam wypróbowany sposób - moja South Beach Diet Już widzę efekty Na czym to polega ? Może to coś i dla mnie ?Nazwa wskazuje że po tym laski wyglądają jak te w Słonecznym Partolu Tylko nie mów że po tym faceci wyglądają jak david Hasselhoff, bo wtedy z żałości zacznę się żywić w McDonaldzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Korel, nie wiem czy czytałeś o facecie, który żywił się a Mc-u i schudł 17kg (jeśli dobrze pamiętam). Żywił się co prawda samymi sałatkami a nie frytkami i Mckanapkami Moja dietka polepsza nie tylko figurę, ale też zdrowie Autorem jej jest dr kardiolog Athur Agatston, który się koncentrował na tym, aby pomóc ludziom z problemami serca, a "efektem ubocznym" było zrzucenie kilogramów Żadną laską ze Ślonecznego nie zostanę, a i Ty pozostaniesz "tylko" Markiem (może tylko szczuplejszym) hahahaha A! wrzuć w google - najlepiej przeczytaj. Ja mogę tylko dodać, że działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 anita wrote:lisiu wrote:maczek wrote:Pol, nie mow, ze masz to badziewie co reklamuja w telezakupach Mango?? Ponoc to bardziej szkodzi niz pomaga...to ja zdecydowanie wolę te, o których Piotr wspominał, bez pasa A na schudnięcie mam wypróbowany sposób - moja South Beach Diet Już widzę efekty co to za dieta???tak chwalisz i chwalisz???:)podziel sie. ja z duma stwierdzam ze spadły mi 2 kg, mam nadzieje ze nie jest to efekt tego ze przestawilam wage:D, bo cos sie popsuła:D:DAnita, oni generalnie mówią o seksie. Ale jedno nazywa to zakupami w Mango, drugie promocjami w sexshopie, a trzecie dietą plażową. Ale jak zwykle wszystkim chodzi o to samo Ty też chyba nie bez powodu schudłaś 2 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 interesujace lisiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 lisiu wrote:Korel, nie wiem czy czytałeś o facecie, który żywił się a Mc-u i schudł 17kg (jeśli dobrze pamiętam). Żywił się co prawda samymi sałatkami a nie frytkami i Mckanapkami Moja dietka polepsza nie tylko figurę, ale też zdrowie Autorem jej jest dr kardiolog Athur Agatston, który się koncentrował na tym, aby pomóc ludziom z problemami serca, a "efektem ubocznym" było zrzucenie kilogramów Żadną laską ze Ślonecznego nie zostanę, a i Ty pozostaniesz "tylko" Markiem (może tylko szczuplejszym) hahahahaA! wrzuć w google - najlepiej przeczytaj. Ja mogę tylko dodać, że działa Ale Lisiu, doczytałem teraz że tam nie wolno "zarzucać" nabiału ! To co z naszym zrostem ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 korel czytales moj list do ciebie na n-k? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 anita wrote: korel czytales moj list do ciebie na n-k? już popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 korel wrote:lisiu wrote:Korel, nie wiem czy czytałeś o facecie, który żywił się a Mc-u i schudł 17kg (jeśli dobrze pamiętam). Żywił się co prawda samymi sałatkami a nie frytkami i Mckanapkami Moja dietka polepsza nie tylko figurę, ale też zdrowie Autorem jej jest dr kardiolog Athur Agatston, który się koncentrował na tym, aby pomóc ludziom z problemami serca, a "efektem ubocznym" było zrzucenie kilogramów Żadną laską ze Ślonecznego nie zostanę, a i Ty pozostaniesz "tylko" Markiem (może tylko szczuplejszym) hahahahaA! wrzuć w google - najlepiej przeczytaj. Ja mogę tylko dodać, że działa Ale Lisiu, doczytałem teraz że tam nie wolno "zarzucać" nabiału ! To co z naszym zrostem ?! korel myslisz ze nabial cos daje???tyle ile sie go nażarłam to juz powinnam miec dwa szkielety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 korel wrote: anita wrote: korel czytales moj list do ciebie na n-k? już popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 anita wrote:korel wrote:lisiu wrote:Korel, nie wiem czy czytałeś o facecie, który żywił się a Mc-u i schudł 17kg (jeśli dobrze pamiętam). Żywił się co prawda samymi sałatkami a nie frytkami i Mckanapkami Moja dietka polepsza nie tylko figurę, ale też zdrowie Autorem jej jest dr kardiolog Athur Agatston, który się koncentrował na tym, aby pomóc ludziom z problemami serca, a "efektem ubocznym" było zrzucenie kilogramów Żadną laską ze Ślonecznego nie zostanę, a i Ty pozostaniesz "tylko" Markiem (może tylko szczuplejszym) hahahahaA! wrzuć w google - najlepiej przeczytaj. Ja mogę tylko dodać, że działa Ale Lisiu, doczytałem teraz że tam nie wolno "zarzucać" nabiału ! To co z naszym zrostem ?! korel myslisz ze nabial cos daje???tyle ile sie go nażarłam to juz powinnam miec dwa szkieletyNo tak mówią, Maczek polecał ser żółty, a to też nabiał, więc wpieprzam go tak że mam już dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 ser zółty to jedyny nabiał który mi podchodzi:"Dmoge jesc kilogramami,szkoda ze taki tłusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 ser żolty joguuuuuurtyyy twarozki moglabym jesc i jesc Kocham nabiał od zawsze:). Musze wam powiedziec ze kuracja sokiem z pokrzywy bardzo pomaga czuję się z dnia na dzień silniejsza . Widocznie poziom krwinek czerwonych wzrasta:). Cały czas staram się ruszac noga , nawet zwykłe ruchy stopy ale widzę ze pomaga oczywiście wszystko bez obciązania kończyny. Kolano moge zginać, zreszta ta operacja taka cięzka nie była i praktycznie po operacji jak juz wstałam to mogłam zgiąc w pewnym stopniu.Chodze sobie o dwoch kulach . Nie jest źle, teraz czekam tylko na zrościk no i mam nadzieje ze teraz to z górki jak to sie mówi:)Co do diety hmm, warzywka owoce ryby oo takie coś. Najgorsze to slodycze no ale nie ma to jak kawałek czekolady na pocieszenie i wzmocnienie .. Mamy lato czas na jakies sałatki lekkostrawne posiłki, no i waga powinna pujśc w dól. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 osobiście nie lubie jakiś tam wymyslnych diet . Poprostu lepiej ograniczyć spozywanie posiłkow, ostatni zjeśc 4 godziny przed snem, no i te słodycze , nie mamy zbytniej aktywności fizycznej to przesadzać nie mozna z nimi.I w taki sposób się schudnie jeszcze szybciej niz w tych całych WIELKICH dietach. Nie żebym "je" tutaj krytykowała ale ja poprostu wole się ograniczyc . Osobiście podzieliłam sobie jedzonko na 5 porcji dziennie i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 lisiu wrote:oj Madzia, ale śrubunek Ci założyli! Widziałam Twoje zdjęcie. Teraz te śrubki to chyba największe fikołki wytrzymają Tycie i mnie dopadło - jestem na +3kg, ale od wczoraj wzięłam się ostro za siebie, bo mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu wrócę do pracy Dieta South Beach lekko zmodyfikowana Pol, powiedz co za cudo masz z tego pasa wibrującego? A przede wszystkim czy działa i co dokładnie robi?No troche śrubek jest płytka szesciootworowa:). Ale nie narzekam oby do przodu, teraz za szybko nogi nie moge obciążać. Ale poczekamy zobaczymy co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Czy to jest forum o odchudzaniu czy o złamaniach? Ktoś wie jak diety wpływają na zrost? Chyba niezbyt dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 no o złamaniach .Ok ja juz nic nie komentuje.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Dziewczyny, dajcie sobie spokuj z tymi dietami, na schudnięcie polecam duuuużo sexu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 tak.. żeby potem gwoździe popekaly..ajj......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzia Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Piotruś cicho bo to forum o zlamaniach a nie o sexie :>.Chociaz konsekwencja zlamania jest tymczasowe zycie w celibacie....Co dla nie ktorych jest to nie do przyjecia...No chyba ze zaryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 korel wrote:lisiu wrote:Korel, nie wiem czy czytałeś o facecie, który żywił się a Mc-u i schudł 17kg (jeśli dobrze pamiętam). Żywił się co prawda samymi sałatkami a nie frytkami i Mckanapkami Moja dietka polepsza nie tylko figurę, ale też zdrowie Autorem jej jest dr kardiolog Athur Agatston, który się koncentrował na tym, aby pomóc ludziom z problemami serca, a "efektem ubocznym" było zrzucenie kilogramów Żadną laską ze Ślonecznego nie zostanę, a i Ty pozostaniesz "tylko" Markiem (może tylko szczuplejszym) hahahahaA! wrzuć w google - najlepiej przeczytaj. Ja mogę tylko dodać, że działa Ale Lisiu, doczytałem teraz że tam nie wolno "zarzucać" nabiału ! To co z naszym zrostem ?! Ja lekko modyfikuję tę dietkę Mam w ogrodzie krzaczyska pełne malin, więc tu modyfikuję i pożeram całymi garściami Serek żółty odtłuszczony może być (a są takie w sklepie), serek wiejski 2% - proszę bardzo i ryby, ryby, ryby wszelakie byleby nie w panierce i głębokim tłuszczu Jak się dobrze wczytacie (a polecam książkę o tym samym tytule) to jest to dieta, podczas której można jeść i nie jest się głodnym. Hmm, może ja nie wiem jak jest na innych, bo zwykle byłam szczupłą panieną i nigdy nie stosowałam diet. Tę spróbowałam 2 lata temu z ciekawości, bo kumpela z pracy startowała i mnie namówiła A zrosty? Przecież im nie przeszkadzamy, i tak przyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Anita, jak po dzisiejszej wizycie u lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 witajcie wiedzie co mam dosyc lekarzy ....bylbym pozbawiony zwolnienia lekarskiego w trakcie leczenia.Moj lekarz prowadzacy wystawil mi zaswidczenie do lekarza aby przedluzyla mi zwolnienie na czas nastepnej wizyty bo mi sie konczy a ONa Na To ze nie bedzie sejretarka mojego lekarza i mam isc tam po zwolnienie gdzie jestem leczony.Dała mi jakis swistelk z prawami lekarza i wyslala do Mojego lekarza poszedlem i mu opowiedzialem ale dostalem Te zwolnienie to jest smiechu warte aby mi je nie chciala g....pizzz wystawic........dostalem 45 dni nastepne....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 pol27 wrote: witajcie wiedzie co mam dosyc lekarzy ....bylbym pozbawiony zwolnienia lekarskiego w trakcie leczenia.Moj lekarz prowadzacy wystawil mi zaswidczenie do lekarza aby przedluzyla mi zwolnienie na czas nastepnej wizyty bo mi sie konczy a ONa Na To ze nie bedzie sejretarka mojego lekarza i mam isc tam po zwolnienie gdzie jestem leczony.Dała mi jakis swistelk z prawami lekarza i wyslala do Mojego lekarza poszedlem i mu opowiedzialem ale dostalem Te zwolnienie to jest smiechu warte aby mi je nie chciala g....pizzz wystawic........dostalem 45 dni nastepne....... i czemu mnie to nie dziwi;/, bo wiesz pol oni taka rehabilitacje ci stosują cobyś sobie za gońca pomiedzy lekarzami robil i noge ćwiczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 lisiu byłam wczoraj u lekarza:)w piątek ide zapisać sie na operacje usunięcia gwoźdza.zalecił oczywiscie rehabilitacje,jazde na rowerze itd. pokazywal gdzie sie zrosło..a gdzie nie,mam zaczac całkowicie obciązac nogę i odrzucić kulę.dostosuje sie moze za jakies dwa tyg z tymi kulami bo jeszcze sie nei czuje na siłach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 maczek wrote:pol27 wrote:anita wrote:teraz sobie jezdze i powiem Ci szczerze ,ze nawet lepiej sie czuje bo się w końcu ruszam troche!!!!Jak się troche zmęcze to czuje się lzejsza:)...a zamiarem moim jest tez sie troche odchudzićno ja przytylem z 5 kg ale waga juz zaczyna mi spadac i jak sie wazylem to spadla z 2 kg...mam specjalny pas z wibracjami i go uzywam aby spalic zbeedne kilogramyPol, nie mow, ze masz to badziewie co reklamuja w telezakupach Mango?? Ponoc to bardziej szkodzi niz pomaga...raczej nie kupione w sklepie za 299 zetaale byla promocja to dalem 119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 anita wrote:lisiu byłam wczoraj u lekarza:)w piątek ide zapisać sie na operacje usunięcia gwoźdza.zalecił oczywiscie rehabilitacje,jazde na rowerze itd. pokazywal gdzie sie zrosło..a gdzie nie,mam zaczac całkowicie obciązac nogę i odrzucić kulę.dostosuje sie moze za jakies dwa tyg z tymi kulami bo jeszcze sie nei czuje na siłach:)o kurde! Dziś piątek, zgubiłam dzień, sorry Anita.Ja mam wizytę we wtorek i mam nadzieję, że też usłyszę, żeby po mału odrzucać kule. I że mogę wrócić do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 lisiu wrote:anita wrote:lisiu byłam wczoraj u lekarza:)w piątek ide zapisać sie na operacje usunięcia gwoźdza.zalecił oczywiscie rehabilitacje,jazde na rowerze itd. pokazywal gdzie sie zrosło..a gdzie nie,mam zaczac całkowicie obciązac nogę i odrzucić kulę.dostosuje sie moze za jakies dwa tyg z tymi kulami bo jeszcze sie nei czuje na siłach:)o kurde! Dziś piątek, zgubiłam dzień, sorry Anita.Ja mam wizytę we wtorek i mam nadzieję, że też usłyszę, żeby po mału odrzucać kule. I że mogę wrócić do pracy Anita, a Ty miałas robioną dynamizację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi