ciacho Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 JA PO KZYRZYKACH MAM SLADY ALE NAJGORSZA BLIZNE MAM TERAZ PO OPERACI Z DNIA 13.02.2008 BO ZRASTALA SIE SKORA BEZ SZWOW BO PO OERACI ROBILA MI SIE MARTWICA I SKORA BYLA CZARNA ALE MI JA URATOWALI PO DUZEJ ILOSCI OPATRUNKOW I WYMAZACH ZOBACZYSZ JAK MACZEK WRZUCI ZDJECIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciacho Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 KURCZE DZISIAJ MNIE BOLI NOGA TAK MOCNO A WAS NIE CZUJE SIE TAK JAK MIALA MI SIE URWAC W MIEJSCU ZLAMANIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 ciacho może to przez pogodę...mi dzisiaj coś ta noga sztywnieje...może już schodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciacho Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 CO TY GADASZ JESZCZE CHYBA NIE CZAS NA NAS MOJA NOGA JEST SPUCHNIETA I SKORA SIE SWIECI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 zastanawiam sie czy te cwiczenia jakie mamy zalecane w trakcie noszenia gipsu czy szyny oraz to ze mozemy sie poruszac sie o kulach,chodzimy na małe spacerki nie szkodi tym ze np ,może żle zrosnac sie ???Albo napiszę inaczej czy śrubeczki cały czas sa na swoim miejscu i to nie ma żadnego wpływu? na kazdy ruch jaki wykonujemy nozka>????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciacho Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 A JAKA MASZ SZYNE POL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 zapewnie gipsowa i do tego jeszcze ze mam ja luzna bo lekarz mi zrobil ,powiedzial cieplo jest nie musi byc stabilna i tylko abym noge nie stawiał na posadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 POL Twoje obawy są raczej nieuzasadnione - chodzenie o kulach czy ćwiczenia zalecane przez lekarza - częściej rehabilitanta, nie mogą prowadzić do przemieszczenia się kości która jest usztywniona śrubami gwoździem i nie wiem czym jeszcze- o ile nie skaczesz na chorej nodze i nie traktujesz jej jakims bejsbolem to powinno być oktemat śrubeczek i ich miejsca żeśmy przerabiali a propos dynamizacji.a dokładnie korel opowiadał jaka jest różnica między stałymi a tymi w kształcie elipsy otworkami w naszym gwoździu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 agula wrote:POL Twoje obawy są raczej nieuzasadnione - chodzenie o kulach czy ćwiczenia zalecane przez lekarza - częściej rehabilitanta, nie mogą prowadzić do przemieszczenia się kości która jest usztywniona śrobami gwoździem i nie wiem czym jeszcze- o ile nie skaczesz na chorej nodze i nie traktujesz jej jakims bejsbolem to powinno być oktemat śrubeczek i ich miejsca żeśmy przerabiali a propos dynamizacji.a dokładnie korel opowiadał jaka jest różnica między stałymi a tymi w kształcie elipsy otworkami w naszym gwoździuByc moze przegabiłem jak pisał.Oczywiscie ze nie stawiam nogi i traktuje ja jak z jajkiem....Ale ja mam srubeczka skrecone te złamanie i chcialem sie tylko spytac czy to nie ma wplywu nawet jak ide sobie na podworze i musze pokonac pare schodkow.Wiecie jak jest jak sie czlowiek martwi czy wszystko jest okey.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 agula wrote:maczek wrote:agula wrote:a ta noga Ci puchnie jeszcze? o ile widzisz to spod swojego bujnego owłosienia Teraz juz mi nie puchnie, ale jeszcze niedawno po calodziennym chodzeniu mialem napuchnieta. Generalnie z dnia na dzien jest coraz lepiej Jedyne co mnie martwi i co zupelnie olal moj lekarz jest to, ze ponizej zlamania jak uciskam palcami kosc to wydaje mi sie ona jak z plasteliny. Moge normalnie palcem dziure ugniesc... po jakims czasie ta dziura znika, ale jednak kość nie jest tak twarda jak powyżej złamania.człowiek guma...maczek ale to normalne nie jest raczej...i czy Ty wszędzie te palce musisz pchać?mam pytanie natury kosmetycznej - znacie jakiś złoty środek na blizny?co prawda wiem że i tak mnie ciąć jeszcze będą ale mimo wszystko zwrócę się z apelem o zminimalizowanie - szczególnie na kolanie - stygmata Contractubex - ale trzeba go uzywac regularnie przez kilka miesiecy, ja nie mialem tyle cierpliwosci Poza tym ponoc na blizny dobra jest lampa Bioptron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 pol27 wrote: zastanawiam sie czy te cwiczenia jakie mamy zalecane w trakcie noszenia gipsu czy szyny oraz to ze mozemy sie poruszac sie o kulach,chodzimy na małe spacerki nie szkodi tym ze np ,może żle zrosnac sie ???Albo napiszę inaczej czy śrubeczki cały czas sa na swoim miejscu i to nie ma żadnego wpływu? na kazdy ruch jaki wykonujemy nozka>????? O nic sie nie boj. Ja sie dwa razy wywalilem z gwozdziem w nodze, tak mnie zabolalo, ze zobaczylem gwiazdy i myslalem, ze wszystko sie rozlecialo ale gwozdz i srubki byly nietkniete To badziewie jest dosc mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciacho Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 MACZEK JAK TAM ZDIECIA DA RADE CZY NIE TE ZDIECIA TO PO PIERWSZEJ OPERACI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anitaa Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 na blizny najlepsza jest woda święcona:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 ja też się bałam ciągle o tą nogę...dopóki nie poznałam Maczka...ale to długa historia (o)pisana na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 witamy witamyyyyywidzę że przeskoczyłaś zabezpieczenia i włamałaś się na forum...desperacja górą...skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 anita - pierwszy hacker wśród połamańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 ciacho wrote: MACZEK JAK TAM ZDIECIA DA RADE CZY NIE TE ZDIECIA TO PO PIERWSZEJ OPERACI da rade, zaraz bede dzialal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 maczek wrote: pol27 wrote: zastanawiam sie czy te cwiczenia jakie mamy zalecane w trakcie noszenia gipsu czy szyny oraz to ze mozemy sie poruszac sie o kulach,chodzimy na małe spacerki nie szkodi tym ze np ,może żle zrosnac sie ???Albo napiszę inaczej czy śrubeczki cały czas sa na swoim miejscu i to nie ma żadnego wpływu? na kazdy ruch jaki wykonujemy nozka>????? O nic sie nie boj. Ja sie dwa razy wywalilem z gwozdziem w nodze, tak mnie zabolalo, ze zobaczylem gwiazdy i myslalem, ze wszystko sie rozlecialo ale gwozdz i srubki byly nietkniete To badziewie jest dosc mocne Dzieki za odpowiedz ja sie jeszcze nie wywrocilem ale tylko sie chcialem sie wiedziec bo nietety Te złamanie jest z doskoku nie kontrolowany upadek a TYl;e szkody narobiło i jakos nie moge usiedziec w domciu tak długo u mnie mija 1 miesiac od zabiegu ciekawy jestem czy w ciagu polroku bede juz smigac ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anitaa Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 nie hehehehe, niestey korzystam z nieobecności współlokatoorki i siedze na jej kompie:D, chyba zabanowali mnie na amen:), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anitaa Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 to ty maku jestes informatykiem, zaradzil bys cos na to:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 A co takiego nabroiłas Anita że Cię zabanowali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Pol uważaj na Maczka - zobacz na str 2 tego forum a zrozumiesz o czym mówię...i proszę wszystkich o n i e p o w i e l a n i e tego typu zachowań bo grozi trwałym kalectwem i marnotrastwem żelaza i pracy poświęconej przy naszych nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 anita już chyba Cie odblokowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keri Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Witam Anita zostałaś już odblokowana przepraszamy błąd systemu Wkrótce wprowadzimy małe zmiany także takie sytuację nie będą już miały miejsca ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Jestem:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 trzeba to opić!!!!korellll polejjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 wybaczam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 na jedną nóżkę a potem na drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Agula, to po danonku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Ciacho podeslal mi fotki: http://maczek.net/rtg/ciacho/1.jpg http://maczek.net/rtg/ciacho/2.jpg http://maczek.net/rtg/ciacho/3.jpg http://maczek.net/rtg/ciacho/4.jpg http://maczek.net/rtg/ciacho/5.jpg http://maczek.net/rtg/ciacho/6.jpg http://maczek.net/rtg/ciacho/7.jpg http://maczek.net/rtg/ciacho/8.jpg Ja tymczasem się żegnam i idę na piwko Wypiję wasze zdrówko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi