anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 a ja chodze po akademiku:)od pokoju do pokoju:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Polanka wrote: No tak , wy macie juz staz na kulach, ja jescze musze nad tym popracowac, hehe wiesz Ty masz peknieta kostke troszke masz lepiej niz mY POdudzie złamane.Jak lezalem w szpitalu to taki jeden jak mial peknieta kostke lezal na wyciagu z cciezarkiem przez 3 tygodnie.Wiec zapewnie bedziesz miala Spoko/..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Pol 27 ja tez mam psiaka, ale z deka duzego, jeszcze by mi druga kostke zlamal, ale dzis jak bylam w szpitalu to sie troche przewietrzylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 no my to mamy przesrane po całości;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 anita wrote: a ja 5 miesięcy i 12 dni cierpliwości - idaelne piękno (czyt.idealne kostka) musi dojrzeć by pokazać się światu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 /nie peknieta , tylko zlamana, tak mniej wiecej w poprzek, ale zgadzam sie, wy macie o wiele gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 ty mi agula o pieknie nic nie mów..nie dosć ze krzyży jak w kościele to jeszcze garb centralnie na środku bo odłam mam jak Korel...zresztą zobaczysz jak sie zobaczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuz Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 hej wszystkim, dumnie stwierdzam, że po 9 miesiącach w ostatnią niedzielę wyjęli mi zespolenie po złamaniu piszczeli i strzałki. jedna mała śrubka została w środku jeszcze na jakiś czas, ale przynajmniej jakieś pręty już mi nie wystają z nogi Czytając wasze posty życzę wam wszystkim cierpliwości. Na pewno będzie dobrze, niestety w tym cholernym miejscu kość się cholernie długo zrasta. Ja teraz wreszcie zacznę prawdziwą rehabilitację i za jakieś 1-2 miesiące zamierzam wrócić do sportu. oby się już więcej nie łamać. odpukać, splunąć przez ramię. powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 pol27 wrote: ja chodze z psem na podworko troszke ide o kulach a tak sobie siedze na ławeczce. to brzmi jakbyś miał 127 lat a nie 27 Pol - ale że jesteś połamańcem to chylę czoła...szczególnie że w towarzystwie czworonoga nie czułabym się pewnie -chyba też z zazdrości że ma o 3 nogi więcej ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Zuz, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Gratulacje ZUZ:) powodzenia również...pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 agula wrote: pol27 wrote: ja chodze z psem na podworko troszke ide o kulach a tak sobie siedze na ławeczce. to brzmi jakbyś miał 127 lat a nie 27 Pol - ale że jesteś połamańcem to chylę czoła...szczególnie że w towarzystwie czworonoga nie czułabym się pewnie -chyba też z zazdrości że ma o 3 nogi więcej ode mnie hehehe niestety nie ma kto z nim wychodzic wiec staram sie jak moge .,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 ZUZ jesteś jak powiew wiosny ....jesteś przykładem *po Maczku że to jest jednak możliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Ja nie mam ochoty go wyrąbywac, albo żeby on mnie wyrąbał. Odpuszcze sobie tym razie rąbanie z tym chirurgiem. Ale wykręcić (znaczy śrubkę) się dam. Może zabieg bedę miał jeszcze w maju, ale mi nie pasi, bo mam pare spraw do zalatwienia. Moze więc przesune na początek czerwca. To wtedy będzie 4 miechy od wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 anita wrote: ty mi agula o pieknie nic nie mów..nie dosć ze krzyży jak w kościele to jeszcze garb centralnie na środku bo odłam mam jak Korel...zresztą zobaczysz jak sie zobaczymy:) ja wiem że do kościoła Ci śpieszno piękna ale nie przejmuj się - jak się spotkamy to sobie pogramy...w kółko i krzyżyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 korel wrote: Ja nie mam ochoty go wyrąbywac, albo żeby on mnie wyrąbał. Odpuszcze sobie tym razie rąbanie z tym chirurgiem. Ale wykręcić (znaczy śrubkę) się dam. Może zabieg bedę miał jeszcze w maju, ale mi nie pasi, bo mam pare spraw do zalatwienia. Moze więc przesune na początek czerwca. To wtedy będzie 4 miechy od wypadku. aja myslałem ze srubeczki i precik zostaje dopiero do wyjecia po 1,5 roku .A wy tu juz srubeczki odkrecacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 agula ty to jestes optymistką jednak:).. mnie przeraza perspektywa kolejnych miesiecy zwłąszcza ze nie wiem nawet ile tych miesiecy jeszzce przesiedze w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Za mnie wypij z soczkiem:) Maczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Widze że z tymi postami nie nadążam za wami, bo strony "naszego" forum puchna jak nasze kostki. Jak odbieram telefon, to juz musza odpowiadać na posty z następnej strony. Ale tempo, zadyszki dostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Pol nieeee-pręcik alias gwóźdź zostaje ale śrubeczki odkręcają :a całkowicieb. przykręcają w inne miejsce w/w można w różnych wariacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Maczkowi juz odpuścili areszt banowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Masz racje Korel , ja dodatkowo mam kompa wolnego jak muła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Jednak Maczek ciagnie browary, a nam żałuje. Że niby alkohol jakies wapno wypłukuje. No chyba że potem zarzuca zgrzewke danonków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 agula wrote:Pol nieeee-pręcik alias gwóźdż zostaje ale śrubeczki odkręcają :a całkowicieb. przykręcają w inne miejscew/w można w różnych wariacjachto nie widziałem ja mamjedna ponizej kolanka z boczku a druga w czesci złamania na dole trudno okreslic gdzie poniewaz z boku mam krzyzyk a dalej na poczatku stopy tez mialem szyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 krócej niż ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 A za co wlasciwie Maczek go dostal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 anita wrote: agula ty to jestes optymistką jednak:).. mnie przeraza perspektywa kolejnych miesiecy zwłąszcza ze nie wiem nawet ile tych miesiecy jeszzce przesiedze w domu... wiesz optymistką jestem przy WAS a tak w samotności to jestem przerażona...anita ale nie mów proszę nikomu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 za to za co ja:) za umieszczanie linków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 spoko nie wyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Wszamałam jogurcika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi