agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 a ja dostałam bana za to że za bardzo byłam aktywna i przynudzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Agula, te stygmaty zostawiasz sobie tak na przyszłość, czy je jakos smarujesz zeby znikały. Mnie jak zaczną wykręcać z jednego miejsca i przekręcać w inne, to bede cały w krzyżykach. Niby to żaden problem, ale nie chce miec na nodze plany u cmentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 uciekam:) mgr...ciąg dalszy...zapomnialam zlecic komuś kupienie wapna:).polecam o samku mandarynkowym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Ja mam wapno w tabletkacch do lykania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Ja mam na blizny maść CEPAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 korel wrote: Agula, te stygmaty zostawiasz sobie tak na przyszłość, czy je jakos smarujesz zeby znikały. Mnie jak zaczną wykręcać z jednego miejsca i przekręcać w inne, to bede cały w krzyżykach. Niby to żaden problem, ale nie chce miec na nodze plany u cmentarza. ja smaruję cepanem ale maczek polecił mi 3 strony wcześniej jeszcze coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 anita Ty tak jak ja- uczyć nam się nie chce i nogi nawet tym świństwem samym smarujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 ale Korel już Ci mówilam - męstwo na stoku a raczej przywleczone ze stoku - to kręęęęęęęęęęęęęeci laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 ja jeszcze smaruje KOSTIVALEM, ale to nie na blizny tylko na szybsze uzupelnianie ubytkow...tak pisze na internecie, a lekarz mówi ze gówno warte to:)...ale smaruje,działa jak samoopalacz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 hmmm muszę zakupic bo od siedzenia w domu wyglądam jak zombie...i ludzie się tak dziwnie na mnie patrzą...no ale w końcu idą 2 laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Dobre Agula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Dobra, dobra, sprawdzimy czy rzeczywiście działa na laski ... w końcu jesteśmy umówieni. Kiedyś tam, jak spotkamy sie na tym piwku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 korel wrote: Dobra, dobra, sprawdzimy czy rzeczywiście działa na laski ... w końcu jesteśmy umówieni. Kiedyś tam, jak spotkamy sie na tym piwku. ale nie bierzemy nart?mam nadzieje że żadne kijki nam już nie będą potrzebne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 ale z tym piwkiem to powaga!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Korel jak jestes zapisany na klasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 anita wrote: ale z tym piwkiem to powaga!!!!! yaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Z tym piwkiem to też powaga. Wtedy juz nie będziemy mieli szlabanu na alkohol, ale za to duże zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 nartom podziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 oj duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Polanka, Marantz z Krakowa. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 nie no ...ja muszę już iść - to będzie kolejny wieczór przy kompie...aż żal WAS opuszczać ...do zobaczenie niedługo i trzymajcie się cało i zdrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 OK Korel, wyslalam zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 anita wrote: oj duże ja poproszę jedno małe bez soku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 spadam bo sie od was nigdy nie wyrwe:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Papatki, Agulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Anita, i tak od nas daleko nie uciekniesz, przynajmniej jeszcze przez parę ładnych tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Albo i miesiecy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Chciałem żeby było optymistycznie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Macie siniaki po zastrzykach? Bo mnie sie zrobily dwa, ale takie porzadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 No i jest optymistycznie, nie piszemy przeciez o latach a to juz optymizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi