witch Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 alawpr wrote: witch wrote: sasanka wrote: hihihi - dobre Już se reklamę zrobiłam A co ? a jak to zrobiłaś dziewcze moje? wejdź w swój profil i tam przy pozycji sygnatura/avatar wpisujesz w sygnaturę i po ptokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 witch wrote:sasanka wrote:kasiek79 wrote:HEHE TRUDNO MI SIE POŁAPAC KTÓA CO MIAŁA I ILE W GIPSIE ILE BEZ ILE W JAKIM mOZE ZROBIMY SOBIE OPISY NA DOLE????????????Ja proponuję umieszczać nasze złamania w AVATARZE Też się gubię Dobry pomysł. Od razu będzie wiadomo z kim szykować się na tańce jak zrobiłas opis na dole??????????????????????????????????????????????????????????????????wszystkie sobie tak zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Wiecie co.... to forum jest uzależniające. A sama upominałam dzieci żeby nie siedziały tyle przed komputerem.Sama mam cały czas właczone cholerstwo i tylko jak sie oddalę od niego to potem pierwsza rzecz to sprawdzam co tam nowego sie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasanka Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 sasanka wrote:alawpr wrote:witch wrote:Już se reklamę zrobiłam A co ?a jak to zrobiłaś dziewcze moje?trzeba :1. zrobić fotkę z istniejącego RTG i umieścić ją w kompie 2. używając klawisza "Prit Scr" zeskanować obraz i wkleić np. do Worda - obciąć zbędny "widok" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 sasanka wrote:alawpr wrote:witch wrote:Już se reklamę zrobiłam A co ?a jak to zrobiłaś dziewcze moje?trzeba :1. zrobić fotkę z istniejącego RTG i umieścić ją w kompie To przepis na umieszczanie fotki. Ale co dalej po zapisaniu w komputerze ? Poproszę o dalsze instrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasanka Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 witch wrote:alawpr wrote:witch wrote:Już se reklamę zrobiłam A co ?a jak to zrobiłaś dziewcze moje?wejdź w swój profil i tam przy pozycji sygnatura/avatar wpisujesz w sygnaturę i po ptokach nie do konca bo tam jest ograniczenie.... rozmiar, wielkośćinaczej każy by tak zrobił - Ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 witch wrote: alawpr wrote: witch wrote: Już se reklamę zrobiłam A co ? a jak to zrobiłaś dziewcze moje? wejdź w swój profil i tam przy pozycji sygnatura/avatar wpisujesz w sygnaturę i po ptokach witch daj jeszcze date wypadku i rodzaj usztywnienia po drodze oczywiscie jak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 alawpr wrote: Wiecie co.... to forum jest uzależniające. A sama upominałam dzieci żeby nie siedziały tyle przed komputerem.Sama mam cały czas właczone cholerstwo i tylko jak sie oddalę od niego to potem pierwsza rzecz to sprawdzam co tam nowego sie dzieje. Jest ! Ale co nam więcej zostało ???? Nie rozumiem tylko czemu mąż jakoś dziwnie patrzy na to moje walenie w klawisze ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 sprawdzam czy dobrze zrobiłam i czy sie wyswietli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 kasiek79 wrote: witch wrote: alawpr wrote: a jak to zrobiłaś dziewcze moje? wejdź w swój profil i tam przy pozycji sygnatura/avatar wpisujesz w sygnaturę i po ptokach witch daj jeszcze date wypadku i rodzaj usztywnienia po drodze oczywiscie jak możesz Kuźwa nie zmieści się wszystko. Datę wypadku tylko zmieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Huraaaaa jestem wielka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasanka Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 kasiek79 wrote: witch wrote: alawpr wrote: a jak to zrobiłaś dziewcze moje? wejdź w swój profil i tam przy pozycji sygnatura/avatar wpisujesz w sygnaturę i po ptokach witch daj jeszcze date wypadku i rodzaj usztywnienia po drodze oczywiscie jak możesz dlaczego jesteś złośliwy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 witch wrote: alawpr wrote: Wiecie co.... to forum jest uzależniające. A sama upominałam dzieci żeby nie siedziały tyle przed komputerem.Sama mam cały czas właczone cholerstwo i tylko jak sie oddalę od niego to potem pierwsza rzecz to sprawdzam co tam nowego sie dzieje. Jest ! Ale co nam więcej zostało ???? Nie rozumiem tylko czemu mąż jakoś dziwnie patrzy na to moje walenie w klawisze ????? cózmy my poradzimy wtej sytuacji Narazie w domu mamy tylko siebie i ciągnie nas połamanców do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 sasanka wrote: kasiek79 wrote: witch wrote: wejdź w swój profil i tam przy pozycji sygnatura/avatar wpisujesz w sygnaturę i po ptokach witch daj jeszcze date wypadku i rodzaj usztywnienia po drodze oczywiscie jak możesz dlaczego jesteś złośliwy??? ja złosliwa?????? hmmm dlaczego Bo o date poprosiłam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 witch wrote: kasiek79 wrote: witch wrote: wejdź w swój profil i tam przy pozycji sygnatura/avatar wpisujesz w sygnaturę i po ptokach witch daj jeszcze date wypadku i rodzaj usztywnienia po drodze oczywiscie jak możesz Kuźwa nie zmieści się wszystko. Datę wypadku tylko zmieszczę hehe jak masz taki długi opis to faktycznie wszystko cięzko zmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 U mnie też na początku mąż był zdziwiony.Teraz mnie troszkę pilnuje ,abym sobie ocząt nie rozwaliła.Ale nie ma na to rady.......uzależnienie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 dobra zaarz dzieciaki będa oglądąły dobranockę ja musze zjeśc śnaidanko i bedę czekała aż mąz będzie miał siły iśc ze mna się myć hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Upchnęłam jakoś to wszystko Trochę tego mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 kasiek79 wrote: dobra zaarz dzieciaki będa oglądąły dobranockę ja musze zjeśc śnaidanko i bedę czekała aż mąz będzie miał siły iśc ze mna się myć hehe Chyba kolacyjkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 witch wrote:Upchnęłam jakoś to wszystko Trochę tego mam.brawoja namawiam męża żeby zgrał z telefonu zdjećie nojej nogi to w ava wstawie coby było widac w jakim jescze stanie i w jakim gipsie jestem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 alawpr wrote: kasiek79 wrote: dobra zaarz dzieciaki będa oglądąły dobranockę ja musze zjeśc śnaidanko i bedę czekała aż mąz będzie miał siły iśc ze mna się myć hehe Chyba kolacyjkę no widzisz jak mi wszystko się rabie od etgo 3 tygodnia bez swieżego powietrza oczywiscie że kolację właśnie już wcinam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 sasanka wrote: kasiek79 wrote: witch wrote: wejdź w swój profil i tam przy pozycji sygnatura/avatar wpisujesz w sygnaturę i po ptokach witch daj jeszcze date wypadku i rodzaj usztywnienia po drodze oczywiscie jak możesz dlaczego jesteś złośliwy??? Nie jestem złośliwa. Ja pisałam o zrobieniu sygnaturki a Ty jak umieścić zdjęcie. Nieporozumienie a nie złosliwość A o instrukcje zamieszczenia fotki sama Cię prosiłam. Nie denerwuj się - sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasanka Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 witch wrote: sasanka wrote: kasiek79 wrote: witch daj jeszcze date wypadku i rodzaj usztywnienia po drodze oczywiscie jak możesz dlaczego jesteś złośliwy??? Nie jestem złośliwa. Ja pisałam o zrobieniu sygnaturki a Ty jak umieścić zdjęcie. Nieporozumienie a nie złosliwość A o instrukcje zamieszczenia fotki sama Cię prosiłam. Nie denerwuj się - sorry to pokażę ci jak można umieścić foto z datą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 te forum jest naprawde uzależniające:) siedze praktycznie cały dzień wpatrzona w te nowe posty i nie nadążam:) hihi czytam i czytam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Bo tylko się spusci z oczu na chwilę, a tu ... lawina ...postów i napewno kostniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 alawpr wrote:Bo tylko się spusci z oczu na chwilę, a tu ... lawina ...postów i napewno kostniny.Dosłownie, wystarczy przez kilka godzin nie wchodzić to później czytania na pół nocy Sasanka zapodaj tą instrukcję dodania zdjęcia. Jutro się za to zabiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Gorzej z kostniną. Ta jest wyjątkowo leniwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 witch wrote: Gorzej z kostniną. Ta jest wyjątkowo leniwa Trzeba jej nakopac do tyłka,zeby sie zabrała do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 alawpr wrote: witch wrote: Gorzej z kostniną. Ta jest wyjątkowo leniwa Trzeba jej nakopac do tyłka,zeby sie zabrała do roboty. Haha a gdzie toto ma tył a gdzie przód ????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 chciałam wstawic zdjecie nogi ze szpitala ale małe zdjecie mozna tylko 60x60 pikseli nic nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi