kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Dota wrote: kasiek79 wrote: LillaKorn wrote: U mnie piszczel na dole ok. 5 cm nad kostką, strzałka na samej górze pod kolanem. u mne w tym samym miejscu obie złamane tak pod skosem w lekkiej rotaji w stosunku do siebie. Najgorsze że piszczel mi popekał bo tak złozyliby mnie na śruby i moze byłoby szybciej Ja mam śruby i gwoździa w piszczeli ale niestety szybciej nie jest. hmmm w takim razie tzreba się ciesyc ty co sięma i ...... czekac na szybki zrost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 LillaKorn wrote:Dota wrote:kasiek79 wrote:u mne w tym samym miejscu obie złamane tak pod skosem w lekkiej rotaji w stosunku do siebie. Najgorsze że piszczel mi popekał bo tak złozyliby mnie na śruby i moze byłoby szybciejJa mam śruby i gwoździa w piszczeli ale niestety szybciej nie jest. Wszystko zależy jak organizm się zrasta!Właśnie, właśnie.Niby się zrasta ale strasznie powolutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 wrote: Dota wrote: kasiek79 wrote: u mne w tym samym miejscu obie złamane tak pod skosem w lekkiej rotaji w stosunku do siebie. Najgorsze że piszczel mi popekał bo tak złozyliby mnie na śruby i moze byłoby szybciej Ja mam śruby i gwoździa w piszczeli ale niestety szybciej nie jest. hmmm w takim razie tzreba się ciesyc ty co sięma i ...... czekac na szybki zrost Na tsunami własnej kostniny, która prędzej czy później zaleje nasze szczeliny złamania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Dota wrote: Niby się zrasta ale strasznie powolutku. Dota czy masz zalaną całą szczelinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 wrote: Dota wrote: kasiek79 wrote: u mne w tym samym miejscu obie złamane tak pod skosem w lekkiej rotaji w stosunku do siebie. Najgorsze że piszczel mi popekał bo tak złozyliby mnie na śruby i moze byłoby szybciej Ja mam śruby i gwoździa w piszczeli ale niestety szybciej nie jest. hmmm w takim razie tzreba się ciesyc ty co sięma i ...... czekac na szybki zrost Jasne, że się cieszę. Wielka radość nastała gdy mogłam w kwietniu pożegnać się z wózkiem a przed tygodniem odrzucić jedną kulę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek546 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 wrote: Dota wrote: kasiek79 wrote: u mne w tym samym miejscu obie złamane tak pod skosem w lekkiej rotaji w stosunku do siebie. Najgorsze że piszczel mi popekał bo tak złozyliby mnie na śruby i moze byłoby szybciej Ja mam śruby i gwoździa w piszczeli ale niestety szybciej nie jest. hmmm w takim razie tzreba się ciesyc ty co sięma i ...... czekac na szybki zrost masz opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 LillaKorn wrote: kasiek79 wrote: Dota wrote: Ja mam śruby i gwoździa w piszczeli ale niestety szybciej nie jest. hmmm w takim razie tzreba się ciesyc ty co sięma i ...... czekac na szybki zrost Na tsunami własnej kostniny, która prędzej czy później zaleje nasze szczeliny złamania! ja tak sobie tutaj dumam wymyslam łudzę się ............. a powinnam chociaz do jednej kontoli poczekac zobaczyć jakie u mnie rokowania. Czy sie zrastam czy mam słąby zrost??? a wtedy bedzie coś więcej wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Kaśka.,najważniejsze żeby się zrastało, reszta sama się poukłada. Ja 6 tyg gips ciężki,-przeleżałam, 6 tyg gips lekki- mogłam poruszac się na kulach ,bez obciążania, teraz 4 tyg gip lekki nadal udowy, bez obciążania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kwiatek546 wrote: kasiek79 wrote: Dota wrote: Ja mam śruby i gwoździa w piszczeli ale niestety szybciej nie jest. hmmm w takim razie tzreba się ciesyc ty co sięma i ...... czekac na szybki zrost masz opis mam mam udowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Lila, czy boli cię miejsce złamania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 alawpr wrote: Kaśka.,najważniejsze żeby się zrastało, reszta sama się poukłada. Ja 6 tyg gips ciężki,-przeleżałam, 6 tyg gips lekki- mogłam poruszac się na kulach ,bez obciążania, teraz 4 tyg gip lekki nadal udowy, bez obciążania. no ja myslę etraz ze u mnie będzie podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 LillaKorn wrote: Dota wrote: Niby się zrasta ale strasznie powolutku. Dota czy masz zalaną całą szczelinę? No coś ty, tak słabizna wychodzi na rtg, że widzi to tylko ortopeda bo ja tam nic nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kurde jestem sama a mi sie cholernie pić chce. Ale nie odważe się na samodzielne czołgane po schodach an dół po picie hyba sie poczołgam do kibla i z kranu się napiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Mi na pierwszej wizycie kontrolnej,powiedziano mi tylko,że jest mgła.Po powrocie dopiero szukałam info. co to takiego. I znalazłam tylko na naszym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 a powiedzcie mi czy lekkarz coś mówił o waszym wieku???? Że to amduzy wpływ na zrost??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek546 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 wrote: kurde jestem sama a mi sie cholernie pić chce. Ale nie odważe się na samodzielne czołgane po schodach an dół po picie hyba sie poczołgam do kibla i z kranu się napiję a moze lepiej piwko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Jezu, Kaśka ty naprawdę masz przechlapane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kwiatek546 wrote: kasiek79 wrote: kurde jestem sama a mi sie cholernie pić chce. Ale nie odważe się na samodzielne czołgane po schodach an dół po picie hyba sie poczołgam do kibla i z kranu się napiję a moze lepiej piwko? nie dziekuję juz przez to piwko odszkodowania nie dostanę a do tego będę co chwila sikała a to dla mnie też wyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 wrote:a powiedzcie mi czy lekkarz coś mówił o waszym wieku???? Że to amduzy wpływ na zrost???Wiek ma bardzo duży wplyw na zrost.Dzieci i nastolatki zrastają się generalnie bardzo szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 wrote: a powiedzcie mi czy lekkarz coś mówił o waszym wieku???? Że to amduzy wpływ na zrost??? Co ty, ich to nie obchodzi.Lekarze w szpitalach mają w nosie informowanie o takich rzeczach.Tylko net zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 alawpr wrote: Lila, czy boli cię miejsce złamania ? Dzisiaj popułudniu mocno mnie boli podczas chodzenia dlatego dogorywam na kanapie i piszę z wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 alawpr wrote: Jezu, Kaśka ty naprawdę masz przechlapane! chodzi ci o to żem sama w domu????? dziciaki spią więc o tyle dobrze ze mnie nei wołają A męża puściął na integrację bo juz po tych kilku dniach szkoda mi go jak ta nade mną cały czas skacze i nie ma chwili dl siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek546 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 wrote: kwiatek546 wrote: kasiek79 wrote: kurde jestem sama a mi sie cholernie pić chce. Ale nie odważe się na samodzielne czołgane po schodach an dół po picie hyba sie poczołgam do kibla i z kranu się napiję a moze lepiej piwko? nie dziekuję juz przez to piwko odszkodowania nie dostanę a do tego będę co chwila sikała a to dla mnie też wyczyn ja tam popijam prawie co dzien piwka i nic mi to nie szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kwiatek546 wrote: kasiek79 wrote: kwiatek546 wrote: a moze lepiej piwko? nie dziekuję juz przez to piwko odszkodowania nie dostanę a do tego będę co chwila sikała a to dla mnie też wyczyn ja tam popijam prawie co dzien piwka i nic mi to nie szkodzi ja ie muwie że mi zaszkodzi ale że siakć się będzie chcialo a jeszce cięzko mi sie poruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kwiatek546 wrote: kasiek79 wrote: kwiatek546 wrote: a moze lepiej piwko? nie dziekuję juz przez to piwko odszkodowania nie dostanę a do tego będę co chwila sikała a to dla mnie też wyczyn ja tam popijam prawie co dzien piwka i nic mi to nie szkodzi No i przez to nam zrosł chłopak szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 wrote: alawpr wrote: Jezu, Kaśka ty naprawdę masz przechlapane! chodzi ci o to żem sama w domu????? dziciaki spią więc o tyle dobrze ze mnie nei wołają A męża puściął na integrację bo juz po tych kilku dniach szkoda mi go jak ta nade mną cały czas skacze i nie ma chwili dl siebie Wiem,wiem, czytałam,okazałaś się litościwą niewiastą.Szkoda mi tylko żeś taka spragniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek546 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 kasiek79 wrote: kwiatek546 wrote: kasiek79 wrote: nie dziekuję juz przez to piwko odszkodowania nie dostanę a do tego będę co chwila sikała a to dla mnie też wyczyn ja tam popijam prawie co dzien piwka i nic mi to nie szkodzi ja ie muwie że mi zaszkodzi ale że siakć się będzie chcialo a jeszce cięzko mi sie poruszać rozumiem tez to miałem najgorsze 2 tygodnie w moim zyciu.pozniej do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Dota wrote:kasiek79 wrote:a powiedzcie mi czy lekkarz coś mówił o waszym wieku???? Że to amduzy wpływ na zrost???Wiek ma bardzo duży wplyw na zrost.Dzieci i nastolatki zrastają się generalnie bardzo szybko.a mogę wiedziec w ajkim wy mniej więcej pzredziale wiekowym że u niejktórych tak długio zrosty nie ma???? Mi wtym roku niestety 30cha stukneła więc może dlatego bede się wolniej zrastała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Mi napoje wyskokowe teraz szkodzą.Nózia puchnie jak czort,więc jestem abstynentką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Dota wrote: LillaKorn wrote: Dota wrote: Niby się zrasta ale strasznie powolutku. Dota czy masz zalaną całą szczelinę? No coś ty, tak słabizna wychodzi na rtg, że widzi to tylko ortopeda bo ja tam nic nie widzę. Mi powiedzial ostatnio, że moj zrost jest bez cech przebudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi