Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 powiedz ze wplaw... żart, ale teraz mi kumpela napisala ze jak nie mam czego sie lapac to lape sie was. No gleba calkowita( oczywiscie ona , a nie wy). Zazdrosc cczy olewanie chorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 dawno Cię nie było - choć napijesz sie z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Polanka wrote: maczek wrote: agula wrote: a masz wino?wpadne na lampeczkę Aga, ja mam likier Bailey's Coffee = pycha! wpadaj nie lubie wina, glowa potem boli, ale zapraszam na co chcecie zalezy ile sie wypije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 a witam witam:) wesoło tu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 jeju , oni nic nie kumaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Polanka wrote: powiedz ze wplaw... żart, ale teraz mi kumpela napisala ze jak nie mam czego sie lapac to lape sie was. No gleba calkowita( oczywiscie ona , a nie wy). Zazdrosc cczy olewanie chorej? Polanka łap sie śmiało ... a tamta niech myka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 tez sobie musze bana na forum założyć, bo bez was wytrzymac nie moge:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 tzn ci nie-polamani, to co pijemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 agula wrote: Polanka wrote: powiedz ze wplaw... żart, ale teraz mi kumpela napisala ze jak nie mam czego sie lapac to lape sie was. No gleba calkowita( oczywiscie ona , a nie wy). Zazdrosc cczy olewanie chorej? Polanka łap sie śmiało ... a tamta niech myka my im jeszcze pokażemy, ze można nawiazać zajebiste znajomosci nawet w takich warunkach:) niech sama załuje ze sobie giry nie złamała:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 cze, czy ktos z Was był juz wzywany na komisje ZUS, ja mam jutro. Czy musze sie łądnie ubrac i jakoś do tegpo przygotować. czuje się jak przed maturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 korel a skłądałes do ZUS jakies papiery juz??Mnie jeszcze tam nie wzywali a chyba powinni;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 anita wrote: agula wrote: Polanka wrote: powiedz ze wplaw... żart, ale teraz mi kumpela napisala ze jak nie mam czego sie lapac to lape sie was. No gleba calkowita( oczywiscie ona , a nie wy). Zazdrosc cczy olewanie chorej? Polanka łap sie śmiało ... a tamta niech myka my im jeszcze pokażemy, ze można nawiazać zajebiste znajomosci nawet w takich warunkach:) niech sama załuje ze sobie giry nie złamała:P A zebyscie wiedzieli, jest na nizszym szczeblu poznania doznan swiata, my na wyzszym, no i mamy siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 hi Korel - koniecznie weź ustawę - weź ich z zaskoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Nie, ale moja fabryka skladała, żeby mi zapłacili kasę (zasiłek chorobowy). A poza tym lekarze chyba w kopii wysyłaja zwolenienia lekarskie do ZUS. Dostałem wezwanie na jutro. Czy wiecie o co pytają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 a o co chodzi z Korelem? Bo nie jastem na biezaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 anita wrote: tez sobie musze bana na forum założyć, bo bez was wytrzymac nie moge:) juz raz mialas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Zasilek czyli co? 100%chorobowego, czy cos jeszcaae innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Ciekawe dlaczego ja nie dostałam wezwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Polanka wrote: a o co chodzi z Korelem? Bo nie jastem na biezaco Ja tez Polanka, wpadłem tu na chwile, a wszyscy ululani, ja zresztą też, dlatego wróciłem tak późno i kalwiatura mi sie plącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 korel wrote: cze, czy ktos z Was był juz wzywany na komisje ZUS, ja mam jutro. Czy musze sie łądnie ubrac i jakoś do tegpo przygotować. czuje się jak przed maturą ladnie nie musisz sie ubierac, przynajmniej ja nie bylem i wez ze soba wszystkie dokumenty leczenia jakie masz, rentgeny, itp... i mow prawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 korel wrote: Polanka wrote: a o co chodzi z Korelem? Bo nie jastem na biezaco Ja tez Polanka, wpadłem tu na chwile, a wszyscy ululani, ja zresztą też, dlatego wróciłem tak późno i kalwiatura mi sie plącze Czyli kazdy pisze niewiadomo co. Hihi A co z tym ZUSem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 ZUS czasem wzywa sobie gości (i kobitki) jesli maja długie zwolnienia, szczególnie jesli podejrzewa że klient jednak pracuje a nie kuruje się. Chciałbym pracować. A oddzielna sprawa jest kto fizycznie wypłaca zasiłek, w fabrykach do 20 osób ZUS, powyżej fabryka (w imieniu ZUSu), czy tak Agula ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 i co oni niby na tej komisji mają orzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 no to mi wypłaca fabryka...ale teraz po pół roku lekarz kazał mi przyjsc z zaświadczeniem Z-3 , napisze mi jeszcze niezdolność do pracy i wtedy mam to zaniesc do ZUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Ponoc orzekają czy rzeczywiście należy mi sie zasiłek, czy rzeczywiście jestem chory, mam im pokazac dokumentację medyczną. Jak im zaraz sieknę moim odłamem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 korel wrote: ZUS czasem wzywa sobie gości (i kobitki) jesli maja długie zwolnienia, szczególnie jesli podejrzewa że klient jednak pracuje a nie kuruje się. Chciałbym pracować. A oddzielna sprawa jest kto fizycznie wypłaca zasiłek, w fabrykach do 20 osób ZUS, powyżej fabryka (w imieniu ZUSu), czy tak Agula ? Z tego co pamietam to nie wazne ile osob jest zatrudnionych, tyle ze po bodajze 30 dniach(czy cos kolo tego) wyplaca L4 juz ZUS, a wczesniej pracodawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 tylko nie w oko Korel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 ale chyba pracodawca w imieniu ZUS bo na przelewach mam swoja firme i tytuł :wypłata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 korel wrote: ZUS czasem wzywa sobie gości (i kobitki) jesli maja długie zwolnienia, szczególnie jesli podejrzewa że klient jednak pracuje a nie kuruje się. Chciałbym pracować. A oddzielna sprawa jest kto fizycznie wypłaca zasiłek, w fabrykach do 20 osób ZUS, powyżej fabryka (w imieniu ZUSu), czy tak Agula ? A nie jest tak, ze za pierwsze 35 dni placi pracodawca a za reszte placi ZUS?? Chyba tak jest w ustawie o ile pamietam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 bo po leczeniu polrocznym jest mozliwosc chorowanie na rente Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi