alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 A wcześniej człowiek nawet o tym stawie nie słyszal. I jak usłyszał lub widział połamanego , to myślał ,tylko połamany!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 witch wrote:alawpr wrote:witch wrote:Czyli wszystko razem do kupy !!!!!!!!!!!!!!W międzyczasie poczytałam trochę na ten temat i po tym tekście nieco się uspokoiłam "stawy rzekome są częstsze u mężczyzn niż u kobiet i dotyczą zwykle ludzi młodych, cieszących się dobrym zdrowiem". Chociaż to nie reguła ale zawsze jakaś pociecha Ja doczytałam ,ze staw rzekomy nie boli.Akurat to mogłoby boleć i to już w fazie początkowej !!!!!! Złośliwość rzekomego- nie ma granic.ja narazie w takim rzie pocieszam sie że mnie cały zcas boli Więc moze to nie rzekomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Nasza ukochana służba zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 alawpr wrote: A wcześniej człowiek nawet o tym stawie nie słyszal. I jak usłyszał lub widział połamanego , to myślał ,tylko połamany!! dokłandie Ja jak się polamałą to sobei pomyślałąm a tam 6 tyg w gipsie i wszystko wróci do normy a tu....... proszę dopeiro połamaniec wie z czym musi sie zmagac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Kaśka nie tak prędko, u ciebie za wcześnie aby to cholerstwo się wychodowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 alawpr wrote: Nasza ukochana służba zdrowia. ja niestety z synem od urodznei azaliczam wszystkich możliwych lekarzy łącznie zkilkoma operacjami i to co czasami widze to.................... serce sie kraja że ludzie bez powołania bez serca bira sie do takiej roboty i to przy małych dzieciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 alawpr wrote: Kaśka nie tak prędko, u ciebie za wcześnie aby to cholerstwo się wychodowało. wiem wiem ale i tak się pocieszam że póki boli to może się nie rzekomi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Dzieci chore, to najgorsze co może byc.!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 kasiek79 wrote: alawpr wrote: Kaśka nie tak prędko, u ciebie za wcześnie aby to cholerstwo się wychodowało. wiem wiem ale i tak się pocieszam że póki boli to może się nie rzekomi Ja również się cieszę że pobolewa mnie miejsce złamania,zwłaszcza przy zmianie ułożenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 alawpr wrote: Dzieci chore, to najgorsze co może byc.!! no ja własnie teraz jak tak się zamartwiam swoja noga to.............. mysle o tym że to żadna tregedia ze przyzyliśmy i porzetrwaliśmy chorobę syna i nic innego nie może nas załamać Ja w koncu wyzdrowieje i powinnam się cieszyć tym a nie zamartwiać a syn niestety nie i będzie się męczył do konca zycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 co nas nie zabije to nas wzmocni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Lecę do kuchni na obiadek..ale teraz prowadzę zdrowy tryb życia. Zaraz wracam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 alawpr wrote: Kaśka nie tak prędko, u ciebie za wcześnie aby to cholerstwo się wychodowało. To niby po jakim czasie to dziadostwo daje o sobie znać lub inaczej - kiedy jest do zauważenia (RTG) lub wyczucia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Z tego co napisał kiedyś Korel,bo to ścierwo mu się przypałętało to dośc póżno lekarze się zorientowali i to dopiero jak go po raz któryś pocieli.A u elam85 po kilku miesiącach inny lekarz zobaczył na zdjęciu bo wczesniejszy doktorek chyba był ślepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 alawpr wrote: Z tego co napisał kiedyś Korel,bo to ścierwo mu się przypałętało to dośc póżno lekarze się zorientowali i to dopiero jak go po raz któryś pocieli.A u elam85 po kilku miesiącach inny lekarz zobaczył na zdjęciu bo wczesniejszy doktorek chyba był ślepy. Czyli nie znasz dnia ani godziny ???? Świat jest okrutny i niesprawiedliwy. Jedni mają wszystkie możliwe schorzenia a inny przy katarze ......testament pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 A żebyś wiedziała. Nie to że mordujemy się tak bardzo długo ,delirkę przy kazdej wizycie ,to jeszcze sraczka czy nie przypałętało się jakieś cholerstwo. Sprawiedliwości nie ma .Noga połamana, człowiek przykuty do fotela i łózka,spac nie moze, rodziny cierpią,to jeszcze jakieś zrosty rzekome lataja w powietrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 I tak jak wcześniej pisałam noga praktycznie nie puchła,to se wykrakałam.Puchnie ! Raz na jakis czas ale robi to dobitnie.Chyba ją walnę!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 alawpr wrote: A żebyś wiedziała. Nie to że mordujemy się tak bardzo długo ,delirkę przy kazdej wizycie ,to jeszcze sraczka czy nie przypałętało się jakieś cholerstwo. Sprawiedliwości nie ma .Noga połamana, człowiek przykuty do fotela i łózka,spac nie moze, rodziny cierpią,to jeszcze jakieś zrosty rzekome lataja w powietrzu. Ileż to się trzeba namęczyć zanim się babcią zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Alawpr a Ciebie nie mieli ochoty poskręcać śrubami przy wieloodłamowym złamaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 To mamy namiastkę,swietnego niedołęstwa!!! Teraz będę naprawdę chodziła jak staruszka, ,,powoli,ostroznie jak żółw ociężale''.Zero pospiechu.Powoli i dostojnie jak matrona,kwoka czy tym podobna matrona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 alawpr wrote:I tak jak wcześniej pisałam noga praktycznie nie puchła,to se wykrakałam.Puchnie ! Raz na jakis czas ale robi to dobitnie.Chyba ją walnę!!Ale puchnie tak sama z siebie (bez powodu) czy wtedy jak masz ją za długo opuszczoną ???Nie wal cholery bo jeszcze Ci odda i co wtedy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 alawpr wrote: To mamy namiastkę,swietnego niedołęstwa!!! Teraz będę naprawdę chodziła jak staruszka, ,,powoli,ostroznie jak żółw ociężale''.Zero pospiechu.Powoli i dostojnie jak matrona,kwoka czy tym podobna matrona. A gdzie my się możemy spieszyć ? Bądź sobie kwoką (co za słowo?) czy matroną - to nic strasznego przy naszym trybie życie, ale broń Cię Boziulko przed byciem moherem !!! Lepsza kozetka u tego lekarza co to nam już niedługo może wizytę złożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 witch wrote: Alawpr a Ciebie nie mieli ochoty poskręcać śrubami przy wieloodłamowym złamaniu ? Jedni tak drudzy nie.Więc wybrałam nie ,bez zadnej wiedzy że to takie cholerne miejsce.Dopiero jak wróciłam do domu i poczytałam w necie jakie straszne kuku sobie zrobiłam to myśłałam ,że zejdę z tego świata ze złosci,ze ja taka niedoinformowana.A wczesniej w rodzinie mielismy przypadek połamanej operowanej która miała straszne pierepały z tymi srubkami,więc ja stara głupia krowa ,myślałam że podjęłam decyzję bardzo słuszną.A brak niewiedzy niestety szkodzi. I teraz mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Pacjencie lecz się sam !!!! Ot i nasza służba zdrowia. Sam pacjent ma wybierać formę leczenia jakby każdy był Alfą i Omegą i znał się na tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Nawet nie wiesz Witch jaką załamkę przez to przeszłam.Miałam zal do siebie że nic nie wiedziałam o takim złamaniu. Wydawało mi sie ,ze operowani to są tylko ludzie po jakiś extremalnych wypadkach ,tak jak ciotka w rodzinie. Ale zeby nogę w piszczeli to w zyciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Ba, żeby to człowiek wiedział, że się przewróci to by się położył. Faktycznie trafiłaś na lekarzy barbarzyńców, którzy dają wybór nieznającemu się na rzeczy, pacjentowi co do rodzaju leczenia. A później w razie komplikacji, wyjdą z twarzą bo "przecież pani sama tak chciała ". Niechby takich konowałów na Syberię wysyłali ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 alawpr wrote: Nawet nie wiesz Witch jaką załamkę przez to przeszłam.Miałam zal do siebie że nic nie wiedziałam o takim złamaniu. Wydawało mi sie ,ze operowani to są tylko ludzie po jakiś extremalnych wypadkach ,tak jak ciotka w rodzinie. Ale zeby nogę w piszczeli to w zyciu. Ja z kolei bylam uświadomiona, bo lekarz przedstawił walory jednej i drugiej metody. Zgodziłam się a potem przyszedł ordynator i wypisał mnie do domu........Ty twierdzisz, że masz żal do siebie a do kogo ja mam mieć..... Mam ochotę iść ze swoim aktualnym zdjęciem na wizytę do prywatnego gabinetu ordynatora i zapytać co tu jeszcze można naprawić a potem mu wyżygać jak mnie urządził! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Nawet kopa w d....e bym nie dała bo szkoda nózi!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 LillaKorn wrote: alawpr wrote: Nawet nie wiesz Witch jaką załamkę przez to przeszłam.Miałam zal do siebie że nic nie wiedziałam o takim złamaniu. Wydawało mi sie ,ze operowani to są tylko ludzie po jakiś extremalnych wypadkach ,tak jak ciotka w rodzinie. Ale zeby nogę w piszczeli to w zyciu. Ja z kolei bylam uświadomiona, bo lekarz przedstawił walory jednej i drugiej metody. Zgodziłam się a potem przyszedł ordynator i wypisał mnie do domu........Ty twierdzisz, że masz żal do siebie a do kogo ja mam mieć..... Mam ochotę iść ze swoim aktualnym zdjęciem na wizytę do prywatnego gabinetu ordynatora i zapytać co tu jeszcze można naprawić a potem mu wyżygać jak mnie urządził! Witaj Pracusiu ! Tobie to rzeczywiście pozostało tylko wyzwać na pojedynek lekarza i strzelić mu w tył głowy bez znaku ostrzegawczego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi