agula Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 korel wrote: ZUS czasem wzywa sobie gości (i kobitki) jesli maja długie zwolnienia, szczególnie jesli podejrzewa że klient jednak pracuje a nie kuruje się. Chciałbym pracować. A oddzielna sprawa jest kto fizycznie wypłaca zasiłek, w fabrykach do 20 osób ZUS, powyżej fabryka (w imieniu ZUSu), czy tak Agula ? nie cierpie ubezpieczeń wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 ja jak zawsze dowiaduje sie w ostatniej chwili i złoże te papiery do ZUS za późno, ale mam nadzieje ze mi przyznaja to swiadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Polanka, ilośc osób w firmie wskazuje tego kto płaci po tych 35 dniach, czy fabryka (w imieniu ZUSu) czy sam ZUS. Ale to mało ważne. Istotniejsze co jest przedmiotem przesłuchania. Wygląda na to że będę przesłuchiwany jak pierwszy. A może maja na tym forum zainstalowanych swoich agentów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 nie dość ,że człowiek chory, łazic nie może , wszystko go wkurza...zwłaszcza niemoc...to jeszcze biegania, załatwiania, kolejek...przesrane chorować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 agula wrote: korel wrote: ZUS czasem wzywa sobie gości (i kobitki) jesli maja długie zwolnienia, szczególnie jesli podejrzewa że klient jednak pracuje a nie kuruje się. Chciałbym pracować. A oddzielna sprawa jest kto fizycznie wypłaca zasiłek, w fabrykach do 20 osób ZUS, powyżej fabryka (w imieniu ZUSu), czy tak Agula ? nie cierpie ubezpieczeń wrrr a kto z nas po tym wszystkim bedzie kochal komisje, lekarzy itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 gabrysia była i maczek był na takim przesłuchaniu... gabrysia mówiła ze sie strasznie bała a nie nyło czego, wiec nie martw sie korel:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Ja osobiście wole dowlec się do komisji ZUS, niz by mnie nmieli kontrolowac w domu, atakie przypadki wystepują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 mnie raczej nie skontrolują bo by musieli 600 km przejechac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Anita, kamień spadł mi z serca. Ciekawe czy będą np. pytać co robiłem dzisiaj. Dzisiaj akurat oblewaliśmy otwarcie hotelu przez znajomego: wellness &spa w Ogrodzieńcu. Przepremierowo, bo oficjalne otwarcie za miesiąc. Znowu wypłukałem sobie ten wapń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 korel wrote: Polanka, ilośc osób w firmie wskazuje tego kto płaci po tych 35 dniach, czy fabryka (w imieniu ZUSu) czy sam ZUS. Ale to mało ważne. Istotniejsze co jest przedmiotem przesłuchania. Wygląda na to że będę przesłuchiwany jak pierwszy. A może maja na tym forum zainstalowanych swoich agentów ? jak ich ktos ma na naszym , powtarzam NASZYM forum, to sie dowie tylko jak bardzo jestesmy chorzy i psychicznie zdolowani. Glowa do gory, mojego kuzyna ojca- mial tylko 1 noge , gdy wezwali na komisje, daleko od domu-spytal czy maja nadzieje ze mu ta noga odrosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 korel wrote: Anita, kamień spadł mi z serca. Ciekawe czy będą np. pytać co robiłem dzisiaj. Dzisiaj akurat oblewaliśmy otwarcie hotelu przez znajomego: wellness &spa w Ogrodzieńcu. Przepremierowo, bo oficjalne otwarcie za miesiąc. Znowu wypłukałem sobie ten wapń. hehehe:) nic sie nie martw , zjedz 2 danonki i po sprawie, ja uciekam spać...tez mnie stersuje ten ZUS bo po raz pierwszy mam z czymś takim do czynienia;/, trzymaj się jutro i pokaż im szczelinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 korel wrote: Anita, kamień spadł mi z serca. Ciekawe czy będą np. pytać co robiłem dzisiaj. Dzisiaj akurat oblewaliśmy otwarcie hotelu przez znajomego: wellness &spa w Ogrodzieńcu. Przepremierowo, bo oficjalne otwarcie za miesiąc. Znowu wypłukałem sobie ten wapń. niegrzeczny chlopak, danonki lykaj na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 trzymajta się dzieciaczki:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 snij o bieganiu boso po łące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Anita, żałuj, Ty pójdziesz spać, a forum dalej żyje. Jutro obudzisz sie juz w innym świecie (czytaj: pare stron formu dalej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 juz nie raz mi sie snilo i sie budzilam zawiedziona ze to tylko sen...a kolejne miesiace mijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 korel wrote: Anita, żałuj, Ty pójdziesz spać, a forum dalej żyje. Jutro obudzisz sie juz w innym świecie (czytaj: pare stron formu dalej) Ja sie tak dzis obudzilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 ja nie ide spac...tak mi sie napisało:)wracam do pisania mgr...a forum bede obserwowala:)mimowolnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 witajcie sorry ze rzadko wpadam ale siostrzenice blokuje mi w dzien neta hehehe...a ile stron az sie zgubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 e tam mimowolnie, bedziesz zerkala czly czas. hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 witajcie sorry ze rzadko wpadam ale siostrzenice blokuje mi w dzien neta hehehe...a ile stron az sie zgubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 A wiesz że jak wróciłem i właczyłem kompa, to nie mogłem nadążyc z czytaniem zaległości. nieźle się bawiliście :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 pol27 wrote: witajcie sorry ze rzadko wpadam ale siostrzenice blokuje mi w dzien neta hehehe...a ile stron az sie zgubiłem nie boj nic, jak corka mnie wpusci to moge do Was zajrzec, tez jestem rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Polanka wrote: korel wrote: Polanka, ilośc osób w firmie wskazuje tego kto płaci po tych 35 dniach, czy fabryka (w imieniu ZUSu) czy sam ZUS. Ale to mało ważne. Istotniejsze co jest przedmiotem przesłuchania. Wygląda na to że będę przesłuchiwany jak pierwszy. A może maja na tym forum zainstalowanych swoich agentów ? jak ich ktos ma na naszym , powtarzam NASZYM forum, to sie dowie tylko jak bardzo jestesmy chorzy i psychicznie zdolowani. Glowa do gory, mojego kuzyna ojca- mial tylko 1 noge , gdy wezwali na komisje, daleko od domu-spytal czy maja nadzieje ze mu ta noga odrosnie bedziesz miala komisje z zusu>??? Czy sprawdzaja czy jestes chora>>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Korel, wszyscy sie tutaj bawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 No gira mi też nieźle spuchała, może to od alkoholu. Ale przyjemnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Wszystko o chorobowym: http://www.kadrowe.pl/print.php?sid=22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 pol27 wrote: Polanka wrote: korel wrote: Polanka, ilośc osób w firmie wskazuje tego kto płaci po tych 35 dniach, czy fabryka (w imieniu ZUSu) czy sam ZUS. Ale to mało ważne. Istotniejsze co jest przedmiotem przesłuchania. Wygląda na to że będę przesłuchiwany jak pierwszy. A może maja na tym forum zainstalowanych swoich agentów ? jak ich ktos ma na naszym , powtarzam NASZYM forum, to sie dowie tylko jak bardzo jestesmy chorzy i psychicznie zdolowani. Glowa do gory, mojego kuzyna ojca- mial tylko 1 noge , gdy wezwali na komisje, daleko od domu-spytal czy maja nadzieje ze mu ta noga odrosnie bedziesz miala' komisje z zusu>??? Czy sprawdzaja czy jestes chora>>? nie ja , ale z tego co widze to moze nas tez to czekac, patrz pare postow wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 maczek wrote:Wszystko o chorobowym:http://www.kadrowe.pl/print.php?sid=22W rzeczy samej, Maczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 korel wrote: No gira mi też nieźle spuchała, może to od alkoholu. Ale przyjemnie było. uuu i tak bez nas sie bawiles? Nie ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi