kasiek79 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 witch wrote: kasiek79 wrote: LillaKorn wrote: Nie czyń z tego religi tylko kłuj jak ci pasuje. Heparyna zawarta w zastrzyku skutecznie zniweluje siniaki! OK będę waliła tn mąz będzie walił jak popadnie Kaśka zlituj się !!!!! Niech lepiej chodzi na te integracje lepiej neich nie chodzi tlyko wali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 u mnie też mąż wali zastrzyki,....... wiecie taka perwersja.... zabawa w doktora hi,hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 mąż mi bryke udoskonala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 alawpr wrote: u mnie też mąż wali zastrzyki,....... wiecie taka perwersja.... zabawa w doktora hi,hi Ale ma chłopak traumę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 alawpr wrote: u mnie też mąż wali zastrzyki,....... wiecie taka perwersja.... zabawa w doktora hi,hi a ma strój pielęgniarza?????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 alawpr wrote: u mnie też mąż wali zastrzyki,....... wiecie taka perwersja.... zabawa w doktora hi,hi Czuję się zaniedbywana przez własnego miejsca. Od początku sama "walę" a w doktora nie chce się bawić. Wygarnę mu to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 narazie spadam Mam nadzijeę że bedę miala duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo do czytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Jak się zadeklarował to niech cierpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 kasiek79 wrote: LillaKorn wrote: kasiek79 wrote: prostopadle?????? ja myślalam że niemalże równolegle żeby tak pod skórę się wbić. Nigdy nie patrzyłam jak pielęgniarka mi robiła i tak zrozumiałąm z opisu. Hmmm ja mam tak płaski brzuch że ledwo cokolwiek łapię. No i co prostopade do brzucha mam walić??? Nie czyń z tego religi tylko kłuj jak ci pasuje. Heparyna zawarta w zastrzyku skutecznie zniweluje siniaki! OK będę waliła tn mąz będzie walił jak popadnie Lepiej prostopadle. I najlepiej to jednak robic delikatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 kasiek79 wrote: mąż mi bryke udoskonala Turbodopalanie instaluje ???????????? No to teraz jak Struś Pędziwiatr będziesz śmigała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 witch wrote: alawpr wrote: u mnie też mąż wali zastrzyki,....... wiecie taka perwersja.... zabawa w doktora hi,hi Czuję się zaniedbywana przez własnego miejsca. Od początku sama "walę" a w doktora nie chce się bawić. Wygarnę mu to Daj mu ujemne punkty w konkursie na męża roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 kasiek79 wrote: alawpr wrote: u mnie też mąż wali zastrzyki,....... wiecie taka perwersja.... zabawa w doktora hi,hi a ma strój pielęgniarza?????????????? Nie, ale pomyślę,pomyślę....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Dziewczyny.. Czy na zdjęcie gipsu brałyście kosiarkę?Estetka ze mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 LillaKorn wrote: witch wrote: alawpr wrote: u mnie też mąż wali zastrzyki,....... wiecie taka perwersja.... zabawa w doktora hi,hi Czuję się zaniedbywana przez własnego miejsca. Od początku sama "walę" a w doktora nie chce się bawić. Wygarnę mu to Daj mu ujemne punkty w konkursie na męża roku! Został tym sposobem zdyskwalifikowany w przedbiegach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Korel, mistrzostwo pobierania zastrzyków to pewnie tobie przypada.Liczyłes ile przyjąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 a. wrote:Dziewczyny.. Czy na zdjęcie gipsu brałyście kosiarkę?Estetka ze mnie.Nawet nie pomyslisz o depilacji. Strach o nogę, która lata jak Żyd po pustym sklepie jest tak duży, że o niczym innym się wtedy nie myśli. Zresztą jej wtedy nie strzyżenie a mycie jest potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 a. wrote:Dziewczyny.. Czy na zdjęcie gipsu brałyście kosiarkę?Estetka ze mnie.Ja się bawiłam z kosiareczką przy pierwszej probie zamiany gipsu na lekki po 6 tygodniach. Przy finalnym zdjęciu gipsu poza futerkiem była dodatkowo warstewka jakiegoś czegoś. Odpuściłam sobie walkę z tym na leżance. Pan gipsiarz niejedno widzial. Dobrze wiedział czego się można spodziewać po 17 tygodniach gipsu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Witch za kiedy wracasz do domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 alawpr wrote: Korel, mistrzostwo pobierania zastrzyków to pewnie tobie przypada.Liczyłes ile przyjąłeś? Straciłem rachubę. Kilkaset. Teraz przeszedłem na tabletki: vessel due. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 a. wrote:Dziewczyny.. Czy na zdjęcie gipsu brałyście kosiarkę?Estetka ze mnie.ktoś zabierał,ale nie pamietam kto,.Ja miałam taki misterny plan,ale jak zobaczyłam zaschniętą skórę jak blacha, to zapomniałam z przerazenia cokolwiek z nia zrobic,.Zresztą ta skóra jak folia ,musiałabym ja dobrze namoczyc i zeskrobac chyba jakimś strugiem.A nie było jak tego uczynic.Więc zarastam w sposób przerażający. Ble... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 a. wrote: Witch za kiedy wracasz do domu? Jak się dobrze postaram to dyscyplinarnie usuną mnie z oddziału już jutro. A tak na poważnie to nie wiem. Wszystko zależy od tego czy nie będzie jakiejś niespodzianki z wykręceniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 korel wrote: alawpr wrote: Korel, mistrzostwo pobierania zastrzyków to pewnie tobie przypada.Liczyłes ile przyjąłeś? Straciłem rachubę. Kilkaset. Teraz przeszedłem na tabletki: vessel due. Lekarz sie nad tobą ulitował, czy sam z siebie ci zmienił zastrzyki.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 witch wrote: a. wrote: Witch za kiedy wracasz do domu? Jak się dobrze postaram to dyscyplinarnie usuną mnie z oddziału już jutro. A tak na poważnie to nie wiem. Wszystko zależy od tego czy nie będzie jakiejś niespodzianki z wykręceniem. To będziemy grzecznie czekac na twój powrót. I będziemy grzeczni!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Matko d...pa mi urośnie jak nic,opierniczyłam paczkę galaretek na słodko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 alawpr wrote: witch wrote: a. wrote: Witch za kiedy wracasz do domu? Jak się dobrze postaram to dyscyplinarnie usuną mnie z oddziału już jutro. A tak na poważnie to nie wiem. Wszystko zależy od tego czy nie będzie jakiejś niespodzianki z wykręceniem. To będziemy grzecznie czekac na twój powrót. I będziemy grzeczni!! Akurat !!!! Dobrze jak któregoś z lekarzy w tym czasie nie skrócicie o głowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 alawpr wrote: witch wrote: a. wrote: Witch za kiedy wracasz do domu? Jak się dobrze postaram to dyscyplinarnie usuną mnie z oddziału już jutro. A tak na poważnie to nie wiem. Wszystko zależy od tego czy nie będzie jakiejś niespodzianki z wykręceniem. To będziemy grzecznie czekac na twój powrót. I będziemy grzeczni!! Grzeczni i duchem z Tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 alawpr wrote: Matko d...pa mi urośnie jak nic,opierniczyłam paczkę galaretek na słodko. Nie patrz na pupę. Patrz na nogę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 alawpr wrote: Matko d...pa mi urośnie jak nic,opierniczyłam paczkę galaretek na słodko. Przynajmniej będziesz miała w co wbijać swojej zastrzyczki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 a. wrote: alawpr wrote: witch wrote: Jak się dobrze postaram to dyscyplinarnie usuną mnie z oddziału już jutro. A tak na poważnie to nie wiem. Wszystko zależy od tego czy nie będzie jakiejś niespodzianki z wykręceniem. To będziemy grzecznie czekac na twój powrót. I będziemy grzeczni!! Grzeczni i duchem z Tobą. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 z tymi lekarzami to różnie może byc i nie ręczę co się wydarzy,gdyż lista jest długa ,a w nas siła!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi