witch Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 LillaKorn wrote:witch wrote:alawpr wrote:CUD !!!!!!!!!!!Ja myślałam, że trafiłam do szpitala z jakiegoś "hamerykańskiego " filmu, że śnię i za chwilę jakaś jędza wpadnie z rozdziawioną japą, że cos jest nie tak.Nawet dostałam pozwolenie na "odpalenie" się w łazience Fajnie, że masz to z główki!Tak, pierwsza już poszla w zapomnienie. Jeszcze tylko 8 i blacha. Ale to dopiero za jakiś czas. Zdążę już zapomnieć o tych 2 dotychczasowych operacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denoviro Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Nie chwal dnia przed zachodem słońca ja też byłem zachwycony szpitalem ordynatorem a to jedna wielka chu..............jnia i prywatnie chodziłem do ordynatora , kase brał a guzik pomógł jeszcze na dodatek stope mam na zawnątrz , a tak mi złożył że ze 3 lata będe sie zrastał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 denoviro wrote: Nie chwal dnia przed zachodem słońca ja też byłem zachwycony szpitalem ordynatorem a to jedna wielka chu..............jnia i prywatnie chodziłem do ordynatora , kase brał a guzik pomógł jeszcze na dodatek stope mam na zawnątrz , a tak mi złożył że ze 3 lata będe sie zrastał . No wiesz zawsze może być jedno i drugie :chamskie zachownie szpitala i kiepska robota.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 denoviro wrote:Nie chwal dnia przed zachodem słońca ja też byłem zachwycony szpitalem ordynatorem a to jedna wielka chu..............jnia i prywatnie chodziłem do ordynatora , kase brał a guzik pomógł jeszcze na dodatek stope mam na zawnątrz , a tak mi złożył że ze 3 lata będe sie zrastał .Nie chwalę. Pochwaliłam wyłacznie pielęgniarki. Póki co na lekarza nie narzekam ale daleka jestem od chwalenia go przed zakończeniem leczenia. On również (jak Twój) leczy mnie "prywatnie". Jednak opiekę nade mną przejął po operacji przeprowadzonej przez innych lekarzy w innym szpitalu.Z lekarzami jak z chłopem- za życia nie chwal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Czyli są szcęśliwcy wśród nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 alawpr wrote: Czyli są szcęśliwcy wśród nas. Już Hipokrates mówił " po pierwsze nie szkodzić " I to by było dopiero szczęście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Zapraszam do mojej galerii. http://rtg.jalbum.net/rtg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 kasiek79 wrote:A oto mój przyjaciel (mam andzieję ze niedługo beę miala dwie przyjaciółki - kule)http://img9.imageshack.us/img9/4484/polamaniec.th.jpghttp://img44.imageshack.us/img44/4889/poamaniec1.th.jpgO miło Cię zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 witch wrote: Z kości to oni mi usunęli I dobrze. Po przyjęciu przemiła pielęgniarka zaprowadziła mnie na salę. Około 9.00 przyszły pielęgniarki zarobić swoje tzn, dezynfekcja miejsca do operacji, podłączenie kroplówki itp. Przed 10.00 podano mi w tabletce "głupiego jasia". Zasnęłam i spałam ponad godzinę. O 11.50 porwano mnie na salę operacyjną. O równej 12.00 (jak w westernie) zaczęło się. Pamiętam tylko dyskusję lekarza ze mną na temat mojego nazwiska (kojarzyło mu się z promilami !) I..........dalej nic nie pamiętam. Obudziłam się na sali o godzinie 13.05. Później odwiedził mnie lekarz i oznajmił, że wieczorem mogę iść do domu. Jutro po wypis a w poniedziałek pokazać się w poradni. I tyle w temacie "śruba". W tej chwili czuję się jak po całonocnej balandze. Noga od czasu do czasu daje znać o sobie tzn. miejsce cięcia (którego nie widziałam jeszcze) zaszczypie, pociągnie. Myślę jednak, że noc prześpię. no to super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Zrobilam dzis zastrzyk poprzedzając lodem w sprayu. Jakby lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 kasiek79 wrote:A oto mój przyjaciel (mam andzieję ze niedługo beę miala dwie przyjaciółki - kule)http://img9.imageshack.us/img9/4484/polamaniec.th.jpghttp://img44.imageshack.us/img44/4889/poamaniec1.th.jpgJaki Perpedes! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 a. wrote:kasiek79 wrote:A oto mój przyjaciel (mam andzieję ze niedługo beę miala dwie przyjaciółki - kule)http://img9.imageshack.us/img9/4484/polamaniec.th.jpghttp://img44.imageshack.us/img44/4889/poamaniec1.th.jpgO miło Cię zobaczyć.witam z reala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 a. wrote:Zapraszam do mojej galerii.http://rtg.jalbum.net/rtg/normalnie na pierwszych zdjęciach nie widziałam tego zlamania!!!!! O widze że ty też na tańcach sie połamałaś. Tylko ze ja podudzie tzrymaaml w reku zeby mi skóry nie rozcieło. No i miałam pecha że wypiłam deko wiec pewnei nici z odszkodowania. Ale teraz jak czytam jakie inne rzeczy moga się przyplątac to................... w dupie mam ta kase obym sie dobrze zrosła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 kurde czy tylko ja mam gips na paier toaletowy czy nikt ie chc się przyznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 kasiek79 wrote: kurde czy tylko ja mam gips na paier toaletowy czy nikt ie chc się przyznac haha..sorry ale to zabawne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 a. wrote: kasiek79 wrote: kurde czy tylko ja mam gips na paier toaletowy czy nikt ie chc się przyznac haha..sorry ale to zabawne oby mi ten papier na dobre wyszełd bo ja tu widze że wy jakies wynalazki macie a ja ze srajtasma pomykam Hmmmm jak mój na srajtasme bierze to.............. ciekawa jestem co on powie na lekki jak poproszę??????? SKoro nawet na wate nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 "A" czyli ty kilka dni pzrede mną się połamałaś. tylko ze ja chyba jakoś troche bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 kasiek79 wrote: a. wrote: kasiek79 wrote: kurde czy tylko ja mam gips na paier toaletowy czy nikt ie chc się przyznac haha..sorry ale to zabawne oby mi ten papier na dobre wyszełd bo ja tu widze że wy jakies wynalazki macie a ja ze srajtasma pomykam Hmmmm jak mój na srajtasme bierze to.............. ciekawa jestem co on powie na lekki jak poproszę??????? SKoro nawet na wate nie chce czasami "takie sposoby" sa lepsze od wynalazków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 "a" skoro byłas na tańcach? moge spytac czy byłas tzreźwa czy też miałas pecha i troche wypiłas??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 kasiek79 wrote: "A" czyli ty kilka dni pzrede mną się połamałaś. tylko ze ja chyba jakoś troche bardziej. dokładnie tydzień, też w sobotę..w pierwszych jej godzinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 a. wrote: kasiek79 wrote: "A" czyli ty kilka dni pzrede mną się połamałaś. tylko ze ja chyba jakoś troche bardziej. dokładnie tydzień, też w sobotę..w pierwszych jej godzinach hehe ja tez o 1 w nocy no ale juz wsobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 kasiek79 wrote: "a" skoro byłas na tańcach? moge spytac czy byłas tzreźwa czy też miałas pecha i troche wypiłas??? byłam trzezwa, bo mamusią jestem od dwóch miesiecy tylko schodek był nieoswietlony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 a. wrote: kasiek79 wrote: "a" skoro byłas na tańcach? moge spytac czy byłas tzreźwa czy też miałas pecha i troche wypiłas??? byłam trzezwa, bo mamusią jestem od dwóch miesiecy tylko schodek był nieoswietlony no to masz przerabane bo male dzieckow wdomu Ja mam 3 i 5 letnie i na moje nieszczęscie akurat wtedy wypiłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 narazie opuszczam was bo mąz chche laptopa Jakby co to dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 kasiek79 wrote:a. wrote:kasiek79 wrote:"a" skoro byłas na tańcach? moge spytac czy byłas tzreźwa czy też miałas pecha i troche wypiłas???byłam trzezwa, bo mamusią jestem od dwóch miesiecy tylko schodek był nieoswietlonyno to masz przerabane bo male dzieckow wdomu Ja mam 3 i 5 letnie i na moje nieszczęscie akurat wtedy wypiłamktoś Cie badał i wpisal w papiery?a co do dziecka to przynajmniej nie ucieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 a. wrote: kasiek79 wrote: a. wrote: byłam trzezwa, bo mamusią jestem od dwóch miesiecy tylko schodek był nieoswietlony no to masz przerabane bo male dzieckow wdomu Ja mam 3 i 5 letnie i na moje nieszczęscie akurat wtedy wypiłam ktoś Cie badał i wpisal w papiery? niestety tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 kasiek79 wrote:a. wrote:kasiek79 wrote:no to masz przerabane bo male dzieckow wdomu Ja mam 3 i 5 letnie i na moje nieszczęscie akurat wtedy wypiłamktoś Cie badał i wpisal w papiery?niestety takno coś Ty, dmuchalaś czy krew Ci pobrali? No i w sumie jakie to ma znaczenie..ehah, bo pewnie od razu zostałaś w szpitalu, to Ci badali krew.. mnie do szpitala przyjeli dopiero w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polamana Kaska Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 kasiek79 wrote:Polamana Kaska wrote:Kaśku79,W tym roku po raz kolejny spędziłam z rodziną parę dni w Puszczy Augustowskiej. To jedno z naszych bardziej ulubionych miejsc w Polsce. Przepiękne miejsce...nastepnym razem zapraszam do siiebie Mam nadzieję ze na wakacje będę juz sparwnaDziękuję. Będziesz sprawna wcześniej niż "następnym razem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polamana Kaska Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 kasiek79 wrote:A oto mój przyjaciel (mam andzieję ze niedługo beę miala dwie przyjaciółki - kule)http://img9.imageshack.us/img9/4484/polamaniec.th.jpghttp://img44.imageshack.us/img44/4889/poamaniec1.th.jpgNo i jak taka chudzina miałaby niby unieść tego giganta-gipsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damira 48 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Kochani! Czytam Was od stycznia i niech Wam będą dzięki za to forum! Ja się połamałam w sierpniu ubiegłego roku..trójkostkowe złamanie podudzia z rozerwaniem więzozrostu i zwichnięciem stawu skokowego. Było, minął rok i nie chcę już pamiętać. Śruby mi wyjmowali po 5-ciu miesiącach, bo niestety mi noga ropiała ale i tez miałam pełny zrost!Mam patent na zrost - powtarzałam wszystkim wkoło i sobie, że na mnie wszystko goi się jak na psie, mózg uwierzył, zaprogramował i wykonał!Dziewczyny, nie martwcie się krótszymi nogami, moja jest krótsza o półtora centymetra i uwierzcie mi - nie utykam i nie kuleję!A w ogóle trzymajcie się cieplutko....niech moc bedzie z Wami nie Wam się wszystkim ślicznie kości zrastają....skoro mnie, starej gropie ( w tym roku trzasnęło mi 61 lat ) się zrosło, to Wam ....nie ma bata ...się pozrasta.I jeszcze raz dzięki za to forum, pomogliście mi też prztrwać załamki psychiczne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi