kamilutek77 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Dzięki za takie miłe powitanie Normalnie w końcu czuję się jak w domu, bo kto zrozumie połamańca jak nie inny połamaniec Posłucham Waszych rad i jednak będę trochę obciążała nóżkę , jak dłużej będę skakać to wykończę sobie drugą nogę (już mi się chyba coś wytarło w kolanie bo mi skrzypi i nadgarstki mi wysiadają) ale mój cudny doktorek powiedział, że to później będzie się leczyć Dowcipniś!Ja podejrzewam te bóle w szczelinkach to chyba jednak na zmianę pogody, mi też wczoraj noga dawała popalić z wieczora, a dzisiaj już coś się chmurzy i pewnie popada.A mój szczęśliwy dzień to 15.02.2008 ok.7:50, już prawie w pracy byłam, zabrakło mi z 200 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 kamilutek77 wrote:Dzięki za takie miłe powitanie Normalnie w końcu czuję się jak w domu, bo kto zrozumie połamańca jak nie inny połamaniec Posłucham Waszych rad i jednak będę trochę obciążała nóżkę , jak dłużej będę skakać to wykończę sobie drugą nogę (już mi się chyba coś wytarło w kolanie bo mi skrzypi i nadgarstki mi wysiadają) ale mój cudny doktorek powiedział, że to później będzie się leczyć Dowcipniś!Ja podejrzewam te bóle w szczelinkach to chyba jednak na zmianę pogody, mi też wczoraj noga dawała popalić z wieczora, a dzisiaj już coś się chmurzy i pewnie popada.A mój szczęśliwy dzień to 15.02.2008 ok.7:50, już prawie w pracy byłam, zabrakło mi z 200 metrów UUU tak bywa nie winny upadek robi tyle szkody .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 kamilutek77 wrote:Dzięki za takie miłe powitanie Normalnie w końcu czuję się jak w domu, bo kto zrozumie połamańca jak nie inny połamaniec Posłucham Waszych rad i jednak będę trochę obciążała nóżkę , jak dłużej będę skakać to wykończę sobie drugą nogę (już mi się chyba coś wytarło w kolanie bo mi skrzypi i nadgarstki mi wysiadają) ale mój cudny doktorek powiedział, że to później będzie się leczyć Dowcipniś!Ja podejrzewam te bóle w szczelinkach to chyba jednak na zmianę pogody, mi też wczoraj noga dawała popalić z wieczora, a dzisiaj już coś się chmurzy i pewnie popada.A mój szczęśliwy dzień to 15.02.2008 ok.7:50, już prawie w pracy byłam, zabrakło mi z 200 metrów Widać że luty 2008 zebrał niezłe żniwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 a słyszeliście, że w tym roku (tzn. tej zimy) w samym Zakopcu padł rekord zużutego gipsu, którego 5 ton zagipsowali na narciarzach?!Kiepskie warunki, fatalny śnieg, ale przede wszystkim pech temu wszystkiemu winny...P.S. Pooglądałam nas wszystkich na n-k. Zaprosiłam Was do grona moich znajomków - człowiek sobie jeszcze bliższy, jak widzi kto tam się kryje pod tutejszym id.Korel, jak widać, mamy największe życiowe doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilutek77 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 korel wrote: Widać że luty 2008 zebrał niezłe żniwo A żeby chociaż porządna zima była! To tak bez śniegu się połamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 A ja tylko raz w zyciu jezdzilem na nartach.... hmm... jakies 18 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 maczek wrote: A ja tylko raz w zyciu jezdzilem na nartach.... hmm... jakies 18 lat temu A ja nigdy nie jezdziłem. Zawsze bałem się że połamę nogi. No i co... połamałem bez nart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 pgb1979 wrote: maczek wrote: A ja tylko raz w zyciu jezdzilem na nartach.... hmm... jakies 18 lat temu A ja nigdy nie jezdziłem. Zawsze bałem się że połamę nogi. No i co... połamałem bez nart... to ilu jest tu z nas połamańcównarciarzy, a ilu połamańców nie-narciarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilutek77 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 To ja zgłaszam się na nie-narciarza, też zawsze myślałam, że od razu bym się połamała, no i połamałam się na prostej drodze Nigdy nie miałam nart na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 a ja zaznałam tej przyjemności na deskach (dwoch). Miałam jeszcze w planie konie i prawko na motor... nie wiem czy tego teraz nie zweryfikuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 a ja uległem wypadkowi w pracy poślizgnąlem sie na posadzce na magazynie a Nartów sie boję że sie połamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 MaM Pytanie czasami czy jeśli widzę na swojej nóżce już żyłki to mam dobre krążęnie>???? Zawsze jak leże lub siedze staram sie aby wysoko ukladać noge no i czasami mam dziwne uczucie takie uderzenie ciepla w różnych miejscach ale noga normalna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissu Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 maczek wrote: Jak chcecie umiescic gdzies zdjecia to wyslijcie je do mnie - maczek (at) maczek.net, wrzuce na swoja stronke i zapodam tutaj linka... moge nawet zrobic mala galerie naszych rentgenow robicie galerię zdjęć...? dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 krissu wrote: maczek wrote: Jak chcecie umiescic gdzies zdjecia to wyslijcie je do mnie - maczek (at) maczek.net, wrzuce na swoja stronke i zapodam tutaj linka... moge nawet zrobic mala galerie naszych rentgenow robicie galerię zdjęć...? dobre... No patrzymy kto sie lepiej POŁamał hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissu Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 witajcie wszyscy, witaj Kamilaniedawno było to profesjonalne, smętne i głuche forum ...ostatnio nabrało takiego tempa, że dzień dwa przerwy w czytaniu i juz nie nadążysz... a tak bardziej serio to się zrobiła niezła baza informacji o rekonwalescencji połamańców...niejeden 'specjalista' mógłby się z tych dyskusji sporo dowiedzieća swoja drogą czego oni się ucza w szkołach ... ? pozdrawiamKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissu Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 lisiu wrote: to ilu jest tu z nas połamańcównarciarzy, a ilu połamańców nie-narciarzy? ja na nartach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 krissu wrote: lisiu wrote: to ilu jest tu z nas połamańcównarciarzy, a ilu połamańców nie-narciarzy? ja na nartach ... czytaj wyzej..... nie kazdy wymienił ja jeszcze raz prosta droga nie kontrolowany poslizg i ups.....wieloodlamowe zlamanie kosci podudzia....plus gwóżdz śród szpikowy i dwie śrubki/../ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 pol27 wrote: krissu wrote: lisiu wrote: to ilu jest tu z nas połamańcównarciarzy, a ilu połamańców nie-narciarzy? ja na nartach ... czytaj wyzej..... nie kazdy wymienił ja jeszcze raz prosta droga nie kontrolowany poslizg i ups.....wieloodlamowe zlamanie kosci podudzia....plus gwóżdz śród szpikowy i dwie śrubki/../ Dostałem GRatis/./.../ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissu Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 pol27 wrote:krissu wrote:maczek wrote:Jak chcecie umiescic gdzies zdjecia to wyslijcie je do mnie - maczek (at) maczek.net, wrzuce na swoja stronke i zapodam tutaj linka... moge nawet zrobic mala galerie naszych rentgenow robicie galerię zdjęć...? dobre... No patrzymy kto sie lepiej POŁamał heheheheh - ja swoją mamdorzucę się jak będzie gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Krzychu, jeszcze sie okaze, ze bedziemy wykladac na uczelniach medycznych i prowadzic zajecia dla doktorantow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilutek77 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 życzcie mi powodzenia. Jade do szpitala - przedłużyć zwolnienie, i może się uda, że mnie dziś zoperują(??) Oby. Chętnie pozbyłabym się trochę tego żelastwa Pozdrawiam Wszyyyystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 kamilutek77 wrote:życzcie mi powodzenia. Jade do szpitala - przedłużyć zwolnienie, i może się uda, że mnie dziś zoperują(??) Oby. Chętnie pozbyłabym się trochę tego żelastwa Pozdrawiam Wszyyyystkich Powodzenia, bedzie OK!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 a ja wlasnie wróciłem od lekarza byłem na kontroli sciagneli mi szyne,zalecili aby wycwiczyc staw kolanowy plus staw z kostka.Przeswietlenia nie robili ,zapomniałem zdjec to malo co by znow mnie by nie przyjał ale całe szczescie znal uraz i nic nie powiedział tylko sie zapytał sie czy poprzedni lekarz nie mial zastrzezen do poprzednich zdjec ja mu odpowiedziałem ze nie bo nawet ich nie oglądała taka słuzba ZDrowia!!!!!!Czyli musze cwiczyc i nogi nie obciazac nastepna wizyta ze zdjeciem nowym 16-06-Nawet mi nie powiedzial czy mam brac jeszcze zastrzyki ale mam tylko 10 sztuk to wezme do konca no i tabletki na opuchlizne tez nie biore bo zeszla jedynie troszke kolano mam spuchniete plus do tego ze na kolanie mialem strupek ktory mi odpal w czasie kąpieli wiec tylko takie mial zastrzezenie jakby cos sie dziala mam przyjsc OK POzdrawiam ...UFFF wrescie odpoczne troszke od lekarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissu Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 kamilutek77 wrote:życzcie mi powodzenia. Jade do szpitala - przedłużyć zwolnienie, i może się uda, że mnie dziś zoperują(??) Oby. Chętnie pozbyłabym się trochę tego żelastwa Pozdrawiam Wszyyyystkich trzymam kciuki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissu Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 pol27 wrote: .....Nawet mi nie powiedzial czy mam brac jeszcze zastrzyki ale mam tylko 10 sztuk to wezme do konca... mi wloski lekarz powiedział, ze mam brac zastrzyki (clexane choc we Wloszech oni maja coś swojego...) "dopóki nie zaczniesz chodzić bez lasek..." u mnie to były 2 m-ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 krissu wrote:pol27 wrote:.....Nawet mi nie powiedzial czy mam brac jeszcze zastrzyki ale mam tylko 10 sztuk to wezme do konca...mi wloski lekarz powiedział, ze mam brac zastrzyki (clexane choc we Wloszech oni maja coś swojego...) "dopóki nie zaczniesz chodzić bez lasek..." u mnie to były 2 m-ceJa biorę od ponad 3 m-cy i ponoć powinno się brać cały czas, kiedy jest się unieruchomionym. Ale mój lekarz powiedział mi także, że to chwyt marketingowy i tak im zalecają, że przepisują (???). Czasami więc robię sobie przerwę i biorę co drugi dzień.Kamila, trzymam kciuki za Ciebie! Wy trzymajcie za mnie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 kamilutek77 wrote:życzcie mi powodzenia. Jade do szpitala - przedłużyć zwolnienie, i może się uda, że mnie dziś zoperują(??) Oby. Chętnie pozbyłabym się trochę tego żelastwa Pozdrawiam Wszyyyystkich Trzymam kciuki żeby nie pomylili się i nie przeszczepili Ci serca orangutana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 PORADZCIE MI JAKIE MAM ROBIC CWICZENIA ABY ZACZAC ZGINAC KOLANO.bO MAM ZALECONE ABY ROZRUSZAC KOLANO I NIE WIEM CZY DOBRZE ROBIE RUSZAJAC KOLANEM PRUBUJAC ZGINAC KILKA RAZY DZIENNIE>>>>????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 pol27 wrote:PORADZCIE MI JAKIE MAM ROBIC CWICZENIA ABY ZACZAC ZGINAC KOLANO.bO MAM ZALECONE ABY ROZRUSZAC KOLANO I NIE WIEM CZY DOBRZE ROBIE RUSZAJAC KOLANEM PRUBUJAC ZGINAC KILKA RAZY DZIENNIE>>>>?????Twoim kolanem powinien zająć się rehabilitant - chociaz pokazać ci co i jak masz robisz. Ja mam ciągle "pończochę" z gipsu, więc kolana nie zginam Jak trafię do rehabilitanta będę mądrzejsza, więc... trzymaj za mnie kciuki, żeby jutro mi zdjęli pończoszkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Zgadzam sie z przedmowczynia - idz na rehabilitacje, sam kolana nie rozruszasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi