jasmar Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 alawpr wrote: jasmar wrote: alawpr wrote: To będziemy też trzymac kciuki .Nie ma rady,samego cię nie zostawimy Tak jest tylko żebyś tym razem piątki dostał!!! Jasmar.noooo teraz to wyczłapal sie z ciebie kochana belfer Kurde a moje dzieci ciągle to słyszą. Myślicie, że mają dość??? Nie przypuszczałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Albwik wrote: Postaram się dla was Tęskie za koszykówką i biegami nawet tymi na 1km, których nie cierpiałem A ja chcę sama iśc wyrzucic smieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Aurora. może wiesz jak to jest z tym laserem. Mnie powiedzieli, że jak mam metal w nodze, to żadne zabiegi nie wchodzą w grę tylko ćwiczenia. A tu widzę, że Ty masz laser. Nic Cię nie boli, piecze itp.Bo mnie powiedzieli, że te śrubki laser może nagrzać i popalić tkanki wewnątrz. Teraz to już zgłupiałam???? Może ktoś coś wie na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 alawpr wrote: Albwik wrote: Postaram się dla was Tęskie za koszykówką i biegami nawet tymi na 1km, których nie cierpiałem A ja chcę sama iśc wyrzucic smieci No co Ty. Ze śmieciami to posyłaj kogoś( od czego są mąż i dzieci). A Ty to lepiej na jakieś zakupy, spotkanie na mieście, czy coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: jasmar wrote: Tak jest tylko żebyś tym razem piątki dostał!!! Jasmar.noooo teraz to wyczłapal sie z ciebie kochana belfer Kurde a moje dzieci ciągle to słyszą. Myślicie, że mają dość??? Nie przypuszczałam. Na sto procent tego nie lubią.Ale najlepiej z nimi pogadaj o tym żartem,powołując sie na nasze posty. Moja ty matematyco ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Zazdroszczę tym co chudną- ja juz pozbyłam się złudzeń, że kiedyś będę szczuplejsza. Pozostały mi tylko wspomnienia mnie szczupłej-sprzed dzieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: Albwik wrote: Postaram się dla was Tęskie za koszykówką i biegami nawet tymi na 1km, których nie cierpiałem A ja chcę sama iśc wyrzucic smieci No co Ty. Ze śmieciami to posyłaj kogoś( od czego są mąż i dzieci). A Ty to lepiej na jakieś zakupy, spotkanie na mieście, czy coś w tym stylu. Kochana ,po tym widac jak piorytety człowiekowi się zmieniają. Śmiecie urosły do strefy marzeń.Do samodzielności mi sie chce!! Ale już bliżej niz dalej,Tak teraz myślę i bardzo dobrze mi z tym myśleniem.... Aby nie zapeszyc kurcze????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 jasmar wrote: Aurora. może wiesz jak to jest z tym laserem. Mnie powiedzieli, że jak mam metal w nodze, to żadne zabiegi nie wchodzą w grę tylko ćwiczenia. A tu widzę, że Ty masz laser. Nic Cię nie boli, piecze itp.Bo mnie powiedzieli, że te śrubki laser może nagrzać i popalić tkanki wewnątrz. Teraz to już zgłupiałam???? Może ktoś coś wie na ten temat Laser na 100% nam nie zaszkodzi, nic nie piecze, nie boli - wręcz przeciwnie. Ja ze swej strony jak najbardziej polecam! Zabieg trwa 3 minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 jasmar wrote:Aurora. może wiesz jak to jest z tym laserem. Mnie powiedzieli, że jak mam metal w nodze, to żadne zabiegi nie wchodzą w grę tylko ćwiczenia. A tu widzę, że Ty masz laser. Nic Cię nie boli, piecze itp.Bo mnie powiedzieli, że te śrubki laser może nagrzać i popalić tkanki wewnątrz. Teraz to już zgłupiałam???? Może ktoś coś wie na ten tematjasmar ja jak miałam płyte tytanową to chodziłam na laser i magneto było ok.teraz mam gwóźdz śródszpikowy i tez chodze na laser i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Na sto procent tego nie lubią Chłopaki trochę dają znać, że inne stopnie to też oceny. Córcia bardziej ambitna. A poza tym, to też żarty. Nie dołuję dzieciaków tylko chcę ich mobilizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 u mnie laser trwa 6,5min moze dlatego bo na kości długie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 jasmar wrote: Zazdroszczę tym co chudną- ja juz pozbyłam się złudzeń, że kiedyś będę szczuplejsza. Pozostały mi tylko wspomnienia mnie szczupłej-sprzed dzieci. Ja tam też zazdroszczę tym, co chudną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 jasmar wrote: Zazdroszczę tym co chudną- ja juz pozbyłam się złudzeń, że kiedyś będę szczuplejsza. Pozostały mi tylko wspomnienia mnie szczupłej-sprzed dzieci. I na to przyjdzie czas. Tylko później. Teraz nie zaprzataj sobie tym głowy,bo to drobiazg.Najpierw trzeba sie wyleczyc a potem ew coś kombinowac z odchudzaniem. Bo odchudzanie na kości wcale dobrze nie wpływa. Olej to Jasmar!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Malgo, Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Dzięki za wieści o laserze- postaram się załatwić sobie tylko muszę zacząc jeździć autem, bo z dowożenie to ciągły problem. Jak myślicie można jeździć autem chodząc o kulach-no powiedzmy 1 kuli. Czy to jest zabronione??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 jasmar wrote:Na sto procent tego nie lubiąChłopaki trochę dają znać, że inne stopnie to też oceny. Córcia bardziej ambitna. A poza tym, to też żarty. Nie dołuję dzieciaków tylko chcę ich mobilizować.I tak trzymaj!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 alawpr wrote: jasmar wrote: Zazdroszczę tym co chudną- ja juz pozbyłam się złudzeń, że kiedyś będę szczuplejsza. Pozostały mi tylko wspomnienia mnie szczupłej-sprzed dzieci. I na to przyjdzie czas. Tylko później. Teraz nie zaprzataj sobie tym głowy,bo to drobiazg.Najpierw trzeba sie wyleczyc a potem ew coś kombinowac z odchudzaniem. Bo odchudzanie na kości wcale dobrze nie wpływa. Olej to Jasmar!!!! Racja, priorytet to zrost!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 jasmar wrote: Dzięki za wieści o laserze- postaram się załatwić sobie tylko muszę zacząc jeździć autem, bo z dowożenie to ciągły problem. Jak myślicie można jeździć autem chodząc o kulach-no powiedzmy 1 kuli. Czy to jest zabronione??? Inwalidzi jeżdzą to czemu ty nie możesz? Aby nóżka była sprawna do pedałów,to śmiało szalej za kółkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 jasmar wrote:Dzięki za wieści o laserze- postaram się załatwić sobie tylko muszę zacząc jeździć autem, bo z dowożenie to ciągły problem. Jak myślicie można jeździć autem chodząc o kulach-no powiedzmy 1 kuli. Czy to jest zabronione???pewno ze mozna!!ja chodziłam o dwóch kulach i na rehabilitacje jezdziłam autem.teraz narazie nie moge bo nie moge jeszcze nogi obciążac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 jasmar wrote: Dzięki za wieści o laserze- postaram się załatwić sobie tylko muszę zacząc jeździć autem, bo z dowożenie to ciągły problem. Jak myślicie można jeździć autem chodząc o kulach-no powiedzmy 1 kuli. Czy to jest zabronione??? To nie jest zabronione. Ja tak właśnie zamierzam robić. Ale z listkiem na szybie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Aurora wrote:Malgo, Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy!a dziekuje placuszek jakis by sie przydał boze ja myslałam ze rok po wypadku już bede normalnie smigac!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 alawpr wrote: jasmar wrote: Zazdroszczę tym co chudną- ja juz pozbyłam się złudzeń, że kiedyś będę szczuplejsza. Pozostały mi tylko wspomnienia mnie szczupłej-sprzed dzieci. I na to przyjdzie czas. Tylko później. Teraz nie zaprzataj sobie tym głowy,bo to drobiazg.Najpierw trzeba sie wyleczyc a potem ew coś kombinowac z odchudzaniem. Bo odchudzanie na kości wcale dobrze nie wpływa. Olej to Jasmar!!!! Wiem już się przyzwyczaiłam, ale zawsze to żal i zazdrość, że inni mogą się odchudzić, a mnie tak ciężko to przychodzi. Teraz mam dietę na woreczek i co z tego. Schudły mi ręce -nadgarstki i twarz, a du... jak była wielka tak jest. Ani drgnie. Pewnie wszystko przez brak ruchu. A jak zacznę się ruszać więcej, to już będę mogła normalnie jeść. I tak w kółko. Ale to nic przeżyję byle tylko chodzić o własnych nogach. I to jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 malgo85 wrote:Aurora wrote:Malgo, Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy!a dziekuje placuszek jakis by sie przydał boze ja myslałam ze rok po wypadku już bede normalnie smigac!!!!Gdyby nie ten pech z płytką, to kto wie... A ja myślałam, że tytan jest wyjątkowo twardy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Aurora wrote:malgo85 wrote:Aurora wrote:Malgo, Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy!a dziekuje placuszek jakis by sie przydał boze ja myslałam ze rok po wypadku już bede normalnie smigac!!!!Gdyby nie ten pech z płytką, to kto wie... A ja myślałam, że tytan jest wyjątkowo twardy!chyba każdy tak myślał ze tytan nie moze przeciez tak nagle sie złamac!!aaa jednak może! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 malgo85 wrote:Aurora wrote:Malgo, Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy!a dziekuje placuszek jakis by sie przydał boze ja myslałam ze rok po wypadku już bede normalnie smigac!!!!Malgo ja Ci nie życzę wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, tylko żebyś już mogła śmigać i zaczęła świętować rocznice powrotu do pełnej sprawności-najpierw mogą być miesięcznice. Na pierwszą może być dobre ciacho!!!Kurczę już bym zjadła, a tu nic tylko biszkopcik!!!Trzymaj się dzielna kobieto, ja Was wszystkie-te zagipsowane- podziwiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 a ja mam ochote własnie na małe ptasie mleczko mmmmmm..... mniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Aurora wrote: jasmar wrote: Dzięki za wieści o laserze- postaram się załatwić sobie tylko muszę zacząc jeździć autem, bo z dowożenie to ciągły problem. Jak myślicie można jeździć autem chodząc o kulach-no powiedzmy 1 kuli. Czy to jest zabronione??? To nie jest zabronione. Ja tak właśnie zamierzam robić. Ale z listkiem na szybie. A nie boisz się, że gdzies stukniesz. Ile zamierzasz wcześniej trenować ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: jasmar wrote: Zazdroszczę tym co chudną- ja juz pozbyłam się złudzeń, że kiedyś będę szczuplejsza. Pozostały mi tylko wspomnienia mnie szczupłej-sprzed dzieci. I na to przyjdzie czas. Tylko później. Teraz nie zaprzataj sobie tym głowy,bo to drobiazg.Najpierw trzeba sie wyleczyc a potem ew coś kombinowac z odchudzaniem. Bo odchudzanie na kości wcale dobrze nie wpływa. Olej to Jasmar!!!! Wiem już się przyzwyczaiłam, ale zawsze to żal i zazdrość, że inni mogą się odchudzić, a mnie tak ciężko to przychodzi. Teraz mam dietę na woreczek i co z tego. Schudły mi ręce -nadgarstki i twarz, a du... jak była wielka tak jest. Ani drgnie. Pewnie wszystko przez brak ruchu. A jak zacznę się ruszać więcej, to już będę mogła normalnie jeść. I tak w kółko. Ale to nic przeżyję byle tylko chodzić o własnych nogach. I to jak najszybciej. Jasmar, czy dieta na woreczek jest bardzo restrykcyjna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Nikt sobie nie zdawal sprawy ,że leczenie może trwac długo.Ja na ndzien dzisiejszy daję sobie rok. A co będzie to sie zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 malgo85 wrote:a ja mam ochote własnie na małe ptasie mleczko mmmmmm..... mniam To nie odmawiaj sobie. Będziesz dzięki temu szczęśliwsza i szybciej będziesz zdrowieć(czytaj-zrastać się). Tylko nie za dużo, chyba że ty z tych nie tyjących?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi