LillaKorn Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 LillaKorn wrote: jasmar wrote: I tu Was palaczki popieram-wytrzymać beż papierosa już do końca życia. Ja wprawdzie nigdy nie paliłam, ale znam problem nałogu- mój to były słodycze. Zamień je na owoce i pieczywo z wazy! Mi już słodkie nie smakuje. Czasami dziabnę ptasie mleczko! Oj przeczytałam niżej, że owoce Ci nie służą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 jasmar wrote: Aurora wrote: Szok, że ta morfina tak fatalnie na Ciebie podziałała. Czy to się kiedyś da wyleczyć? Ja o kamieniach dowiedziałam się dokładnie 31 marca, ale nic mi szczególnie nie dolegało. Wiedziałam, że muszę usunąć woreczek, ale zawsze było coś pilniejszego- a to najmłodszy miał usuwane migdały, a to końcówka roku szkolnego, potem wakacje i BUUUUM. A po zabiegu lekarz stwierdził, że dobrze że się teraz zdecydowałam bo miałam 29 kamyczków, więc hodowałam je pewnie dość długo. Decyzję przyspieszył mój orto. -powiedział, że nie podadzą mi morfiny przy wyciąganiu śrub. Więc będąc na L4 na nogę robię generalny remont mojego organizmu. Podobno nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. I to jest chyba prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 LillaKorn wrote: jasmar wrote: I tu Was palaczki popieram-wytrzymać beż papierosa już do końca życia. Ja wprawdzie nigdy nie paliłam, ale znam problem nałogu- mój to były słodycze. Zamień je na owoce i pieczywo z wazy! Mi już słodkie nie smakuje. Czasami dziabnę ptasie mleczko! teraz nie mogę ani jednego ani drugiego i stwierdzam, że da się wytrzymać-czasem złapię żelka. Ale mój mąż powiada, że suma nałogów w człowieku jest zawsze taka sama-teraz złapałam nałóg pisania na komputerze z Wami. Dzieci się pieklą, a dobrze im tak!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 alawpr wrote: Oj Lilla masz rację,lepiej wydac na ciuszki niż ptasie-choc ptasie tańsze hi..hi..U mnie nerwy powodują chudnięcie,tak już mam.ale jak wróci stabilizacja to wezmę mój brzuszek na odwyk. A teraz bardzo Ci kochana gratuluję wąskiej kibici!!!!!!!!!! Ja także gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 jasmar wrote: LillaKorn wrote: jasmar wrote: I tu Was palaczki popieram-wytrzymać beż papierosa już do końca życia. Ja wprawdzie nigdy nie paliłam, ale znam problem nałogu- mój to były słodycze. Zamień je na owoce i pieczywo z wazy! Mi już słodkie nie smakuje. Czasami dziabnę ptasie mleczko! teraz nie mogę ani jednego ani drugiego i stwierdzam, że da się wytrzymać-czasem złapię żelka. Ale mój mąż powiada, że suma nałogów w człowieku jest zawsze taka sama-teraz złapałam nałóg pisania na komputerze z Wami. Dzieci się pieklą, a dobrze im tak!!!! Mąż ma rację, coś w tym jest ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Moja Droga Witch,daj jakiś znak,bo zamartwiamy sie o ciebie!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Aurora wrote: jasmar wrote: Aurora wrote: Szok, że ta morfina tak fatalnie na Ciebie podziałała. Czy to się kiedyś da wyleczyć? Ja o kamieniach dowiedziałam się dokładnie 31 marca, ale nic mi szczególnie nie dolegało. Wiedziałam, że muszę usunąć woreczek, ale zawsze było coś pilniejszego- a to najmłodszy miał usuwane migdały, a to końcówka roku szkolnego, potem wakacje i BUUUUM. A po zabiegu lekarz stwierdził, że dobrze że się teraz zdecydowałam bo miałam 29 kamyczków, więc hodowałam je pewnie dość długo. Decyzję przyspieszył mój orto. -powiedział, że nie podadzą mi morfiny przy wyciąganiu śrub. Więc będąc na L4 na nogę robię generalny remont mojego organizmu. Podobno nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. I to jest chyba prawda. Jak się wszystko uda( wczoraj chirurg powiedział, że weźmie mnie jeszcze na zabieg w październiku), to też stwierdzę, że ta złamana noga czemuś miała służyć. Podobno nic nie dzieję się ot tak sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 LillaKorn wrote: alawpr wrote: Kurcze jak to jest ,że jedni z nas tyją a drudzy chudną a wymiana garderoby czeka każdego. Jak wpadnę w półki sklepowe to mnie siła nie wyciągną. Poprostu człowiek musi odreagować. Lepiej w sklepie odzieżowym niż słodyczowym. Ponieważ na topie mamy temat wagi to pochwalę się, że trochę zrzuciłam. Dużo nie przybralam ok. 4 kg ale było to strasznie wkurzające. Od złamania byłam na diecie bezsłodyczowej (bałam się tycia), od lipca nie jem pieczywa, doszło poranne wstawanie i lekki zawodowy stresik i już fajnie jest w pasie. A tu na odchudzanie na łyżwach czy rolkach (znakomicie działało) nie ma co liczyć! To Lilla gratulacje. I silnej woli, i płaskiego brzuszka, i powrotu do pracy i w ogóle, że jesteś z nami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 U mnie tez nałóg komputerowy.Tylko nie walczę z synem bo ma swoj,ale z mężem to i owszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Muszę odstąpić kompa. Czas na kawę- o dla mnie na szklaneczkę wody. Do miłego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 alawpr wrote: U mnie tez nałóg komputerowy.Tylko nie walczę z synem bo ma swoj,ale z mężem to i owszem. No właśnie, jak się wyloguję, to będzie oznaczać, że wrócił mój mąż, a nie chcę żeby mi od drzwi gadał, że znowu cały dzień przed kompem siedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Fajnie, że jest to forum i się poznałyśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Aurora wrote: alawpr wrote: U mnie tez nałóg komputerowy.Tylko nie walczę z synem bo ma swoj,ale z mężem to i owszem. No właśnie, jak się wyloguję, to będzie oznaczać, że wrócił mój mąż, a nie chcę żeby mi od drzwi gadał, że znowu cały dzień przed kompem siedzę. Bo z nami jak z dziecmi. Mąż kedyś mi policzył ile przesiedziałam ciurkiem z laptopem i trochę przesadziłam,było 7 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Ale w miłym towarzystwie czasu sie nie liczy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 alawpr wrote: Aurora wrote: alawpr wrote: U mnie tez nałóg komputerowy.Tylko nie walczę z synem bo ma swoj,ale z mężem to i owszem. No właśnie, jak się wyloguję, to będzie oznaczać, że wrócił mój mąż, a nie chcę żeby mi od drzwi gadał, że znowu cały dzień przed kompem siedzę. Bo z nami jak z dziecmi. Mąż kedyś mi policzył ile przesiedziałam ciurkiem z laptopem i trochę przesadziłam,było 7 godzin. Mnie dodatkowo zdradził rachunek za prąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Aurora wrote: alawpr wrote: Aurora wrote: No właśnie, jak się wyloguję, to będzie oznaczać, że wrócił mój mąż, a nie chcę żeby mi od drzwi gadał, że znowu cały dzień przed kompem siedzę. Bo z nami jak z dziecmi. Mąż kedyś mi policzył ile przesiedziałam ciurkiem z laptopem i trochę przesadziłam,było 7 godzin. Mnie dodatkowo zdradził rachunek za prąd Jezu, co ty!!! Ja wogóle o tym nie pomyślałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 To my ekologiczne nie jesteśmy I oszczędne też nie! Rodziny puścimy z torbami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 U mnie leje jak z wiadra. Jak u was?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Uciekam, do usłyszenia, pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 alawpr wrote: U mnie leje jak z wiadra. Jak u was?? Też leje, pa, pa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 jasmar wrote: To Lilla gratulacje. I silnej woli, i płaskiego brzuszka, i powrotu do pracy i w ogóle, że jesteś z nami. Dzięki Laski kochane! Ciężko było, bo znajomi i rodzinka znosili kilogramami różne smakołyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Mi koleżanka blachami przynosiła szrlotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 alawpr wrote: U mnie tez nałóg komputerowy.Tylko nie walczę z synem bo ma swoj,ale z mężem to i owszem. Ja też mam swój bo bym się nie dopchała! Ile ludzi w domu tyle komputerów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Aurora wrote: alawpr wrote: U mnie leje jak z wiadra. Jak u was?? Też leje, pa, pa! Leje i jest sztorm na Bałtyku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 ja musze z araz męża do lekarza wysłac zebys ie dowiedział czy wypisze mi zwolnienie. Zrobią męzowi niespodzianke i razem z koleżanką (ja mowiąłm ona większośc robiła) upiekłysmy lasagne. Mniammmmmmmmmm. Obadek z głowy i od kolacji jestem najedzona. Ja codziennie jem ptasie mleczko (mleko z galaretką) i pyszne i na kości dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 ja musze z araz męża do lekarza wysłac zebys ie dowiedział czy wypisze mi zwolnienie. Zrobią męzowi niespodzianke i razem z koleżanką (ja mowiąłm ona większośc robiła) upiekłysmy lasagne. Mniammmmmmmmmm. Obadek z głowy i od kolacji jestem najedzona. Ja codziennie jem ptasie mleczko (mleko z galaretką) i pyszne i na kości dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 nie dam rady nic napsiac od was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Malgo 85! Mam nadzieję, że ta rocznica jest ostatnia, którą obchodzisz ze swoję nózią! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Aurora wrote: Fajnie, że jest to forum i się poznałyśmy podpisuje się pod tym obiema rękami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 A witch mogłaby się odezwać, ciekawe co się dzieję, mam nadzieję że nic złego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi