anita Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 eryk jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 eryk nie jesteś pierwszy który mówi mi to na tym forum..jeżeli miłość wygląda jak stan przedzawałowy to ja dziękuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 maczek w photo shopie szlifuje swoje rtg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 anita wrote: eryk jak zdrówko? a dziekuje ok, tylko cos mnie gardlo boli, i zdrapalem strupek z nogi i krew mi leciala, ale do wesela sie zagoi, mam nadzieje, bo to juz za 16 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 eryk wrote: anita wrote: eryk jak zdrówko? a dziekuje ok, tylko cos mnie gardlo boli, i zdrapalem strupek z nogi i krew mi leciala, ale do wesela sie zagoi, mam nadzieje, bo to juz za 16 dni. co??????????????????????????? Twoje wesele??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 anita wrote: w czwartek piekary za tydzien:) zobaczymy co z mym oszczepem...niech juz z nim cos robią bo mam dość siedzenia na dupie!!!! kurcze będę trzymać kciuki za odszczep żeby się wreszcie zmienił nazwę na szczep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 tak moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 agula wrote: anita wrote: w czwartek piekary za tydzien:) zobaczymy co z mym oszczepem...niech juz z nim cos robią bo mam dość siedzenia na dupie!!!! kurcze będę trzymać kciuki za odszczep żeby się wreszcie zmienił nazwę na szczep trzymaj trzymaj...juz nie wiem na co liczyć...boje sie napalać na cokolwiek zeby sie nie rozczarować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 anita wrote: eryk wrote: anita wrote: eryk jak zdrówko? a dziekuje ok, tylko cos mnie gardlo boli, i zdrapalem strupek z nogi i krew mi leciala, ale do wesela sie zagoi, mam nadzieje, bo to juz za 16 dni. co??????????????????????????? Twoje wesele??? ANita Eryk sie wygoił do wesela więc przed Tobą tańce i hasanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 eryk wrote: tak moje ej no to gratulacje!!!!w takim razie ma sie zagoić i wyjścia nie ma!!! ja mam swoje 18.07.2009 też mam nadzieje ze do tego czasu zarosne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 tylko cos mi goscie nie dopisuja, wiec zapraszam wszystkich z forum!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 anita wrote: agula wrote: anita wrote: w czwartek piekary za tydzien:) zobaczymy co z mym oszczepem...niech juz z nim cos robią bo mam dość siedzenia na dupie!!!! kurcze będę trzymać kciuki za odszczep żeby się wreszcie zmienił nazwę na szczep trzymaj trzymaj...juz nie wiem na co liczyć...boje sie napalać na cokolwiek zeby sie nie rozczarować... czuję w kościach że nie będzie rozcarowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Eryk czekam na zaproszenie na n-k:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 anita wrote: eryk wrote: tak moje ej no to gratulacje!!!!w takim razie ma sie zagoić i wyjścia nie ma!!! ja mam swoje 18.07.2009 też mam nadzieje ze do tego czasu zarosne:) napewno sie zrosnie, grunt to pozytywne nastawienie, zobaczysz bedziesz tanczyc, ja to powiem ze mnie nozka boli bo nie umiem za bardzo tancowac wiec bede mial wymowke hihihihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 eryk wrote: anita wrote: eryk wrote: tak moje ej no to gratulacje!!!!w takim razie ma sie zagoić i wyjścia nie ma!!! ja mam swoje 18.07.2009 też mam nadzieje ze do tego czasu zarosne:) napewno sie zrosnie, grunt to pozytywne nastawienie, zobaczysz bedziesz tanczyc, ja to powiem ze mnie nozka boli bo nie umiem za bardzo tancowac wiec bede mial wymowke hihihihi. hehehehehe, no ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 eryk może skonsultuj to najpierw z przyszłą małżonką - bo jak zobaczy oblężenie połamanych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Anita, zaproszenie wyslane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 eryk wrote: Anita, zaproszenie wyslane dzięki:) obczajke zrobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Ja chce iść juz na zakupy o własnych nogach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sama!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 anita wrote: eryk wrote: Anita, zaproszenie wyslane dzięki:) obczajke zrobie:) tylko sie mnie nie przestrasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 kochani moi - zmykam bo siedzę na orange i już mnie trafia...będę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 zmykaj zmykaj,:)do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 dobranocka agula, slodkich snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Ludziska, przygotowalem na szybko mala galeryjke naszych rentgenow. Jakby ktos chcial sie podzielic swoimi fotami to tam jest namiar na mnie. Korel i Ciacho - jesli chcecie zebym dodal jakies podpisy pod waszymi fotami to dajcie znac. Aha - adres galerii: http://maczek.net/rtg/ Milego ogladania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Korel, potwierdziło mi sie przypuszczenie... bardzo, bardzo podobne złamanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 maczek wrote:Ludziska, przygotowalem na szybko mala galeryjke naszych rentgenow. Jakby ktos chcial sie podzielic swoimi fotami to tam jest namiar na mnie.Korel i Ciacho - jesli chcecie zebym dodal jakies podpisy pod waszymi fotami to dajcie znac.Aha - adres galerii: http://maczek.net/rtg/Milego ogladania Niezła galeryjka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissu Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Mój nowy lekarz chce mi wykręcić śrubki w dolnej części prętu...(przy kostce). Macie jakieś doświadczenia w tej materii...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 krissu wrote: Mój nowy lekarz chce mi wykręcić śrubki w dolnej części prętu...(przy kostce). Macie jakieś doświadczenia w tej materii...? a kiedy miałeś operację?o doświadczenia zapytaj mnie po 18 czerwca - mam wtedy planowaną operację wyjęcia śrubek.tylko że nie wiedzą jeszcze czy z dołu czy z góry..pewnie rzucą monetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek super galeria...pełny profesjonal :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 anita wrote: Ja chce iść juz na zakupy o własnych nogach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sama!!!!!!!! może poczekamy na przeceny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi