anita Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 eryk jak zdrówko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 eryk nie jesteś pierwszy który mówi mi to na tym forum..jeżeli miłość wygląda jak stan przedzawałowy to ja dziękuję.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 maczek w photo shopie szlifuje swoje rtg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 anita wrote: eryk jak zdrówko? a dziekuje ok, tylko cos mnie gardlo boli, i zdrapalem strupek z nogi i krew mi leciala, ale do wesela sie zagoi, mam nadzieje, bo to juz za 16 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 eryk wrote: anita wrote: eryk jak zdrówko? a dziekuje ok, tylko cos mnie gardlo boli, i zdrapalem strupek z nogi i krew mi leciala, ale do wesela sie zagoi, mam nadzieje, bo to juz za 16 dni. co??????????????????????????? Twoje wesele??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 anita wrote: w czwartek piekary za tydzien:) zobaczymy co z mym oszczepem...niech juz z nim cos robią bo mam dość siedzenia na dupie!!!! kurcze będę trzymać kciuki za odszczep żeby się wreszcie zmienił nazwę na szczep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 tak moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 agula wrote: anita wrote: w czwartek piekary za tydzien:) zobaczymy co z mym oszczepem...niech juz z nim cos robią bo mam dość siedzenia na dupie!!!! kurcze będę trzymać kciuki za odszczep żeby się wreszcie zmienił nazwę na szczep trzymaj trzymaj...juz nie wiem na co liczyć...boje sie napalać na cokolwiek zeby sie nie rozczarować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 anita wrote: eryk wrote: anita wrote: eryk jak zdrówko? a dziekuje ok, tylko cos mnie gardlo boli, i zdrapalem strupek z nogi i krew mi leciala, ale do wesela sie zagoi, mam nadzieje, bo to juz za 16 dni. co??????????????????????????? Twoje wesele??? ANita Eryk sie wygoił do wesela więc przed Tobą tańce i hasanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 eryk wrote: tak moje ej no to gratulacje!!!!w takim razie ma sie zagoić i wyjścia nie ma!!! ja mam swoje 18.07.2009 też mam nadzieje ze do tego czasu zarosne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 tylko cos mi goscie nie dopisuja, wiec zapraszam wszystkich z forum!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 anita wrote: agula wrote: anita wrote: w czwartek piekary za tydzien:) zobaczymy co z mym oszczepem...niech juz z nim cos robią bo mam dość siedzenia na dupie!!!! kurcze będę trzymać kciuki za odszczep żeby się wreszcie zmienił nazwę na szczep trzymaj trzymaj...juz nie wiem na co liczyć...boje sie napalać na cokolwiek zeby sie nie rozczarować... czuję w kościach że nie będzie rozcarowań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Eryk czekam na zaproszenie na n-k:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 anita wrote: eryk wrote: tak moje ej no to gratulacje!!!!w takim razie ma sie zagoić i wyjścia nie ma!!! ja mam swoje 18.07.2009 też mam nadzieje ze do tego czasu zarosne:) napewno sie zrosnie, grunt to pozytywne nastawienie, zobaczysz bedziesz tanczyc, ja to powiem ze mnie nozka boli bo nie umiem za bardzo tancowac wiec bede mial wymowke hihihihi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 eryk wrote: anita wrote: eryk wrote: tak moje ej no to gratulacje!!!!w takim razie ma sie zagoić i wyjścia nie ma!!! ja mam swoje 18.07.2009 też mam nadzieje ze do tego czasu zarosne:) napewno sie zrosnie, grunt to pozytywne nastawienie, zobaczysz bedziesz tanczyc, ja to powiem ze mnie nozka boli bo nie umiem za bardzo tancowac wiec bede mial wymowke hihihihi. hehehehehe, no ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 eryk może skonsultuj to najpierw z przyszłą małżonką - bo jak zobaczy oblężenie połamanych.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Anita, zaproszenie wyslane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 eryk wrote: Anita, zaproszenie wyslane dzięki:) obczajke zrobie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Ja chce iść juz na zakupy o własnych nogach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sama!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 anita wrote: eryk wrote: Anita, zaproszenie wyslane dzięki:) obczajke zrobie:) tylko sie mnie nie przestrasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 kochani moi - zmykam bo siedzę na orange i już mnie trafia...będę jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 zmykaj zmykaj,:)do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 dobranocka agula, slodkich snow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Ludziska, przygotowalem na szybko mala galeryjke naszych rentgenow. Jakby ktos chcial sie podzielic swoimi fotami to tam jest namiar na mnie. Korel i Ciacho - jesli chcecie zebym dodal jakies podpisy pod waszymi fotami to dajcie znac. Aha - adres galerii: http://maczek.net/rtg/ Milego ogladania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Korel, potwierdziło mi sie przypuszczenie... bardzo, bardzo podobne złamanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 maczek wrote:Ludziska, przygotowalem na szybko mala galeryjke naszych rentgenow. Jakby ktos chcial sie podzielic swoimi fotami to tam jest namiar na mnie.Korel i Ciacho - jesli chcecie zebym dodal jakies podpisy pod waszymi fotami to dajcie znac.Aha - adres galerii: http://maczek.net/rtg/Milego ogladania Niezła galeryjka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissu Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Mój nowy lekarz chce mi wykręcić śrubki w dolnej części prętu...(przy kostce). Macie jakieś doświadczenia w tej materii...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 krissu wrote: Mój nowy lekarz chce mi wykręcić śrubki w dolnej części prętu...(przy kostce). Macie jakieś doświadczenia w tej materii...? a kiedy miałeś operację?o doświadczenia zapytaj mnie po 18 czerwca - mam wtedy planowaną operację wyjęcia śrubek.tylko że nie wiedzą jeszcze czy z dołu czy z góry..pewnie rzucą monetą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek super galeria...pełny profesjonal :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 anita wrote: Ja chce iść juz na zakupy o własnych nogach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sama!!!!!!!! może poczekamy na przeceny???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi