Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

anita wrote:

eryk jak zdrówko?

a dziekuje ok, tylko cos mnie gardlo boli, i zdrapalem strupek z nogi i krew mi leciala, ale do wesela sie zagoi, mam nadzieje, bo to juz za 16 dni.

eryk wrote:

anita wrote:

eryk jak zdrówko?

a dziekuje ok, tylko cos mnie gardlo boli, i zdrapalem strupek z nogi i krew mi leciala, ale do wesela sie zagoi, mam nadzieje, bo to juz za 16 dni.

co??????????????????????????? Twoje wesele???

anita wrote:

w czwartek piekary za tydzien:) zobaczymy co z mym oszczepem...niech juz z nim cos robią bo mam dość siedzenia na dupie!!!!

kurcze będę trzymać kciuki za odszczep żeby się wreszcie zmienił nazwę na szczep

agula wrote:

anita wrote:

w czwartek piekary za tydzien:) zobaczymy co z mym oszczepem...niech juz z nim cos robią bo mam dość siedzenia na dupie!!!!

kurcze będę trzymać kciuki za odszczep żeby się wreszcie zmienił nazwę na szczep

trzymaj trzymaj...juz nie wiem na co liczyć...boje sie napalać na cokolwiek zeby sie nie rozczarować...:(

anita wrote:

eryk wrote:

anita wrote:

eryk jak zdrówko?

co??????????????????????????? Twoje wesele???

ANita Eryk sie wygoił do wesela więc przed Tobą tańce i hasanie

anita wrote:

agula wrote:

anita wrote:

trzymaj trzymaj...juz nie wiem na co liczyć...boje sie napalać na cokolwiek zeby sie nie rozczarować...:(

czuję w kościach że nie będzie rozcarowań

anita wrote:

eryk wrote:

tak moje

ej no to gratulacje!!!!w takim razie ma sie zagoić i wyjścia nie ma!!! ja mam swoje 18.07.2009 też mam nadzieje ze do tego czasu zarosne:)

napewno sie zrosnie, grunt to pozytywne nastawienie, zobaczysz bedziesz tanczyc, ja to powiem ze mnie nozka boli bo nie umiem za bardzo tancowac wiec bede mial wymowke hihihihi.

eryk wrote:

anita wrote:

eryk wrote:

tak moje

ej no to gratulacje!!!!w takim razie ma sie zagoić i wyjścia nie ma!!! ja mam swoje 18.07.2009 też mam nadzieje ze do tego czasu zarosne:)

napewno sie zrosnie, grunt to pozytywne nastawienie, zobaczysz bedziesz tanczyc, ja to powiem ze mnie nozka boli bo nie umiem za bardzo tancowac wiec bede mial wymowke hihihihi.

hehehehehe, no ładnie

Ludziska, przygotowalem na szybko mala galeryjke naszych rentgenow. Jakby ktos chcial sie podzielic swoimi fotami to tam jest namiar na mnie.

Korel i Ciacho - jesli chcecie zebym dodal jakies podpisy pod waszymi fotami to dajcie znac.

Aha - adres galerii: http://maczek.net/rtg/

Milego ogladania :)

maczek wrote:
Ludziska, przygotowalem na szybko mala galeryjke naszych rentgenow. Jakby ktos chcial sie podzielic swoimi fotami to tam jest namiar na mnie.

Korel i Ciacho - jesli chcecie zebym dodal jakies podpisy pod waszymi fotami to dajcie znac.

Aha - adres galerii: http://maczek.net/rtg/

Milego ogladania :)
Niezła galeryjka :)

krissu wrote:

Mój nowy lekarz chce mi wykręcić śrubki w dolnej części prętu...(przy kostce). Macie jakieś doświadczenia w tej materii...?

a kiedy miałeś operację?o doświadczenia zapytaj mnie po 18 czerwca - mam wtedy planowaną operację wyjęcia śrubek.tylko że nie wiedzą jeszcze czy z dołu czy z góry..pewnie rzucą monetą :D