korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek wrote:korel wrote:Przy okazji, można jeszcze poczekać z wyjmowaniem żelastwa z nogi... cena złomu idzie ostro w górę Mi nie chcieli oddac plytki z reki... podczas operacji zapytalem lekarzy i sie zgodzili, ale jakas pielegniarka powiedziala, ze nie wolno. Widocznie byla szpiegiem zlomiarzy. Jedyne co mi sie udalo od nich wydebic to srubka z nogi - zostawilem sobie na pamiatke Moze sie kiedys przyda jako zapasowa do roweru Nie dość że trzeba im płacić "pod stołem" to jeszcze na złomie dorabiają ... pazerne szujeWidze że te łamania kości weszły Ci w krew, bo jak piszesz o rowerze, to już się boję że Ty chłopie znowu dasz zarobić słuzbie zdrowia, lepszy chyba rowerek treningowy w siłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Anita, żyjesz !!! jak fajnie. Widziałaś ten mój odszczep ? Chociaż te zdjęcia nie oddają dobrze rzeczywistości, bo zrobili mi je pod złym kątem więc nie widać dobrze szczeliny. Ale do jutra zrobię zdjęcia z klisz i ukłonie sie Maczkowi, to może mi je wrzuci do galerii.Też masz takie długie peknięcie piszczeli wzdłuż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 No juz wczesśniej Ci napisalam Korel ze mamy bardzo bardzo podobne złamania:) Szczeliny wszystkich połamańcow łączcie sie:) Moja jest troche krótsza, ale mniej wiecej o to samo chodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 anita wrote:No juz wczesśniej Ci napisalam Korel ze mamy bardzo bardzo podobne złamania:) Szczeliny wszystkich połamańcow łączcie sie:) Moja jest troche krótsza, ale mniej wiecej o to samo chodzi:)ja nie mogę trafić na analogię....swojego złamania.nie to żebym komuś czegoś życzyła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 witaj Korel =dawno Cię nie było..no to po danonku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote:anita wrote:No juz wczesśniej Ci napisalam Korel ze mamy bardzo bardzo podobne złamania:) Szczeliny wszystkich połamańcow łączcie sie:) Moja jest troche krótsza, ale mniej wiecej o to samo chodzi:)ja nie mogę trafić na analogię....swojego złamania.nie to żebym komuś czegoś życzyła....Aga, podziel się swoimi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek wrote: korel wrote: Przy okazji, można jeszcze poczekać z wyjmowaniem żelastwa z nogi... cena złomu idzie ostro w górę Mi nie chcieli oddac plytki z reki... podczas operacji zapytalem lekarzy i sie zgodzili, ale jakas pielegniarka powiedziala, ze nie wolno. Widocznie byla szpiegiem zlomiarzy. Jedyne co mi sie udalo od nich wydebic to srubka z nogi - zostawilem sobie na pamiatke Moze sie kiedys przyda jako zapasowa do roweru wiesz szpitale mają długi..może komornik zajął ten złom a potem idzie pod młotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Ja niestety mam przesunięty zabieg na 2 tydzień czerwca, szkoda bo chciałbym już zrobić jakiś krok do przodu. Wcześniej będę trzymał kciuki za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek wrote:agula wrote:anita wrote:No juz wczesśniej Ci napisalam Korel ze mamy bardzo bardzo podobne złamania:) Szczeliny wszystkich połamańcow łączcie sie:) Moja jest troche krótsza, ale mniej wiecej o to samo chodzi:)ja nie mogę trafić na analogię....swojego złamania.nie to żebym komuś czegoś życzyła....Aga, podziel się swoimi zdjęciami we wtorek będę miała nowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: maczek wrote: korel wrote: Przy okazji, można jeszcze poczekać z wyjmowaniem żelastwa z nogi... cena złomu idzie ostro w górę Mi nie chcieli oddac plytki z reki... podczas operacji zapytalem lekarzy i sie zgodzili, ale jakas pielegniarka powiedziala, ze nie wolno. Widocznie byla szpiegiem zlomiarzy. Jedyne co mi sie udalo od nich wydebic to srubka z nogi - zostawilem sobie na pamiatke Moze sie kiedys przyda jako zapasowa do roweru wiesz szpitale mają długi..może komornik zajął ten złom a potem idzie pod młotek Myślisz że ten mój jest już "zajęty" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote:maczek wrote:korel wrote:Przy okazji, można jeszcze poczekać z wyjmowaniem żelastwa z nogi... cena złomu idzie ostro w górę Mi nie chcieli oddac plytki z reki... podczas operacji zapytalem lekarzy i sie zgodzili, ale jakas pielegniarka powiedziala, ze nie wolno. Widocznie byla szpiegiem zlomiarzy. Jedyne co mi sie udalo od nich wydebic to srubka z nogi - zostawilem sobie na pamiatke Moze sie kiedys przyda jako zapasowa do roweru Nie dość że trzeba im płacić "pod stołem" to jeszcze na złomie dorabiają ... pazerne szujeWidze że te łamania kości weszły Ci w krew, bo jak piszesz o rowerze, to już się boję że Ty chłopie znowu dasz zarobić słuzbie zdrowia, lepszy chyba rowerek treningowy w siłowni Ja myślę, że oni żeby zaoszczędzić i zarobić to poprostu wsadzili Twoją płytkę innej osobie a za tą płytkę dla innej osoby kasiorkę wzięli do kieszeni To jest własnie Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote:agula wrote:maczek wrote:Mi nie chcieli oddac plytki z reki... podczas operacji zapytalem lekarzy i sie zgodzili, ale jakas pielegniarka powiedziala, ze nie wolno. Widocznie byla szpiegiem zlomiarzy. Jedyne co mi sie udalo od nich wydebic to srubka z nogi - zostawilem sobie na pamiatke Moze sie kiedys przyda jako zapasowa do roweru wiesz szpitale mają długi..może komornik zajął ten złom a potem idzie pod młotekMyślisz że ten mój jest już "zajęty" ?ja to WIEM ŻE JESTpowiem Ci jaką cenę uzyska na licytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 pgb1979 wrote:korel wrote:maczek wrote:Mi nie chcieli oddac plytki z reki... podczas operacji zapytalem lekarzy i sie zgodzili, ale jakas pielegniarka powiedziala, ze nie wolno. Widocznie byla szpiegiem zlomiarzy. Jedyne co mi sie udalo od nich wydebic to srubka z nogi - zostawilem sobie na pamiatke Moze sie kiedys przyda jako zapasowa do roweru Nie dość że trzeba im płacić "pod stołem" to jeszcze na złomie dorabiają ... pazerne szujeWidze że te łamania kości weszły Ci w krew, bo jak piszesz o rowerze, to już się boję że Ty chłopie znowu dasz zarobić słuzbie zdrowia, lepszy chyba rowerek treningowy w siłowni Ja myślę, że oni żeby zaoszczędzić i zarobić to poprostu wsadzili Twoją płytkę innej osobie a za tą płytkę dla innej osoby kasiorkę wzięli do kieszeni To jest własnie Polska Pewnie tak, a z pozostalosci "miesnych" po operacji na drugi dzien byla zupa gulaszowa dla pacjentow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 hejka PIOTR JAK NOGA po Twoim salcie?jakby Ci się coś stało to można jeszcze od nich odszkodowanko wyciągnąć za zbytnią czystość korytarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek wrote:pgb1979 wrote:korel wrote:Nie dość że trzeba im płacić "pod stołem" to jeszcze na złomie dorabiają ... pazerne szujeWidze że te łamania kości weszły Ci w krew, bo jak piszesz o rowerze, to już się boję że Ty chłopie znowu dasz zarobić słuzbie zdrowia, lepszy chyba rowerek treningowy w siłowni Ja myślę, że oni żeby zaoszczędzić i zarobić to poprostu wsadzili Twoją płytkę innej osobie a za tą płytkę dla innej osoby kasiorkę wzięli do kieszeni To jest własnie Polska Pewnie tak, a z pozostalosci "miesnych" po operacji na drugi dzien byla zupa gulaszowa dla pacjentow... bon apetit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: witaj Korel =dawno Cię nie było..no to po danonku Ciao Agula. Na wszelki wypadek walnąłem cały kefirek. Jak szaleć to szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:wiesz szpitale mają długi..może komornik zajął ten złom a potem idzie pod młotekMyślisz że ten mój jest już "zajęty" ?ja to WIEM ŻE JESTpowiem Ci jaką cenę uzyska na licytacjiMuszę obserwować giełdę w Londynie, dopóki złom idzie w górę jestem bezpieczny i nic mi nie zrobią, ale jak zacznie spadać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: maczek wrote: pgb1979 wrote: Ja myślę, że oni żeby zaoszczędzić i zarobić to poprostu wsadzili Twoją płytkę innej osobie a za tą płytkę dla innej osoby kasiorkę wzięli do kieszeni To jest własnie Polska Pewnie tak, a z pozostalosci "miesnych" po operacji na drugi dzien byla zupa gulaszowa dla pacjentow... bon apetit No jeszcze na drugie można można wykorzystać wywar z gipsu po 4 miesiącach. Maczek pisał że to wrażenia są niepowtarzalne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: hejka PIOTR JAK NOGA po Twoim salcie?jakby Ci się coś stało to można jeszcze od nich odszkodowanko wyciągnąć za zbytnią czystość korytarzy Nie chciałem robic rabanu, to klinika mojego lekarza, wystarczy mi że mnie uzdrowi A co do nogi, to kolano spuchnięte, ale podobno nie jest zle, mam je cwiczyc. Ale i tak przycisnę lekarza, zeby dokladnie się przyjrzal za 2 tyg na mojej pierwszej powaznej kontroli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote: agula wrote: witaj Korel =dawno Cię nie było..no to po danonku Ciao Agula. Na wszelki wypadek walnąłem cały kefirek. Jak szaleć to szaleć Korel, pewnie, jak szaleć to szaleć... pół dnia na kiblu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 pgb1979 wrote: agula wrote: hejka PIOTR JAK NOGA po Twoim salcie?jakby Ci się coś stało to można jeszcze od nich odszkodowanko wyciągnąć za zbytnią czystość korytarzy Nie chciałem robic rabanu, to klinika mojego lekarza, wystarczy mi że mnie uzdrowi A co do nogi, to kolano spuchnięte, ale podobno nie jest zle, mam je cwiczyc. Ale i tak przycisnę lekarza, zeby dokladnie się przyjrzal za 2 tyg na mojej pierwszej powaznej kontroli. Widać że nadmierna czysztośc w szpitalach może szkodzić pacjentom. A nasza słuzba zdrowia dba o zdrowie pacjentów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 pgb1979 wrote: korel wrote: agula wrote: witaj Korel =dawno Cię nie było..no to po danonku Ciao Agula. Na wszelki wypadek walnąłem cały kefirek. Jak szaleć to szaleć Korel, pewnie, jak szaleć to szaleć... pół dnia na kiblu Na szczęście nie mam takich problemów. To nie dlatego nie było mnie na formum przez 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote: pgb1979 wrote: agula wrote: hejka PIOTR JAK NOGA po Twoim salcie?jakby Ci się coś stało to można jeszcze od nich odszkodowanko wyciągnąć za zbytnią czystość korytarzy Nie chciałem robic rabanu, to klinika mojego lekarza, wystarczy mi że mnie uzdrowi A co do nogi, to kolano spuchnięte, ale podobno nie jest zle, mam je cwiczyc. Ale i tak przycisnę lekarza, zeby dokladnie się przyjrzal za 2 tyg na mojej pierwszej powaznej kontroli. Widać że nadmierna czysztośc w szpitalach może szkodzić pacjentom. A nasza słuzba zdrowia dba o zdrowie pacjentów ... W szpitalu, w ktorym 3 razy bylem operowany karaluchy biegaly po lozkach pacjentow, wiec z ta czystoscia roznie bywa. Pare razy zdarzylo mi sie obudzic w nocy i poprawiac poduszke, podczas gdy spod niej wybiegal ogromny czarny karaluch... brrrr..... i najgorsze, ze nie moglem wstac z lozka zeby uciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek wrote: korel wrote: pgb1979 wrote: Nie chciałem robic rabanu, to klinika mojego lekarza, wystarczy mi że mnie uzdrowi A co do nogi, to kolano spuchnięte, ale podobno nie jest zle, mam je cwiczyc. Ale i tak przycisnę lekarza, zeby dokladnie się przyjrzal za 2 tyg na mojej pierwszej powaznej kontroli. Widać że nadmierna czysztośc w szpitalach może szkodzić pacjentom. A nasza słuzba zdrowia dba o zdrowie pacjentów ... W szpitalu, w ktorym 3 razy bylem operowany karaluchy biegaly po lozkach pacjentow, wiec z ta czystoscia roznie bywa. Pare razy zdarzylo mi sie obudzic w nocy i poprawiac poduszke, podczas gdy spod niej wybiegal ogromny czarny karaluch... brrrr..... i najgorsze, ze nie moglem wstac z lozka zeby uciec Ale za to nie wypierniczyłeś się jak pgb1979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek wrote:korel wrote:pgb1979 wrote:Nie chciałem robic rabanu, to klinika mojego lekarza, wystarczy mi że mnie uzdrowi A co do nogi, to kolano spuchnięte, ale podobno nie jest zle, mam je cwiczyc. Ale i tak przycisnę lekarza, zeby dokladnie się przyjrzal za 2 tyg na mojej pierwszej powaznej kontroli.Widać że nadmierna czysztośc w szpitalach może szkodzić pacjentom. A nasza słuzba zdrowia dba o zdrowie pacjentów ...W szpitalu, w ktorym 3 razy bylem operowany karaluchy biegaly po lozkach pacjentow, wiec z ta czystoscia roznie bywa. Pare razy zdarzylo mi sie obudzic w nocy i poprawiac poduszke, podczas gdy spod niej wybiegal ogromny czarny karaluch... brrrr..... i najgorsze, ze nie moglem wstac z lozka zeby uciec hmm a u mnie w pokoju tynk odpadał...a łózko miałam centralnie przy gołym niezabezpieczonym gniazdku...a gdy lekarz się zczaił że może mnie popieścić - kazał siostrze zakleić, która z rozbrajającą szczerością ospowiedziała: ŻE PRZECIE SIĘ NIE STYKAJĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote: pgb1979 wrote: agula wrote: hejka PIOTR JAK NOGA po Twoim salcie?jakby Ci się coś stało to można jeszcze od nich odszkodowanko wyciągnąć za zbytnią czystość korytarzy Nie chciałem robic rabanu, to klinika mojego lekarza, wystarczy mi że mnie uzdrowi A co do nogi, to kolano spuchnięte, ale podobno nie jest zle, mam je cwiczyc. Ale i tak przycisnę lekarza, zeby dokladnie się przyjrzal za 2 tyg na mojej pierwszej powaznej kontroli. Widać że nadmierna czysztośc w szpitalach może szkodzić pacjentom. A nasza słuzba zdrowia dba o zdrowie pacjentów ... Ale tak myślę że w tą czystość nikt nie uwierzy..tzn ubezpieczyciel i nici z wypłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote:maczek wrote:korel wrote:Widać że nadmierna czysztośc w szpitalach może szkodzić pacjentom. A nasza słuzba zdrowia dba o zdrowie pacjentów ...W szpitalu, w ktorym 3 razy bylem operowany karaluchy biegaly po lozkach pacjentow, wiec z ta czystoscia roznie bywa. Pare razy zdarzylo mi sie obudzic w nocy i poprawiac poduszke, podczas gdy spod niej wybiegal ogromny czarny karaluch... brrrr..... i najgorsze, ze nie moglem wstac z lozka zeby uciec hmm a u mnie w pokoju tynk odpadał...a łózko miałam centralnie przy gołym niezabezpieczonym gniazdku...a gdy lekarz się zczaił że może mnie popieścić - kazał siostrze zakleić, która z rozbrajającą szczerością ospowiedziała: ŻE PRZECIE SIĘ NIE STYKAJĄto łózko było przygotowane pod Twoja rehabilitację. To tzw. pole elektryczne. Mówią że szybko uśmierza ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 wiesz korel nie pomyślałam o tym 220 w takich kategoriach..normalnie z czułością przypomniałam sobie tą pigułę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: wiesz korel nie pomyślałam o tym w takich kategoriach o 220...normalnie z czułością przypomniałam sobie tą pigułę.. No widzisz jak Ci się błogo na sercu zrobiło. Pomysl jakie ubogie byłyby nasze wspomnienia, gdyby tak wszystko było czyste, wytynkowane, zagniazdkowane itd. No pomijając o szoku jaki przeżyłabyś gdy tak wszystko było po prostu OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote:maczek wrote:korel wrote:Widać że nadmierna czysztośc w szpitalach może szkodzić pacjentom. A nasza słuzba zdrowia dba o zdrowie pacjentów ...W szpitalu, w ktorym 3 razy bylem operowany karaluchy biegaly po lozkach pacjentow, wiec z ta czystoscia roznie bywa. Pare razy zdarzylo mi sie obudzic w nocy i poprawiac poduszke, podczas gdy spod niej wybiegal ogromny czarny karaluch... brrrr..... i najgorsze, ze nie moglem wstac z lozka zeby uciec hmm a u mnie w pokoju tynk odpadał...a łózko miałam centralnie przy gołym niezabezpieczonym gniazdku...a gdy lekarz się zczaił że może mnie popieścić - kazał siostrze zakleić, która z rozbrajającą szczerością ospowiedziała: ŻE PRZECIE SIĘ NIE STYKAJĄja mam takie gniazdko w pokoju - cos iskrzylo i dymek lecial to je rozbroilem i od 4 miesiecy wystaja dwa kabelki... jakbym ich przypadkiem dotknal to koniec bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi