Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

LillaKorn wrote:

riviolla wrote:

Aurora wrote:

Stara bieda, a co u Ciebie, nózia nie dokucza? Jak ty to zrobiłaś, że tak szybko wyzdrowiałaś?

Wczoraj wróciłam do pracy, mam nadzieję że to już było moje ostatnie zwolnienie z powodu nóżki... Zdrową to bym się jeszcze nie nazwała ale jest ciut lepiej ;) Tylko strasznie boję się jak sobie poradzę jak zrobi się ślisko :( Te oblodzone chodniki! brrr...

W tą zimę musimy trochę pouważać na poślizgi!

Właśnie zaczęłam uważać i założyłam kapcie z rakami. Chociaż do synusia pokoju nie wejdę nawet tak zabezpieczona, tam wywrotka grozi już po przekroczeniu progu. Jeszcze przez dziurkę od klucza coś tam widać :)

LillaKorn wrote:

alawpr wrote:

Zaraz poczytam co tam u was. Chciałam tylko zameldowac ,że stolica zasypana. Mam nadzieje ,że u was pogoda tak nie fisiuje. Lilla czapka na głowe bo bardzo u ciebie wieje. I molo ci popsuli ;-(

Dzięki kochana. Dzisiaj to masakra jakaś! Wyrwane drzewa, zerwane trakcje SKM i tramwai. Ja całe szczęście w swoim bolidzie dotarłam do domku i NIGDZIE SIę NIE RUSZAM!

To u mnie tak samo tylko jeszcze nas zasypalo ścierwo białe!!!

LillaKorn wrote:

alawpr wrote:

Zaraz poczytam co tam u was. Chciałam tylko zameldowac ,że stolica zasypana. Mam nadzieje ,że u was pogoda tak nie fisiuje. Lilla czapka na głowe bo bardzo u ciebie wieje. I molo ci popsuli ;-(

Dzięki kochana. Dzisiaj to masakra jakaś! Wyrwane drzewa, zerwane trakcje SKM i tramwai. Ja całe szczęście w swoim bolidzie dotarłam do domku i NIGDZIE SIę NIE RUSZAM!

Oby nam tylko linii wysokiego napięcia nie pozrywało bo wtedy to już masakra ;)

alawpr wrote:

LillaKorn wrote:

alawpr wrote:

To u mnie tak samo tylko jeszcze nas zasypalo ścierwo białe!!!

A u mnie tylko deszcz i silny wiatr. Śnieżek tylko dał znać, że istnieje gdzieś tam. Ogólnie do bani - głowa napiernicza.

witch wrote:

LillaKorn wrote:

riviolla wrote:

Wczoraj wróciłam do pracy, mam nadzieję że to już było moje ostatnie zwolnienie z powodu nóżki... Zdrową to bym się jeszcze nie nazwała ale jest ciut lepiej ;) Tylko strasznie boję się jak sobie poradzę jak zrobi się ślisko :( Te oblodzone chodniki! brrr...

Właśnie zaczęłam uważać i założyłam kapcie z rakami. Chociaż do synusia pokoju nie wejdę nawet tak zabezpieczona, tam wywrotka grozi już po przekroczeniu progu. Jeszcze przez dziurkę od klucza coś tam widać :)

Spychaczem go zalatw ;-)

witch wrote:

LillaKorn wrote:

alawpr wrote:

Wypluj natychmiast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alawpr wrote:

witch wrote:

LillaKorn wrote:

Spychaczem go zalatw ;-)

Nie mam uprawnień na sprzęt ciężki. Dałam czas do jutra do godz.15.00 na zrobienie porządku inaczej bedzie zbierał swoje manatki po osiedlu.

alawpr wrote:

witch wrote:

LillaKorn wrote:

Tej zniewagi nie zniesiemy!!!!!!

witch wrote:

alawpr wrote:

witch wrote:

Spychaczem go zalatw ;-)

Nie mam uprawnień na sprzęt ciężki. Dałam czas do jutra do godz.15.00 na zrobienie porządku inaczej bedzie zbierał swoje manatki po osiedlu.

A,że wiatr silny to rozwieje po całej okolicy i szukaj wiatru w polu. Ciekawe czy strachy podziałają?

alawpr wrote:

A,że wiatr silny to rozwieje po całej okolicy i szukaj wiatru w polu. Ciekawe czy strachy podziałają?

To nie strachy. Już raz zbierali we dwóch spod okna swoje rzeczy. Ze mną żartów nie ma. Obciach mieli na całe osiedle i teraz tylko to działa.

witch wrote:

alawpr wrote:

No i naplułam mężowi na plecy. Akurat obok mył podłogę. Chyba to tak samo ważne jak naplucie na ziemię ????

Walnij jeszcze raz bo przekonana nie jestem czy zadziała!!

alawpr wrote:

witch wrote:

alawpr wrote:

No i naplułam mężowi na plecy. Akurat obok mył podłogę. Chyba to tak samo ważne jak naplucie na ziemię ????

Walnij jeszcze raz bo przekonana nie jestem czy zadziała!!

Tylko uwazaj na chłopa bo plecy bedzie miał mokre. I sie jeszcze przeziębi!!

witch wrote:

alawpr wrote:

To nie strachy. Już raz zbierali we dwóch spod okna swoje rzeczy. Ze mną żartów nie ma. Obciach mieli na całe osiedle i teraz tylko to działa.

E to ty jesteś dobra. U mnie kicha bo parterowy domek,tylko bym sobie ogródek zaśmieciła. I młody to pedant,a starszy na swoim więc mam to w nosie. Ale wszystko przed tobą i dla ciebie zaświeci słonko ;-)

witch wrote:
a. wrote:
Aurora wrote:
To już jutro, powodzenia Tobie życzę. Daj znać, co i jak.
Dzięki. Ale stres.
Oooooooooooooo "a" się znalazła :) Gdzieś Ty była jak Cię nie było ???? Już sie martwiłyśmy co z Tobą.
O jutro się nie martw. Prawem serii na pewno i u Ciebie będą dobre wieści.
Noga do góry !!!
cichy wielbiciel byłam
bojeeee sieeeeee i nie wiem czy bardziej tego ze dziada zdejma czy tego ze go jeszcze zostawia

(kula sniegowa nabiera nowego znaczenia)

a. wrote:
]
cichy wielbiciel byłam
bojeeee sieeeeee i nie wiem czy bardziej tego ze dziada zdejma czy tego ze go jeszcze zostawia

(kula sniegowa nabiera nowego znaczenia)
I czego się boisz głupia (sorry)??? Nie bój nic. Co ma być to i tak będzie bez względu na to czy sie denerwujesz czy nie. Nerwy są niewskazane przy zroście. Żrą się z kostniną.
Jestem pewna, że jutro o tej porze będziesz miała lepszy humor.:)
W podglądacza się bawiłaś ????

alawpr wrote:
To jak brzuszki pełne to brac sie do roboty i klawiatyrki w dłoń. Jasmar cos nam sie nie odzywa,może popiła w swe święto. Nie mówiąc o Kasi która zaginęła w akcji.
Toż to i nasze święto. Przecież wychowujemy i szkolimy nasze pociechy.
Pewnie wszyscy pod kocykami leżą a tam komputer się nie mieści, laptop a i owszem :)

witch wrote:
alawpr wrote:
To jak brzuszki pełne to brac sie do roboty i klawiatyrki w dłoń. Jasmar cos nam sie nie odzywa,może popiła w swe święto. Nie mówiąc o Kasi która zaginęła w akcji.
Toż to i nasze święto. Przecież wychowujemy i szkolimy nasze pociechy.
Pewnie wszyscy pod kocykami leżą a tam komputer się nie mieści, laptop a i owszem :)
O kurka ..... to ja jakiś wiechec poproszę.

alawpr wrote:

a, są dwie opcje-albo zostawia albo wywalą. Najważniejsze że głowy nie ciapną. Nie martw się. Już tyle przeszłaś to teraz to pestka.Co ma byc to będzie.

W koncu wywalą i wypluskacie i przewietrzycie swoje nóżki!

LillaKorn wrote:

alawpr wrote:

a, są dwie opcje-albo zostawia albo wywalą. Najważniejsze że głowy nie ciapną. Nie martw się. Już tyle przeszłaś to teraz to pestka.Co ma byc to będzie.

Bo kiedys ten dzień nadejdzie .

witch wrote:

Stawiam, że Kasiek jest u mamy z dziećmi i nie ma dostępu do netu. Odezwie się w weekend.

Też tak mi sie wydaje. Tylko znając Kaskę to coś by pisneła na forum. Chyba że tak z przyczajki zniknęła.

alawpr wrote:

LillaKorn wrote:

alawpr wrote:

Bo kiedys ten dzień nadejdzie .

Alawpr! Jak się siedzi w tym cholerstwie to się wydaje, że ten dzień nie nadejdzie! A potem jak już się kica bez gipsu to z kolei wkurzają te laski co się nimi czlowiek podpiera. Ale jakby nie patrzeć to każdy krok przybliża nas do pełni zdrowia!