agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 nadal mnie strzyka w kolanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek wrote: Jakbym byl adminem tego forum to dawno bym zamknal temat bo schodzi na off-topic.... jesteś prezesem jeszcze Ci mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: nadal mnie strzyka w kolanie Gwóźdź kończy Ci się w samym kolanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote:agula wrote:korel może zmienimy temat = bo naprawdę ktoś pomyśli że to nie forum połamanych i wstyd będzieAle my uleczamy siebie i innych myślą, słowem, ... A propos a jak z tą wspólną celą No dobra.Nadal nie zginam dobrze stawu skokowego.mnie uleczyłeś chociaż to maczek jest samozwańczym uzdrowicielemnarazie to za obraze sądu 1 mc aresztupotem może za dobre sprawowanie wyjdziesz na przepustkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote:agula wrote:nadal mnie strzyka w kolanieGwóźdź kończy Ci się w samym kolanie ?to podchwytliwe pytanie?nie - mam podobno idelanie wymierzony gwóźdź = nic nie wystaje, zginam kolano bez żadnych problemów/czasem tylko pobolewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 No to idę poszukac sobie innego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 a co do stawu skokowego zaczął boleć jak zaczęłam stawiać nogę...ostatnio się potknęłam i poczułam co znaczy ...mieć gwóźdź w nodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 A mnie nadal boli kolano jak zginam, ale dzis przez przypadek zgiąłem jakies 120-130 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote: No to idę poszukac sobie innego forum chlip chlip....nie taki straszny diabeł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: korel wrote: No to idę poszukac sobie innego forum chlip chlip....nie taki straszny diabeł.... Zauważyłem że jak ja znikam, to od razu na forum przybywa ludzi No to znikam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 pgb1979 wrote: A mnie nadal boli kolano jak zginam, ale dzis przez przypadek zgiąłem jakies 120-130 stopni chwalipięta a raczej chwal = kolano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: No to idę poszukac sobie innego forum chlip chlip....nie taki straszny diabeł.... Zauważyłem że jak ja znikam, to od razu na forum przybywa ludzi No to znikam. mnie też nie było kilka dni i proszę....nowe nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel nie zostawiaj mnie bo znowu czekają mnie monologi a tylko Ty masz tyle siły po tych kilku dniach absencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocica Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 pgb1979 wrote: A mnie nadal boli kolano jak zginam, ale dzis przez przypadek zgiąłem jakies 120-130 stopni bedzie boleć.Ma takie prawo. Mnie też jeszcze boli,mimo,że to już5 miesięcy. Bedzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: pgb1979 wrote: A mnie nadal boli kolano jak zginam, ale dzis przez przypadek zgiąłem jakies 120-130 stopni chwalipięta a raczej chwal = kolano Haha, chwalkolano - dobre... Ty to Aga inteligentna bestia jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 pgb1979 wrote:agula wrote:pgb1979 wrote:A mnie nadal boli kolano jak zginam, ale dzis przez przypadek zgiąłem jakies 120-130 stopni chwalipięta a raczej chwal = kolanoHaha, chwalkolano - dobre... Ty to Aga inteligentna bestia jestes podobno zrosty to lubią tzn. rozmowę z niminie wiem ale z inteligencją to ma chyba najmniej wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Agula, o co Ci chodzi z tym strzykaniem? Jesli to jest zwykle strzelanie w stawie to jest to oznaka zdrowia, jak stawy nie strzelaja to znaczy, ze jest cos nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Korel, jak Ciebie nie ma to ludzie sie lamia, wiec lepiej nie odchodz z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek wrote: Agula, o co Ci chodzi z tym strzykaniem? Jesli to jest zwykle strzelanie w stawie to jest to oznaka zdrowia, jak stawy nie strzelaja to znaczy, ze jest cos nie tak... ja chcialam tylko zmienić temat...żeby korel juz przestał mnie czarować z tą celą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Wszystko widzę. Mam Was na oku Ale nie będę sie odzywał, bo wtedy inni sie uaktywniają. Niech sobie też popiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote:Wszystko widzę. Mam Was na oku Ale nie będę sie odzywał, bo wtedy inni sie uaktywniają. Niech sobie też popiszą jak w filmie..atmosfera iście horrorowa...ale Ty masz dobre serce Korel - dajesz innym szanse pogawędki o zrostach powinnam brać z Ciebie przykład.....ale jakoś nie mogę się powstrzymaćps my też Cię widzimy bo jesteś online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Aga, normalnie zdominowalas to forum Chyba dzisiaj ponad setke postow popelnilas... w zyciu Cie nie dogonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek wrote: Aga, normalnie zdominowalas to forum Chyba dzisiaj ponad setke postow popelnilas... w zyciu Cie nie dogonie prezesie to może wykorzystam zaległy urlop??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: maczek wrote: Aga, normalnie zdominowalas to forum Chyba dzisiaj ponad setke postow popelnilas... w zyciu Cie nie dogonie prezesie to może wykorzystam zaległy urlop??? Nie odchodz!! Smutno bedzie bez Ciebie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek no weź przestań bo będą plotkować że coś nas łączy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: maczek no weź przestań bo będą plotkować że coś nas łączy.... Przejmujesz sie tym co ludzie mowia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Od dobrej ploty się nie ucieknie Ale i tak gołym okiem widać, że cos Was łączy. Mianowicie łączy Was nasze FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 pgb1979 wrote: Od dobrej ploty się nie ucieknie Ale i tak gołym okiem widać, że cos Was łączy. Mianowicie łączy Was nasze FORUM Piotruś ale bystrzak z Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 a ja się pochwalę - zginam kolano już prawie w 90 stopniach Taki wynik w dwa dni to chyba sukces, prawda? Dziwnie wygodnie jechało mi się dziasiaj w aucie Jakby tak dalej poszło to nie będzie tak źle (choć boli jak cholera!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 lisiu wrote: a ja się pochwalę - zginam kolano już prawie w 90 stopniach Taki wynik w dwa dni to chyba sukces, prawda? Dziwnie wygodnie jechało mi się dziasiaj w aucie Jakby tak dalej poszło to nie będzie tak źle (choć boli jak cholera!!!) To za 2 dni bedziesz zginac ponad 180 stopni, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi