alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 edziag wrote: alawpr wrote: D...pa, dobrze ,ze to forum działa, bo inaczej to kaplica dla nas. bez tego forum ześwirowałabym w domu a rodzina znienawidziłaby mnie za ciągłe ględzenie o nodze. a tak piszę, czytam, śmieje się do łez, no i wiem że po prostu mam was U mnie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 alawpr wrote: kasiek79 wrote: alawpr wrote: A po drugie ten twój lekarz może cie w d...pe pocałowac jak nie robili ci badań alkomatem albo krwi na zawartośc . A to jest wykładnik. badali krew bo mieliw wnocy operowac Ale badali na zawartośc? Masz to w papierach? sprawdz ,bo samo stwierdzenie ,ze pod wpływem nie jest wiarygodne i nic nie znaczy. Musi by napisane w karcie ,że pod wpływem i ile promili we krwi. Jesli tego nie masz wpisane tylko ,że pod wpływem nic to nie znaczy. w karcie wypisu mam że pod wpływem ale jest etż w badanaich krwi ile promili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kasiek79 wrote:super artykoł http://www.czytelniamedyczna.pl/nowa_medycyna-100tam jest wspomnianie własnei o takim złamaniu jak moje czyiz mechanizmu skretnego Bo tak mi właśnie pwoeidzieliw wszpitalu no i piszeo gipsie na papier heheZaraz zerknę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 edziag wrote:zobaczysz co masz w papierach, ale bez względu na to składaj do ubezpieczyciela, jak daadzą odmowę to i tak możesz się odwoływać...mam na pewno jedno badanie z promilamia skałdac będę najwyzej nei wypłaca no trudno ale ise nie poddam tyle sie wycierpiałam a specjalnie sie nie połamałam prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kasiek79 wrote: alawpr wrote: kasiek79 wrote: badali krew bo mieliw wnocy operowac Ale badali na zawartośc? Masz to w papierach? sprawdz ,bo samo stwierdzenie ,ze pod wpływem nie jest wiarygodne i nic nie znaczy. Musi by napisane w karcie ,że pod wpływem i ile promili we krwi. Jesli tego nie masz wpisane tylko ,że pod wpływem nic to nie znaczy. w karcie wypisu mam że pod wpływem ale jest etż w badanaich krwi ile promili To dupa... Ile masz tych promili,bo jak mało to możesz sie tłumaczyc że po wypiłas z bólu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 alawpr wrote: edziag wrote: zobaczysz co masz w papierach, ale bez względu na to składaj do ubezpieczyciela, jak daadzą odmowę to i tak możesz się odwoływać... Powiesz ,że wypiłaś po ,bo tak wyłas z bólu,że ktoś ci podał wódke na uśmierzenie. żebyscie wiedziały ze jak mi odchodził alkohol a mnie ejszce po rtg wozili to się smiała żeby mi dali jeszce cos łyknąc bo zaczynam czuć Alkohol to najlepszy zeniczulacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 alawpr wrote: kasiek79 wrote: alawpr wrote: Ale badali na zawartośc? Masz to w papierach? sprawdz ,bo samo stwierdzenie ,ze pod wpływem nie jest wiarygodne i nic nie znaczy. Musi by napisane w karcie ,że pod wpływem i ile promili we krwi. Jesli tego nie masz wpisane tylko ,że pod wpływem nic to nie znaczy. w karcie wypisu mam że pod wpływem ale jest etż w badanaich krwi ile promili To dupa... Ile masz tych promili,bo jak mało to możesz sie tłumaczyc że po wypiłas z bólu. nie wiem ile mam ale to nie wazne bo od 0,2 jest juz stan nietzreźwości i nie ma znaczenia ile było. A mi badali z krwi to pół prmila więcej niż w wydychanym i do tego najwieksze rozcieńczenie miaął bo to było jakies 2 godziny po tym jak skończyłą pić piłam tylko wodę i miałą zaraz wracac do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kasiek79 wrote: alawpr wrote: edziag wrote: zobaczysz co masz w papierach, ale bez względu na to składaj do ubezpieczyciela, jak daadzą odmowę to i tak możesz się odwoływać... Powiesz ,że wypiłaś po ,bo tak wyłas z bólu,że ktoś ci podał wódke na uśmierzenie. żebyscie wiedziały ze jak mi odchodził alkohol a mnie ejszce po rtg wozili to się smiała żeby mi dali jeszce cos łyknąc bo zaczynam czuć Alkohol to najlepszy zeniczulacz I tak mozesz sie tłumaczyc, oczywiscie jak bylo tego mało tzn promili. Ale nie daj sie i skladaj papiery. Nikt ci głowy nie urwie i nic sie nie stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 alawpr wrote: kasiek79 wrote: alawpr wrote: Powiesz ,że wypiłaś po ,bo tak wyłas z bólu,że ktoś ci podał wódke na uśmierzenie. żebyscie wiedziały ze jak mi odchodził alkohol a mnie ejszce po rtg wozili to się smiała żeby mi dali jeszce cos łyknąc bo zaczynam czuć Alkohol to najlepszy zeniczulacz I tak mozesz sie tłumaczyc, oczywiscie jak bylo tego mało tzn promili. Ale nie daj sie i skladaj papiery. Nikt ci głowy nie urwie i nic sie nie stanie. tak napisze ze samam sobei tego nie zrobiłą przeceiż aj tanczyął a gościu na mnnie padł i normalnie roztrzaskałą mi sie noga. Uciadł na niej tzn ja juz tlyko pamietam jak kogoś z nóg spycham i................... jeszcze bardziej słabo mi sierobi jak trzymam w reku roztrzaskaną nogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Tego faceta możesz skarżyc. Tylko to długa sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Tylko gdzie go znajdziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 http://www.poradnikmedyczny.pl/mod/archiwum/290_złamania.html już rozumiem czemu ja mam skrętne a wy spiralne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 ja mam skrętne i albo spiralne albo skośne a wy tylko spiralne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 alawpr wrote: Tylko gdzie go znajdziesz? nawet znajomi nie wiedza jak wygladał tzn nie pamietaja wszyscy od razu mna sie zajeli i karetkę wzywali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kasiek79 wrote: http://www.poradnikmedyczny.pl/mod/archiwum/290_złamania.html już rozumiem czemu ja mam skrętne a wy spiralne No i wszystko wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Złamania ze skręcenia, jeden z końców kości jest ustalony, a na drugi działa siła skrętna. Szpara złamania jest spiralna lub rzadziej skośna.no mi lekarz mówił ze ja mam z mechanizmu skrętnego.......... i dlatego pewnei ten piszczel w dół mi popekał do górna częśc kosci była ustalona a na dolną zadzaiała siła skrętna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kasiek79 wrote:Ale mam jeszcez jedno pytanie????Wiem że juz coś pisałyścieHmmmmm ja ponad 2 miesiace nie zcinałam paznokci i............... teraz jakoś na zdrowej nodze zaczeły mi rosnąć że moge myslec że za jakis czas je ztnę ale an chorej........... ani rusz. W ogóle nie rosną???? Czy tez tak macie??? Nie pwoeim ze mi z tym źle ale....normalka, nie przejmuj się , po prostu słebe krązenie i niema z czego się budować, też byłam zadziwiona, ale to przejdzie jak ruszysz do chodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 cześć MArchewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Witaj wieczorową porą Marchewko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kasiek79 wrote: cześć MArchewa cześć, widzę, że o tej porze rządzisz na forum ja tylko na chwilę, a tu tyle stron... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 marchewka wrote: kasiek79 wrote: cześć MArchewa cześć, widzę, że o tej porze rządzisz na forum ja tylko na chwilę, a tu tyle stron... nie nie dizisja pierwszy raz siedze tak póxno bo zawsze maz przy kompie o tej porze ale teraz ma nocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 marchewka wrote: kasiek79 wrote: cześć MArchewa cześć, widzę, że o tej porze rządzisz na forum ja tylko na chwilę, a tu tyle stron... Kasia powróciła na łono rodziny połamanej to i jest co robic;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 alawpr wrote: Witaj wieczorową porą Marchewko. co Wy nie spicie? jak człowiek spi to się zrasta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 marchewka wrote: alawpr wrote: Witaj wieczorową porą Marchewko. co Wy nie spicie? jak człowiek spi to się zrasta! no to ja ise nie zrosne bo ja od złamnia spie 2-3 no moze czasami 4 godziny na dobe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Marchewko czy cos wiadomo kiedy udajesz sie w strone szpitala na kontrol itp.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 alawpr wrote: marchewka wrote: kasiek79 wrote: cześć MArchewa cześć, widzę, że o tej porze rządzisz na forum ja tylko na chwilę, a tu tyle stron... Kasia powróciła na łono rodziny połamanej to i jest co robic;-) no nie było mnie chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 kasiek79 wrote: marchewka wrote: alawpr wrote: Witaj wieczorową porą Marchewko. co Wy nie spicie? jak człowiek spi to się zrasta! no to ja ise nie zrosne bo ja od złamnia spie 2-3 no moze czasami 4 godziny na dobe To u mnie tez kicha bo snu prawie wcale. Moze poszukam sobie roboty na noce dla połamanych babeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 alawpr wrote: marchewka wrote: kasiek79 wrote: cześć MArchewa cześć, widzę, że o tej porze rządzisz na forum ja tylko na chwilę, a tu tyle stron... Kasia powróciła na łono rodziny połamanej to i jest co robic;-) ja wpadłam na chwilę, ale muszę już wypadać, kurcze jak się człowiej jednak uzależnia, co my wszyscy będziemy robic jak się zrośniemy? chyba jakieś forum dla zrośniętych, jakaś resocjalizacja? dobrej nocy dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 ja nawet nie wiedziałąm że juz 1 w nocyzaraz będę się kłądła zeby za jakieś 2 godziny w końcu zasnąc bo rano o 7 pboudka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 alawpr wrote: kasiek79 wrote: marchewka wrote: co Wy nie spicie? jak człowiek spi to się zrasta! no to ja ise nie zrosne bo ja od złamnia spie 2-3 no moze czasami 4 godziny na dobe To u mnie tez kicha bo snu prawie wcale. Moze poszukam sobie roboty na noce dla połamanych babeczek ja chyab zacznę czytać ksiażki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi