aga-ka16 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 alawpr wrote: Aga -jak widze koloru mi pozazdrosciłaś bo u mnie identiko. Taki twarzowy. A obcasik ci fundnęli lux. Kolorek rzeczywiście lux, a obcasik już przez kogoś był używany...Tak zwany z odzysku he he... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: Ja ostatnio łapie sie na tym,że chce wstac i poczłapac bez kul. Zapominam tzn mój mózg nie zapamietał ,że kulas sie pochorował. Hmmm ja coraz częściej drepczę po domu bez kul. Trudno to nazwać chodem ale przemieszczam się między pokojami. Wczoraj brat stwierdził, że "śmigam jak mały traktorek". Rozumiem "mały" nawet ten "traktorek" ale "śmigania" nie jestem w stanie zrozumieć bo to przypomina skrzyżowany chód starej kaczki i Chaplina. To ty tak nie szalej. Bo będą ci spiewac ,, jesteś szalona"" Nigdy nie należałam do osób statecznych i przewidywalnych. Szaleństwo mam wpisane w swój życiorys od urodzenia. Ale staram się uważać na tą "kulawą" - mimo jej upierdliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 witch wrote: Dota wrote: alawpr wrote: Cwaniak pitolony. Nastepnym razem lec za nim skakańcem i dowal! Już go nie lubię. Obleśny pasztet ! Dzięki, dzięki, nie ma to jak zrozumienie i wsparcie towarzyszy niedoli!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Zaczełam zakładac krótką skarpetke na gips i moja noga teraz wyglada jak noga Shreka;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 witch wrote: alawpr wrote: witch wrote: Hmmm ja coraz częściej drepczę po domu bez kul. Trudno to nazwać chodem ale przemieszczam się między pokojami. Wczoraj brat stwierdził, że "śmigam jak mały traktorek". Rozumiem "mały" nawet ten "traktorek" ale "śmigania" nie jestem w stanie zrozumieć bo to przypomina skrzyżowany chód starej kaczki i Chaplina. To ty tak nie szalej. Bo będą ci spiewac ,, jesteś szalona"" Nigdy nie należałam do osób statecznych i przewidywalnych. Szaleństwo mam wpisane w swój życiorys od urodzenia. Ale staram się uważać na tą "kulawą" - mimo jej upierdliwości. Ja moja droga juz dawno zakwalifikowałam sie do klubu szalonych 40-tek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Aurora wrote: witch wrote: Dota wrote: Już go nie lubię. Obleśny pasztet ! Dzięki, dzięki, nie ma to jak zrozumienie i wsparcie towarzyszy niedoli!!! Następnym razem jak się będzie czepiał to powiedz mu, że nie chcesz go straszyć ale koleżanki masz nieobliczalne i moga mu zrobić straszne kuku. Niech zawczasu zrobi sobie kilka fotek twarzy dla potomnych. Ćwok jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 alawpr wrote: Zaczełam zakładac krótką skarpetke na gips i moja noga teraz wyglada jak noga Shreka;-)) Nie przesadzaj z tym Shrekiem. Prędzej uwierzę, że przypomina nogę Fiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 witch wrote: Aurora wrote: witch wrote: Obleśny pasztet ! Dzięki, dzięki, nie ma to jak zrozumienie i wsparcie towarzyszy niedoli!!! Następnym razem jak się będzie czepiał to powiedz mu, że nie chcesz go straszyć ale koleżanki masz nieobliczalne i moga mu zrobić straszne kuku. Niech zawczasu zrobi sobie kilka fotek twarzy dla potomnych. Ćwok jeden. I nie zapomnij wspomniec ,że kolezanki -szalone!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: To ty tak nie szalej. Bo będą ci spiewac ,, jesteś szalona"" Nigdy nie należałam do osób statecznych i przewidywalnych. Szaleństwo mam wpisane w swój życiorys od urodzenia. Ale staram się uważać na tą "kulawą" - mimo jej upierdliwości. Ja moja droga juz dawno zakwalifikowałam sie do klubu szalonych 40-tek. Wszystkie przypadki-wypadki mówią same za siebie. Przecież nie doznałam żadnego urazu robiąc na drutach lub stawiając pasjansa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 witch wrote: alawpr wrote: witch wrote: Nigdy nie należałam do osób statecznych i przewidywalnych. Szaleństwo mam wpisane w swój życiorys od urodzenia. Ale staram się uważać na tą "kulawą" - mimo jej upierdliwości. Ja moja droga juz dawno zakwalifikowałam sie do klubu szalonych 40-tek. Wszystkie przypadki-wypadki mówią same za siebie. Przecież nie doznałam żadnego urazu robiąc na drutach lub stawiając pasjansa. Ty byłaś mocna z tą lokomotywą! To dopiero musiała być atrakcja dla turystów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 witch wrote: alawpr wrote: witch wrote: Nigdy nie należałam do osób statecznych i przewidywalnych. Szaleństwo mam wpisane w swój życiorys od urodzenia. Ale staram się uważać na tą "kulawą" - mimo jej upierdliwości. Ja moja droga juz dawno zakwalifikowałam sie do klubu szalonych 40-tek. Wszystkie przypadki-wypadki mówią same za siebie. Przecież nie doznałam żadnego urazu robiąc na drutach lub stawiając pasjansa. Ale jak jeszcze dlużej posiedze w tym gipsiku, to założę kółko różańcowe i przy przyśpiewkach ludowych będę szydełkowac Brrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Aurora wrote:Dota wrote:20.10.2009r Albwik i ja25.10.2009r Alawpr26.10.2009r Marchewka i Aurora27.10.2009r Kasiek7929.10.2009r Jasmar i Aurora05.11.2009r Edziag i Raptor16.11.2009r Witch19.11.2009r LillaKornAktualizacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Aurora wrote: witch wrote: alawpr wrote: Ja moja droga juz dawno zakwalifikowałam sie do klubu szalonych 40-tek. Wszystkie przypadki-wypadki mówią same za siebie. Przecież nie doznałam żadnego urazu robiąc na drutach lub stawiając pasjansa. Ty byłaś mocna z tą lokomotywą! To dopiero musiała być atrakcja dla turystów! Oj była. Nawet nie przypuszczałam, że ludzie są tak uczynni i mili w takich wypadkach. Zanim moje towarzystwo zorientowało się, że trzeba zadzwonić po karetkę to ich telefon w tej sprawie był już 6 ! Długo by pisać jak mi turyści pielęgniarki i sanitariusze udzielali pierwszej pomocy. Zaczęłam wierzyć, że nie ma znieczulicy wśród ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: Ja moja droga juz dawno zakwalifikowałam sie do klubu szalonych 40-tek. Wszystkie przypadki-wypadki mówią same za siebie. Przecież nie doznałam żadnego urazu robiąc na drutach lub stawiając pasjansa. Ale jak jeszcze dlużej posiedze w tym gipsiku, to założę kółko różańcowe i przy przyśpiewkach ludowych będę szydełkowac Brrrr Nie wierzę, byle do 25.10.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Aurora wrote: witch wrote: alawpr wrote: Ja moja droga juz dawno zakwalifikowałam sie do klubu szalonych 40-tek. Wszystkie przypadki-wypadki mówią same za siebie. Przecież nie doznałam żadnego urazu robiąc na drutach lub stawiając pasjansa. Ty byłaś mocna z tą lokomotywą! To dopiero musiała być atrakcja dla turystów! Ktoś powinien przejść się wśród gapiów z kapeluszem, za takie widowisko słono się płaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Aurora wrote:Aurora wrote:Dota wrote:20.10.2009r Albwik i ja25.10.2009r Alawpr26.10.2009r Marchewka i Aurora27.10.2009r Kasiek7929.10.2009r Jasmar i Aurora05.11.2009r Edziag i Raptor16.11.2009r Witch19.11.2009r LillaKornAktualizacja!Dzieki nasza sekretarko,własnie na to czekałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: Ja moja droga juz dawno zakwalifikowałam sie do klubu szalonych 40-tek. Wszystkie przypadki-wypadki mówią same za siebie. Przecież nie doznałam żadnego urazu robiąc na drutach lub stawiając pasjansa. Ale jak jeszcze dlużej posiedze w tym gipsiku, to założę kółko różańcowe i przy przyśpiewkach ludowych będę szydełkowac Brrrr Hahaha nie uwierzę w to Kółko Różańcowe ! Prędzej jakiś kabaret załozysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 witch wrote: Aurora wrote: witch wrote: Wszystkie przypadki-wypadki mówią same za siebie. Przecież nie doznałam żadnego urazu robiąc na drutach lub stawiając pasjansa. Ty byłaś mocna z tą lokomotywą! To dopiero musiała być atrakcja dla turystów! Oj była. Nawet nie przypuszczałam, że ludzie są tak uczynni i mili w takich wypadkach. Zanim moje towarzystwo zorientowało się, że trzeba zadzwonić po karetkę to ich telefon w tej sprawie był już 6 ! Długo by pisać jak mnie turyści pielęgniarki i sanitariusze udzielali pierwszej pomocy. Zaczęłam wierzyć, że nie ma znieczulicy wśród ludzi. Tak, tak, ja to samo. Jakiś Turek zaraz zadzwonił po karetkę i ludzie wybiegli z knajpy z wodą dla mnie. Pielęgniarze też byli super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Alawpr jak zaczniesz 'zdrowaśki" klepać to zmień login na np "Ciotka Dewotka" wtedy podeślemy Ci jakiegoś uzdrowiciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Kochane lecę bo przyjaciólka zaprasza na rosołek i podjedzie po mnie swoja bryczką. Będzie babskie popołudnie nad talerzem rosołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 alawpr wrote: Kochane lecę bo przyjaciólka zaprasza na rosołek i podjedzie po mnie swoja bryczką. Będzie babskie popołudnie nad talerzem rosołu Ja też umówiona i zmykam. papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Dota wrote: Aurora wrote: witch wrote: Wszystkie przypadki-wypadki mówią same za siebie. Przecież nie doznałam żadnego urazu robiąc na drutach lub stawiając pasjansa. Ty byłaś mocna z tą lokomotywą! To dopiero musiała być atrakcja dla turystów! Ktoś powinien przejść się wśród gapiów z kapeluszem, za takie widowisko słono się płaci. Z pewnością nie pożałowaliby grosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 alawpr wrote: Kochane lecę bo przyjaciólka zaprasza na rosołek i podjedzie po mnie swoja bryczką. Będzie babskie popołudnie nad talerzem rosołu To leć i siorpni i za nas z kilka łyżek tego rosołku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Dota wrote: Aurora wrote: witch wrote: Wszystkie przypadki-wypadki mówią same za siebie. Przecież nie doznałam żadnego urazu robiąc na drutach lub stawiając pasjansa. Ty byłaś mocna z tą lokomotywą! To dopiero musiała być atrakcja dla turystów! Ktoś powinien przejść się wśród gapiów z kapeluszem, za takie widowisko słono się płaci. Zanim pojade to sie jeszce zesikam w fotel ze smiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Dota wrote: alawpr wrote: Kochane lecę bo przyjaciólka zaprasza na rosołek i podjedzie po mnie swoja bryczką. Będzie babskie popołudnie nad talerzem rosołu Ja też umówiona i zmykam. papa Tak, tak, czas się zająć trochę rodzinką i córka mnie wywala sprzed komputera. Pa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 No tak weekend - czas na spotkania i takie tam. To zostałyśmy same Aurora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 witch wrote: Alawpr jak zaczniesz 'zdrowaśki" klepać to zmień login na np "Ciotka Dewotka" wtedy podeślemy Ci jakieś uzdrowiciela. Przyjme tylko młodego i szalenie przystojnego. A co jak juz dewotyzm to z fantazją. PA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 witch wrote: No tak weekend - czas na spotkania i takie tam. To zostałyśmy same Aurora. Napewno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Aurora wrote: Dota wrote: Aurora wrote: Ty byłaś mocna z tą lokomotywą! To dopiero musiała być atrakcja dla turystów! Ktoś powinien przejść się wśród gapiów z kapeluszem, za takie widowisko słono się płaci. Z pewnością nie pożałowaliby grosza! Dobrze, że tylko na nodze się to skończyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 witch wrote: No tak weekend - czas na spotkania i takie tam. To zostałyśmy same Aurora. Tez uciekam, może zajrzę wieczorem - jak mi córka pozwoli - bo teraz na jej łasce jesteśmy, komp poszedł kurierem do naprawy, dobrze, że gwarancja jeszcze była. Pa, pa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi