anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 i znowu sama!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 anitka wróciłam się bo nie mogłam tak Cię samą zostawić...zaprowadzić Cię do łóżka czy samam dasz radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 hehehe, chyba juz w nie wrosłam wiec z tym nie bedzie raczej problemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 anita wrote: Pol chyba mnie nie zaprosiles na n-k... co to ma znaczyć???!!!!! nie płacz mnie też nie zaprosił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: anita wrote: Pol chyba mnie nie zaprosiles na n-k... co to ma znaczyć???!!!!! nie płacz mnie też nie zaprosił... chce być anonimowy , heheheheh do czasu!!! bo na piwie i tak sie wszyscy razem spotkamy...a slyszalam jeszcze o jakims trunku złotym maczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 pol27 wrote: anita wrote: no i wszyscy sobie poszli.... potowarzysze Tobie hehehe i towarzyszył Ci też cosik przykrótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 anita wrote:agula wrote:anita wrote:Pol chyba mnie nie zaprosiles na n-k... co to ma znaczyć???!!!!!nie płacz mnie też nie zaprosił...chce być anonimowy , heheheheh do czasu!!! bo na piwie i tak sie wszyscy razem spotkamy...a slyszalam jeszcze o jakims trunku złotym maczka:)coś wspominał ale ja akurat przy TYM trunku wysiadam...brrrrr.złe wspomnienia mamto już wole ryzykowac Piotrka boeinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 ja ide spac jednak:) chyba juz pora na mnie:) a ty Aga???Czekasz na maka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 hmmm to aż tak widać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 nie - wróciłam w połowie drogi do łóżka... żeby Tobie potruć trochę żywot ale widzę że nie jesteś długodystansowcem więc też się zabieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 kolorowych Wszystkim jednakowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: nie - wróciłam w połowie drogi do łóżka... żeby Tobie potruć trochę żywot ale widzę że nie jesteś długodystansowcem więc też się zabieram oj aga aga:) jutro bedzie lepszy dzień a moze powinnaś obalić pół litra martini:) ja tu widze chyba jako jedyna połamana czesto daje w palnik;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 co za niefart:) aga poszła maku przylazł...i sie nie doczekała, hehehe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 ahoj! wlasnie wrocilem z basenu... kolega mial sambe po przeplynieciu 75m pod woda gdyby nie bylo nas w poblizu to by sie biedak utopil bo stracil przytomnosc po wyplynieciu.... spadam ogladac jakis filmik, zeby sie odstresowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek wrote: ahoj! wlasnie wrocilem z basenu... kolega mial sambe po przeplynieciu 75m pod woda gdyby nie bylo nas w poblizu to by sie biedak utopil bo stracil przytomnosc po wyplynieciu.... spadam ogladac jakis filmik, zeby sie odstresowac o kuźwa!!!;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 anita wrote: co za niefart:) aga poszła maku przylazł...i sie nie doczekała, hehehe;) Aga, czekalas na mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 jednak chyba szydełkowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissu Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote:krissu wrote:Mój nowy lekarz chce mi wykręcić śrubki w dolnej części prętu...(przy kostce). Macie jakieś doświadczenia w tej materii...?a kiedy miałeś operację?o doświadczenia zapytaj mnie po 18 czerwca - mam wtedy planowaną operację wyjęcia śrubek.tylko że nie wiedzą jeszcze czy z dołu czy z góry..pewnie rzucą monetą operacje mialem 2 m-ce temulekarze w italii nie wspominali nic o wyjmowaniu zelastwa etapamipowiedzieli, ze moge to wyjąc po 2 latach, co nie jest konieczne, ale wskazane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 krissu wrote:agula wrote:krissu wrote:Mój nowy lekarz chce mi wykręcić śrubki w dolnej części prętu...(przy kostce). Macie jakieś doświadczenia w tej materii...?a kiedy miałeś operację?o doświadczenia zapytaj mnie po 18 czerwca - mam wtedy planowaną operację wyjęcia śrubek.tylko że nie wiedzą jeszcze czy z dołu czy z góry..pewnie rzucą monetą operacje mialem 2 m-ce temulekarze w italii nie wspominali nic o wyjmowaniu zelastwa etapamipowiedzieli, ze moge to wyjąc po 2 latach, co nie jest konieczne, ale wskazane...Lepiej pozbyc sie zelastwa bo ponoc nie ma to dobrego wplywu na organizm, po dluzszym czasie moze dzialac rakotworczo (tak twierdzila kolezanka, ktora studiowala biotechnologie i uczyla sie jak robic takie zespolenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 maczek wrote: anita wrote: co za niefart:) aga poszła maku przylazł...i sie nie doczekała, hehehe;) Aga, czekalas na mnie? z kolacją ale anita w końcu wszystko zamiotła i wypiła całe winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 krissu wrote:agula wrote:krissu wrote:Mój nowy lekarz chce mi wykręcić śrubki w dolnej części prętu...(przy kostce). Macie jakieś doświadczenia w tej materii...?a kiedy miałeś operację?o doświadczenia zapytaj mnie po 18 czerwca - mam wtedy planowaną operację wyjęcia śrubek.tylko że nie wiedzą jeszcze czy z dołu czy z góry..pewnie rzucą monetą operacje mialem 2 m-ce temulekarze w italii nie wspominali nic o wyjmowaniu zelastwa etapamipowiedzieli, ze moge to wyjąc po 2 latach, co nie jest konieczne, ale wskazane...ja 12 marca.wówczas usłyszałam pierwszy raz o dynamizacji i usuwaniu części śrubek.jednak lekarze nie wchodzli w szczegóły bo stwierdzili że to i tak będzie zależało od postępów w leczeniu. za kilka dni mam kolejną wizytę i określą dokładnie co po kolei będą usuwac. byłam też u innego lekarza który powiedział :"ach gdybym był młotkowym to bym to Pani wszystko z nogi wywalił = łącznie z gwoździem bo dynamizacja jest przy takim zroście zbędna".to chyba był komplement...jak widać co lekarz to pomysł a że eksperymentują na Tobie to inna kwestia. co do pozostawienia metalu w nodzę to znam kilka osób które go nie usunęły i zyją z nim kilkanaście lat.nie wyglądają przez to inaczej.ale to zawsze jest ciało obce w Twoim organiźmie...więc lepiej z nim na złom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Zgadzam się z moją Szanowną Przedmówczynią. Wszystko zależy od zrostu. Czasem jak założą gwóźdź śródszpikowy, to tak bez styku odłamów, musza spionizować układ kości. Wówczas dynamizacja powoduje, że kości "siądą" i wówczas jest wieksza szansa na szybszy zrost. mnie chca usunąć tylko jedna śrubkę z góry, zostanę wówczas z trzema w gwoździu. Resztę chca wyciągać znacznie później, może po ok. roku. pomijam fakt że i tak chca mi wkręcić dodatkowe, ale to z zupełnie innego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 maczek wrote:korel wrote:Właśnie obejrzałem "American Gangster". Niezły, polecam.Ooo tak, swietny film Ja chyba za chwile sobie obejrze "Inland Empire" Maczek, wpuściłeś mnie nieźle z tym "Inland Empire".Wiesz, że nasze mózgi po takiej długiej rehabilitacji są już nie te, a Ty proponujesz taką gimnastykę ...? Ciężko było, tym bardziej że łypałem na film tylko jednym okiem, bo drugim na forum. A może trzeba go było oglądać obydwoma i wtedy wszystko by obczaił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 korel wrote: Zgadzam się z moją Szanowną Przedmówczynią. Wszystko zależy od zrostu. Czasem jak założą gwóźdź śródszpikowy, to tak bez styku odłamów, musza spionizować układ kości. Wówczas dynamizacja powoduje, że kości "siądą" i wówczas jest wieksza szansa na szybszy zrost. mnie chca usunąć tylko jedna śrubkę z góry, zostanę wówczas z trzema w gwoździu. Resztę chca wyciągać znacznie później, może po ok. roku. pomijam fakt że i tak chca mi wkręcić dodatkowe, ale to z zupełnie innego powodu. ufff dobrze że Przedmówczyni przestała być Wysoka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 korel wrote:maczek wrote:korel wrote:Właśnie obejrzałem "American Gangster". Niezły, polecam.Ooo tak, swietny film Ja chyba za chwile sobie obejrze "Inland Empire" Maczek, wpuściłeś mnie nieźle z tym "Inland Empire".Wiesz, że nasze mózgi po takiej długiej rehabilitacji są już nie te, a Ty proponujesz taką gimnastykę ...? Ciężko było, tym bardziej że łypałem na film tylko jednym okiem, bo drugim na forum. A może trzeba go było oglądać obydwoma i wtedy wszystko by obczaił maku ma dość wysublimowany gust jeżeli chodzi o filmy...zdradził mi w sekrecie listę swoich ulubionych i właśnie psychicznie się do nich nastrajam...Korel i jak po rehabilitacji?My z anitą trochę popiłyśmy jeszcze wieczorem...ciekawa jak dzisiaj jej głowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 agula wrote:korel wrote:Zgadzam się z moją Szanowną Przedmówczynią. Wszystko zależy od zrostu. Czasem jak założą gwóźdź śródszpikowy, to tak bez styku odłamów, musza spionizować układ kości. Wówczas dynamizacja powoduje, że kości "siądą" i wówczas jest wieksza szansa na szybszy zrost. mnie chca usunąć tylko jedna śrubkę z góry, zostanę wówczas z trzema w gwoździu. Resztę chca wyciągać znacznie później, może po ok. roku. pomijam fakt że i tak chca mi wkręcić dodatkowe, ale to z zupełnie innego powodu.ufff dobrze że Przedmówczyni przestała być Wysoka... Wiem że Ci ulżyło, jak się wylogowałem Od dzisiaj ja tylko o rehabilitacji A poza tym, to Ty z tym Maczkiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 agula wrote:korel wrote:maczek wrote:Ooo tak, swietny film Ja chyba za chwile sobie obejrze "Inland Empire" Maczek, wpuściłeś mnie nieźle z tym "Inland Empire".Wiesz, że nasze mózgi po takiej długiej rehabilitacji są już nie te, a Ty proponujesz taką gimnastykę ...? Ciężko było, tym bardziej że łypałem na film tylko jednym okiem, bo drugim na forum. A może trzeba go było oglądać obydwoma i wtedy wszystko by obczaił maku ma dość wysublimowany gust jeżeli chodzi o filmy...zdradził mi w sekrecie listę swoich ulubionych i właśnie psychicznie się do nich nastrajam...Korel i jak po rehabilitacji?My z anitą trochę popiłyśmy jeszcze wieczorem...ciekawa jak dzisiaj jej głowa...Rozumiem że Maczek gustuje w Lynchu i takiemu podobnych. No do tego to trzeba mieć głowę. W moim stanie to zbyt wiele, a poza tym ja prosty człowiek jestem.Dzisiaj dostałem następną dawkę tych samychy czarów (magnetronik, laser, sollux + ćwiczenia na sali gimnastycznej (wrotka, rowerek, jakieś fakirskie gwoździe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:Zgadzam się z moją Szanowną Przedmówczynią. Wszystko zależy od zrostu. Czasem jak założą gwóźdź śródszpikowy, to tak bez styku odłamów, musza spionizować układ kości. Wówczas dynamizacja powoduje, że kości "siądą" i wówczas jest wieksza szansa na szybszy zrost. mnie chca usunąć tylko jedna śrubkę z góry, zostanę wówczas z trzema w gwoździu. Resztę chca wyciągać znacznie później, może po ok. roku. pomijam fakt że i tak chca mi wkręcić dodatkowe, ale to z zupełnie innego powodu.ufff dobrze że Przedmówczyni przestała być Wysoka... Wiem że Ci ulżyło, jak się wylogowałem Od dzisiaj ja tylko o rehabilitacji A poza tym, to Ty z tym Maczkiem ... to plotka ....On nie chce nawet żebym płetwy za Nim nosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 No, no, ja też już bym chciała chodzić na salę Jak na tę chwilę pozostaje mi tylko kolano i góra, dółm góra, dół... Pocieszeniem jest, że coraz bardziej w dół się udaje go wcisnąć Korel, kto przepisał ci zabiegi i ile ich dostałeś? Słyszałam, że można max. 5 - to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi