packard Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 wiem i czytam wasze posty dzielne kobiety po tym jak są uwięzione przez te gipsyalawpr wrote:packard wrote:niewiem zobaczymy czekamy jak niektóre osoby tutaj na dosłownie cud jakim jest chodzenie bez kulpo takiej wizycie jak jest ZONK czułem się jak taki mały człowiek bardzo małyogólnie tak nieswojotak to jest jak człowiek jest aktywnym na codzień i cyk światło zgasło siedzisz w domu a reszta pracuje jeździ .... szkoda gadaćA tak.. oni pójda gdzie chcą, a ty w domu i obowiązki związane z domem i synkiem. Pociesze cie ,że sa tu dziewczyny z 4 miesięcznymi dzidziusiami z 3 latkami 5 latkami. Mamy zostaja same z dziecmi w gipdie po sam tyłek bez mozliwości poruszania sie o kulach bo nie wolno. Wię jeżdzą na pupach po mieszkani.Łatwo nie jest ale im dłużej tym bliżej. Uwięż to minie ,wiecznie trwac nie będzie.I sie skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Uciekam bo już mnie oczy bolą, trzymajcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 No i ważne jest zrozumienie w domu. Bo my połamańcy często wybuchamy,denerwujemy sie a to jest tylko złym doradcą. Bo nerwy są nie wskazane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Odzywaj sie do nas częściej.Będziemy czekac. Lecę zrobic toaletę nocną. Tzn o kulach na jednej nodze skakańcem.Pa,pa, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 sory że tak wymiękam ale moja wytrzymałość psychiczna jest na skraju ale postaram się dla was wszystkich nie dać sie temu problemowi zobaczymy po wizycie zresztą jak na każdej po wyjściu nie gadam z ojcem w czasie jazdy bo nie dam rady potem mija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 packard wrote: sory że tak wymiękam ale moja wytrzymałość psychiczna jest na skraju ale postaram się dla was wszystkich nie dać sie temu problemowi zobaczymy po wizycie zresztą jak na każdej po wyjściu nie gadam z ojcem w czasie jazdy bo nie dam rady potem mija To też normalny objaw;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
packard Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 no to karaluchy pod poduchy ja też idę nyny jutro tzn dzisiaj będą czytac więć dla wszystkich zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Ja gdy poryczałam sie w szpitalu to podszedł do mnie ktoś z personelu szpitala złapał za ręce i powiedział - choroba nie siedzi tu-pokazał na noge- tylko tu i dotknął mojej głowy. I miał rację . Psychika nie może tu paśc bo wtedy jest totalna masakra,dla ciebie i ludzi ktorzy sa obok ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 A ja ruszam krokiem skakańca dostojnym do łazienki. Pa,pa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 alawpr wrote: jasmar u mnie w domu też alergia opętała nasienia męskie-wszystkich trzech.Mąż prze4szedł serię odczulen i w końcu dzieci mogły miec psa. Za to kot jest wrogiem numer 1 bo jest najbardziej alergenny. U mnie też maz i syn alergicy hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 packard wrote: mam do was pytanie jak to jest z tymi magicznymi 182dni zwolnienia ,a co dalej zwalniają z pracy bez niczego mają wolną rękę ? Pracownik jest chroniony przez 182 dni zwolnienia lekarskiego oraz przez pierwsze 3 miesiące świadczenia rehabilitacyjnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 U mnie dizisaj 2 miesiace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Od południa do wtorku moge nie byc aktywna na forum. Popołudniu przyjeżdżaja rodzice mi pomóc jutro zabieraja dzieci do Bialegostoku a w sobote ja z mężem jadę też do białegostoku. Siedziec będziemy tam do wtorku do mojej wizyty i dopiero wieczorem pewnie sie odezwe co z moja noga.Kurde nie będe wiedziala co uwas. ALA czekam na wiesci ze szpitala. A o innych poczytam pewnie we wtoej wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riviolla Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 LillaKorn wrote: Jestem 1,5 miesiąca przed Tobą połamana a ty dziewczyno już prawie biegasz. Ja człapię tempem żółwia. Chodzę samowolnie bez kuli. Mogę zgodnie z zaleceniem lekarza chodzić w domu bez kuli. Na zewnątrz z pomocnikiem. Uznałam, że skoro w domu mogę bez to skoro wsiadam pod domem swoim i wysiadam pom pracką to będę chodziła bez. Dzisiaj w pracy szłam sobie korytarzem i kolega (190 cm waga ok 100 kg) otworzył z impetem drzwi na zewnątrz korytarza, którym szłam i ledwo uskoczyłam ( szlam blisko nich) inaczej by mnie skosił jak nic. Dodam tylko że drzwi zaatakowały mnie od lewej złamanej nogi..... No tak, te 1,5 miesiąca to nie w tę stronę Ale ja nie byłam w gipsie!! Więc ten czas możesz sobie odliczyć Uważaj na siebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 wiecie co a ja jestem dobrej mysli tzn wręcz barzo dobrej. Noga w ogóle mnie nie mogli(tylko te miejsce w którcyh podejrzewam ze cos mi sie zrobiło). Nawet o kulach dam rady chodzić i prawie nie puchnie jak trzymam ja w doł. myślę że będzie ok oby tlyko jakies większe wygięcie mi sie nie zrobiło bo i tak mam 1-2 stopnie odchylenia. No ale tyle co jest może zostac oby nie było więcej.powiedzcie mi czy lekarz moze zastosowac taki patent że tylko mi obetnie ten gips dookoła pod kolanemi zostawi mnie w krótkim ale w tym co teraz jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Witajcie ..własnie wróciłem ze szpitala....zabieg był wczoraj godzinka i juz bez matalu....dzis uciekłem do domu..troszke napierd..a...i ide spac//:] pozdrawiam:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 DE-MODE wrote: Witajcie ..własnie wróciłem ze szpitala....zabieg był wczoraj godzinka i juz bez matalu....dzis uciekłem do domu..troszke napierd..a...i ide spac//:] pozdrawiam:] DeMode ,witaj pare deko lżejszy. Gratuluję. Odpoczywaj a później odezwij sie do nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 kasiek79 wrote:wiecie co a ja jestem dobrej mysli tzn wręcz barzo dobrej. Noga w ogóle mnie nie mogli(tylko te miejsce w którcyh podejrzewam ze cos mi sie zrobiło). Nawet o kulach dam rady chodzić i prawie nie puchnie jak trzymam ja w doł. myślę że będzie ok oby tlyko jakies większe wygięcie mi sie nie zrobiło bo i tak mam 1-2 stopnie odchylenia. No ale tyle co jest może zostac oby nie było więcej.powiedzcie mi czy lekarz moze zastosowac taki patent że tylko mi obetnie ten gips dookoła pod kolanemi zostawi mnie w krótkim ale w tym co teraz jestemKasiu może tak lekarz zrobic. Choc uważam że do zdjęcia RTG,powinno sie zdjąc gips,bo jest wtedy zdjęcie wyraźniejsze. Ale co kraj to obyczaj. Jak ostatnio ci nie zdejmowali to może i teraz może tak byc. Ciapną ci pod kolanem i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 kasiek79 wrote:Od południa do wtorku moge nie byc aktywna na forum. Popołudniu przyjeżdżaja rodzice mi pomóc jutro zabieraja dzieci do Bialegostoku a w sobote ja z mężem jadę też do białegostoku. Siedziec będziemy tam do wtorku do mojej wizyty i dopiero wieczorem pewnie sie odezwe co z moja noga.Kurde nie będe wiedziala co uwas. ALA czekam na wiesci ze szpitala. A o innych poczytam pewnie we wtoej wieczoremKasiu to fantastycznie.odsiecz nadchodzi!! Ten czas poświęc na wypoczynek Trzymac będe kciuki za ciebie . No i oczywiscie sie odezwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 kasiek79 wrote: U mnie dizisaj 2 miesiace Tylko nie piecz tortu ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Lecę do kuchni zrobi sobie kawkę i mam zamiar z nia wrócic-jak ? nie wiem. Gdzies mi schowali kubek termiczny........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albwik Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Ja tam już w normalnych kubkach moge. Fajne uczucie byś w miare samodzielnym i może wreszcie na dwór będę wychodził Już normalnie umiem stać bez kul i zrobić kilka kroków z zalecanym obciążeniem, bo już umiem utrymać równowage i jeszcze w dodatku nic nie boli Jest cudownie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 witam wszystkich własnie miałam pisać,że umieram ze strachu przed operacją a tu niespodzianka, musiałam przełożyć, tak,że zaburzam grafik i przemieszczam się na 16 listopadawidzę, że wszyscy są w dobrych nastrojach, więc ich nie psuję jeszcze mam pytanie do tych co mieli płyty, czy wyciąganie odbyło się pod narkozą, akcja jeden dzień i wypad do domu? czy to jest jakieś takie dłuższe działanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Albwik wrote: Ja tam już w normalnych kubkach moge. Fajne uczucie byś w miare samodzielnym i może wreszcie na dwór będę wychodził Już normalnie umiem stać bez kul i zrobić kilka kroków z zalecanym obciążeniem, bo już umiem utrymać równowage i jeszcze w dodatku nic nie boli Jest cudownie ! Ach ty szczęściarzu!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Jasmar miło Cię znowu widzieć w "domu" uśmiechniętą i pełną werwy do walki z przeciwnościami losu (patosem zaleciało hmm) a te wyjątkowo Ci się skumulowały w tym samym czasie. Głowa, noga i co tam jeszcze masz - do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 marchewka wrote:witam wszystkich własnie miałam pisać,że umieram ze strachu przed operacją a tu niespodzianka, musiałam przełożyć, tak,że zaburzam grafik i przemieszczam się na 16 listopadawidzę, że wszyscy są w dobrych nastrojach, więc ich nie psujęjeszcze mam pytanie do tych co mieli płyty, czy wyciąganie odbyło się pod narkozą, akcja jeden dzień i wypad do domu? czy to jest jakieś takie dłuższe działanie?Marchewko a co przyczyna przełożenia wizyty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Witaj Witch, zaginełaś coś mi wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 edziag wrote: ostatnio tak się przestawiłam na siedzenie po nocach, że nie potrafie zasnąć przed 2 w nocy, potem śpie nieprzyzwoicie długo...........aż starach pomyśleć jak się przestawić potem na wstawanie o 6 brrrrrr To ja jestem jednak dziwak. Bez różnicy o której się położę spać a przed 6.00 i tak wstaję. Ale u mnie to nie tyle kwestia przyzwyczajenia ale głód nie pozwala mi dłużej spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 alawpr wrote:Witaj Witch, zaginełaś coś mi wczoraj Alawpr wczoraj miałam urodzinki, był zjazd znajomych i rodzinki a w nocy czułam duży napływ kostninki (po życzeniach) Ale dziś już jestem wolna jak dzika świnia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 alawpr wrote: jasmar wrote: alawpr wrote: i Absolutnie sie tego nie wypieram. Ale może czas zostac stateczną kobitką hm...? Nawet nie próbuj- taka jesteś super- chociaż nie znam Cię osobiście, czego bardzo żałuję. Moja droga nic straconego. Wykurujrmy kustyki i możemy zrobic spotkanie intergacyjne.... Byle w pozycji leżącej i pod warunkiem, że wszystko będzie w zasięgu ręki a w poblizu żadnych atrakcji do zwiedzania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi