edziag Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 śmiem się pochwalić że ostatnimi czasy jestem mniej konsumpcyjna a więcej pasożytnicza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 edziag wrote: śmiem się pochwalić że ostatnimi czasy jestem mniej konsumpcyjna a więcej pasożytnicza. nie pasożytnicza tylko połamana (chwilowo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 tzw chwilowo bezproduktywny posożyt z zapędami samolubstwa i kwękactwa, a chwilami delirki, wariactwa lub głupawki totalnej - oto ja w pełnej krasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 mam nadzieję że mi to minie z czasem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 edziag wrote: tzw chwilowo bezproduktywny posożyt z zapędami samolubstwa i kwękactwa, a chwilami delirki, wariactwa lub głupawki totalnej - oto ja w pełnej krasie czyli wszystko w normie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Dota wlazłam sobie na twoje zdjęcia, super masz to w morzu? o kulach, rewelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 LillaKorn wrote: Auroro! Gratulacje z okazji pomyślnego badania USG! Co tu mowić z każdym dniem jest lepiej! Dzięki Dobra Kobieto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 edziag wrote:Dota wlazłam sobie na twoje zdjęcia, super masz to w morzu? o kulach, rewelka Do morza mam ok. 10 minut spacerem i w tym roku była to główna atrakcja wakacji.Ale pomogło przetrwać letnie miesiące.Wchodzić do wody po pas zalecił przypadkowo spotkany pan od rehabilitacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 edziag wrote: Dota wlazłam sobie na twoje zdjęcia, super masz to w morzu? o kulach, rewelka Ja też je widziałam i podziwiałam-odwagę, że doczołgałaś się na plażę i figurę!!!!!! Tylko nie narzekać, ze coś jest z nią nie tak -jest rewelacyjna!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 LillaKorn wrote: Trzeba przyznać, że Ala ma duży komfort leczenia. Dla mnie to był szok, że w tym szpitalu ją zostawiają, bo przecież tyle się mówi o braku wolnych łóżek w szpitalach, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 jasmar wrote: edziag wrote: Dota wlazłam sobie na twoje zdjęcia, super masz to w morzu? o kulach, rewelka Ja też je widziałam i podziwiałam-odwagę, że doczołgałaś się na plażę i figurę!!!!!! Tylko nie narzekać, ze coś jest z nią nie tak -jest rewelacyjna!!!! Mnie też się Doty fotki podobały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Aurora wrote: LillaKorn wrote: Trzeba przyznać, że Ala ma duży komfort leczenia. Dla mnie to był szok, że w tym szpitalu ją zostawiają, bo przecież tyle się mówi o braku wolnych łóżek w szpitalach, itp. U większości wizyty kontrolne lekarze załatwiają w przeciągu 10 min. o potraktowaniu Kasiek79 nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 jasmar wrote: edziag wrote: Dota wlazłam sobie na twoje zdjęcia, super masz to w morzu? o kulach, rewelka Ja też je widziałam i podziwiałam-odwagę, że doczołgałaś się na plażę i figurę!!!!!! Tylko nie narzekać, ze coś jest z nią nie tak -jest rewelacyjna!!!! Nie narzekam na figurę. Codziennie kilka godzin poświęcałam na naukę chodzenia po dreptaku przy plaży. Chodzenie po piasku i w wodzie było kolejnym etapem nauki chodzenia (etap dla zaawansowanych). Potem wzięłam się za opanownie komunikacji miejskiej. Teraz codziennie dojeżdżam do Sopotu na rehabilitację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Dota wrote: jasmar wrote: edziag wrote: Dota wlazłam sobie na twoje zdjęcia, super masz to w morzu? o kulach, rewelka Ja też je widziałam i podziwiałam-odwagę, że doczołgałaś się na plażę i figurę!!!!!! Tylko nie narzekać, ze coś jest z nią nie tak -jest rewelacyjna!!!! Nie narzekam na figurę. Codziennie kilka godzin poświęcałam na naukę chodzenia po dreptaku przy plaży. Chodzenie po piasku i w wodzie było kolejnym etapem nauki chodzenia (etap dla zaawansowanych). Potem wzięłam się za opanownie komunikacji miejskiej. Teraz codziennie dojeżdżam do Sopotu na rehabilitację. a spróbowałabyś tylko narzekać!!!!!! ech zawsze wydawało mi się totalną abstrakcją móc sobie po pracy ot tak iść nad morze, mnie morze kojarzy się tylko i wyłącznie z wakacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 edziag wrote: Dota wrote: jasmar wrote: Ja też je widziałam i podziwiałam-odwagę, że doczołgałaś się na plażę i figurę!!!!!! Tylko nie narzekać, ze coś jest z nią nie tak -jest rewelacyjna!!!! Nie narzekam na figurę. Codziennie kilka godzin poświęcałam na naukę chodzenia po dreptaku przy plaży. Chodzenie po piasku i w wodzie było kolejnym etapem nauki chodzenia (etap dla zaawansowanych). Potem wzięłam się za opanownie komunikacji miejskiej. Teraz codziennie dojeżdżam do Sopotu na rehabilitację. a spróbowałabyś tylko narzekać!!!!!! ech zawsze wydawało mi się totalną abstrakcją móc sobie po pracy ot tak iść nad morze, mnie morze kojarzy się tylko i wyłącznie z wakacjami. Ja od zawsze mieszkam w tym miejscu i nie mam skojarzeń z wakacjami. Co innego góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 edziag wrote: Dota wrote: jasmar wrote: Ja też je widziałam i podziwiałam-odwagę, że doczołgałaś się na plażę i figurę!!!!!! Tylko nie narzekać, ze coś jest z nią nie tak -jest rewelacyjna!!!! Nie narzekam na figurę. Codziennie kilka godzin poświęcałam na naukę chodzenia po dreptaku przy plaży. Chodzenie po piasku i w wodzie było kolejnym etapem nauki chodzenia (etap dla zaawansowanych). Potem wzięłam się za opanownie komunikacji miejskiej. Teraz codziennie dojeżdżam do Sopotu na rehabilitację. a spróbowałabyś tylko narzekać!!!!!! ech zawsze wydawało mi się totalną abstrakcją móc sobie po pracy ot tak iść nad morze, mnie morze kojarzy się tylko i wyłącznie z wakacjami. Bo my Edziag mamy do tego morza daleką drogę!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 edziag wrote: a spróbowałabyś tylko narzekać!!!!!! ech zawsze wydawało mi się totalną abstrakcją móc sobie po pracy ot tak iść nad morze, mnie morze kojarzy się tylko i wyłącznie z wakacjami. To niekiedy przyjemna codzienność, żeby nie powiedzieć nuda (żart). Dota mieszkasz na żabiance czy Brzeźnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 LillaKorn wrote: edziag wrote: a spróbowałabyś tylko narzekać!!!!!! ech zawsze wydawało mi się totalną abstrakcją móc sobie po pracy ot tak iść nad morze, mnie morze kojarzy się tylko i wyłącznie z wakacjami. To niekiedy przyjemna codzienność, żeby nie powiedzieć nuda (żart). Dota mieszkasz na żabiance czy Brzeźnie? W Brzeźnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 jasmar wrote: Bo my Edziag mamy do tego morza daleką drogę!!!!! Taką samą jak my z Dotą do gór! Jeżdżę co roku w Karkonosze i męczę się 10 godzin w samochodzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 LillaKorn wrote:jasmar wrote:Bo my Edziag mamy do tego morza daleką drogę!!!!!Taką samą jak my z Dotą do gór! Jeżdżę co roku w Karkonosze i męczę się 10 godzin w samochodzie!Gdy jechałam w Bieszczady to podróż pociągiem zaczęłam ok. 10 rano, następnego dnia o 10 Przesiadałam się w Sanoku na autobus do Wetliny. Cała podróż trwała 27 godzin.Ale warto było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Dota wrote:LillaKorn wrote:jasmar wrote:Bo my Edziag mamy do tego morza daleką drogę!!!!!Taką samą jak my z Dotą do gór! Jeżdżę co roku w Karkonosze i męczę się 10 godzin w samochodzie!Gdy jechałam w Bieszczady to podróż pociągiem zaczęłam ok. 10 rano, następnego dnia o 10 Przesiadałam się w Sanoku na autobus do Wetliny. Cała podróż trwała 27 godzin.Ale warto było.My ze Śląska najbliżej mamy w Beskidy. Ale jakoś nie lubię gór a teraz to już szczególnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Dota. Czy Ty masz jakiś domek i wynajmujesz pokoje na wakacje???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 De mode i dota, fajnie Was zobaczyć, mam swoje wyobrażenia o każdym z Was ale okazuje się, że błędne. Witch "gada" dla mnie jak 24 latka a zaskoczyła dorosłym synem i nie sądziłam, że Kasiek i Dota to takie chudziny.Ciekawość mnie zżera jak wyglądacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 jasmar wrote: ojacie. Po ilu tygodniach od wyjęcia śruby z więzozrostu zasuwałaś bez kul. No bo chyba nie skakałaś z tych schodków z kulami??? a tak w ogóle to odważna jesteś, żeby skakać. Tylko szkoda, że nóżka znów się uszkodziła. Dobrze, że tylko tak mało. Trzymaj się i nie szalej(za bardzo!!!) Ja po wyjęciu śruby jeszcze tego samego dnia łaziłam normalnie, bez żadnych pomocy. No właściwie na drugi dzień, bo miałam w kręgosłup znieczulenie. Oszczędzałam się w miarę, do momentu wyciągnięcia szwów. Po tym pan doktor powiedział, że mogę już żyć normalnie, więc żyłam. Chodziłam dużo na spacery itd, nawet na wf-ie ćwiczyłam, biegałam, wszystko, trochę mi noga puchła pod wieczór i wiadomo bolała, ale nie działo się nic złego, dlatego to zbieganie ze schodów było już takie naturalne bardziej. Śpieszyło mi się i przez nie uwagę źle stanęłam. Jestem pewna, że gdyby nie wcześniejszy uraz nic by się nie stało, ale wszystkie ścięgna, stawy są osłabione dlatego też tak łatwo uległy kolejnej kontuzji. Trudno, wiem, że trzeba na siebie uważać, ale też nie można żyć w bezruchu, jeśli lekarz już pozwolił mi na to tzn, że mogę mu zaufać. Najważniejsza jest jednak solidna rozgrzewka każdego dnia, my-połamani szczególnie powinniśmy o tym pamiętać. Trochę mi przykro, bo czuję się trochę jak taka zdeptana roślinka która już zaczęła rosnąć i teraz musi zacząć wszystko od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 jasmar wrote:Dota. Czy Ty masz jakiś domek i wynajmujesz pokoje na wakacje????Niestety nie mam, mieszkam w bloku.Ale po drugiej stronie mojej ulicy znajduje sę dom studencki Politechniki Gdańskiej, w którym w wakacje można wynająć pokój. Mogę podać tam tel. w razie czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 a. wrote:De mode i dota, fajnie Was zobaczyć, mam swoje wyobrażenia o każdym z Was ale okazuje się, że błędne. Witch "gada" dla mnie jak 24 latka a zaskoczyła dorosłym synem i nie sądziłam, że Kasiek i Dota to takie chudziny.Ciekawość mnie zżera jak wyglądacie.Może jak się spotkamy to zaczniemy zgadywać kto jest kto????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 jasmar wrote:a. wrote:De mode i dota, fajnie Was zobaczyć, mam swoje wyobrażenia o każdym z Was ale okazuje się, że błędne. Witch "gada" dla mnie jak 24 latka a zaskoczyła dorosłym synem i nie sądziłam, że Kasiek i Dota to takie chudziny.Ciekawość mnie zżera jak wyglądacie.Może jak się spotkamy to zaczniemy zgadywać kto jest kto?????Trzy osoby ujawniły swój wizerunek na foto-łatwo będzie zgadnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Dota wrote:jasmar wrote:Dota. Czy Ty masz jakiś domek i wynajmujesz pokoje na wakacje????Niestety nie mam, mieszkam w bloku.Ale po drugiej stronie mojej ulicy znajduje sę dom studencki Politechniki Gdańskiej, w którym w wakacje można wynająć pokój. Mogę podać tam tel. w razie czego.Ooooo chętnie i jak znasz to jakieś namiary, żeby sobie pooglądać w necie. My to tak raczej co 2-3 lata jedziemy nad morze, bo ceny są zabójcze. To jest aż przykre, że oboje pracujemy i nie bardzo stać nas na wakacje co roku. Ale nas "jest dużo" jak mówi moja mama. Więc opłacenie wakacji dla 5 osób to spory wydatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Dota wrote:jasmar wrote:a. wrote:De mode i dota, fajnie Was zobaczyć, mam swoje wyobrażenia o każdym z Was ale okazuje się, że błędne. Witch "gada" dla mnie jak 24 latka a zaskoczyła dorosłym synem i nie sądziłam, że Kasiek i Dota to takie chudziny.Ciekawość mnie zżera jak wyglądacie.Może jak się spotkamy to zaczniemy zgadywać kto jest kto?????Trzy osoby ujawniły swój wizerunek na foto-łatwo będzie zgadnąć.Pokażemy nogi i będziemy zgadywać-kto ma cięcia to był zespolony, jak przy kostce to jakiś .....kostkowiec i tak dalej. Tych ze zdjęć wyłączymy- niech tylko zgadują. A poza tym, mogą się jeszcze trochę zmienić, więc też nie wiadomo ........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 ojacie to szybko zaczęłaś chodzić bez kul. Ale patrząc na datę złamania, to późno wyciągali Ci tę śrubę. I może dlatego są rozbieżności w moich wyliczeniach, kiedy ja stanę-a właściwie przejdę -na własnych nogach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi