kasiek79 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 a. wrote:LillaKorn wrote:jasmar wrote:Mam nadzieję, ze skrócą jej ten gips albo zupełnie zdejmą. Przydałoby się jej, żeby zaczęła jakąś rehabilitację. Na pewno jak wróci do domu da znać. Oby łańcuszek dobrych wieści nie przerwał się.Zeby zupełnie zdjęli to nierealne. Będzie dobrze jak jej skrócą. A jest duże prawdopodobieństwo, że będzie dalej w długim tyle, że plastikowym. Oczywiście Kasi życzymy krótkiego!Też coś się boję, że nie skrócą. Ona połamana tydzień po mnie, a mnie dopeiro co rozpakowali chociaż jestem ześrubowana. Do tego jej lekarz to "twardziel".Nawrzucaj nam jutro że to czarnowidztwo na marne!sAMAM byłam w szoku bo normalnie starciłą nadzieję i jeszcve jak zobaczyłą swoej rtg to. nie wiedział co myslec co prawda wiem ze mam 1-2 stopn ie odchylenia ale on pwoiedział ze to i tak badzo dobry wynik. tak wiec juz sie starsznie cieszyłą ze skrócą a jak powiedział zę za dwa tygodnie mam juz chodzić to normalnie szok. chciałam zeby mi chociaz skrócił i byłam pewna ze jak skróci to bez obciażania DO etgo jak przypomniałą sobie jak 4 tyg temu napsiałą wam o skróceniu i z obcasem to niektórzy byli zdziweieni tzn mówiłi że na pewno nie bee chodziła. tak wiec byłąm pewna ze nie będe obciazała ale w marzenaich pragnełą krótkiego.co do lekkich to nie mam co marzyć On leczy tlyko tym i do tego na srajtasmę bo dla mniego to jedyny dory środek hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 kasiek79 wrote: LillaKorn wrote: Aurora wrote: Kasiek jutro ma spotkanie ze swoim chamskim doktorkiem, ciekawe, co tym razem facet powie? Zawsze to lepiej aby doktor był ludzki i dobry, a nie chamski i niekompetentny. normalnie zmieniłą o nim zdanie Zrbił się starsznie miły przynajmniej od mnie zartuje tłumaczy rozmaiwa Ale słysze że na innych krzyczy tak ja kiedys na mnie nie wiem od czego to zalezy ale............ ja go starsznie polubiłam Albo jest Tobie wdzięczny, że nie poszłaś ostatnio na skargę albo ... czyta to forum. A tak w ogóle Kasiu super wieści, gratuluję krótkiego gipsu!!! No to teraz chodzenie o kulach Cię czeka, na początku ledwie będziesz łazić, ale z każdym dniem będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 BEATKo no to widze że faktycznie same dobre wieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 kasiek79 wrote:Aurora wrote:Kasiu i Beatko mam nadzieję, że wieczorkiem odezwiecie się, bo na relację Alawpr i Remiego pewnie będziemy musieli trochę dłużej poczekać.teraz czekamy na BeatkęALA nie dała znaku życiaSuper Beatko, gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Aurora wrote:kasiek79 wrote:LillaKorn wrote:Zawsze to lepiej aby doktor był ludzki i dobry, a nie chamski i niekompetentny.normalnie zmieniłą o nim zdanie Zrbił się starsznie miły przynajmniej od mnie zartuje tłumaczy rozmaiwa Ale słysze że na innych krzyczy tak ja kiedys na mnie nie wiem od czego to zalezy ale............ ja go starsznie polubiłamAlbo jest Tobie wdzięczny, że nie poszłaś ostatnio na skargę albo ... czyta to forum. A tak w ogóle Kasiu super wieści, gratuluję krótkiego gipsu!!! No to teraz chodzenie o kulach Cię czeka, na początku ledwie będziesz łazić, ale z każdym dniem będzie lepiej.hehe no jest nieprzyzwoicie miłyJa musz eod niego zajsc bez kul. Ale narazie wydaje mi sie to nierealne bo dizisja to jeszce domkońca nie próbowałą bo zabronił (weicie mokry jescze gips) Ale było ciężko. lekko obciązyc noge Rozumiem że kurde jak mam tydzien chodzic o dwóch kulach to pewnei dlatego zeby mniej obciazać noge potem przy jednej już bardzieuj no i bez kul normlanie chodzić w tym wspaniałym buciku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 PYTANIE BO BUTÓW Z OBCASEMczy jak stawiacie noge na obcasie to palce leżą wam na ziemi???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 kasiek79 wrote:hehe no jest nieprzyzwoicie miłyJa musz eod niego zajsc bez kul. Ale narazie wydaje mi sie to nierealne bo dizisja to jeszce domkońca nie próbowałą bo zabronił (weicie mokry jescze gips) Ale było ciężko. lekko obciązyc noge Rozumiem że kurde jak mam tydzien chodzic o dwóch kulach to pewnei dlatego zeby mniej obciazać noge potem przy jednej już bardzieuj no i bez kul normlanie chodzić w tym wspaniałym buciku.Kasiu, ale wiesz, musisz zaufać własnej intuicji, nic na chama, nie rozpędzaj się od razu za bardzo bo jednak tę nogę znów trzeba przyzwyczaić do stąpania. Powoli, sama będziesz czuła na co możesz sobie pozwolić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 LillaKorn wrote:Aurora wrote:LillaKorn wrote:Trzeba przyznać, że Ala ma duży komfort leczenia.Dla mnie to był szok, że w tym szpitalu ją zostawiają, bo przecież tyle się mówi o braku wolnych łóżek w szpitalach, itp.U większości wizyty kontrolne lekarze załatwiają w przeciągu 10 min. o potraktowaniu Kasiek79 nie wspomnę.musze tutaj głosno powiedziec ze cofam wszystkie obelgi z kierunku mjego lekarza bo jak lezalam w szpitalu i traktował mnie ................. katastrofalnie norlamlnie płakałą przez niego, to etraz jest cudowny człowiekco prawda w zyciu trafiła na lepszych ale ten........... po takich wczesniejszych przejściach jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Aurora wrote:kasiek79 wrote:hehe no jest nieprzyzwoicie miłyJa musz eod niego zajsc bez kul. Ale narazie wydaje mi sie to nierealne bo dizisja to jeszce domkońca nie próbowałą bo zabronił (weicie mokry jescze gips) Ale było ciężko. lekko obciązyc noge Rozumiem że kurde jak mam tydzien chodzic o dwóch kulach to pewnei dlatego zeby mniej obciazać noge potem przy jednej już bardzieuj no i bez kul normlanie chodzić w tym wspaniałym buciku.Kasiu, ale wiesz, musisz zaufać własnej intuicji, nic na chama, nie rozpędzaj się od razu za bardzo bo jednak tę nogę znów trzeba przyzwyczaić do stąpania. Powoli, sama będziesz czuła na co możesz sobie pozwolić.no wiem wiem on tez mówił zeby sie nie przeforsowała i w pierwszej kolejności mam zjać się kolanem i czworogłowym. I to tak żeby mi nie puchło z bólu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 kasiek79 wrote:PYTANIE BO BUTÓW Z OBCASEMczy jak stawiacie noge na obcasie to palce leżą wam na ziemi????Tak, o ile dobrze Ciebie zrozumiałam, a Ty co? I jak on Tobie teraz wygiął tą kostkę i jak była ustawiona przedtem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 kasiek79 wrote:musze tutaj głosno powiedziec ze cofam wszystkie obelgi z kierunku mjego lekarza bo jak lezalam w szpitalu i traktował mnie ................. katastrofalnie norlamlnie płakałą przez niego, to etraz jest cudowny człowiekco prawda w zyciu trafiła na lepszych ale ten........... po takich wczesniejszych przejściach jest spokoDr Jekyll and Mr Hyde po prostu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Aurora wrote:kasiek79 wrote:PYTANIE BO BUTÓW Z OBCASEMczy jak stawiacie noge na obcasie to palce leżą wam na ziemi????Tak, o ile dobrze Ciebie zrozumiałam, a Ty co? I jak on Tobie teraz wygiął tą kostkę i jak była ustawiona przedtem?kochana on moze jakiś centymetr zgiał mi moją sztywna w stawie skokowym stopę bo zajebiscie bolało A ja miałą wrazenie że robi mi pełne zgięcie hehe. Wiesz jak stopa była nieruchoma po zdjeciu tamtego gipsu to zagładając mi ten chciał stope jak najbardziej zgiąć grzebietowo tak do bólu no i moze jakiś cm mi ją zgiał grzebietowo.A cha czyli jak stawiam porsto na obcasie to paluszki leża na ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Aurora wrote:kasiek79 wrote:musze tutaj głosno powiedziec ze cofam wszystkie obelgi z kierunku mjego lekarza bo jak lezalam w szpitalu i traktował mnie ................. katastrofalnie norlamlnie płakałą przez niego, to etraz jest cudowny człowiekco prawda w zyciu trafiła na lepszych ale ten........... po takich wczesniejszych przejściach jest spokoDr Jekyll and Mr Hyde po prostu!hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Kasiek, nie mogę wyjść z podziwu, że u Ciebie tak szybko poszło, chociaż, ja też nie mogę narzekać. Ja myślę, że te skorupki zrobiły swoje, Małgo też pisała, że u niej stwierdzili po tym zrost. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Kasia i rób coś na te rany, Sudocrem taki do pup niemowlaków - pewnie znasz, raz, dwa Cię wyleczy z tych odleżyn - dwa dni wystarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Aurora wrote:Kasiek, nie mogę wyjść z podziwu, że u Ciebie tak szybko poszło, chociaż, ja też nie mogę narzekać. Ja myślę, że te skorupki zrobiły swoje, Małgo też pisała, że u niej stwierdzili po tym zrost.ja też nie chcę zapeszać ale.............. tez jestem w szoku. lekarz tez aczkowleik powiedział ze glowy nie da że do świat będę sprawna. Bo gipsiarz jak przy nim lekarz powiedział zę moge chodzić pwoiedział WOW w takim tempie do świat będe już zdrowa lekarz zasmiał się i pwoeidział ze no tak jest wielka nadzieja Ja wielkei oczy i mówię SPARWNA???? lekarz do mnie Wie pani głowy nie dam ale wszystko na to wskazujeDlatego nie chcę zapeszac zeby raptem wszystko mi sie nie zatrzymalo tak jak u ALI no ale...... faktycznie szybko sie zrosłam i moge polecic skorupki.jak pokaże wam zdjecie jutro to zobaczycie ze pieknie to nie wyglada na rtg aole jest jak się okazuje bardzo dobrze na tego typu złamanie leczone tym sposobem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Szkoda, ze Ala się nie odezwała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Aurora wrote: Kasia i rób coś na te rany, Sudocrem taki do pup niemowlaków - pewnie znasz, raz, dwa Cię wyleczy z tych odleżyn - dwa dni wystarczą. no wiem to co mam nawierzchu to sobie wylecze najgorzej te kilak ran pod gipsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 ja narazie spadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Kasiek, a mąż co na to? Pewnie odetchnął z ulgą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Aurora wrote: Kasiek, a mąż co na to? Pewnie odetchnął z ulgą? hehe i to jak a wóżek to nawet zaborniłą mu na górę wnosić Nie chce go wiecej widzieć hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 kasiek79 wrote: ja narazie spadam Pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Aktualizuję kontrole: 29.10.2009r Jasmar, Aurora i a.04.11.2009r Ojacie05.11.2009r Edziag i Raptor16.11.2009r Witch i Marchewka19.11.2009r LillaKorn24.11.2009r Kasiek7927.11.2009r Aga-ka1630.11.2009r Packard I cały czas czekamy na relacje Alawpr i Remiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarpat Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Aurora wrote:28.10.2009r Tarpat29.10.2009r Jasmar, Aurora i a.04.11.2009r Ojacie05.11.2009r Edziag i Raptor16.11.2009r Witch i Marchewka19.11.2009r LillaKorn24.11.2009r Kasiek7927.11.2009r Aga-ka1630.11.2009r PackardI cały czas czekamy na relacje Alawpr i RemiegoNo to jutro ja zdaje relacji i pokaże wam kilka zdjęć, oby już bez gipsu. Podbudowała mnie trochę kasiek79, gdyż takie złamanie i taki szybki zrost i zdjęcie tego ciężkiego gipsu.Wizytę mam o 9:00 i myślę że koło 12-13 napiszę co i jak i pokaże kilka zdjęć z przebiegu leczenia mojego złamania.P.S Mam takie pytanie bo od kilku dni czuję jakieś dziwne uczucie najprawdopodobniej w mięśniu uda. Czy to normalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Gratulacje dla Kasi i Beatki za pomyślne wyniki ich kontroli lekarskich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 uffff, więc paleczkę dobrych wieści przekażecie dalej. strasznie się cieszę z beatki i kasi. super wieści, gratuluję a ali i remiego jestem też bardzo ciekawa. jak tak patrzę na te terminy wizyt i widzę siebie coraz wyżej na liście to cierpnie mi skóra na karku.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Tarpat wrote:Aurora wrote:28.10.2009r Tarpat29.10.2009r Jasmar, Aurora i a.04.11.2009r Ojacie05.11.2009r Edziag i Raptor16.11.2009r Witch i Marchewka19.11.2009r LillaKorn24.11.2009r Kasiek7927.11.2009r Aga-ka1630.11.2009r PackardI cały czas czekamy na relacje Alawpr i RemiegoNo to jutro ja zdaje relacji i pokaże wam kilka zdjęć, oby już bez gipsu. Podbudowała mnie trochę kasiek79, gdyż takie złamanie i taki szybki zrost i zdjęcie tego ciężkiego gipsu.Wizytę mam o 9:00 i myślę że koło 12-13 napiszę co i jak i pokaże kilka zdjęć z przebiegu leczenia mojego złamania.P.S Mam takie pytanie bo od kilku dni czuję jakieś dziwne uczucie najprawdopodobniej w mięśniu uda. Czy to normalne?ja jutro porobię zdjecia rtg bo dziisaj już nie ma radyKurde nie masz niebieskeigo paska i nie wiem co u ciebie jest???? tak wieć nie wiem o jakim odczuciu możesz mówic.Tak moja wizyta i mnie podbudowała. Myslę zę to troche zasługa skorupek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 LillaKorn wrote: Gratulacje dla Kasi i Beatki za pomyślne wyniki ich kontroli lekarskich! a nie dziekuję zeby nie zapeszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 jutro w dzień z wami posiedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Kasiu właśnie przeczytałam Twój długi opis wizyty u lekarza. Początkowo wyglądało to nieciekawie, ale zakończenie jak najbardziej pozytywne-gips krótki, zrost dobry i perspektywa chodzenia bez kul w ciągu kilku dni-same dobre wieści. Sztafeta biegnie dalej. Ja jutro idę do chirurga, mam też nadzieję na pozytywne informacje-prywatnie na 16 30. Nie wiem tylko czy to Was interesi i czy to też zaliczyć do sztafety???A noga napieprza dziś dość porządnie-buła się zrobiła i boli w kostkach. Więcej chodzę po domu i nawet się temu nie dziwię. Ale mogłaby małpa dać już spokój z puchnięciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi