kasiek79 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 alawpr wrote: Od czego tu zacząc? Działo sie tyle ,że z dnia na dzień wszystko zmieniało sie jak w kalejdoskopie. Nie dzwoniłam do Kasi bo każdego dnia było co innego i jak nic wyszło by na to ,że zwariowałam w tym szpitalu. Zrost jest fantastyczny, komórki podziałały jak wariatki.Górnego złamania nie widac, odszczep tez zaginony w akcji komórek. Dolne złamanie oblane z trzech stron-tez niewidoczny juz na RTG. Został tylko 0,5 cm kawałek na wewnętrznej stronie piszczeli.Oblany ale jeszcze nie przeobrażony w trwałą kostninę. Wyszłam z....Gipsem....pod kolano......strasznie smiesznym???? Z tyłu jak łuska a z przodu pas gipsu pod kolanem,przerwa-czyli goły kawałek łydki,pas gipsu na piszczeli w miejscu złamania,goły staw skokowy i pas gipsu na podbiciu do paluszków. Bez obcasa tylko z gumowa podeszwą jak w bucie. Chodze na tym gipsie i o kulach. Niesamowite uczucie. W to miejsce 0,5 cm podano mi komórki macierzyste pobrane ze szpiku z mostka. Zabieg trwał 20 min w znieczuleniu ogólnym.Przeszlam intensywna rechabilitecje.Co drugi dzień mam jezdzi do szpitala na rehabilitacje i zastrzyki z Kalcytyniny łososiowej dodawane domięsniowo i dozylnie.Zastrzyki i iniekcja robione będą na oddziałe gdyż kalcytynina podawana jest w bardzo silnych dawkach i może spowodowac skutki uboczne a u mnie oczywiscie tak było. Tak więc znów zastosowano nowinke medyczną na mojego kuśtyka. Jestem bardzo,bardzo zadowolona! Czuję sie bardzo fantastycznie!! A ten gips jest juz mym oststnim gipsem!!! HURA!!! nie no nie chche mi sie wierzyc że tak mozna prowadzic leczenie BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 alawpr wrote:Kochani ja juz CHODZE w tym gipsie sandałowym. CUD!! Ale rehabilitant mnie wykończył.Przez 4 dni schudłam 1,5 kilo !!!!!musisz koniecznie pokazac mi ten gips. Widzisz ja też moge już chodzic i całkowicie obciążać noge tlyko ze ja nie dam rady kolano sztywne a ostroga............. ona mi dokucza najbardziej.Koniecznie mi napisz w ile zcasu rozruszałas kolano po długim gipsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 alawpr wrote: Aga-ka16 napiszę Ci jakie cwiczenia robic na staw kolanowy,mięsień czwórgłowy i na pupę, bo u mnie to flaczki.Tylko daj mi troszke czasu ,bo bardzo ciekawa jestem co u was. Do domu wróciłam około 16 tej, ale padłam jak kawka i polazłam spac z tego umordowania. i mi sie przyda bo mój lewy psladkowy ............. zanikł nie mówiąc o czworogłowym i sztywnym kolanie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 alawpr wrote: A ja wyspana wiec sobie poczytam. Śpijcie dobrze hehe spałas w ogóle czy cały zcas czytasz????? A jak zastrzyki mój mi już nie dał bo powiedział ze będę się już normalnie ruszała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 A ja............... dzisiaj z lekka połamana Bola mnie wszystkei mięśnie Prawa noga będzie mega umięśniona przez to ze teraz taką robote robi i pomaga lewej. Rece kl.piersiowa hmmmmmmmmmmm mięśnie pracuja pracuja czuję. Normlanie cała w zakwasach jestem ale............ uwielbiam to dawno tak obolała się nie czułam A pamietam jak trenowała co jakiś zcas miaął taki stan bo zmianie wysiłku. Cieszę się jak wstaje ze mnie bolą mięśnie bo to znaczy ze ćwiczą i................ że nie długo przerstaną boleć a same sie wzmocnią. Nadgarstki też mnie bolą bo wcozraj większośc dnia z kulami hehe Ale mnie to bardziej boli dłon obok kciuka hehe takie odciski mi się robią od kuli. Ale to nic. W nastepnym tygodniu będe jak nowonarodzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Jednak najbardziej nie ze złamaniem ani zanikającymi mięśniami czy tez sztywnymi stawami będę się męczyla tlyko z ta ostroga która niemiłosiernie boli i....... rana po zewnetrznej stronie od wyciągu która tez wygląda nieciekawie i cały czas boli. to teraz nabradziej stoi mi na przeszkodzie zeby obciążć nogę.dobra ja po kawce idę zorientowac się co mam dzisiaj zrobićAaaaaaaa musze dziisaj znowu gotowac zupę, bo ta moja wczorajsza nikomu nie smakuje hehe tlyko koleżance. Byłą wczoraj i dzięki bogu ze jej posmakowała to nie msuaiąłm wylewać tlyko jej oddałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga-ka16 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 alawpr wrote:Aga-ka16 napiszę Ci jakie cwiczenia robic na staw kolanowy,mięsień czwórgłowy i na pupę, bo u mnie to flaczki.Tylko daj mi troszke czasu ,bo bardzo ciekawa jestem co u was. Do domu wróciłam około 16 tej, ale padłam jak kawka i polazłam spac z tego umordowania.Alu jestem pod wrażeniem Twojego leczenia. Widać, że co stolica to i standard leczenia inny. Fajnie, że już jesteś i że Twoja noga wraca szybciutko do normalności.Na zestaw ćwiczeń poczekam cierpliwie, najpierw odpocznij po wrażeniach szpitalnych. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riviolla Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 909roses wrote:Hejjejku jak to forum szybko sie rozrasta ;O nie moglam wejsc wczesniej niestety nie wiem czy w ogole ktokolwiek jeszcze pamieta ten mój przypadek bo to bylo 13 stron do tylu ;P w kazdym razie, to moje złamanie to złamanie kostki bocznej. Kiedy bede mogla stąpac tą stopą po ziemi? I kiedy mi ten gips w koncu zdejma, bo to dopiero trzeci dzien a ja juz nie wytrzymuje tego siedzenia w domu .... ehh... a w ogole potem bede musiala chodzic na rehabilitacje? Kostka boczna to nie tak źle... To tylko 1/3 tego co mają trójkostkowcy Chyba mamy na forum jakiś przypadek kostki bocznej ale nie pamiętam u kogo.Póki co musisz uzbroić się w cierpliwość, myślę że w Twoim przypadku nie potrwa to wszystko bardzo długo, ale wszystko w swoim czasie... Lekarz na pewno będzie Cię na kontrolach informował na co możesz sobie pozwolić a z czym jeszcze zaczekać. Oczywiście rehabilitacja będzie konieczna. Tymczasem 3maj się! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Kasia i Ala ale Wam fajnie że już kuśtykacie, a przynajmniej, że możecie... dajcie troche... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Dziś - 29.10.2009r wizyty kontrolne mają: Jasmar, Aurora i a. . Czekamy na relacje.Remi odezwij się, wciąż czekamy na ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Aktualizacja:04.11.2009r Ojacie05.11.2009r Edziag i Raptor16.11.2009r Witch i Marchewka19.11.2009r LillaKorn24.11.2009r Kasiek7927.11.2009r Aga-ka1630.11.2009r Packard Jeśli kogoś wizyty kontrolnej brak proszę się odezwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Cieszę się, że dobra passa trwa. Same dobre wiadomości przynosi październik.Ala to co ci w szpitalu robią powala na kolana. Tam chyba przeprowadzają jakieś eksperymenty na ludziach (czyli tobie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 a. wrote: Kasia i Ala ale Wam fajnie że już kuśtykacie, a przynajmniej, że możecie... dajcie troche... ale ty jestes bez gipsu i co??????? nie kuśtykasz??? a co ci dać???????? gadaj Ja wszysto ci moge dać hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Dota wrote:Aktualizacja:04.11.2009r Ojacie05.11.2009r Edziag i Raptor16.11.2009r Witch i Marchewka19.11.2009r LillaKorn24.11.2009r Kasiek7927.11.2009r Aga-ka1630.11.2009r PackardJeśli kogoś wizyty kontrolnej brak proszę się odezwać.Mam przeniesiona na poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 kasiek79 wrote: a. wrote: Kasia i Ala ale Wam fajnie że już kuśtykacie, a przynajmniej, że możecie... dajcie troche... ale ty jestes bez gipsu i co??????? nie kuśtykasz??? a co ci dać???????? gadaj Ja wszysto ci moge dać hehe nie moge... az do wyjecia jednj sruby za kilka tyg, a poznej tez nie powiedziane bo lekarz mowil ze reszta sprzetu moze blokowac staw a reszta za pol roku najwczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Aktualizacja:04.11.2009r Ojacie05.11.2009r Edziag, Raptor i a.16.11.2009r Witch i Marchewka19.11.2009r LillaKorn24.11.2009r Kasiek7927.11.2009r Aga-ka1630.11.2009r Packard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 a. wrote: kasiek79 wrote: a. wrote: Kasia i Ala ale Wam fajnie że już kuśtykacie, a przynajmniej, że możecie... dajcie troche... ale ty jestes bez gipsu i co??????? nie kuśtykasz??? a co ci dać???????? gadaj Ja wszysto ci moge dać hehe nie moge... az do wyjecia jednj sruby za kilka tyg, a poznej tez nie powiedziane bo lekarz mowil ze reszta sprzetu moze blokowac staw a reszta za pol roku najwczesniej to ty bez gipsu ale na jednej nodze pomykasz???Kurde to z żelastwem nie mozna obciązać??? czy to tlyko twój przypadek??? W takiej chwili cieszę się ze miała tlyko wyciąg i juz w gipsie moge cąłkowicie obciazac nogę TZN tylko mogę bo narazie tego nie robię bo....... ostroga boli. Częściej kuśtykam na jednej. Ale cały czas staram się iśc o dwóch kulach na dwóch nogach.Czekam na ALE az podpowie ile czasu ćwiczyła kolano. ja musze spórbowac załozyc na zdową noge taki obcas to moze będzie łatwiej bo etarz "lekko" kuźtykam przez to ze jedna na obcasie a druga na płaskim hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riviolla Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 kasiek79 wrote: Kurde to z żelastwem nie mozna obciązać??? czy to tlyko twój przypadek??? Generalnie z żelastwem można, tu pewnie chodzi o śrubę więzozrostową, choć i z nią niektórzy tu obciążali. Z własnego doświadczenia mogę potwierdzić że śruby mogą blokować staw. Ale da się z tym jakośtam chodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Polamana Kaska wrote:marchewka wrote:Polamana Kasiumam pytanie o dr Morasiewicza, chyba jednak do niego pojadę, czy mogłabyś mi powiedzieć jakiego rzędu jest koszt wizyty u niego i co to jest na Teatralnym, jakaś przychodnia? gabinet prywatny? jak to łatwo znaleźć?z góry dziękuję i pozdrawiam Marchewko,Na Teatralnej jest Centrum Spa z basenami, fitnesem i właśnie prywatnymi gabinetami lekarskimi. Ten lekarz przyjmuje m.in. właśnie tam. Wolałabym na forum nie pisać o koszcie wizyty, ale moim zdaniem nie jest wysoki. Najlepiej zadzwonić do rejestracji, tam Ci powiedzą.Nie wiem, na ile znasz Wrocek, ale jest to blisko rynku.Linki:Rejestracja + mapa - http://www.spa.wroc.pl/?page=kontakt&lg=plOpis gabinetów - http://www.spa.wroc.pl/?page=opieka_zdrowotna&lg=plJakbyś potrzebowała pomocy, pytaj. Kiedy się wybierasz? I co z usuwaniem metalu, bo widzę jakieś bieżące daty. bardzo dziękuję za info, mieszkałam we Wrocławiu 5 lat, więc pewnie trafię jak się rejestrowałam to rozmawiałam bezpośrednio z doktorem stąd moje braki w informacjach,jadę tam chyba 9 listopada, bo 16 mam się zgłosić u siebie na wyciąganie złomu i po prostu chcę to jeszcze skonsultować z kimś z zewnątrz. ponieważ to już 20 miesiąc i brak pełnego zrostu chcę poznać opinię czy samo wyciąganie to w moim przypadku nie za mało, jak czytam co jeszcze można dla takich słabiaków jak ja zrobić. zobaczymy, może się skroję we Wrocławiu? pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 alawpr wrote:LillaKorn wrote:alawpr wrote:Kochani ja juz CHODZE w tym gipsie sandałowym. CUD!! Ale rehabilitant mnie wykończył.Przez 4 dni schudłam 1,5 kilo !!!!!Ala pozdrawiam. W Twoim szpitalu z pełną konsekwencją stawiają Cię na nogi!Lilla dzieki bardzo!!! Jeśli tylko chcesz skontaktuje cie z tym lekarzem. On z niemozliwego zrobi mozliwe!ale super ala, masz wielkie szczęście z tym leczeniem!!! wielkie gratulacje!daj rtg! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 kasiek79 wrote:marchewka wrote:widzę same dobre wieści jak to miło poczytac,bierzcie wszyscy przyklad z Kasi, zazdroszczę tej wiary bardzo co do rozruszania nogi po zdjęciu gipsu, ja mialam taki patent na zgięcie, codziennie na noc ukladałam nogę z coraz większym zgięciem, do granicy bólu, zaczynało boleć ale wtedy zasypiałam i jak się budziłam to już miałam lepszy kąt. oczywiście budziłam się klika razy w nocy, ze strachu i nieprzyzwyczajenia i za każdym razem doginałam kolano. po tygodniu mialam ok 90% zgięcia, reszta trwała dłużej ale teraz moge chorą nogę zgiąć bardziej niż zdrową może się komus ten sposób przydana skokowy niestety nie mam bo tu dłuższa historiaa i spuchniete kolano to jest dość długa sprawa, ale też przechodzi, polecam duzo duzo ruszać, w porownaniu do tego wszystkiego przez co się przechodzi przy złamaniu to stan po zdjęciu gipsu jest naprawdę miłyA czy ty mi zazdrości tej wiray czy jakiejsc innej Kasi???????????? jeżeli mi to............ pamietaj Co nas nie zabije to nas ............................... własnie!!! Owszem mam jakies chwile zwątpienia ale............... bardzo żadko. Pamietaj że to własnie ty się połamałaś bo............ ten na górze stwierdzil ze ty to przetrwasz a ktoś inny................ nie koniecznie. tak więc jesteś silna i masz wiarę i................ będzie dobrze. WIARA CZYNI CUDA miałam to kiedyś w podpisie i................... wierzę ze tak jestmasz rację, też tak staram się myśleć, tylko czasem mnie bunt dopada i wątpliwości, że jednak pomyłka, niesprawiedliwość, to nie ja jestem od dawania rady...ale cóż, już nie ma odwrotu, więc czytam sobie Twoje posty to mam więcej siły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 riviolla wrote: kasiek79 wrote: Kurde to z żelastwem nie mozna obciązać??? czy to tlyko twój przypadek??? Generalnie z żelastwem można, tu pewnie chodzi o śrubę więzozrostową, choć i z nią niektórzy tu obciążali. Z własnego doświadczenia mogę potwierdzić że śruby mogą blokować staw. Ale da się z tym jakośtam chodzić rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 marchewka wrote:kasiek79 wrote:marchewka wrote:widzę same dobre wieści jak to miło poczytac,bierzcie wszyscy przyklad z Kasi, zazdroszczę tej wiary bardzo co do rozruszania nogi po zdjęciu gipsu, ja mialam taki patent na zgięcie, codziennie na noc ukladałam nogę z coraz większym zgięciem, do granicy bólu, zaczynało boleć ale wtedy zasypiałam i jak się budziłam to już miałam lepszy kąt. oczywiście budziłam się klika razy w nocy, ze strachu i nieprzyzwyczajenia i za każdym razem doginałam kolano. po tygodniu mialam ok 90% zgięcia, reszta trwała dłużej ale teraz moge chorą nogę zgiąć bardziej niż zdrową może się komus ten sposób przydana skokowy niestety nie mam bo tu dłuższa historiaa i spuchniete kolano to jest dość długa sprawa, ale też przechodzi, polecam duzo duzo ruszać, w porownaniu do tego wszystkiego przez co się przechodzi przy złamaniu to stan po zdjęciu gipsu jest naprawdę miłyA czy ty mi zazdrości tej wiray czy jakiejsc innej Kasi???????????? jeżeli mi to............ pamietaj Co nas nie zabije to nas ............................... własnie!!! Owszem mam jakies chwile zwątpienia ale............... bardzo żadko. Pamietaj że to własnie ty się połamałaś bo............ ten na górze stwierdzil ze ty to przetrwasz a ktoś inny................ nie koniecznie. tak więc jesteś silna i masz wiarę i................ będzie dobrze. WIARA CZYNI CUDA miałam to kiedyś w podpisie i................... wierzę ze tak jestmasz rację, też tak staram się myśleć, tylko czasem mnie bunt dopada i wątpliwości, że jednak pomyłka, niesprawiedliwość, to nie ja jestem od dawania rady...ale cóż, już nie ma odwrotu, więc czytam sobie Twoje posty to mam więcej siły to bardzo się ciesze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ala!jesli mogę to proszę o namiar na Twojego doktora, choć obie jesteśmy leczone w stolicy, to ja chyba w jakiejś innej epoce, jak czytam co Ci na tych Szaserów wyprawiają to myslę, że może po 20 miesiącach też mogliby mi pomóc? juz mam serdecznie dość czekania na cud.czy długo trzeba czekać na wizytę i czy przyjmuje prywatnie?będę wdzięczna za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
909roses Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 riviolla wrote:909roses wrote:Hejjejku jak to forum szybko sie rozrasta ;O nie moglam wejsc wczesniej niestety nie wiem czy w ogole ktokolwiek jeszcze pamieta ten mój przypadek bo to bylo 13 stron do tylu ;P w kazdym razie, to moje złamanie to złamanie kostki bocznej. Kiedy bede mogla stąpac tą stopą po ziemi? I kiedy mi ten gips w koncu zdejma, bo to dopiero trzeci dzien a ja juz nie wytrzymuje tego siedzenia w domu .... ehh... a w ogole potem bede musiala chodzic na rehabilitacje? Kostka boczna to nie tak źle... To tylko 1/3 tego co mają trójkostkowcy Chyba mamy na forum jakiś przypadek kostki bocznej ale nie pamiętam u kogo.Póki co musisz uzbroić się w cierpliwość, myślę że w Twoim przypadku nie potrwa to wszystko bardzo długo, ale wszystko w swoim czasie... Lekarz na pewno będzie Cię na kontrolach informował na co możesz sobie pozwolić a z czym jeszcze zaczekać. Oczywiście rehabilitacja będzie konieczna. Tymczasem 3maj się! Pozdrawiam Ehh dzięki wszytkim za dopowiedzi ))Pierwszy raz mam złamanie (tzn kiedyś jeszcze złamałam małego palca u ręki, ale to było takie bardzo spoko, wszystko mogłam robić i w ogóle mi to nie przeszkadzało, więc nie licze tego ;p)A mam jeszcze jedno pyt (z lekarzem spotkam się w poniedziałek dopiero, a ja jestem taka niecierpliwa strasznie ...) - wiecie może tak mniej więcej ile czasu w sumie będę miała gips na nodze? Bo już się zgubiłam, z różnych źródeł najpierw słyszałam 4-5tyg, potem 5-6tyg, potem że 3tyg, a potem w ogole że 2 miesiące, i już totalnie nie wiem. Wiem, że wszystko wyjaśni mi lekarz dopiero, ale jeśli się orientujecie i byscie mogli, to będę wdzięczna jak napiszecie .Pozdrawiam, i dzięki :** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riviolla Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 909roses to jest tak indywidualna sprawa że chyba nikt nie podejmie się odpowiedzi Cierpliwości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Jestem własnie po kolejnej dawce ćwiczeń kolanka. I .................... zginam juz prawie 90 stopni. Mam zamiar to utrzymać i utrwalić w ciągu najbliższych 2-3 dni a potem cisnąc dalej. Wypost jest juz prawie pełny. Cały czas kollano jest lekko spuchniete i mam wrażenie że jak zejdzie mi opuchlizna to będie się normalnie ruszało hehe. Oj nie sądziłą ze to taki b ół Myslalam ze tlyko jest zablokowane i trzeba rozwiczyć i tyle. teraz juz rozumiem swoich pacjentów jak z nimi ćwiczyłą a oni jęczeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 riviolla wrote: 909roses to jest tak indywidualna sprawa że chyba nikt nie podejmie się odpowiedzi Cierpliwości! no własnie. a to ile czasu bedziesz miała gips to nikt nie wie. Sa tego przykłady na forum Jedna osoba miała 2 miechy druga 4 miechy a inna mieisac. To zalezy od twojej nogi i twojego zrostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 marchewka wrote:Ala!jesli mogę to proszę o namiar na Twojego doktora, choć obie jesteśmy leczone w stolicy, to ja chyba w jakiejś innej epoce, jak czytam co Ci na tych Szaserów wyprawiają to myslę, że może po 20 miesiącach też mogliby mi pomóc? juz mam serdecznie dość czekania na cud.czy długo trzeba czekać na wizytę i czy przyjmuje prywatnie?będę wdzięczna za info dobre posunięcie Normlanie gdym się zrastała tak długo to gotowa bym była nawet do wawy jechac do lekazra czytając co oni robią z ALĄ!!!nie wiem jak jest u mnie czy robi COŚ TAKEIGO BO narazie dzieki bogu nie msuiałą się o tym przekonywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 wiecie co chodze po mieszkaniu i smieję się samam do siebie. najpierw wyciagając ciuchy z pralki i pakując je do rekalmówek smiaął sie niemalze w głos że nie mogłą się tego doczekać. Że jak was czytałąm o tym ja to wszystko pzrenosicie z torbach marzyłą o tym i nie mogła sie tego doczekac Teraz tak się z tego cieszę ( w normlanym zyciu musiałabym byc chora żeby tak się cieszyć z tego że ciuchy nosze w reklamówkach zawieszonych na rączkach kul). Normlanie szok. Nawet ta puchnaca noga mi nie przeszkadza......A.......... i w koncu nabire dobrych nawyków i będe normalnie jadła jak człowiek przy stole w kuchni hehe a nie na kanapie w salonie hehe. BO.................... bo tlyko do stołu kuchennego dam rady donieśc sobie sniadanie czy obiad. I....... pierwszy raz się z tego ciesze że normalnie siedze przy stole i jem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi