alawpr Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 jasmar wrote: marchewka wrote: LillaKorn wrote: Dziewczyny w tych calych "dietch zrostowych" nie dajmy się zwariować. Ja osobiście jem jogurty bo lubię. Już mi wielokrotnie zarzucono, że się spóźniam ze zrostem, bo nie jem galaretki (nie cierpię). Gdybym miała je jeść na siłę i zwracać to też by niewiele co dało, prawda? a ja już zjadłam wszystko oprócz kija od szczotki, i też nie pomogło... czyli to nie od diety zależy(przynajmniej częściowo) tylko od indywidualnych predyspozycji danego organizmu. Ale mnie we wrześniu w szpitalu powiedzieli, że wszystko idzie w nornie do wieku złamania. A teraz co wielkie g..... Ja w życiu tyle się nie naprzeklinałam co teraz na te durne kule i to moje złamanie. O własnie , zaczynasz mówic logicznie . Od predyspozycji. A że przeszłaś troszke w krótkim czasie to organizm musi dojsc do siebie. daj mu szansę. Mi lekarz powiedział ,że czasem zrostu nie ma 22 tyg a później pojawia sie pelen zrost. na to nie ma mądrych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 alawpr wrote: Ale oko zawiesic mozna? Prawda? Kochana nie można nie zawieszać, bo z tego stresu zrost Ci się jeszcze zatrzyma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 marchewka wrote: kasiek79 wrote: jasmar wrote: Kurcze a ja nawet upić się nie mogę!!!!!!!! hehe ja miaął gości i trzy dni pod rzad imprezki i............... kurde nawet nie miałą ochoty za bardzo pic coby o kulach równowagi nie starcic i drugiej nie połamac bo znowu bym odszkodowania nie dostała hehe teraz jak bede sie lamała to tylko na trzeźwo hehe=D ja tez tak nie piłam bo myślalam, ze się przez to nie zrosnę, ale że się i tak nie zrosłam to już sie nie umartwiam, choć pierwszy raz jak wypiłam piwko chodząc o kulach to nie umiałam wejść po schodach, nie to że się tak upiłam tylko dziwnie na kulach, tak jakoś wąsko mi było... ja to na to nie patrzyłąm i popijałam Kumpela do mnie zpiwkami wapdała na poprawe humoru. A ci znajomi nasi najlepsi to z wódeczka. Piąłm kiedy chciałam i...... jakos sie zrastam. Ale wściekła bym była jakby znowu cos mi się stało pod wpływem. hmmmmm kilak tysięcy mi koło nosa przeleciało ....no chyba że wygram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 jasmar wrote: Aurora wrote: Jasmar, czy Ty chodzisz na dwie nogi, czy skaczesz? Chodzę na obie ale obciążenie tak 15, 20 kg. Mam absolutnie nie stawać więcej bo lekarz powiedział, że ta płytka może pęknąć, A już hasła "może by pani schudła" słuchać nie mogę i powiedziałam mu, że jak by to było takie proste, że tylko pstryk, to nie było by grubych ludzi na świecie. Co za ch.. bezczelny! Dobrze mu powiedziałaś. Ale, jak to mówią, chudy grubego nie zrozumie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 alawpr wrote: jasmar wrote: marchewka wrote: a ja już zjadłam wszystko oprócz kija od szczotki, i też nie pomogło... czyli to nie od diety zależy(przynajmniej częściowo) tylko od indywidualnych predyspozycji danego organizmu. Ale mnie we wrześniu w szpitalu powiedzieli, że wszystko idzie w nornie do wieku złamania. A teraz co wielkie g..... Ja w życiu tyle się nie naprzeklinałam co teraz na te durne kule i to moje złamanie. O własnie , zaczynasz mówic logicznie . Od predyspozycji. A że przeszłaś troszke w krótkim czasie to organizm musi dojsc do siebie. daj mu szansę. Mi lekarz powiedział ,że czasem zrostu nie ma 22 tyg a później pojawia sie pelen zrost. na to nie ma mądrych. mój orto nawet po moim bardzo szybkim zrastaniu się nie dał se głowy uciąć ze do świat będzie wszystko ok. Bo nigdy nie wiadomo co i jak....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 kasiek79 wrote: kurde ja tu gadu gadu a na mnie robota czeka Chyba bęe się zmywała Robota o tej godzinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 a. wrote: alawpr wrote: a. wrote: ah..wymówki...moja macoszka mlodsza ode mnie, co daje róznicę wieku między nimi 27 lat, no chyba że masz na mysli "zanim spotkałaś męża" Tak,tak Bo mąż mi sie udał !! Ale oko zawiesic mozna? Prawda? niby tak... chociaz ja się cieszę ze swojego bo asystentka powiedziala ze chrapałam na cały oddział... niezły obciach bo zgrywałam paniusię... No i cały misterny plan w dupu................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 alawpr wrote: a. wrote: alawpr wrote: Tak,tak Bo mąż mi sie udał !! Ale oko zawiesic mozna? Prawda? niby tak... chociaz ja się cieszę ze swojego bo asystentka powiedziala ze chrapałam na cały oddział... niezły obciach bo zgrywałam paniusię... No i cały misterny plan w dupu................. A może tak z zemsty albo złośliwie powiedziała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 jasmar wrote: Aurora wrote: Jasmar, czy Ty chodzisz na dwie nogi, czy skaczesz? Chodzę na obie ale obciążenie tak 15, 20 kg. Mam absolutnie nie stawać więcej bo lekarz powiedział, że ta płytka może pęknąć, A już hasła "może by pani schudła" słuchać nie mogę i powiedziałam mu, że jak by to było takie proste, że tylko pstryk, to nie było by grubych ludzi na świecie. A to świnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Aurora wrote:kasiek79 wrote:kurde ja tu gadu gadu a na mnie robota czeka Chyba bęe się zmywałaRobota o tej godzinie?no wąłśnei tlyko o tej dzieciaki spia to mam spokój A musze w gimpie prace porobic na zaliczenie i jescze dwie inne zrobic Ale jak tu od was odejsc tzn wejsc w gimpa i nie zagladac do wasNo już spac spac dobranoc uciekajcie do łożek bo ja przez was nie mogę nic robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 kasiek79 wrote:Aurora wrote:kasiek79 wrote:kurde ja tu gadu gadu a na mnie robota czeka Chyba bęe się zmywałaRobota o tej godzinie?no wąłśnei tlyko o tej dzieciaki spia to mam spokój A musze w gimpie prace porobic na zaliczenie i jescze dwie inne zrobic Ale jak tu od was odejsc tzn wejsc w gimpa i nie zagladac do wasNo już spac spac dobranoc uciekajcie do łożek bo ja przez was nie mogę nic robicJutro rano poczytasz przy kawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 kasiek79 wrote: marchewka wrote: kasiek79 wrote: hehe ja miaął gości i trzy dni pod rzad imprezki i............... kurde nawet nie miałą ochoty za bardzo pic coby o kulach równowagi nie starcic i drugiej nie połamac bo znowu bym odszkodowania nie dostała hehe teraz jak bede sie lamała to tylko na trzeźwo hehe=D ja tez tak nie piłam bo myślalam, ze się przez to nie zrosnę, ale że się i tak nie zrosłam to już sie nie umartwiam, choć pierwszy raz jak wypiłam piwko chodząc o kulach to nie umiałam wejść po schodach, nie to że się tak upiłam tylko dziwnie na kulach, tak jakoś wąsko mi było... ja to na to nie patrzyłąm i popijałam Kumpela do mnie zpiwkami wapdała na poprawe humoru. A ci znajomi nasi najlepsi to z wódeczka. Piąłm kiedy chciałam i...... jakos sie zrastam. Ale wściekła bym była jakby znowu cos mi się stało pod wpływem. hmmmmm kilak tysięcy mi koło nosa przeleciało ....no chyba że wygram przeciez alkohol nie jest zakazany.. duża jesteś a połamać to się mozna wszedzie i zawsze..ehh nie moge sluchac o tych bzdurach o braku finansowania, jestem bardzo ciekawa finalu Twojej sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Dziewczyny ale coś nam też zagineła WITCH?????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 a. wrote: kasiek79 wrote: marchewka wrote: ja tez tak nie piłam bo myślalam, ze się przez to nie zrosnę, ale że się i tak nie zrosłam to już sie nie umartwiam, choć pierwszy raz jak wypiłam piwko chodząc o kulach to nie umiałam wejść po schodach, nie to że się tak upiłam tylko dziwnie na kulach, tak jakoś wąsko mi było... ja to na to nie patrzyłąm i popijałam Kumpela do mnie zpiwkami wapdała na poprawe humoru. A ci znajomi nasi najlepsi to z wódeczka. Piąłm kiedy chciałam i...... jakos sie zrastam. Ale wściekła bym była jakby znowu cos mi się stało pod wpływem. hmmmmm kilak tysięcy mi koło nosa przeleciało ....no chyba że wygram przeciez alkohol nie jest zakazany.. duża jesteś a połamać to się mozna wszedzie i zawsze..ehh nie moge sluchac o tych bzdurach o braku finansowania, jestem bardzo ciekawa finalu Twojej sprawy nie no zakazany nie ejst Ale ja po przejściach z alkoholem i mam dosc Tez jestem ciekawa finału............ czy cos mi się dua wywalczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Aurora wrote:alawpr wrote:a. wrote:niby tak... chociaz ja się cieszę ze swojego bo asystentka powiedziala ze chrapałam na cały oddział... niezły obciach bo zgrywałam paniusię...No i cały misterny plan w dupu.................A może tak z zemsty albo złośliwie powiedziała?zdecydowanie!i asystentce, narzeczonemu i rodzicom w zyciu nie uwierze!nie chrapię i tej wersji będę się trzymać!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 alawpr wrote: Dziewczyny ale coś nam też zagineła WITCH?????????????? Fakt, że zaginęła w akcji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Aurora wrote:kasiek79 wrote:Aurora wrote:Robota o tej godzinie?no wąłśnei tlyko o tej dzieciaki spia to mam spokój A musze w gimpie prace porobic na zaliczenie i jescze dwie inne zrobic Ale jak tu od was odejsc tzn wejsc w gimpa i nie zagladac do wasNo już spac spac dobranoc uciekajcie do łożek bo ja przez was nie mogę nic robicJutro rano poczytasz przy kawie.ja mogłabym was czytac i pracowac tlyko ze musze kilak prezentacji przesłuchac w ciszy zeby wiedziec co robić a cąły zcas mnie interesuje co piszecie i do jutra do kawki bym nie wytrzymała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 a. wrote:Aurora wrote:alawpr wrote:No i cały misterny plan w dupu.................A może tak z zemsty albo złośliwie powiedziała?zdecydowanie!i asystentce, narzeczonemu i rodzicom w zyciu nie uwierze!nie chrapię i tej wersji będę się trzymać!!!No właśnie, jakie chrapanie??????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 a. wrote:Aurora wrote:alawpr wrote:No i cały misterny plan w dupu.................A może tak z zemsty albo złośliwie powiedziała?zdecydowanie!i asystentce, narzeczonemu i rodzicom w zyciu nie uwierze!nie chrapię i tej wersji będę się trzymać!!!No wiesz....takie oszczerstwa?????? Może oni coś biorą i bredzą ...hi..hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 kasiek79 wrote:Aurora wrote:kasiek79 wrote:no wąłśnei tlyko o tej dzieciaki spia to mam spokój A musze w gimpie prace porobic na zaliczenie i jescze dwie inne zrobic Ale jak tu od was odejsc tzn wejsc w gimpa i nie zagladac do wasNo już spac spac dobranoc uciekajcie do łożek bo ja przez was nie mogę nic robicJutro rano poczytasz przy kawie.ja mogłabym was czytac i pracowac tlyko ze musze kilak prezentacji przesłuchac w ciszy zeby wiedziec co robić a cąły zcas mnie interesuje co piszecie i do jutra do kawki bym nie wytrzymałaKasiek czego nie zrobisz dzis zrobisz jutro. Hi..hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 alawpr wrote: kasiek79 wrote: Aurora wrote: Jutro rano poczytasz przy kawie. ja mogłabym was czytac i pracowac tlyko ze musze kilak prezentacji przesłuchac w ciszy zeby wiedziec co robić a cąły zcas mnie interesuje co piszecie i do jutra do kawki bym nie wytrzymała Kasiek czego nie zrobisz dzis zrobisz jutro. Hi..hi Jutro też jest dzień, he, he! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 LillaKorn wrote: alawpr wrote: kasiek79 wrote: ja mogłabym was czytac i pracowac tlyko ze musze kilak prezentacji przesłuchac w ciszy zeby wiedziec co robić a cąły zcas mnie interesuje co piszecie i do jutra do kawki bym nie wytrzymała Kasiek czego nie zrobisz dzis zrobisz jutro. Hi..hi Jutro też jest dzień, he, he! to w takim arzie odbranoc jutro was poczytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 LillaKorn wrote: alawpr wrote: kasiek79 wrote: ja mogłabym was czytac i pracowac tlyko ze musze kilak prezentacji przesłuchac w ciszy zeby wiedziec co robić a cąły zcas mnie interesuje co piszecie i do jutra do kawki bym nie wytrzymała Kasiek czego nie zrobisz dzis zrobisz jutro. Hi..hi Jutro też jest dzień, he, he! praca nie zajac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Słuchajcie ...sprawa jest powazna, bo zaginęła nam Pani Prezes Witch.! trzeba zgłosic to gdzieś!! Rozpuścic wici!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 marchewka wrote:a. wrote:marchewka wrote:a ja już zjadłam wszystko oprócz kija od szczotki, i też nie pomogło...hahamarchewka no i masz rozwiązana tajemnice swojego braku zrostuidę do szafy, zjem kija i jutro wrócę do Was zrosnięta może nie zjem całego to jak pomoże to Wam porozsyłam Już myślałam, że nic mnie nie rozśmieszy ale się myliłam. I niech mi ktoś powie, że takie forum jest do........ To walnę takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Jasmar dobrze przeczytałam wyzej że kontrolę masz 3 grudnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Jasmar, nie dołuj się !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 jasmar wrote: Już myślałam, że nic mnie nie rozśmieszy ale się myliłam. I niech mi ktoś powie, że takie forum jest do........ To walnę takiego. On już nie żyje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 jasmar wrote:marchewka wrote:a. wrote:hahamarchewka no i masz rozwiązana tajemnice swojego braku zrostuidę do szafy, zjem kija i jutro wrócę do Was zrosnięta może nie zjem całego to jak pomoże to Wam porozsyłam Już myślałam, że nic mnie nie rozśmieszy ale się myliłam. I niech mi ktoś powie, że takie forum jest do........ To walnę takiego.No moja kochana widze ,że juz powróciłas na dobre.Cudnie. nie daj sie tej swojej nózi !! Ona nie ma prawa by nad tobą!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Aurora wrote: jasmar wrote: Aurora wrote: Jasmar, czy Ty chodzisz na dwie nogi, czy skaczesz? Chodzę na obie ale obciążenie tak 15, 20 kg. Mam absolutnie nie stawać więcej bo lekarz powiedział, że ta płytka może pęknąć, A już hasła "może by pani schudła" słuchać nie mogę i powiedziałam mu, że jak by to było takie proste, że tylko pstryk, to nie było by grubych ludzi na świecie. Co za ch.. bezczelny! Dobrze mu powiedziałaś. Ale, jak to mówią, chudy grubego nie zrozumie... I zdrowy połamanego też nie. Tzn. taki co nigdy nie miał złamanej nogi, bo jednak ręka to nie to samo-można chodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi