Aurora Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 alawpr wrote: Słuchajcie ...sprawa jest powazna, bo zaginęła nam Pani Prezes Witch.! trzeba zgłosic to gdzieś!! Rozpuścic wici!!! Tak się nie robi Pani Prezes, Panią też jakieś zasady obowiązują! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Aurora wrote: alawpr wrote: Słuchajcie ...sprawa jest powazna, bo zaginęła nam Pani Prezes Witch.! trzeba zgłosic to gdzieś!! Rozpuścic wici!!! Tak się nie robi Pani Prezes, Panią też jakieś zasady obowiązują! I do roboty!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 alawpr wrote:jasmar wrote:marchewka wrote:idę do szafy, zjem kija i jutro wrócę do Was zrosnięta może nie zjem całego to jak pomoże to Wam porozsyłam Już myślałam, że nic mnie nie rozśmieszy ale się myliłam. I niech mi ktoś powie, że takie forum jest do........ To walnę takiego.No moja kochana widze ,że juz powróciłas na dobre.Cudnie. nie daj sie tej swojej nózi !! Ona nie ma prawa by nad tobą!!I lekarzem też się nie przejmuj!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 alawpr wrote: Słuchajcie ...sprawa jest powazna, bo zaginęła nam Pani Prezes Witch.! trzeba zgłosic to gdzieś!! Rozpuścic wici!!! hallowen było a serio to miała jechać na mazury("na domek" przecież i wracać nie z dziczą a w poniedzialek (czy ja znowu cos myle jak z przebranym kotem jasmar) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 a. wrote: alawpr wrote: Słuchajcie ...sprawa jest powazna, bo zaginęła nam Pani Prezes Witch.! trzeba zgłosic to gdzieś!! Rozpuścic wici!!! hallowen było a serio to miała jechać na mazury("na domek" przecież i wracać nie z dziczą a w poniedzialek (czy ja znowu cos myle jak z przebranym kotem jasmar) Tyle już tego wina wypiłaś? Bo to alawpr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albwik Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Siemka. U mnie jak codziennie ok. Już obciążam prawie całym ciężarem noge i nic nie boli. I wiecie co wam powiem? Wypełnił się troszke ubytek po mięśniu, już nie jest wklęsłe tylko bardziej proste a nawet wypukłe, więc wszystko zmierza ku dobremu. Już pełna samodzielność i to mnie też cieszy Ciesze się bardzo i czekam na pełny zrost, cierpliwość to moje drugie imie :] Pozdrowionka dla was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 a. wrote: alawpr wrote: Słuchajcie ...sprawa jest powazna, bo zaginęła nam Pani Prezes Witch.! trzeba zgłosic to gdzieś!! Rozpuścic wici!!! hallowen było a serio to miała jechać na mazury("na domek" przecież i wracać nie z dziczą a w poniedzialek (czy ja znowu cos myle jak z przebranym kotem jasmar) To ja byłam na Mazurach i miałam wracac w poniedziałek tzn dziś ,lecz synuś cholernie obowiązkowy chciał sie stwi z piesnia na ustach na klasówce z angielskiego i powrót był z dziczą wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Albwik! To ty jeszcze odpalasz tę stronkę? (żart). Fajnie, że u Ciebie lepiej. Wracasz do szkółki na II semestr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Jesteście świetne. Rozśmieszacie mnie ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 alawpr wrote:jasmar wrote:marchewka wrote:idę do szafy, zjem kija i jutro wrócę do Was zrosnięta może nie zjem całego to jak pomoże to Wam porozsyłam Już myślałam, że nic mnie nie rozśmieszy ale się myliłam. I niech mi ktoś powie, że takie forum jest do........ To walnę takiego.No moja kochana widze ,że juz powróciłas na dobre.Cudnie. nie daj sie tej swojej nózi !! Ona nie ma prawa by nad tobą!!Mam nadzieję, ze to już koniec doła. Muszę się zrosnąć- zostało mi jeszcze dwa miesiące L4 z małym hakiem, a potem do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 alawpr wrote:a. wrote:alawpr wrote:Słuchajcie ...sprawa jest powazna, bo zaginęła nam Pani Prezes Witch.! trzeba zgłosic to gdzieś!! Rozpuścic wici!!!hallowen było a serio to miała jechać na mazury("na domek" przecież i wracać nie z dziczą a w poniedzialek (czy ja znowu cos myle jak z przebranym kotem jasmar)To ja byłam na Mazurach i miałam wracac w poniedziałek tzn dziś ,lecz synuś cholernie obowiązkowy chciał sie stwi z piesnia na ustach na klasówce z angielskiego i powrót był z dziczą wczoraj.świetnie....a do tego chrapię.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Albwik wrote: Siemka. U mnie jak codziennie ok. Już obciążam prawie całym ciężarem noge i nic nie boli. I wiecie co wam powiem? Wypełnił się troszke ubytek po mięśniu, już nie jest wklęsłe tylko bardziej proste a nawet wypukłe, więc wszystko zmierza ku dobremu. Już pełna samodzielność i to mnie też cieszy Ciesze się bardzo i czekam na pełny zrost, cierpliwość to moje drugie imie :] Pozdrowionka dla was. Halo Albwik, a juz myślałam ,że nas porzuciłeś!! Super że u ciebie dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: jasmar wrote: Już myślałam, że nic mnie nie rozśmieszy ale się myliłam. I niech mi ktoś powie, że takie forum jest do........ To walnę takiego. No moja kochana widze ,że juz powróciłas na dobre.Cudnie. nie daj sie tej swojej nózi !! Ona nie ma prawa by nad tobą!! Mam nadzieję, ze to już koniec doła. Muszę się zrosnąć- zostało mi jeszcze dwa miesiące L4 z małym hakiem, a potem do pracy a jak sie dzieciaki będa cieszyc ,ze ich pani wróci. nie mówiąc o osobistych ,że mamie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 a. wrote:świetnie....a do tego chrapię....Ale tylko w szpitalu, bo tylko tam wyzwalają się nieludzkie żądze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 alawpr wrote:jasmar wrote:marchewka wrote:idę do szafy, zjem kija i jutro wrócę do Was zrosnięta może nie zjem całego to jak pomoże to Wam porozsyłam Już myślałam, że nic mnie nie rozśmieszy ale się myliłam. I niech mi ktoś powie, że takie forum jest do........ To walnę takiego.No moja kochana widze ,że juz powróciłas na dobre.Cudnie. nie daj sie tej swojej nózi !! Ona nie ma prawa by nad tobą!!jasmar musisz pamiętać, że masz jeszcze drugą nogę! ja zawsze bardzo współczuję tej zdrowej, bo nie dość że cały ciężar na nią to jeszcze głowa cały czas myśli o tej drugiej!ja już też spadam, życzę szanownemu państwu dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albwik Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 alawpr wrote: Albwik wrote: Siemka. U mnie jak codziennie ok. Już obciążam prawie całym ciężarem noge i nic nie boli. I wiecie co wam powiem? Wypełnił się troszke ubytek po mięśniu, już nie jest wklęsłe tylko bardziej proste a nawet wypukłe, więc wszystko zmierza ku dobremu. Już pełna samodzielność i to mnie też cieszy Ciesze się bardzo i czekam na pełny zrost, cierpliwość to moje drugie imie :] Pozdrowionka dla was. Halo Albwik, a juz myślałam ,że nas porzuciłeś!! Super że u ciebie dobrze! Też się bardzo ciesze. Wszędzie moge dojść, zrobić sobie co chce do jedzenia i już powoli zaznaje normalnego życia. Już czuje, że mógłbym wrócić do szkoły, ale co tam, tyle miesięcy za mną to do lutego wytrzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Hahahaha, no ładnie się uśmiałam, od jutra wszyscy przechodzą na kijową dietę Jasmar doszły mnie słuchy, żeś smutna. Mam nadzieję, że to jakoś wytrzymasz i przekazuje Ci pozytywne moce radości które Cię uchronią od złego, bo ja ostatnio też miałam gorsze dni, ale się z nich wyleczyłam. I macie demotywator na dobranoc http://demotywatory.pl/92036/Nie-poddawaj-sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: jasmar wrote: Już myślałam, że nic mnie nie rozśmieszy ale się myliłam. I niech mi ktoś powie, że takie forum jest do........ To walnę takiego. No moja kochana widze ,że juz powróciłas na dobre.Cudnie. nie daj sie tej swojej nózi !! Ona nie ma prawa by nad tobą!! Mam nadzieję, ze to już koniec doła. Muszę się zrosnąć- zostało mi jeszcze dwa miesiące L4 z małym hakiem, a potem do pracy Serio chcesz wrócić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 a. wrote:alawpr wrote:a. wrote:hallowen było a serio to miała jechać na mazury("na domek" przecież i wracać nie z dziczą a w poniedzialek (czy ja znowu cos myle jak z przebranym kotem jasmar)To ja byłam na Mazurach i miałam wracac w poniedziałek tzn dziś ,lecz synuś cholernie obowiązkowy chciał sie stwi z piesnia na ustach na klasówce z angielskiego i powrót był z dziczą wczoraj.świetnie....a do tego chrapię....Nie martw sie . dla ciebie załozymy inne forum i wspomożemy........Hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albwik Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Ala a ty już normalnie chodzisz? Co u Ciebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 ojacie wrote:Hahahaha, no ładnie się uśmiałam, od jutra wszyscy przechodzą na kijową dietę Jasmar doszły mnie słuchy, żeś smutna. Mam nadzieję, że to jakoś wytrzymasz i przekazuje Ci pozytywne moce radości które Cię uchronią od złego, bo ja ostatnio też miałam gorsze dni, ale się z nich wyleczyłam. I macie demotywator na dobranoc http://demotywatory.pl/92036/Nie-poddawaj-sie Dobre, lepiej ode mnie ten pies chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 alawpr wrote: Jasmar dobrze przeczytałam wyzej że kontrolę masz 3 grudnia? dokładnie 3 grudnia i jak powiedział lekarz zobaczymy co będzie???? jeśli jest jakaś nowa lista to proszę o wciągnięcie mnie-mam nadzieję, że nie zostałam wykluczona za karę, że nie dałam Wam znać co u mnie po kontroli??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Albwik wrote: alawpr wrote: Albwik wrote: Siemka. U mnie jak codziennie ok. Już obciążam prawie całym ciężarem noge i nic nie boli. I wiecie co wam powiem? Wypełnił się troszke ubytek po mięśniu, już nie jest wklęsłe tylko bardziej proste a nawet wypukłe, więc wszystko zmierza ku dobremu. Już pełna samodzielność i to mnie też cieszy Ciesze się bardzo i czekam na pełny zrost, cierpliwość to moje drugie imie :] Pozdrowionka dla was. Halo Albwik, a juz myślałam ,że nas porzuciłeś!! Super że u ciebie dobrze! Też się bardzo ciesze. Wszędzie moge dojść, zrobić sobie co chce do jedzenia i już powoli zaznaje normalnego życia. Już czuje, że mógłbym wrócić do szkoły, ale co tam, tyle miesięcy za mną to do lutego wytrzymam A co tam, jedyna taka okazja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: Jasmar dobrze przeczytałam wyzej że kontrolę masz 3 grudnia? dokładnie 3 grudnia i jak powiedział lekarz zobaczymy co będzie???? jeśli jest jakaś nowa lista to proszę o wciągnięcie mnie-mam nadzieję, że nie zostałam wykluczona za karę, że nie dałam Wam znać co u mnie po kontroli??? Zastanawiałyśmy się nad tym, ale tym razem Tobie darujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Albwik wrote: Ala a ty już normalnie chodzisz? Co u Ciebie ? Coś ty1 Wrócilam z dziwacznym gipsem . Mam obciązac nogę i stac sie osobą chodzącą o kulach i dwóch nogach z tym ,ze jedna w gipsie. Ładny klops.Łażę jak pokręcona ,ale staram sie dzielnie. Gips to mój jest ostatni!!!!! Zrost dobry ale cos jeszcze znaleźli i zapakowali jeszcze na 6 tyg. Więc jak nic jestem rekordzistka gisu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albwik Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Już nie wiem jak to określić, ale te dni kiedy jest lepiej są moimi najszczęśliwszymi Już nie pamiętam kiedy miałem doła. Teraz chyba jak bym powiedział bratu, zeby mi zrobił kanapke to by mnie wyśmiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Albwik wrote: Już nie wiem jak to określić, ale te dni kiedy jest lepiej są moimi najszczęśliwszymi Już nie pamiętam kiedy miałem doła. Teraz chyba jak bym powiedział bratu, zeby mi zrobił kanapke to by mnie wyśmiał Wyczuł Cię brat, że mógłbyś go niecnie wykorzystać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: Jasmar dobrze przeczytałam wyzej że kontrolę masz 3 grudnia? dokładnie 3 grudnia i jak powiedział lekarz zobaczymy co będzie???? jeśli jest jakaś nowa lista to proszę o wciągnięcie mnie-mam nadzieję, że nie zostałam wykluczona za karę, że nie dałam Wam znać co u mnie po kontroli??? Nawet nam do głowy nie przyszło aby cie wywalic na zbity pyszczek hi..hi. A kto mnie bedzie motywował???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albwik Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Nom to jednak ta kuracja komórkami pomogła Super, kiedyś w końcu się zrośniemy. Bym zapomniał, chciałem wam pokazać absurd mojej sytułacij. Kiedy miałem ten wypadek na motorze to jak już przyjechała kareta to nawet mi nogi nie usztywnili, tylko dopiero w szpitalu i to kilka raz przekładali w coś nowego. Pewnie przez to miałem tak bardzo mięsień poszarpany, bo dziwne nie jest kiedy noga cały czas się kiwała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albwik Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Ale taka prawda... Wszystcy dobzi lekarze za granicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi