riviolla Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Ojej! Jak.. brzydko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Ja składam protest!!!! NIE PODOBA MI SIĘ!!! Jakis bałagan tu teraz jest!!! Kto to wymyslił. Miało byc pewnie lepiej i piekniej a wyszło jak zawsze- wielkie g...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ananke Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 oj tam oj tam... mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Witaj Ananke. co cie sprowadza na to forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Ananke wrote: oj tam oj tam... mi się podoba kto Cie nasłał? mów szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 A. co oni nam zrobili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 alawpr wrote:A. co oni nam zrobili?już się przyzywczajam, ino te literki jakieś małesyn na to wszystko wali kupęi jeśli ktoś mnie słyszy...dajcie większe avatary wsawiać cooo?ananke powiedz tym na górze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 a. wrote:alawpr wrote:A. co oni nam zrobili?już się przyzywczajam, ino te literki jakieśsyn na to wszystko wali kupęMądry chłopczyk!! Taki mały a jaki inteligentny!!! To chyba w mamusie;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 A mi sie nie podoba i już. !!!!! Tło do kitu, jakis bałagan teraz! Maleńkie literki.Dla mnie nie czytelne to wszystko teraz. Nie poukładane. A i tak trzeba wracac do strony głównej aby sprawdzic nowe posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 alawpr wrote:a. wrote:alawpr wrote:A. co oni nam zrobili?już się przyzywczajam, ino te literki jakieśsyn na to wszystko wali kupęMądry chłopczyk!! Taki mały a jaki inteligentny!!! To chyba w mamusie;-))To nas wzięli z zaskoczenia i nie pytając o zdanie no dranieakceptacja postu jest jescze stara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 W ramach protestu ide do kuchni zrobic sobie kawe ,bo sie zeźliłam!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 http://www.odzyskaj.info/viewtopic.php?id=5074 tu mozna zglaszac uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keri Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 alawpr wrote:Ja składam protest!!!! NIE PODOBA MI SIĘ!!! Jakis bałagan tu teraz jest!!! Kto to wymyslił. Miało byc pewnie lepiej i piekniej a wyszło jak zawsze- wielkie g......A można prosić o jakieś bardziej konstruktywne uwagi ?http://www.odzyskaj.info/viewtopic.php?id=5074 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1661348207 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 weszłem , i.... forum nie poznałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 wyspiarz wrote: weszłem , i.... forum nie poznałem... Bo przyszło nowe Ja narazie je od nowa rozpracowuje ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Hehe ale dziwnie, zobaczycie, przyzwyczaicie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 a. wrote:alawpr wrote:a. wrote:już się przyzywczajam, ino te literki jakieśsyn na to wszystko wali kupęMądry chłopczyk!! Taki mały a jaki inteligentny!!! To chyba w mamusie;-))To nas wzięli z zaskoczenia i nie pytając o zdanie no dranieakceptacja postu jest jescze stara... I nie ma powrót jak sie chce zrezygnowac z pisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 ojacie wrote: Hehe ale dziwnie, zobaczycie, przyzwyczaicie się Mam nadzieje ,że nasze uwagi zostaną uwzględnione. Gdyby to tło niebieskie było ciemniejsze, wszystko byłoby bardziej przejrzyste. a tak to oczopląsu mozna sie nabawic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Kochani,dziś spostrzegłam że kolanko o wiele lepiej ze mną współpracuje. Lepiej sie zgina i tak nie napiernicza przy cwiczeniach jak na poczatku. Tak mnie to podbudowało że zawziełam sie na te cwiczenia jak wariatka!! Do ideału mi bardzo,bardzo ,daleko ale nie dam sie i rozpracuje to cholerstwo zaspawane/kolano/!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 O KURCZE!!!troche czasu mnie nie było a tu takie zmiany??!!!ale brzydko!! wszystko na jedno kopyto!!ale bedziemy zmuszenie sie do tego przyzwyczaic..kurcze tyle czasu nie czytałam ze chyba z trzy dni by mi zajeło przeczytanie tego wszystkiego!jezdze sobie na basen co dzien na 7rano pozniej na rehabilitacje pozniej zachacze o jakąs kolezanke i do domu spac no i kazdy dzien identyczny tyle ze zimniejszy niz poprzedni hihi zima idzie do nas dużymi krokami!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Kochana malgo85 to dziś dostalismy taka niespodziankę w formie nowej szaty graficznej naszego forum!!! witaj na starych , nowych smieciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polamana Kaska Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Aurora wrote: Mozna same ćwiczenia na skierowaniu zapisać (teraz tak mam), a jakoś nie wyobrażam sobie mojego lekarza pokazującego mi w gabinecie, jak mam ćwiczyć i ćwiczącego ze mną. Czemu? Moi guru położyli mnie na kozetce i pokazywali na mnie co i jak. Potem robiłam to samo w domu wielokrotnie. Choć przyznaję, że rehabilitant działa mobilizująco. Inaczej trzeba samemu się pilnować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 eheh ja pierdziele pewnie chcieli upiekszyc nasze forum.. alee chyba im sie to troszke nie udało ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polamana Kaska Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Aurora wrote: Olej Kaśka to straszenie. A coś się u Ciebie zmieniło w temacie wyciągania śrub, masz już termin? Olewam. W końcu jestem Damą z Żelazem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 malgo85 wrote: eheh ja pierdziele pewnie chcieli upiekszyc nasze forum.. alee chyba im sie to troszke nie udało ;( troszke wyżej masz informacje gdzie mozna zgłaszac uwagi. ja zgłosiłam i administrator przyciemnił nam tła postów i przyciemnił czcionke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 ciekawa jestem reakcji reszty forumowiczów na zmiany??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 tak sobie czytam o tych waszych dietach.. rybkach, serach, mleku..ja tez próbuje duzo rybek jesc, skorupki również, galaty stosuje zywokost.. nie wiem czy to pomoze.. moze pomoze mam taka nadzieje ale lekarz który mnie operował równiez powiedział ze mam normalnie wszystko jesc nie mam brac tabletek i nie stosowac zadnych diet!!mimo tego inny lekarz zapisał mi tabl. które biore.(osteogenon i doxim)nie wiem czy to pomaga czy nie..juz sama nie wiem co mam robic zeby w koncu rzucic te pieprzone kule!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 alawpr wrote: malgo85 wrote: eheh ja pierdziele pewnie chcieli upiekszyc nasze forum.. alee chyba im sie to troszke nie udało ;( troszke wyżej masz informacje gdzie mozna zgłaszac uwagi. ja zgłosiłam i administrator przyciemnił nam tła postów i przyciemnił czcionke. nooo juz lepiej wygląda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 malgo85 wrote:tak sobie czytam o tych waszych dietach.. rybkach, serach, mleku..ja tez próbuje duzo rybek jesc, skorupki również, galaty stosuje zywokost.. nie wiem czy to pomoze.. moze pomoze mam taka nadzieje ale lekarz który mnie operował równiez powiedział ze mam normalnie wszystko jesc nie mam brac tabletek i nie stosowac zadnych diet!!mimo tego inny lekarz zapisał mi tabl. które biore.(osteogenon i doxim)nie wiem czy to pomaga czy nie..juz sama nie wiem co mam robic zeby w koncu rzucic te pieprzone kule!!!!malgo85 ,mi tez jeden lekarz powiedzial ,zeby jesc normalnie bez fisiowania a drugi powiedział aby jesc galarety ale te miesne. ja sama staralam sie wspomagac szprotkami i sardynkami galaretkami itp i tak mi nie pomogło. więc jem normalnie a zrastam sie przy pomocy medycyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 alawpr a gdzie widac czy ktoś jest dostępny???? ja jestem chyba jakaś ślepa bo nie moge tego znaleź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi