eliska Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 cholercia, jakieś aktualizacje głupi laptop instaluje i wisi wszystko i zaraz mnie wywali, bo się musi zbutować,ale wróce zaraz i poczytam no i popiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Jasmar jaki cudny kociak Ale ja nie wiedzialam ze oni ci pochlastali staw z dwóch stron ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 jasmar wrote: Ala ale Ty ten staw skokowy nie masz połamany tak jak ja Eliska czy Aurora. Więc myślę, że będzie Ci łatwiej niż nam bo tam jednak był uraz i są te paskudne śruby. Ale pewnie też będzie bolało i trzeba Ci będzie dużo systematyczności. Ale dasz radę no nie?? No tak nie pomyslałam,. Ale pamietam co mowił Dobrodziej ,jaki ból!!!!!!!!!!!!!!!!!! A on polamany ileczony tak jak ja. No prawie ,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 eliska wrote:cholercia, jakieś aktualizacje głupi laptop instaluje i wisi wszystko i zaraz mnie wywali, bo się musi zbutować,ale wróce zaraz i poczytam no i popiszęWalnij go w dekielek i niech nie fisiuje jak my tu o takich waznych sprawach!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 alawpr wrote:Jasmar kiedy masz nastepna kontrolę, bo nie pamiętam.3 grudniaA biodra mnie też bolały i nawet mi 2 razy prześwietlali w szpitalu(we wrześniu, jak wyciągali śrubę), ale niczego się złego nie dopatrzyli(całe szczęście). i lekarz powiedział, że to z braku ruchu tej nogi i że nie obciążam. Ruszaj sobie jeszcze stawem biodrowym jak leżysz albo jeśli możesz to klęknij na krześle i przenieś cały ciężar na biodro złamanej nogi-tylko dowiedz się czy tak możesz. Ja o to zapytałam i powiedział mi że tak bo mam złamaną kostkę. i po kilku dniach bóle biodra ustąpiły i teraz co jakiś czas tak robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 jasmar wrote:alawpr wrote:Jasmar kiedy masz nastepna kontrolę, bo nie pamiętam.3 grudniaA biodra mnie też bolały i nawet mi 2 razy prześwietlali w szpitalu(we wrześniu, jak wyciągali śrubę), ale niczego się złego nie dopatrzyli(całe szczęście). i lekarz powiedział, że to z braku ruchu tej nogi i że nie obciążam. Ruszaj sobie jeszcze stawem biodrowym jak leżysz albo jeśli możesz to klęknij na krześle i przenieś cały ciężar na biodro złamanej nogi-tylko dowiedz się czy tak możesz. Ja o to zapytałam i powiedział mi że tak bo mam złamaną kostkę. i po kilku dniach bóle biodra ustąpiły i teraz co jakiś czas tak robięspytam sie swojego rehabilitanta w piątek. Klekac jeszcze nie potrafie na złamana noge bo sie jeszcze tak nie zgina. Ale podpytam sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 alawpr wrote:Jasmar jaki cudny kociak Ale ja nie wiedzialam ze oni ci pochlastali staw z dwóch stron ;-(No niestety i tu i tam są śrubkiA kociaka mogę Ci zqłatwić-wyślę moje dziecie to jakiegoś przywlecze. Tylko jedno Twe słowo-zapakuję w paczkę i wyślę ekspresem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Matko jakie ja byki robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 A ból przy ćwiczeniu i chodzeniu to już norma. Nawet nie myślę że może być inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 jasmar wrote:alawpr wrote:Jasmar jaki cudny kociak Ale ja nie wiedzialam ze oni ci pochlastali staw z dwóch stron ;-(No niestety i tu i tam są śrubkiA kociaka mogę Ci zqłatwić-wyślę moje dziecie to jakiegoś przywlecze. Tylko jedno Twe słowo-zapakuję w paczkę i wyślę ekspresemKicha, mój mąż mnie z tym kotkiem wywali przez okno alba nada zwrotnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 jasmar wrote: A ból przy ćwiczeniu i chodzeniu to już norma. Nawet nie myślę że może być inaczej a jak sie bardzo chce ,zeby było normalnie. Czasem wyc tylko do księżyca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 alawpr wrote: Matko jakie ja byki robię. Ja też, mój mąż stwierdził, że piszę coraz szybciej i to pewnie dlatego. A jak robiłam teczkę na dyplomowanego to pisał mi mąż lub syn bo ja byłam za wolna i mnie to mierziło. A teraz proszę wszystko można wyćwiczyć-nasze nóżki też!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eliska Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 alawpr wrote:eliska wrote:cholercia, jakieś aktualizacje głupi laptop instaluje i wisi wszystko i zaraz mnie wywali, bo się musi zbutować,ale wróce zaraz i poczytam no i popiszęWalnij go w dekielek i niech nie fisiuje jak my tu o takich waznych sprawach!!!hehe, właśnie go walnęłam i zapowiedziałam, że jeszcze jeden taki numer to mu taką karę wymyślę, że popamięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 To ty Jasmar sobie tą stope prawie urwałaś jak ci ja zespawali z dwóch stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: Matko jakie ja byki robię. Ja też, mój mąż stwierdził, że piszę coraz szybciej i to pewnie dlatego. A jak robiłam teczkę na dyplomowanego to pisał mi mąż lub syn bo ja byłam za wolna i mnie to mierziło. A teraz proszę wszystko można wyćwiczyć-nasze nóżki też!!!!!!!! To u mnie to samo.Nie pracowałam z komputerem ,wiec debil komputerowy ze mnie . wszystko dzieci robiły i mąż. a teraz proszę bardzo ,śmigam jak małpa po drzewach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 alawpr wrote: Kicha, mój mąż mnie z tym kotkiem wywali przez okno alba nada zwrotnie . To tak jak mój-bo dzieciaki chciały drugiego-przyplątał się do moich rodziców na działce mieli go miesiąc i był problem co z nim zrobić na zimę. I moja dziatwa chciała- a że sprzątaniem po 1 problem-mają dyzury i zapominają ja musze przypominać. A ten mały był śliczny-rudy tygrysek w prążki. Ale ktoś go przysposobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Ale za to mam psa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 alawpr wrote:To ty Jasmar sobie tą stope prawie urwałaś jak ci ja zespawali z dwóch stron.Chyba wszyscy trójkostkowcy tak mają-trzeba podpytać AuroręA Ty Eliska jak masz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eliska Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 jasmar wrote:eliska wrote:jasmar wrote:Eliska a jak Ty chodzisz bo nie pamiętam-z kulami czy beż i jak z obciążeniem??chodzę z kulami,lekarz kazał chodzic z obiążeniem no i bez kul, kule tylko na początku do asekuracji - tak sie wyraził, ale Jasmar nie ma szans na odłożenie kul, jeszcze długo chyba z kulami, po tygodniu od ściągnięcia gipsu nauczyłam dopiero stopę stawiać na podłożu, potem idąc dostawiać chorą stopę do zdrowej, teraz to mniej więcej dostawiam tą chorą tak ja normalnie się chodzi z tym, że tylko i wyłącznie z kulami na niewielkim obciążeniu, ale i tak już z tego się cieszę jeszcze trochę poćwiczę i do Ciebie Jasmar na kawkę doczłapię Oj tak przydałoby się na żywo pogadać ale pewnie masz daleko, nie kojarze skąd jesteś. Bo to edziag jest ze śląska.Ale jak dasz zdjęcia to sobie poporównujemy tak daleko to chyba nie mam, pracuję w ślaskim, to może kiedyś sie z edzią spikniemy i pogadamy o dołach i niedolach starych połamańców... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 jasmar wrote:alawpr wrote:To ty Jasmar sobie tą stope prawie urwałaś jak ci ja zespawali z dwóch stron.Chyba wszyscy trójkostkowcy tak mają-trzeba podpytać AuroręA Ty Eliska jak masz??To ja wam współczuję. ale te szwy moga robic za tatuaże. Lansik pełen ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 alawpr wrote: Ale za to mam psa!!! Ale nie mruczy!!!! I wyprowadzać trzeba. ale pewnie jest bardziej........ jakby to określić. Jak go zawołasz to przyjdzie a kot to nie zawsze, tylko jak sam chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Jak sie podleczymy i będziemy na chodzie to sobie zorganizujemy zlocik połamańców ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 eliska wrote:alawpr wrote:eliska wrote:cholercia, jakieś aktualizacje głupi laptop instaluje i wisi wszystko i zaraz mnie wywali, bo się musi zbutować,ale wróce zaraz i poczytam no i popiszęWalnij go w dekielek i niech nie fisiuje jak my tu o takich waznych sprawach!!!hehe, właśnie go walnęłam i zapowiedziałam, że jeszcze jeden taki numer to mu taką karę wymyślę, że popamiętaTak jet przy naszym schorzeniu(he he -fajnie brzmi) komputer MUSI być niezawodny. Pamiętam jak nam siadł internet w dzień nauczyciela to ja fisiowałam i co rusz sprawdzałam, a naprawili dopiero rano 16 jak szłam do szpitala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: Ale za to mam psa!!! Ale nie mruczy!!!! I wyprowadzać trzeba. ale pewnie jest bardziej........ jakby to określić. Jak go zawołasz to przyjdzie a kot to nie zawsze, tylko jak sam chce. Wyprowadzac nie trzeba ,bo wystarczy otworzyc drzwi i leci na ogrodek. ale sprzatac trzeba bo to wielkie psisko. Ale kochane bardzo i straszna przylepa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eliska Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 jasmar wrote:alawpr wrote:To ty Jasmar sobie tą stope prawie urwałaś jak ci ja zespawali z dwóch stron.Chyba wszyscy trójkostkowcy tak mają-trzeba podpytać AuroręA Ty Eliska jak masz??jezuniu,nie nadążam, bo przez zwisy komputera mam zaległości... u mnie poszły dwie kostki, ciecia z wewnętrznej strony mam aż trzy, z zewnętrznej jedno dłuugie podobne jak u Jasmar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 alawpr wrote: To u mnie to samo.Nie pracowałam z komputerem ,wiec debil komputerowy ze mnie . wszystko dzieci robiły i mąż. a teraz proszę bardzo ,śmigam jak małpa po drzewach. No i u mnie teraz hasło- znowu mamusia siedzi na komputerze. Dobre tak jakbym ja już nie mogła czy co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 eliska wrote:jasmar wrote:alawpr wrote:To ty Jasmar sobie tą stope prawie urwałaś jak ci ja zespawali z dwóch stron.Chyba wszyscy trójkostkowcy tak mają-trzeba podpytać AuroręA Ty Eliska jak masz??jezuniu,nie nadążam, bo przez zwisy komputera mam zaległości... u mnie poszły dwie kostki, ciecia z wewnętrznej strony mam aż trzy, z zewnętrznej jedno dłuugie podobne jak u JasmarJuż mnie opętała słabośc.Mamuniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Kurcze Eliska to skąd Ty jesteś pisz mi tu szybko. Zaraz zorganizujemy mini zlocik na kawkę- niech no tylko zacznę jeździć samochodem. No i koty weźmiemy he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: To u mnie to samo.Nie pracowałam z komputerem ,wiec debil komputerowy ze mnie . wszystko dzieci robiły i mąż. a teraz proszę bardzo ,śmigam jak małpa po drzewach. No i u mnie teraz hasło- znowu mamusia siedzi na komputerze. Dobre tak jakbym ja już nie mogła czy co?? Bo rodziny w szoku są ,ze my tak jak młodzież warujemy przy komputerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 jasmar wrote: Kurcze Eliska to skąd Ty jesteś pisz mi tu szybko. Zaraz zorganizujemy mini zlocik na kawkę- niech no tylko zacznę jeździć samochodem. No i koty weźmiemy he he Dziewczyny jak wy tak blisko, to musi byc kawka ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi