agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 ooooo Piotrek,,,nie wymydli się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 widzę, zboczyliśmy nieco Ciacho wyszło super - poczęstowałabym, ale moźe do piwka kiedyś podrzucę Agula, może masz źle ustawioną wysokość kul? Ja chodzę już ponad 3 m-ce i nic dziwnego nie stworzyło mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:Staraj się nie oswajać z nimi. Może odpuść sobie długie spacery o kulach na parę dni Powinien Cię za to boleć gł. palec wskazujący od pokazywania innym co mają Ci podać, zrobić, itd. , Pani Kierowniczko A poza tym jak piszesz do nas, to nie leżysz sobie właśnie na tym łokciu ?nie mam laptopa na kolanachJa nie, dla facetów to niebezpieczne, bo zasilacz może poparzyć kulki (te co to wiesz Pgb pisał... czas zmienić temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 lisiu wrote:widzę, zboczyliśmy nieco Ciacho wyszło super - poczęstowałabym, ale moźe do piwka kiedyś podrzucę Agula, może masz źle ustawioną wysokość kul? Ja chodzę już ponad 3 m-ce i nic dziwnego nie stworzyło mi się.też mi to przeszło przez myśl...ale to ustawiał mi rehabilitant więc chyba wie co robizłożę reklamacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 te urządzenia od Piotrka to gdzieś można już pooglądać? Czy maczek już je wmontował w necik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: nie mam laptopa na kolanach Ja nie, dla facetów to niebezpieczne, bo zasilacz może poparzyć kulki (te co to wiesz Pgb pisał... czas zmienić temat. Sama zaczęła gadać o kulkach, a jak my z Korelem się nakręciliśmy to wymięka. Ehhh te kobiety, nigdy za nimi nie trafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 lisiu wrote: te urządzenia od Piotrka to gdzieś można już pooglądać? Czy maczek już je wmontował w necik? pgb się wyłamał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 pgb1979 wrote:agula wrote:korel wrote:Ja nie, dla facetów to niebezpieczne, bo zasilacz może poparzyć kulki (te co to wiesz Pgb pisał... czas zmienić temat.Sama zaczęła gadać o kulkach, a jak my z Korelem się nakręciliśmy to wymięka. Ehhh te kobiety, nigdy za nimi nie trafisz nie wiedziałam że masz takie seksualne podejście do krągłości na moich łokciach;)zapomnijmy o tym..nie było tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Moge zrobic dodatkowa podstronke na zdjecia od 21 lat i bez cenzury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 maczek wrote: Moge zrobic dodatkowa podstronke na zdjecia od 21 lat i bez cenzury... wiemy wiemy Ciebie nie trzeba długo prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Wiesz Pgb za dużo tych kulek w końcu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 a gdzie Anita ...tęskno za Nią..nie lubi nas...ostatnio jadła zielone paskudztwa..może chora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote: a gdzie Anita ...tęskno za Nią..nie lubi nas...ostatnio jadła zielone paskudztwa..może chora? Pewnie baluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel wrote: Wiesz Pgb za dużo tych kulek w końcu ... chyba = pogubić się można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel wrote: agula wrote: a gdzie Anita ...tęskno za Nią..nie lubi nas...ostatnio jadła zielone paskudztwa..może chora? Pewnie baluje znowu bez nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Tak, Anita loguje się do nas dopiero jak wraca z balangi, a zaraz potem idzie spać, albo pisac jakieś magisterki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Dzisiaj sie pewnie nie pojawi bo po ostatniej bibie jeszcze kaca leczy Anyway - galeryja sprzyntu jest juz gotowa: http://www.maczek.net/rtg/sprzet.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 maczek wrote:Dzisiaj sie pewnie nie pojawi bo po ostatniej bibie jeszcze kaca leczy Anyway - galeryja sprzyntu jest juz gotowa:http://www.maczek.net/rtg/sprzet.htmlopis by Maczek = rewelacja :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel wrote:maczek wrote:Dzisiaj sie pewnie nie pojawi bo po ostatniej bibie jeszcze kaca leczy Anyway - galeryja sprzyntu jest juz gotowa:http://www.maczek.net/rtg/sprzet.htmlopis by Maczek = rewelacja :lol:jasne ja znam się na ludziach- głosowałam na Niego w wyborach - został w końcu Prezesem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 tylko mam nadzieje że nie zrani to uczuć PGB....na pocieszenie Piotruś=mam takie same KULE jak Ty...tylko inny kolor.ja mam niebieskie a Ty chyba zielone....nie ma co się wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel wrote:maczek wrote:Dzisiaj sie pewnie nie pojawi bo po ostatniej bibie jeszcze kaca leczy Anyway - galeryja sprzyntu jest juz gotowa:http://www.maczek.net/rtg/sprzet.htmlopis by Maczek = rewelacja :lol:opis by maku rewelka! ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Jezu, czemu ja jestem wiecznie taki głodny ... Lisiu mówiła że ma jakies ciacho (bez obrazy) do wszamania.Ciężko utrzymać wagę. Takie ssanie to chyba od tych wszystkich pastylek i zastrzyków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 dziś cały dzień żywiłam się ciachem drożdżowym Niestety, od jutra muszę się zacząć odtłuszczać. Mam sprawdzoną dietkę, gdybyście chcieli skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 trzymajcie za mnie jutro kciuki - ok. 8.30 mam wizytę u lekarza i może się okazać, że zrzucę pozostałą część gipsu albo nie nawet teścia ściągam na jutro, żeby zaczął mnie wozić na rehabilitację. Biedak przejedzie 320 km, więc wstyd by był gdyby zostawili mi tego gipsowego kalosza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 lisiu wrote:dziś cały dzień żywiłam się ciachem drożdżowym Niestety, od jutra muszę się zacząć odtłuszczać. Mam sprawdzoną dietkę, gdybyście chcieli skorzystać Pewnie, dawaj przepis.A propos takiego ciasta, ja to jeszcze smaruję je masłem i wcinam jak kromki chleba. Super, ale trochę kalorii jest do spalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel wrote:lisiu wrote:dziś cały dzień żywiłam się ciachem drożdżowym Niestety, od jutra muszę się zacząć odtłuszczać. Mam sprawdzoną dietkę, gdybyście chcieli skorzystać Pewnie, dawaj przepis.A propos takiego ciasta, ja to jeszcze smaruję je masłem i wcinam jak kromki chleba. Super, ale trochę kalorii jest do spalenia.Najpierw powiem, że nie mam silnej woli, a tłuszczyk zbieram przede wszystkim ze słodyczy, bez których nie mogę żyć... Aż w końcu, w pewnym wieku zaczęło się odkładać tu i ówdzie.Kupiłam książkę dr Agatsona Dieta South Beach i z ręką na sercu mówię - DZIAŁA! Nie musisz być głodny bo wcinasz rzeczy jadalne.Pierwsze trzy dni są najgorsze, a potem... luzik choć musicie jeszcze z nią poczekać do zrostu - eliminuje nabiał na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote:tylko mam nadzieje że nie zrani to uczuć PGB....na pocieszenie Piotruś=mam takie same KULE jak Ty...tylko inny kolor.ja mam niebieskie a Ty chyba zielone....nie ma co się wstydzićTeraz juz bez podtekstów. Powaznie od tych kul wyskoczyly Ci jakies kulki? Wiesz jak to jest, czlowiek dopiero zaczyna oglądac swoje ciało dokładniej, gdy mu się coś przytrafi. moze te kulki to jakaś normalna Twoja budowa ciała, ktorej poprostu nie zauwazalas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 lisiu wrote:korel wrote:lisiu wrote:dziś cały dzień żywiłam się ciachem drożdżowym Niestety, od jutra muszę się zacząć odtłuszczać. Mam sprawdzoną dietkę, gdybyście chcieli skorzystać Pewnie, dawaj przepis.A propos takiego ciasta, ja to jeszcze smaruję je masłem i wcinam jak kromki chleba. Super, ale trochę kalorii jest do spalenia.Najpierw powiem, że nie mam silnej woli, a tłuszczyk zbieram przede wszystkim ze słodyczy, bez których nie mogę żyć... Aż w końcu, w pewnym wieku zaczęło się odkładać tu i ówdzie.Kupiłam książkę dr Agatsona Dieta South Beach i z ręką na sercu mówię - DZIAŁA! Nie musisz być głodny bo wcinasz rzeczy jadalne.Pierwsze trzy dni są najgorsze, a potem... luzik choć musicie jeszcze z nią poczekać do zrostu - eliminuje nabiał na początku.no to chyba jeszcze trza poczekać... i odpuszczać co drugą kromkę ciasta z masłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 pgb1979 wrote:agula wrote:tylko mam nadzieje że nie zrani to uczuć PGB....na pocieszenie Piotruś=mam takie same KULE jak Ty...tylko inny kolor.ja mam niebieskie a Ty chyba zielone....nie ma co się wstydzićTeraz juz bez podtekstów. Powaznie od tych kul wyskoczyly Ci jakies kulki? Wiesz jak to jest, czlowiek dopiero zaczyna oglądac swoje ciało dokładniej, gdy mu się coś przytrafi. moze te kulki to jakaś normalna Twoja budowa ciała, ktorej poprostu nie zauwazalas...Tak, wrodzone kulki do gry w bilard, z łokcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 anita wrote:korel wrote:maczek wrote:Dzisiaj sie pewnie nie pojawi bo po ostatniej bibie jeszcze kaca leczy Anyway - galeryja sprzyntu jest juz gotowa:http://www.maczek.net/rtg/sprzet.htmlopis by Maczek = rewelacja :lol:opis by maku rewelka! ;]O, Anita, ale przemknęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi