anita Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel wrote: anita wrote: korel wrote: opis by Maczek = rewelacja :lol: opis by maku rewelka! ;] O, Anita, ale przemknęłaś pojawiam się i znikam:) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel wrote:pgb1979 wrote:agula wrote:tylko mam nadzieje że nie zrani to uczuć PGB....na pocieszenie Piotruś=mam takie same KULE jak Ty...tylko inny kolor.ja mam niebieskie a Ty chyba zielone....nie ma co się wstydzićTeraz juz bez podtekstów. Powaznie od tych kul wyskoczyly Ci jakies kulki? Wiesz jak to jest, czlowiek dopiero zaczyna oglądac swoje ciało dokładniej, gdy mu się coś przytrafi. moze te kulki to jakaś normalna Twoja budowa ciała, ktorej poprostu nie zauwazalas...Tak, wrodzone kulki do gry w bilard, z łokcia ... Korel normalnie rozgryzłeś moją tajemnice,,,duży plus za znajomość kobiecego ciała Piotruś uwierz mi na słowo że ich tam wcześniej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 anita wrote:korel wrote:anita wrote:opis by maku rewelka! ;]O, Anita, ale przemknęłaśpojawiam się i znikam:) ...szkoda że częściej stosujesz to drugie nauka Cię chyba wciągnęła...ja się nie daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 anita wrote: korel wrote: anita wrote: opis by maku rewelka! ;] O, Anita, ale przemknęłaś pojawiam się i znikam:) ... Jak murzyn przechodzący przez przejscie dla pieszych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel wrote:Jezu, czemu ja jestem wiecznie taki głodny ... Lisiu mówiła że ma jakies ciacho (bez obrazy) do wszamania.Ciężko utrzymać wagę. Takie ssanie to chyba od tych wszystkich pastylek i zastrzyków ?po co ją trzymać - niech leży sobie na ziemi i nie patrz na nią zbyt często- to dobry sposób na dobry nastrój,,,ja na nią wchodzę żeby docisnąć,,,i cały czas widzę 15 kg - od razu mi lżej po prostu leciuchno na sercu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote:korel wrote:Jezu, czemu ja jestem wiecznie taki głodny ... Lisiu mówiła że ma jakies ciacho (bez obrazy) do wszamania.Ciężko utrzymać wagę. Takie ssanie to chyba od tych wszystkich pastylek i zastrzyków ?po co ją trzymać - niech leży sobie na ziemi i nie patrz na nią zbyt często- to dobry sposób na dobry nastrój,,,ja na nią wchodzę żeby docisnąć,,,i cały czas widzę 15 kg - od razu mi lżej po prostu leciuchno na sercuA ja w ogóle nie mam wagi i jakoś (ż/t)yję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 maczek wrote:agula wrote:korel wrote:Jezu, czemu ja jestem wiecznie taki głodny ... Lisiu mówiła że ma jakies ciacho (bez obrazy) do wszamania.Ciężko utrzymać wagę. Takie ssanie to chyba od tych wszystkich pastylek i zastrzyków ?po co ją trzymać - niech leży sobie na ziemi i nie patrz na nią zbyt często- to dobry sposób na dobry nastrój,,,ja na nią wchodzę żeby docisnąć,,,i cały czas widzę 15 kg - od razu mi lżej po prostu leciuchno na sercuA ja w ogóle nie mam wagi i jakoś (ż/t)yję dieta cud!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 dzisiaj pracowity dzien mam...pewnie prędko sie nie skonczy..., co do wagi to tez nie mam, a co do pecha to chyba go mam odkad czarny człowiek przeszedł mi drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 a Wy ludziska jeszcze nie śpicie??? co się porobiło...mnie coś noga bardziej pobolewa...chyba sie śrubki powyginały:D, liczę dni do Piekar a tu jeszcze po drodze prace musze oddac i zaliczyc conieco;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Ja spadam. Ponoć waga ciała spada jeśli człowiek dużo spi.No więc do roboty ...Jutro rano mam się rozmówić z moim drogim pracodawcą "no i co dalej" ... Sam bym chciał wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 nie śpimy.mnie noga nie boli ale jakiś garbów od grania w bilard dostałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel wrote:Ja spadam. Ponoć waga ciała spada jeśli człowiek dużo spi.No więc do roboty ...Jutro rano mam się rozmówić z moim drogim pracodawcą "no i co dalej" ... Sam bym chciał wiedzieć trzymamy kciuki.przy okazji możesz napomknąć o podwyżce...leczenie w Polsce w końcu kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote: nie śpimy.mnie noga nie boli ale jakiś garbów od grania w bilard dostałam... nie będę leciała w kulki więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote: agula wrote: nie śpimy.mnie noga nie boli ale jakiś garbów od grania w bilard dostałam... nie będę leciała w kulki więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote: agula wrote: nie śpimy.mnie noga nie boli ale jakiś garbów od grania w bilard dostałam... nie będę leciała w kulki więcej... My z Anitą mamy jakieś garby na nodze, Ty możesz mieć w łokciu. Inni też jakiegoś dostaną, np. od chodzenia z kulami, albo po prostu od jakiegoś garbatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel wrote: agula wrote: agula wrote: nie śpimy.mnie noga nie boli ale jakiś garbów od grania w bilard dostałam... nie będę leciała w kulki więcej... My z Anitą mamy jakieś garby na nodze, Ty możesz mieć w łokciu. Inni też jakiegoś dostaną, np. od chodzenia z kulami, albo po prostu od jakiegoś garbatego. od razu mi lepiej - czuję się że jestem wśród swoich.połamanych i garbatych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel wrote: agula wrote: agula wrote: nie śpimy.mnie noga nie boli ale jakiś garbów od grania w bilard dostałam... nie będę leciała w kulki więcej... My z Anitą mamy jakieś garby na nodze, Ty możesz mieć w łokciu. Inni też jakiegoś dostaną, np. od chodzenia z kulami, albo po prostu od jakiegoś garbatego. Korel nie wiem jak ciebie ale mnie ten garb tak wkurwia, ze cos okropnego ;/ Normalnie sie zezłosciłam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 anita wrote:korel wrote:agula wrote:nie będę leciała w kulki więcej...My z Anitą mamy jakieś garby na nodze, Ty możesz mieć w łokciu. Inni też jakiegoś dostaną, np. od chodzenia z kulami, albo po prostu od jakiegoś garbatego.Korel nie wiem jak ciebie ale mnie ten garb tak wkurwia, ze cos okropnego ;/ Normalnie sie zezłosciłam ;]Mnie też, tym bardziej że pod nim jest dziura Ale pamiętasz Anita że to można tym dłutkiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel wrote:anita wrote:korel wrote:My z Anitą mamy jakieś garby na nodze, Ty możesz mieć w łokciu. Inni też jakiegoś dostaną, np. od chodzenia z kulami, albo po prostu od jakiegoś garbatego.Korel nie wiem jak ciebie ale mnie ten garb tak wkurwia, ze cos okropnego ;/ Normalnie sie zezłosciłam ;]Mnie też, tym bardziej że pod nim jest dziura Ale pamiętasz Anita że to można tym dłutkiem ... ...taaa...pamiętam..juz sie nie moge doczekać;/ ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote: korel wrote: agula wrote: nie będę leciała w kulki więcej... My z Anitą mamy jakieś garby na nodze, Ty możesz mieć w łokciu. Inni też jakiegoś dostaną, np. od chodzenia z kulami, albo po prostu od jakiegoś garbatego. od razu mi lepiej - czuję się że jestem wśród swoich.połamanych i garbatych.. Agula daj to jednak do pomacania jakiemuś ortopedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 anita wrote:korel wrote:anita wrote:Korel nie wiem jak ciebie ale mnie ten garb tak wkurwia, ze cos okropnego ;/ Normalnie sie zezłosciłam ;]Mnie też, tym bardziej że pod nim jest dziura Ale pamiętasz Anita że to można tym dłutkiem ... ...taaa...pamiętam..juz sie nie moge doczekać;/ ;]W ostateczności trochę szpachli nałożą i przylakierują...Popytaj tego w Piekarach co on na ten garb, jak to zamierza załatwić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 to ja też chce dłutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel wrote:anita wrote:korel wrote:Mnie też, tym bardziej że pod nim jest dziura Ale pamiętasz Anita że to można tym dłutkiem ... ...taaa...pamiętam..juz sie nie moge doczekać;/ ;]W ostateczności trochę szpachli nałożą i przylakierują...Popytaj tego w Piekarach co on na ten garb, jak to zamierza załatwić ?pewnie zamierza zostawic bo co go to obchodzi to nie jego noga:(, chyba ze będą mi cos tam dłubać...,a szlag by to! juz nie wiem co gorsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: My z Anitą mamy jakieś garby na nodze, Ty możesz mieć w łokciu. Inni też jakiegoś dostaną, np. od chodzenia z kulami, albo po prostu od jakiegoś garbatego. od razu mi lepiej - czuję się że jestem wśród swoich.połamanych i garbatych.. Agula daj to jednak do pomacania jakiemuś ortopedzie nie dam.wystarczy że nogi macają...pewnie powie żebym poszła do (o)kulisty żeby kule poprawił bo on to nic nie widzi złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 anita wrote:korel wrote:anita wrote:...taaa...pamiętam..juz sie nie moge doczekać;/ ;]W ostateczności trochę szpachli nałożą i przylakierują...Popytaj tego w Piekarach co on na ten garb, jak to zamierza załatwić ?pewnie zamierza zostawic bo co go to obchodzi to nie jego noga:(, chyba ze będą mi cos tam dłubać...,a szlag by to! juz nie wiem co gorsze...anita wdech i wydech wdech i wydech...easyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote:to ja też chce dłutkoA co chcesz rzeźbić ?Tobie Agula potrzebny jakis trener tenisista, bo to u nich chyba te "łokcie tenisisty". Będzie wiedział co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 korel wrote:agula wrote:to ja też chce dłutkoA co chcesz rzeźbić ?Tobie Agula potrzebny jakis trener tenisista, bo to u nich chyba te "łokcie tenisisty". Będzie wiedział co robićta chyba z rakietą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:to ja też chce dłutkoA co chcesz rzeźbić ?Tobie Agula potrzebny jakis trener tenisista, bo to u nich chyba te "łokcie tenisisty". Będzie wiedział co robićta chyba z rakietą....Ty to tak od razu z woleja ...A ja Ci chcę ten łokieć jakoś wyleczyć A może Ty po łokcie sie urobiła i stąd te kulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Anita - jak w koncu uda mi sie Ciebie nawiedzic to porownamy giry, bo ja tez mam garba - tylko, ze od przeszczepow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 anita wrote:korel wrote:anita wrote:...taaa...pamiętam..juz sie nie moge doczekać;/ ;]W ostateczności trochę szpachli nałożą i przylakierują...Popytaj tego w Piekarach co on na ten garb, jak to zamierza załatwić ?pewnie zamierza zostawic bo co go to obchodzi to nie jego noga:(, chyba ze będą mi cos tam dłubać...,a szlag by to! juz nie wiem co gorsze...Anita, jak Ci ten odszczep zaczął już łapać reszty, to chyba nic nie będą chcieli robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi