Dota Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 kasiek79 wrote: ile???????? juz6 lat tak chyba paradujecie w Gdańsku???? tak???? No parę lat to już paradujemy ale bij zabij nie powiem ile lat dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Dota wrote: kasiek79 wrote: ile???????? juz6 lat tak chyba paradujecie w Gdańsku???? tak???? No parę lat to już paradujemy ale bij zabij nie powiem ile lat dokładnie. 6 6 bo od 2003 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 kasiek79 wrote: a te parady to tylko w Gdańsku i Wrocławiu są tak???? chyba nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 kasiek79 wrote: a te parady to tylko w Gdańsku i Wrocławiu są tak???? Paradę swoją ma zarówno Gdańsk jak i Gdynia. Czy we Wrocku jest - to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 O trójmiejskich paradach można poczytać na trójmiejskim portalu. Później to i foto wstawią. http://www.trojmiasto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 To jest siódmy raz jak paraduje Gdańsk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Dota wrote: To jest siódmy raz jak paraduje Gdańsk. kurde a taka obra z matmy byłam a tu do siedmiu nie umiała policzyc. Wiedziałą ze od 2003 roku tak jak wcześniej i kurde szesc a nie siedem mi wyszło. jeju to wszystko przez to złamanie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Aurora wrote: Marchewko, doszłaś już do siebie po dobrych wiadomościach? tak teraz zaczynam węszyć podstęp w tej diagnozie, nie może być chyba tak super skoro mój lekarz długoterminowy nie jest taki zachwycony, ale nie wpędzam się w jakieś schizy, czekam na odzłomowanie po niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 kasiek79 wrote: alawpr wrote: Te 90 stopni to nie wiem kiedy uzyskam ,ale kazdego dnia odczuwam ,żed zgięcie jest ciut większe.O wiele lepiej mi sie chodzi,nie jest to jakieś szaleństwo ale trochę szybciej mi to idzie. Czasem mnie to wszystko irytuje, ale wiem ,że jak nie będę cwiczyła to kicha będzie . ja na siedząco osiagam 90 stopni albo jak np stoję i podnosze kolano Ale w leżeniu tyłem juz mi tyle nie wychodzi nie mówiąc o leżeniu przodem kiedy ledwo minimalnie zginam kolano Kasiu u mnie jest podobnie na siedząco mam prawie 90 stopni ale na leżąco jest o wiele ,wiele mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 LillaKorn wrote: Cześć Dziewczyny! Witam się i żegnam, bo standartowo "biegnę" na paradę Niepodległości! Tylko zabierz parasol bo u nas leje jak diabli,nie wiem jak u ciebie.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 kasiek79 wrote: a te parady to tylko w Gdańsku i Wrocławiu są tak???? I w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 marchewka wrote: Aurora wrote: Marchewko, doszłaś już do siebie po dobrych wiadomościach? tak teraz zaczynam węszyć podstęp w tej diagnozie, nie może być chyba tak super skoro mój lekarz długoterminowy nie jest taki zachwycony, ale nie wpędzam się w jakieś schizy, czekam na odzłomowanie po niedzieli Marcheweczko,juz nie rozmyslaj tak,idz na odzłomowanie a o reszcie ,,pomyślisz jutro". Jest juz OK i tego sie trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 prazynka wrote: Pewnie będą dziś tłumy, bardzo żałuję, że mały rozchorował się, ale obejrzymy w tv Nie ma czego żałowac bo padało okropnie,a w ciepełku sobie obejrzałaś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 kasiek79 wrote: prazynka wrote: hej, witam już zbiorowo wszystkich, którzy mnie tu jeszcze wczoraj/dziś przywitali. Właśnie mój mały rozchorował się, 39,2 stopnie, a już miałam nadzieję, że pójdziemy na grób nieznanego żołnierza. Właśnie gotuję obiad mi już tylko spagetti zostało do zrobienia Wczoraj chciała sie jakkolwiek odwdzięczyc przyjaciółce i pogotowała zupy i dla dzieciaków i dl nas bo chciałma nakarmić ja jak przyszła po córe do mnie. Chciałą z kolei wybrac się teściów coby sparwy spadkwoe obgadać ale kurde mam takie rany na dłoniach że na piechote ne dojde oze wybierzemy się samochodem albo zaprosze teściówdo siebie Kasia sprawdzają się rekawiczki dla rowerzystów z obciętymi palcami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Dziewczyny dzis nad ranem cos mi pstryknęło w nodze. wydaje mi sie że w miejscu złamania i ostro zakuło.Pobolewała mnie noga przez całą noc.A jak wstałam noga spuchnięta.Zawsze rano były luzy w gipsie .Leżę z noga w górze łyknęłam Detralex i oczekuję na poprawę. Cholera jasna zawsze coś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Ale i tak się nie dam złośliwej i pojadę do kolężanki na miły wieczór. A prawa niech robi co chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 alawpr wrote: Dziewczyny dzis nad ranem cos mi pstryknęło w nodze. wydaje mi sie że w miejscu złamania i ostro zakuło.Pobolewała mnie noga przez całą noc.A jak wstałam noga spuchnięta.Zawsze rano były luzy w gipsie .Leżę z noga w górze łyknęłam Detralex i oczekuję na poprawę. Cholera jasna zawsze coś! Jakiś podejrzany ten pstryk i nagły nocny ból. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Dota wrote: Hej. Poszłabym jak w ubiegłym roku na Paradę Niepodległości ale mam cykora. Dużo tam ludzi a samemu trochę strach czy wszystko dobrze będzie. U mnie też występuje lekka delirka w tłumie, i każdy bliżej przechodzący to agresor z zamiarem przetrącenia mnie na tych kulach.Jak sie wybieram z mężem do sklepu to z samego rana bo wtedy mało ludzi sie plącze. Późniejszą porą już sie nie plącze, wtedy mąż wszystko załatwia. Zresztą po takiej wyprawie jestem jak pies Pluto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Dota wrote: alawpr wrote: Dziewczyny dzis nad ranem cos mi pstryknęło w nodze. wydaje mi sie że w miejscu złamania i ostro zakuło.Pobolewała mnie noga przez całą noc.A jak wstałam noga spuchnięta.Zawsze rano były luzy w gipsie .Leżę z noga w górze łyknęłam Detralex i oczekuję na poprawę. Cholera jasna zawsze coś! Jakiś podejrzany ten pstryk i nagły nocny ból. Jutro będę na rehabilitacji to drapnę swego lekarza i niech to sprawdzi. Przekręciłam noge jakoś nie tak i cos mi tam sie dziwnie zachowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Juz prawej zapowiedziałam ,że jak mi wywinęła jakis numer ,to ją normalnie odrąbie.Nie wyrażam zgody na jakieś pierepały bo juz jej mam serdecznie dosyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 alawpr wrote: Dota wrote: alawpr wrote: Dziewczyny dzis nad ranem cos mi pstryknęło w nodze. wydaje mi sie że w miejscu złamania i ostro zakuło.Pobolewała mnie noga przez całą noc.A jak wstałam noga spuchnięta.Zawsze rano były luzy w gipsie .Leżę z noga w górze łyknęłam Detralex i oczekuję na poprawę. Cholera jasna zawsze coś! Jakiś podejrzany ten pstryk i nagły nocny ból. Jutro będę na rehabilitacji to drapnę swego lekarza i niech to sprawdzi. Przekręciłam noge jakoś nie tak i cos mi tam sie dziwnie zachowało. spokojnie moze to ni cpowaznego. MI tez tak zcasami strzyka ale to chyba sciegna ja czuję to na wysokości złamnaia ale tak na zewnątrz jakby w starzałce. Nawet czsami mnie lekko boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 alawpr wrote: Dota wrote: Hej. Poszłabym jak w ubiegłym roku na Paradę Niepodległości ale mam cykora. Dużo tam ludzi a samemu trochę strach czy wszystko dobrze będzie. U mnie też występuje lekka delirka w tłumie, i każdy bliżej przechodzący to agresor z zamiarem przetrącenia mnie na tych kulach.Jak sie wybieram z mężem do sklepu to z samego rana bo wtedy mało ludzi sie plącze. Późniejszą porą już sie nie plącze, wtedy mąż wszystko załatwia. Zresztą po takiej wyprawie jestem jak pies Pluto. ja jak pojechaa doopracy to czułą sie jak pzrechodząc jakis tor przeszkód. Nawet na lekcji któa prowadziłą nie wylo tak xle raz dostałą piłka ale ok. hehe. NO ale jak szłam na przerwie do koleżanki sali zobaczyć jaki remont zrobili to........... masakra Slalon gigant z przeszkodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Noga mi nadal dokucza,wredna małpa. Nie lubie jej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 alawpr wrote:marchewka wrote:Aurora wrote:Marchewko, doszłaś już do siebie po dobrych wiadomościach?tak teraz zaczynam węszyć podstęp w tej diagnozie, nie może być chyba tak super skoro mój lekarz długoterminowy nie jest taki zachwycony, ale nie wpędzam się w jakieś schizy, czekam na odzłomowanie po niedzieli Marcheweczko,juz nie rozmyslaj tak,idz na odzłomowanie a o reszcie ,,pomyślisz jutro". Jest juz OK i tego sie trzymaj tak wiem, tylko pękam ze strachu, widzę, że tu odważniejsze osoby ode mnie są, a dla mnie to pierwszy kontakt z polskim szpitalem, boję się tych wszystkich bonusów, które można dostać niechcący...ale nieważne, to takie małe strachy, obyśmy wszyscy tylko takie mieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 alawpr wrote: kasiek79 wrote: prazynka wrote: hej, witam już zbiorowo wszystkich, którzy mnie tu jeszcze wczoraj/dziś przywitali. Właśnie mój mały rozchorował się, 39,2 stopnie, a już miałam nadzieję, że pójdziemy na grób nieznanego żołnierza. Właśnie gotuję obiad mi już tylko spagetti zostało do zrobienia Wczoraj chciała sie jakkolwiek odwdzięczyc przyjaciółce i pogotowała zupy i dla dzieciaków i dl nas bo chciałma nakarmić ja jak przyszła po córe do mnie. Chciałą z kolei wybrac się teściów coby sparwy spadkwoe obgadać ale kurde mam takie rany na dłoniach że na piechote ne dojde oze wybierzemy się samochodem albo zaprosze teściówdo siebie Kasia sprawdzają się rekawiczki dla rowerzystów z obciętymi palcami. ręce nawet w rekawiczkach bola. no ic usze toche przecierpeic Nieługo to minie. tak samo jak zarąbiście boli stpa zdrowej nogi (za bardzo obciążona). Też niedługo mienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 alawpr wrote: Dziewczyny dzis nad ranem cos mi pstryknęło w nodze. wydaje mi sie że w miejscu złamania i ostro zakuło.Pobolewała mnie noga przez całą noc.A jak wstałam noga spuchnięta.Zawsze rano były luzy w gipsie .Leżę z noga w górze łyknęłam Detralex i oczekuję na poprawę. Cholera jasna zawsze coś! ja też miałam takie akcje a potem się okazywało, że nic, i zazwyczaj coraz bardziej wszystko pstrykało im było bliżej do kontroli, trzymaj się, taki to los połamańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Marcheweczko,każdy ma strasznego cykora i to jest silniejsze od nas.Kazdy mówi ,że bedzie dobrze ale z tym diabelnym strachem zostajemy my a nie kto inny.Pomyśl że to juz końcówka twej wędrówki i niech juz robią co maja robic. Gdzie bedziesz wyjmowała złom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 marchewka wrote: alawpr wrote: Dziewczyny dzis nad ranem cos mi pstryknęło w nodze. wydaje mi sie że w miejscu złamania i ostro zakuło.Pobolewała mnie noga przez całą noc.A jak wstałam noga spuchnięta.Zawsze rano były luzy w gipsie .Leżę z noga w górze łyknęłam Detralex i oczekuję na poprawę. Cholera jasna zawsze coś! ja też miałam takie akcje a potem się okazywało, że nic, i zazwyczaj coraz bardziej wszystko pstrykało im było bliżej do kontroli, trzymaj się, taki to los połamańca Oj masz racje ,przed kontrola noga zawsze napierniczała niemiłosiernie.zwróciłam własnie na to uwage ,że zawsze przed wizyta w szpitalu taki objaw był. Ta noga naprawde ,żyje swym zyciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 A ja własnei starcilam humor bo AURORA uświadomiła mnie ze jednak nie wygramy z US. Co za paranoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 kasiek79 wrote: A ja własnei starcilam humor bo AURORA uświadomiła mnie ze jednak nie wygramy z US. Co za paranoja O cholera!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi