LillaKorn Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 pedro wrote: Właśnie przeszukuje wątek w poszukiwaniu postów Denoviro. Jesli ktoś posiada jakiś kontakt do kolegi to prosze niech da znac. Cześć pedro mam nadzieję, że Denoviro mnie nie zabije. To jego adresik robertinoo1976@o2.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: Dota wrote: Motocyklista 84 wrote: W kadrach mi nic nie mowili o żadnych ograniczeniach do 12 miesiecy....powiedziano mi tylko żebym jak dojde do siebie dal im znac i tyle Może się upewnij jak to jest na pewno w swoich kadrach abyś nie został na lodzie albo z ręką w nocniku. Ja narazie jestem niecałe 6 miesięcy także do 12 jeszcze mi zostalo troszke. No niby masz racje. Ja we wtorek zaczęłam 11 miesiąc absencji w pracy i jak spoglądam wstecz to mam uczucie, że czas minął mi szybko choć wiem, że wcale tak w rzeczywistości nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: Jak wspomniałem swojemu rehabilitantowi o sanatorium to się roześmial. Powiedział abym najpierw wyzdrowial a potem jechał bo tam trzeba mieć zdrowie aby wytrzymac te wszystkie imprezy co sie odbywaja to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 LillaKorn wrote: pedro wrote: Właśnie przeszukuje wątek w poszukiwaniu postów Denoviro. Jesli ktoś posiada jakiś kontakt do kolegi to prosze niech da znac. Cześć pedro mam nadzieję, że Denoviro mnie nie zabije. To jego adresik robertinoo1976@o2.pl. Widzisz pedro, dobrze pamiętałam, że ktoś z forum miał kontakt do naszego forumowego Strażaka nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 edziag wrote:Motocyklista 84 wrote:Aurora wrote:No nieźle, nieźle się załatwiłeś ...Ale złożona ładnie.Składał mnie podobno najlepszy ortopeda ze szpitala do ktorego trafiłem-akurat mial dyżur a jak się nazywał? składali Cię na parkitce?Ja składany byłem w Białymstoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 prazynka wrote: Motocyklista 84 wrote: Jak wspomniałem swojemu rehabilitantowi o sanatorium to się roześmial. Powiedział abym najpierw wyzdrowial a potem jechał bo tam trzeba mieć zdrowie aby wytrzymac te wszystkie imprezy co sie odbywaja to prawda Jeśli 84 to twój rok urodzenia to powiem ci, że baaardzo ale to baaardzo zaniżyłbyś średnią wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 prazynka wrote: Motocyklista 84 wrote: Jak wspomniałem swojemu rehabilitantowi o sanatorium to się roześmial. Powiedział abym najpierw wyzdrowial a potem jechał bo tam trzeba mieć zdrowie aby wytrzymac te wszystkie imprezy co sie odbywaja to prawda Ja np. uważam, że na miejscu w trybie ambulatoryjnym jest mnóstwo możliwości przeprowadzenia skutecznej rehabilitacji. Wielu tutejszych przedmówcow potwierdza, że na nadmiar zabiegów w sanatoriach nie można narzekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: Dota wrote: Motocyklista 84 wrote: W kadrach mi nic nie mowili o żadnych ograniczeniach do 12 miesiecy....powiedziano mi tylko żebym jak dojde do siebie dal im znac i tyle Może się upewnij jak to jest na pewno w swoich kadrach abyś nie został na lodzie albo z ręką w nocniku. Teraz nie mam nocnika tylko kaczuszkę Do kaczuszki za dużo nie wciśniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Dota wrote: prazynka wrote: Motocyklista 84 wrote: Jak wspomniałem swojemu rehabilitantowi o sanatorium to się roześmial. Powiedział abym najpierw wyzdrowial a potem jechał bo tam trzeba mieć zdrowie aby wytrzymac te wszystkie imprezy co sie odbywaja to prawda Jeśli 84 to twój rok urodzenia to powiem ci, że baaardzo ale to baaardzo zaniżyłbyś średnią wieku. Tyle mam lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote:Dota wrote:Motocyklista 84 wrote:W kadrach mi nic nie mowili o żadnych ograniczeniach do 12 miesiecy....powiedziano mi tylko żebym jak dojde do siebie dal im znac i tyle Może się upewnij jak to jest na pewno w swoich kadrach abyś nie został na lodzie albo z ręką w nocniku.Ja narazie jestem niecałe 6 miesięcy także do 12 jeszcze mi zostalo troszke.Ja troche ponad 6 mc także jeszcze sporo czasu na dojscie od zdrowia.Mi tak powiedzieli i kolega strażak z tego wątku też pisze, że 12 mc jest w naszym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Dota wrote: Motocyklista 84 wrote: Dota wrote: Może się upewnij jak to jest na pewno w swoich kadrach abyś nie został na lodzie albo z ręką w nocniku. Teraz nie mam nocnika tylko kaczuszkę Do kaczuszki za dużo nie wciśniesz. Się popieści to się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 pedro wrote:Motocyklista 84 wrote:Dota wrote:Może się upewnij jak to jest na pewno w swoich kadrach abyś nie został na lodzie albo z ręką w nocniku.Ja narazie jestem niecałe 6 miesięcy także do 12 jeszcze mi zostalo troszke.Ja troche ponad 6 mc także jeszcze sporo czasu na dojscie od zdrowia.Mi tak powiedzieli i kolega strażak z tego wątku też pisze, że 12 mc jest w naszym przypadku.No dobra a co po tych 12 miesiącach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 LillaKorn wrote: pedro wrote: Właśnie przeszukuje wątek w poszukiwaniu postów Denoviro. Jesli ktoś posiada jakiś kontakt do kolegi to prosze niech da znac. Cześć pedro mam nadzieję, że Denoviro mnie nie zabije. To jego adresik robertinoo1976@o2.pl. Dzieki Lila też już znalazłem i napisałem, czekam teraz na odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 pedro wrote: LillaKorn wrote: pedro wrote: Właśnie przeszukuje wątek w poszukiwaniu postów Denoviro. Jesli ktoś posiada jakiś kontakt do kolegi to prosze niech da znac. Cześć pedro mam nadzieję, że Denoviro mnie nie zabije. To jego adresik robertinoo1976@o2.pl. Dzieki Lila też już znalazłem i napisałem, czekam teraz na odzew Na zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote:pedro wrote:Motocyklista 84 wrote:Ja narazie jestem niecałe 6 miesięcy także do 12 jeszcze mi zostalo troszke.Ja troche ponad 6 mc także jeszcze sporo czasu na dojscie od zdrowia.Mi tak powiedzieli i kolega strażak z tego wątku też pisze, że 12 mc jest w naszym przypadku.No dobra a co po tych 12 miesiącach?Nawet nie chce o tym myślec, ale jak orzekną całkowitą nie zdolnośc do pracy to renta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote:Dota wrote:prazynka wrote:to prawda Jeśli 84 to twój rok urodzenia to powiem ci, że baaardzo ale to baaardzo zaniżyłbyś średnią wieku.Tak 84 to moj rok urodzenia To trafisz do sanatoryjnego żłobka.Kiedyś jeszcze jako "szkolna" (choć pełnoletnia) byłam w szpitalu uzdrowiskowym (coś bardzo podobnego do sanatorium) byłam jedyną młodzieżową osobą w całym uzdrowisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 pedro wrote: Motocyklista 84 wrote: No dobra a co po tych 12 miesiącach? Nawet nie chce o tym myślec, ale jak orzekną całkowitą nie zdolnośc do pracy to renta. Ale "optymiści"!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 pedro wrote:Motocyklista 84 wrote:pedro wrote:Ja troche ponad 6 mc także jeszcze sporo czasu na dojscie od zdrowia.Mi tak powiedzieli i kolega strażak z tego wątku też pisze, że 12 mc jest w naszym przypadku.No dobra a co po tych 12 miesiącach?Nawet nie chce o tym myślec, ale jak orzekną całkowitą nie zdolnośc do pracy to renta.NIE STRASZ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: pedro wrote: Motocyklista 84 wrote: No dobra a co po tych 12 miesiącach? Nawet nie chce o tym myślec, ale jak orzekną całkowitą nie zdolnośc do pracy to renta. NIE STRASZ!!!! Ale taka renta to byłaby na np. pół roku na doleczenie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Dota wrote:Motocyklista 84 wrote:Dota wrote:Jeśli 84 to twój rok urodzenia to powiem ci, że baaardzo ale to baaardzo zaniżyłbyś średnią wieku.Tak 84 to moj rok urodzenia To trafisz do sanatoryjnego żłobka.Kiedyś jeszcze jako "szkolna" (choć pełnoletnia) byłam w szpitalu uzdrowiskowym (coś bardzo podobnego do sanatorium) byłam jedyną młodzieżową osobą w całym uzdrowisku.Czy nie powinienem obrazić się za tem żlobek? eeeeeeee poprostu zazdrościsz mi moich lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote:Dota wrote:Motocyklista 84 wrote:Tak 84 to moj rok urodzenia To trafisz do sanatoryjnego żłobka.Kiedyś jeszcze jako "szkolna" (choć pełnoletnia) byłam w szpitalu uzdrowiskowym (coś bardzo podobnego do sanatorium) byłam jedyną młodzieżową osobą w całym uzdrowisku.Czy nie powinienem obrazić się za tem żlobek? eeeeeeee poprostu zazdrościsz mi moich lat No coś ty, żadnego obrażania się. Przecież nie jesteś obrażalski.Codziennie teraz jeżdże do sanatorium MSWiA więc coś wiem nt. wieku kuracjuszy. Na bank byłbyś najmlodszy (albo prawie).A swoją droga czy chciałabym mieć obecnie 25 lat. Trudno powiedzieć; z jednej strony tak ale z drugiej nie. Mam brata rocznik 85 i raczej nie chciałabym się z nim zamienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 pedro wrote:Motocyklista 84 wrote:Dota wrote:Może się upewnij jak to jest na pewno w swoich kadrach abyś nie został na lodzie albo z ręką w nocniku.Ja narazie jestem niecałe 6 miesięcy także do 12 jeszcze mi zostalo troszke.Ja troche ponad 6 mc także jeszcze sporo czasu na dojscie od zdrowia.Mi tak powiedzieli i kolega strażak z tego wątku też pisze, że 12 mc jest w naszym przypadku.jak to PEDRO 12 miesięcy???? na zwolnieniu tyle w naszym przypadku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Pedro i Motocyklista podlegaja pod przepisy branżowe MSWiA. Oni moga 12 m-cy przebywać na zwolnieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: edziag wrote: Motocyklista 84 wrote: Składał mnie podobno najlepszy ortopeda ze szpitala do ktorego trafiłem-akurat mial dyżur a jak się nazywał? składali Cię na parkitce? Ja składany byłem w Augustowie a kto ciebie składał???Moze ordynator???? gdzie miales ten wypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Dota wrote:Motocyklista 84 wrote:Dota wrote:To trafisz do sanatoryjnego żłobka.Kiedyś jeszcze jako "szkolna" (choć pełnoletnia) byłam w szpitalu uzdrowiskowym (coś bardzo podobnego do sanatorium) byłam jedyną młodzieżową osobą w całym uzdrowisku.Czy nie powinienem obrazić się za tem żlobek? eeeeeeee poprostu zazdrościsz mi moich lat No coś ty, żadnego obrażania się. Przecież nie jesteś obrażalski.Codziennie teraz jeżdże do sanatorium MSWiA więc coś wiem nt. wieku kuracjuszy. Na bank byłbyś najmlodszy (albo prawie).A tak dokładnie to w jakim mieście jest to sanatorium MSWiA?A swoją droga czy chciałabym mieć obecnie 25 lat. Trudno powiedzieć; z jednej strony tak ale z drugiej nie. Mam brata rocznik 85 i raczej nie chciałabym się z nim zamienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 kasiek79 wrote: Motocyklista 84 wrote: edziag wrote: a jak się nazywał? składali Cię na parkitce? Ja składany byłem w Augustowie a kto ciebie składał???Moze ordynator???? gdzie miales ten wypadek? g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: kasiek79 wrote: Motocyklista 84 wrote: Ja składany byłem w Augustowie a kto ciebie składał???Moze ordynator???? gdzie miales ten wypadek? Jestes z okolic Augustowa lub z Augustowa? ychy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 kasiek79 wrote: Motocyklista 84 wrote: kasiek79 wrote: a kto ciebie składał???Moze ordynator???? gdzie miales ten wypadek? Jestes z okolic Augustowa lub z Augustowa? ychy!!!! O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: A tak dokładnie to w jakim mieście jest to sanatorium MSWiA? W Sopocie www.sanatorium-helios.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: kasiek79 wrote: Motocyklista 84 wrote: Jestes z okolic Augustowa lub z Augustowa? ychy!!!! OOOOO proszę skladał mnie doktor Leszczyński.Wypadek mialem na obrzeżach Augustowa. A ty jesteś z Augustowa??? Ja miałą się doLeszczyńskeigo wybrac prywatnie. A chodzisz teraz do poradni w szpitalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi