witch Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Włączyłam TV i na co trafiłam ? Na powtórkę Mazurskiej Nocy Kabaretowej ! A ja w drodze na tą imprezę się połamałam. Nie oglądam bo mnie trafia na samo wspomnienie. Oni się śmieją a ja w tym czasie wyłam z bólu Idę po wapno z sokiem. Chce ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Beatko, a chodzisz już normalnie, nie kulejesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 beat(k)a wrote: Motocyklista 84 wrote: beat(k)a wrote: A kolega MOTOCYKLISTA na jakiej maszynie sie poturbował? Na Hondzie CBR 929 Fire Blade taki dość szybki jak widac po mych obrazeniach motór Te CBRki juz tak mają.... Mnie tez taka jedna załatwiła No... moze troche mniejsza, ale 929 nadal jest w moim zasięgu. Musze jeszcze tylko męża jakoś przekonać bo ostanio ma jakieś opory. Ciekawe dlaczego? hahhaha g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Motocyklisto to są foto twojej hondy?http://www.augustow.policja.gov.pl/archiwum_aktualnosci-srd/05-2009.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Aurora wrote: Beatko, a chodzisz już normalnie, nie kulejesz? Troche utykam niestety. Ale to podobno problem leży w mojej głowie. Jak sie zastanawiam nad tym jak isc poprawnie to cuda sie dzieją, a jak jestem zaaferowana czymś innym chodze prosto jak modelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 kasiek79 wrote: Motocyklista 84 wrote: kasiek79 wrote: no mnie własnei ordynator nie chche leczyć. Byłą u niego niedawno W Białymstoku jest taki lekarz Hermanowicz-podobno świetny specjalista.Chcesz na niego namiary?mojego kolege można powiedzieć do życia przywrócil,nawet lekarze augustowscy go chwalą możesz dac. A gdzie on pracuje bo na pewno nie w PSK bo bym o nim słyszała??/ A nie ma na imię Darek??? Bo moi znajomi do ajkiekoś Darka ortopedy maja mnie umówić Nie moge teraz znalesc tej kartki ale jak ją tylko dorwe to wyślę Ci adres i nr tel.dziś,najpoźniej jutro.radzę odpuscic tamtych lekarzy a udac sie do tego.Przyjezdza z Bielska nie jest z Bialego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 beat(k)a wrote: Załatw sobie tylko z pracy skierowanie na badanie kontrolne u lekarza w medycynie pracy. Ja zadzwonilam i mi przygotowali w dniu w którym dostarczyłam im ostatnie l4 Ok, u nas trzeba się umawiać z lekarzem m.p., więc muszę jeszcze to załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 witch wrote:Włączyłam TV i na co trafiłam ? Na powtórkę Mazurskiej Nocy Kabaretowej ! A ja w drodze na tą imprezę się połamałam. Nie oglądam bo mnie trafia na samo wspomnienie. Oni się śmieją a ja w tym czasie wyłam z bólu Idę po wapno z sokiem. Chce ktoś ?A to bezczelność!Ja chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Dota wrote:Motocyklisto to są foto twojej hondy?http://www.augustow.policja.gov.pl/archiwum_aktualnosci-srd/05-2009.htmlNie to akurat nie ja ale ktoś nieźle wyglebił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote:Dota wrote:Motocyklisto to są foto twojej hondy?http://www.augustow.policja.gov.pl/archiwum_aktualnosci-srd/05-2009.htmlTak to ja!!!!chcesz autograf? Dawaj ty żywy cudzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 beat(k)a wrote: Aurora wrote: Beatko, a chodzisz już normalnie, nie kulejesz? Troche utykam niestety. Ale to podobno problem leży w mojej głowie. Jak sie zastanawiam nad tym jak isc poprawnie to cuda sie dzieją, a jak jestem zaaferowana czymś innym chodze prosto jak modelka. Ja jeszcze kuleję, chyba, że jestem tuż po ćwiczeniach - wtedy idę prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote:Dota wrote:Motocyklisto to są foto twojej hondy?http://www.augustow.policja.gov.pl/archiwum_aktualnosci-srd/05-2009.htmlTak to ja!!!!chcesz autograf? O kurka blada! Ty szczęściarzu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote:Dota wrote:Motocyklisto to są foto twojej hondy?http://www.augustow.policja.gov.pl/archiwum_aktualnosci-srd/05-2009.htmlTak to ja!!!!chcesz autograf? ... martwia mnie tylko te buty... nadaja sie chyba bardziej na skuter niz na 929 - oj nieładnie, nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Dota wrote:Motocyklista 84 wrote:Dota wrote:Motocyklisto to są foto twojej hondy?http://www.augustow.policja.gov.pl/archiwum_aktualnosci-srd/05-2009.htmlTak to ja!!!!chcesz autograf? Dawaj ty żywy cudzie.nie rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: Dota wrote: Motocyklista 84 wrote: Tak to ja!!!!chcesz autograf? Dawaj ty żywy cudzie. Uderzenie było tak silne że mnie z butow wyrwało trzeba być twardym a nie miętkim a tak serio to mialem farta jak cholera Gdzie byłeś jak robiono te foto ? Już byłeś w karetce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Aurora wrote:[Ale najpierw dostałaś od ortopedy zdolność? Bo ja mam 3.12. iść do ortopedy, a do pracy chcę od 14.12. Da się tak?Da się! Moj ortopeda na wizycie 1.07 napisał "zdolna od 25.07" (24.07 ostatni dzień L4). 13.07 medycyna pracy wydala zaświadczenie. 25.07 był moim pierwszym dniem pracy (teoretycznie), bo jednocześnie był moim pierwszym dniem urlopu (mialam wtedy jeszcze 2 kule przy boku). Fizycznie wróciłam 03.09 z jedną kulą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Dota wrote: Motocyklista 84 wrote: Dota wrote: Dawaj ty żywy cudzie. Uderzenie było tak silne że mnie z butow wyrwało trzeba być twardym a nie miętkim a tak serio to mialem farta jak cholera Gdzie byłeś jak robiono te foto ? Już byłeś w karetce ? Przecież pisałem że to nie ja...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 beat(k)a wrote:Motocyklista 84 wrote:Dota wrote:Motocyklisto to są foto twojej hondy?http://www.augustow.policja.gov.pl/archiwum_aktualnosci-srd/05-2009.htmlTak to ja!!!!chcesz autograf? ... martwia mnie tylko te buty... nadaja sie chyba bardziej na skuter niz na 929 - oj nieładnie, nieładnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote:beat(k)a wrote:Motocyklista 84 wrote:Tak to ja!!!!chcesz autograf? ... martwia mnie tylko te buty... nadaja sie chyba bardziej na skuter niz na 929 - oj nieładnie, nieładnieja tam jezdżę oldscholowo, buty jak widać spodnie moro i wiecej na jednym kole niz na dwoch Cos mi tu ta twoja poprzegnia gadka o choperach nie pasuje... Ale ok. Wsiadając na motocykl nieodpowiednio ubrany ponosisz ryzyko. Jako ono boli juz wiesz wiec nie bede tutaj wygłaszała zbędnych kazań. Ja należe do tych co sie raczej ubierają i uzywają dwóch a nie jednego koła, (Chociąż moja chora noga wzięła sie własnie z jeżdzenia na przenim kole) Dosyc juz o motocyklach bo to nie to forum. Zamykam sie juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 beat(k)a wrote:Motocyklista 84 wrote:beat(k)a wrote:... martwia mnie tylko te buty... nadaja sie chyba bardziej na skuter niz na 929 - oj nieładnie, nieładnieja tam jezdżę oldscholowo, buty jak widać spodnie moro i wiecej na jednym kole niz na dwoch Cos mi tu ta twoja poprzegnia gadka o choperach nie pasuje... Ale ok. Wsiadając na motocykl nieodpowiednio ubrany ponosisz ryzyko. Jako ono boli juz wiesz wiec nie bede tutaj wygłaszała zbędnych kazań. Ja należe do tych co sie raczej ubierają i uzywają dwóch a nie jednego koła, (Chociąż moja chora noga wzięła sie własnie z jeżdzenia na przenim kole) Dosyc juz o motocyklach bo to nie to forum. Zamykam sie juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Bea(t)ka fajowo, że się zreaktywowałaś w pracuni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 LillaKorn wrote: Bea(t)ka fajowo, że się zreaktywowałaś w pracuni! ...Trzeba cos robić bo siedzenie w domu wykańcza psychicznie. Prawda jest taka ze moj stolik w pokoju ugina sie od papierków wszelkiego typu. Dobrze ze jest internet i wiele mozna zdalnie zrobić. Ale wiem ze z utęsknieniem na mnie czekają..... Kurcze ciekawe czy bedą baloniki i transparenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Aurora wrote: beat(k)a wrote: Aurora wrote: Beatko, a chodzisz już normalnie, nie kulejesz? Troche utykam niestety. Ale to podobno problem leży w mojej głowie. Jak sie zastanawiam nad tym jak isc poprawnie to cuda sie dzieją, a jak jestem zaaferowana czymś innym chodze prosto jak modelka. Ja jeszcze kuleję, chyba, że jestem tuż po ćwiczeniach - wtedy idę prosto. A ja zapomniała Wam sie pochwalić ze dzisiaj zrobiłam DWA SMAODZIELNE KROKI!!!!!!!!!!!!! Ale wiecej bym chyba nie dała rady. Kolano ledwo utrzymało i chora nogę satwiam pod katm bo tak mi dziwnie ten obcas zamontowali I normalnie medal należy się tym co chodza bez kul w gipsie z obcasem bo to graniczy z cudem zeby nie wywinąć orła. Ale musz eetz powiedziec że po domu chodze z jedna kulą. Na pdowórku jeszce nie ryzykuje i biorę ze sobą dwie. Najbardziej jednak boli mnie ostroga i kolano potem staw skokowy (takei przynajmniej mam odczucie). miejsce złamania hm chyba nawet nie czuję. No i nie chce tak szalec bo lekarz z Augustowa absolutnie zabronił mi obciązac nogę a ten mój pozwolił bez kul chodzić ........... hmmmm taka mała różnica nie???? tak wieć chodze z jedną albo z dwiema coby wypośrodkowac zalecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Nie chciałabym na swojej drodze spotkać Motocyklisty. Sorry ale wydaje mi się, że bardzo lekceważysz swoje i cudze życie. Może się mylę (chciałabym) ale taka myśl mnie naszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote:Coś tu przynudzasz o jakiejs odpowiedzialności ja w strojach nigdy nie lubiłem jeździć i raczej nie bede dalej jeździl a tam... twoj wybór twoje życie - mnie nic do tegoSzacun za to ze sobie dobrze teraz radzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 beat(k)a wrote:LillaKorn wrote:Bea(t)ka fajowo, że się zreaktywowałaś w pracuni!...Trzeba cos robić bo siedzenie w domu wykańcza psychicznie. Prawda jest taka ze moj stolik w pokoju ugina sie od papierków wszelkiego typu. Dobrze ze jest internet i wiele mozna zdalnie zrobić. Ale wiem ze z utęsknieniem na mnie czekają..... Kurcze ciekawe czy bedą baloniki i transparenty?SUPER ze wracasz juz do roboty GRATULACJE.Wiem cos o tym siedzeniu w domu Dlatego teraz jestem w domu gosciem dizisaj kolejny dzien była w pracy i znowu prowadziłą jedną lekcję. Przygotowałą gazetke ścienną i pomogłma przy organizacji Andrzejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 kasiek79 wrote: A ja zapomniała Wam sie pochwalić ze dzisiaj zrobiłam DWA SMAODZIELNE KROKI!!!!!!!!!!!!! Brawo Kasiu !!! Doskonale jeszcze pamietam to uczucie zadowolenia. Człowiek postawi zwykły krok a wydaje mu sie jakby góre zdobył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 witch wrote: Nie chciałabym na swojej drodze spotkać Motocyklisty. Sorry ale wydaje mi się, że bardzo lekceważysz swoje i cudze życie. Może się mylę (chciałabym) ale taka myśl mnie naszła. No pewnei że sie mylisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi