alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Dota wrote: alawpr wrote: Dota ,to ty za chwileczke wracasz do fabryki............ i normalności... No tak ale to będzie za bardzo długą chwilka. Do 6 stycznia mam świadczenie rehab, a potem zaległy urlop 26 dni. Kochana to juz pikuś , w porównaniu z tym ile czasu sie lenisz.....hi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 LillaKorn wrote: alawpr wrote: Lilla ,znasz juz dokładny termin wizyty u orto?? Podawałaś 19, ale tez wspominałaś,że moze byc inny... 18.11 w samo południe. Termin dzisiaj potwierdzony. Łał,wszystko w domu powiążę na supły,jeśc i pic nie będę,bo kciuki mocno będę ściskac.!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Czyli Marchewka i Lilla idą w środę. Oj będzie sie działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 alawpr wrote: Dota wrote: alawpr wrote: Dota ,to ty za chwileczke wracasz do fabryki............ i normalności... No tak ale to będzie za bardzo długą chwilka. Do 6 stycznia mam świadczenie rehab, a potem zaległy urlop 26 dni. Kochana to juz pikuś , w porównaniu z tym ile czasu sie lenisz.....hi... No tak, to fakt. Z moich wyliczeń wynika, że na posterunku (za biurkiem) byłabym od 15 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Parami jakoś raźniejA+WitchMarchewka+Lilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Wróciłam, zaraz zasiądę aby wszystko opisać. Najpierw jednak zapalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 To w nowym roku zaczynasz nowe ,stare życie!! Hip,hip... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 witch wrote: Wróciłam, zaraz zasiądę aby wszystko opisać. Najpierw jednak zapalę Palenie szkodzi zdrowiu proszę pani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 witch wrote: Wróciłam, zaraz zasiądę aby wszystko opisać. Najpierw jednak zapalę Jaraj i pisz.................Ja ranne nawet palenie do kawy wywaliłam precz,ale pal to powacham............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Jedną ręką ale pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Ja to teraz prowadzę życie prawie w celibacie,nie piję ,nie palę ,cwiczę......toż to anioł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 No dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Walnij jeszcze kielicha jak chcesz ,tylko pisz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Witch robisz to z premedytacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Pali pewnie drugiego.....ale nerw.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Zaraz ja walnę jakąś flaszkę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Albo zapalę albo obgryzę nowe pazury...nie masz litości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Nie dość, że pogruchotane kości to jeszcze zszargane nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Pisz w kawałkach... te 60 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Zacznę od bólu pięty i diagnozy. Lekarz stwierdził zapalenie więzadeł stopy. Ostrogi nie mam. Wstrzyknął jakąś miksturę w zastrzyku. Ma pomoc. Na razie róznicy jeszcze nie czuję. Poczekam.Co do zrostu i wystawania kości zza blachy -mam na to nie zwracać uwagi. Odrzucić kule i obciążać na maksa.Zaniepokoiła go jednak kostka - staw skokowy. Niby nie zrasta się jak powinien. 28-go grudnia mam zrobić kolejne RTG i z resztą pozostałych (starych ) zdjęć zgłosić się do niego.Będzie lekcja poglądowa i przegląd zrostu od początku.Zlecił alfa tron, masaż wirowy i ćwiczenia stawu skokowego. Jutro idę sprawdzić czy da radę wszystko załatwić w tej poradni co chodziłam ostatnio.Co do chodzenia w butach na obcasie (powiedziałam, że lepiej mi się tak chodzi) powiedział, że tak się zdarza chociaż to nie jest normalne. Związane to jest z dużym przykurczem, zesztywnieniem stawu skokowego.Dalej mam śmigać na rowerku, machać nogą na tej mojej pochylni i dużo chodzić, zalecił odrzucić 2 kule. Zobaczywszy mój strach w oczach, powiedział, że dla lepszego samopoczucia na spacery na dwór mogę jedną brać.I na koniec stwierdził, że ZUS na pewno wyśle mnie do sanatorium w związku z tą słabą ruchomością stawu skokowego.Alawpr jazda samochodem to pikuś, dojechałam i na zdjęcie i do lekarza. Jednak samochód zaparkowałam tak aby lekarz nie luknął z okna, że śmigam już sama. To tyle. Uczucia bardzo mieszane mam ale idę w zaparte, że będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 LillaKorn wrote: witch wrote: Wróciłam, zaraz zasiądę aby wszystko opisać. Najpierw jednak zapalę Palenie szkodzi zdrowiu proszę pani! Wiem. Ale niepalący nie żyją wiecznie i też się łamią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Dota wrote: Witch robisz to z premedytacją Nie. Nie jestem taka ale chciałam dokłądnie i uczciwie jak na spowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 alawpr wrote: Albo zapalę albo obgryzę nowe pazury...nie masz litości.... Poczęstuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Wniosek o stanie zdrowia dla ZUS wystawił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Kochana ja uważam ,że jest dobrze,Połamałas sie w lipcu ,to dopiero 4 miesiące,pewnie za miesiac bedzie poprawa.Bobrze że ta kośc wystajaca zza blachy to nic złego,a ze zrostem to sama wiesz jak jest,.Jak więcej powiczysz to przykurcze polezą precz. A to ,że ci powiedzial żebys walneła kule w kąt to jest super. Czyli nie jest źle jak sie obawiałaś. Chodzenie bez kul będzie obciążac staw i bedzie powodowac szybszy zrost. Jest Ok i tego sie trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Dota wrote: Wniosek o stanie zdrowia dla ZUS wystawił ? Tak. Ale za kuta pana nie idzie tego odczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 A ten zastrzyk gdzie ci zaaplikował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 witch wrote: Dota wrote: Wniosek o stanie zdrowia dla ZUS wystawił ? Tak. Ale za kuta pana nie idzie tego odczytać. Bo on szyfrem napisał....cwaniak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 alawpr wrote: A ten zastrzyk gdzie ci zaaplikował ? W piętę od spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 alawpr wrote: witch wrote: Dota wrote: Wniosek o stanie zdrowia dla ZUS wystawił ? Tak. Ale za kuta pana nie idzie tego odczytać. Bo on szyfrem napisał....cwaniak... Lekarz lekarza rozszyfruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi