edziag Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 jasmar wrote: edziag wrote: jasmar wrote: My tu 3 na forum a gości 11 ciekawe co czytaja-może nas???? za późno mój tel poszedł w eter, czekam teraz na tę falę cichych wielbicieli mojej osoby A jak nie zdązyli spisać????? A poza tym jak coś podaj swój opis i wymiary no coś ty przecież wtedy nikt się nie odezwie, zresztą moje boskie stopy powinny wystarczyć za reklamę hihihi a w zasadzie jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 edziag wrote: alawpr wrote: jasmar wrote: My tu 3 na forum a gości 11 ciekawe co czytaja-może nas???? No własnie tez sprawdzalam ile osob jak konspirowałyscie. a gdzie te tajne dane są? bo ja u siebie nie widzę nic. Wchodzisz w strone główną i jedziesz na sam dół i po lewej stronie masz ifo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 alawpr wrote: edziag wrote: jasmar wrote: My tu 3 na forum a gości 11 ciekawe co czytaja-może nas???? za późno mój tel poszedł w eter, czekam teraz na tę falę cichych wielbicieli mojej osoby Odstąpisz paru i po kłopocie. Ja też chcę. Nie bądźcie takie podzielcie się z połamaną koleżanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 edziag wrote: alawpr wrote: edziag wrote: ja obawiam się ze z tymi silikonowymi wkładkami to już nic na nogę nie wcisnę, teraz ledwo co mogę na chama wciskam mimo że boli. a jak pod spód dojdzie ta wkładka tochyba będę na boso chodzić i plastrem stopę okręce żeby mi nie człapała po panelach Obawiam sie że nie masz innego wyjscia i bedziesz musiala kupic o rozmiar wieksze butki. nie ma mowy! ja 40 noszę, a 41 to chyba tylko męskie..... damskie są do 42 już, bo kiedyś nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: edziag wrote: ja obawiam się ze z tymi silikonowymi wkładkami to już nic na nogę nie wcisnę, teraz ledwo co mogę na chama wciskam mimo że boli. a jak pod spód dojdzie ta wkładka tochyba będę na boso chodzić i plastrem stopę okręce żeby mi nie człapała po panelach Obawiam sie że nie masz innego wyjscia i bedziesz musiala kupic o rozmiar wieksze butki. Nie wiem jak Edziag ale ja zimowe mam 41 więc to już jeden z największych rozmiarów I co najpierw będzie zza zakrętu widac mój but a dopiero potem mnie. Już myślałam, że na starość noga nie rośnie. A tu po ciążach też zwiększyło mi się o rozmiar. Albo już się rozczłapuję mnie po ciąży też w górę o jeden i już więcej nie chcę. i już!!!!, uciacham sobie paluchy tak jak w bajce o kopciuszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 To tylko pozostaje ci wyrżnięcie dziur w pięcie i na paluchy,nie masz wyjscia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Jasmar z rozczłapaniem bardzo mnie ubawiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 No Edziag to i rozmiar stopy mamy chyba taki sam albo baaaaarrrrdzo zbliżony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 spoko, podzielę się z Wami, nie ma strachu. chociaż telefon na razie milczy złowogro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 alawpr wrote: Jasmar z rozczłapaniem bardzo mnie ubawiło... To nie mój wymysł tak mi powiedziała koleżanka, a właściwie moja przyjaciółka. Po ciążach wszystko mam większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Dziewczyny ale o co chodzi z tymi butami .Macie tak bardzo popsute nogi spuchniete,ze nic nie wlazi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 edziag wrote: spoko, podzielę się z Wami, nie ma strachu. chociaż telefon na razie milczy złowogro to było pytanie nie wiedziałam czy mogę tak po nocy juz piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: Jasmar z rozczłapaniem bardzo mnie ubawiło... To nie mój wymysł tak mi powiedziała koleżanka, a właściwie moja przyjaciółka. Po ciążach wszystko mam większe hihih ja to szczególnie liczę że waga mózgu mi się znacząco zwiększyła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 alawpr wrote: Dziewczyny ale o co chodzi z tymi butami .Macie tak bardzo popsute nogi spuchniete,ze nic nie wlazi . moja jest spuchnięta i mam wrażenie że pięta się przesunęła bo wszystkie mnie obcierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Jestem ciekawa jak to jest po zdjeciu gipsu.Co ja nałoże na noge .Musze sie podpytac Lilli.Z egp co pamietam ona jakies sznurowane kamaszki zakladaała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 alawpr wrote: Dziewczyny ale o co chodzi z tymi butami .Macie tak bardzo popsute nogi spuchniete,ze nic nie wlazi . Ja mam w zasadzie szeroką stopę. No i taką jakąś delikatną wszystko mnie obciera-kiedyś nawet kapcie góralskie. I nie ważne, że buty były rozchodzone, jak ubieram je po przerwie to obtarcia mam na 100%. A teraz będzie jeszcze większy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 edziag wrote: alawpr wrote: Dziewczyny ale o co chodzi z tymi butami .Macie tak bardzo popsute nogi spuchniete,ze nic nie wlazi . moja jest spuchnięta i mam wrażenie że pięta się przesunęła bo wszystkie mnie obcierają Kurcze to kiszka. atak 60 sekund brrrrr.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 siajowo że nam to na zimę przypadło, w lecie byłoby łatwiej jakieś klapki wsadzić i śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: Dziewczyny ale o co chodzi z tymi butami .Macie tak bardzo popsute nogi spuchniete,ze nic nie wlazi . Ja mam w zasadzie szeroką stopę. No i taką jakąś delikatną wszystko mnie obciera-kiedyś nawet kapcie góralskie. I nie ważne, że buty były rozchodzone, jak ubieram je po przerwie to obtarcia mam na 100%. A teraz będzie jeszcze większy problem To juz wiem o co chodzi. 60 sekund................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Mnie nigdy buty nie obcieraly. A tu zonk,zdrowa noga odzwyczajona od normalnych butów obtarta.Przez tyle czasu w kapciu miękkim adidasku, a zakladaja normalnego buta i kicha.Nogi zrobiły sie delikatne i to tez problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 edziag wrote: alawpr wrote: Dziewczyny ale o co chodzi z tymi butami .Macie tak bardzo popsute nogi spuchniete,ze nic nie wlazi . moja jest spuchnięta i mam wrażenie że pięta się przesunęła bo wszystkie mnie obcierają Ktoś pisał też o adidasach chyba na rzepy???? Ale to będzie akurat środek zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 edziag wrote: siajowo że nam to na zimę przypadło, w lecie byłoby łatwiej jakieś klapki wsadzić i śmigać O tym samym myslalam. Zdejma mi gips w najgorszą pore roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 upierdliwe jest to 60s, cholery można dostać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 jasmar wrote: edziag wrote: alawpr wrote: Dziewczyny ale o co chodzi z tymi butami .Macie tak bardzo popsute nogi spuchniete,ze nic nie wlazi . moja jest spuchnięta i mam wrażenie że pięta się przesunęła bo wszystkie mnie obcierają Ktoś pisał też o adidasach chyba na rzepy???? Ale to będzie akurat środek zimy I łatwo wywinąc orła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 alawpr wrote: edziag wrote: siajowo że nam to na zimę przypadło, w lecie byłoby łatwiej jakieś klapki wsadzić i śmigać O tym samym myslalam. Zdejma mi gips w najgorszą pore roku. wskoczysz od razu w buty narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Może trapery w góry-ja każę mężowi wyciągnąc i będę w nich łazic. Ale chyba będzie bezpieczniej okopac sie w pieleszach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 edziag wrote: jasmar wrote: alawpr wrote: Jasmar z rozczłapaniem bardzo mnie ubawiło... To nie mój wymysł tak mi powiedziała koleżanka, a właściwie moja przyjaciółka. Po ciążach wszystko mam większe hihih ja to szczególnie liczę że waga mózgu mi się znacząco zwiększyła..... Czemu ja się nie bardzo dokształcam w zwiększonej ilości jak jestem na L4. Wręcz przeciwnie powinnam zacząc pisać pracę na studia i wcale mi się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 edziag wrote: alawpr wrote: edziag wrote: siajowo że nam to na zimę przypadło, w lecie byłoby łatwiej jakieś klapki wsadzić i śmigać O tym samym myslalam. Zdejma mi gips w najgorszą pore roku. wskoczysz od razu w buty narciarskie Żadnej extremy. Nigdy............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 edziag wrote: siajowo że nam to na zimę przypadło, w lecie byłoby łatwiej jakieś klapki wsadzić i śmigać Cóż coś za coś. połamałyśmy się w lecie to rehabilitacja przypada na zimę. taki już nasz los Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 nie martw się, mnie się też nic nie chce a mózg to mi już obumarł zupełnie, najprostrzej rzeczy nie potrafie zapamiętać, o tą linię hawkinsa lekarza 3 razy pytałam aż mi w końcu na kartce napisał, poczułam się jak ostatnia kretynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi