Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jasmar wrote:

edziag wrote:

jasmar wrote:

My tu 3 na forum a gości 11 ciekawe co czytaja-może nas????

za późno mój tel poszedł w eter, czekam teraz na tę falę cichych wielbicieli mojej osoby ;)

A jak nie zdązyli spisać????? A poza tym jak coś podaj swój opis i wymiary

no coś ty przecież wtedy nikt się nie odezwie, zresztą moje boskie stopy powinny wystarczyć za reklamę hihihi a w zasadzie jedna

edziag wrote:

alawpr wrote:

jasmar wrote:

No własnie tez sprawdzalam ile osob jak konspirowałyscie.

a gdzie te tajne dane są? bo ja u siebie nie widzę nic.

Wchodzisz w strone główną i jedziesz na sam dół i po lewej stronie masz ifo.

alawpr wrote:

edziag wrote:

jasmar wrote:

za późno mój tel poszedł w eter, czekam teraz na tę falę cichych wielbicieli mojej osoby ;)

Odstąpisz paru i po kłopocie.

Ja też chcę. Nie bądźcie takie podzielcie się z połamaną koleżanką

edziag wrote:

alawpr wrote:

edziag wrote:

ja obawiam się ze z tymi silikonowymi wkładkami to już nic na nogę nie wcisnę, teraz ledwo co mogę na chama wciskam mimo że boli. a jak pod spód dojdzie ta wkładka tochyba będę na boso chodzić i plastrem stopę okręce żeby mi nie człapała po panelach

Obawiam sie że nie masz innego wyjscia i bedziesz musiala kupic o rozmiar wieksze butki.

nie ma mowy! ja 40 noszę, a 41 to chyba tylko męskie.....

damskie są do 42 już, bo kiedyś nie

jasmar wrote:

alawpr wrote:

edziag wrote:

ja obawiam się ze z tymi silikonowymi wkładkami to już nic na nogę nie wcisnę, teraz ledwo co mogę na chama wciskam mimo że boli. a jak pod spód dojdzie ta wkładka tochyba będę na boso chodzić i plastrem stopę okręce żeby mi nie człapała po panelach

Obawiam sie że nie masz innego wyjscia i bedziesz musiala kupic o rozmiar wieksze butki.

Nie wiem jak Edziag ale ja zimowe mam 41 więc to już jeden z największych rozmiarów I co najpierw będzie zza zakrętu widac mój but a dopiero potem mnie. Już myślałam, że na starość noga nie rośnie. A tu po ciążach też zwiększyło mi się o rozmiar. Albo już się rozczłapuję

mnie po ciąży też w górę o jeden i już więcej nie chcę. i już!!!!, uciacham sobie paluchy tak jak w bajce o kopciuszku.

jasmar wrote:

alawpr wrote:

Jasmar z rozczłapaniem bardzo mnie ubawiło...

To nie mój wymysł tak mi powiedziała koleżanka, a właściwie moja przyjaciółka. Po ciążach wszystko mam większe

hihih ja to szczególnie liczę że waga mózgu mi się znacząco zwiększyła.....

alawpr wrote:

Dziewczyny ale o co chodzi z tymi butami .Macie tak bardzo popsute nogi spuchniete,ze nic nie wlazi .

Ja mam w zasadzie szeroką stopę. No i taką jakąś delikatną wszystko mnie obciera-kiedyś nawet kapcie góralskie. I nie ważne, że buty były rozchodzone, jak ubieram je po przerwie to obtarcia mam na 100%. A teraz będzie jeszcze większy problem

edziag wrote:

alawpr wrote:

Dziewczyny ale o co chodzi z tymi butami .Macie tak bardzo popsute nogi spuchniete,ze nic nie wlazi .

moja jest spuchnięta i mam wrażenie że pięta się przesunęła bo wszystkie mnie obcierają :(

Kurcze to kiszka. atak 60 sekund brrrrr..........

jasmar wrote:

alawpr wrote:

Ja mam w zasadzie szeroką stopę. No i taką jakąś delikatną wszystko mnie obciera-kiedyś nawet kapcie góralskie. I nie ważne, że buty były rozchodzone, jak ubieram je po przerwie to obtarcia mam na 100%. A teraz będzie jeszcze większy problem

To juz wiem o co chodzi. 60 sekund.................................

Mnie nigdy buty nie obcieraly. A tu zonk,zdrowa noga odzwyczajona od normalnych butów obtarta.Przez tyle czasu w kapciu miękkim adidasku, a zakladaja normalnego buta i kicha.Nogi zrobiły sie delikatne i to tez problem.

edziag wrote:

alawpr wrote:

moja jest spuchnięta i mam wrażenie że pięta się przesunęła bo wszystkie mnie obcierają :(

Ktoś pisał też o adidasach chyba na rzepy???? Ale to będzie akurat środek zimy

jasmar wrote:

edziag wrote:

alawpr wrote:

Ktoś pisał też o adidasach chyba na rzepy???? Ale to będzie akurat środek zimy

I łatwo wywinąc orła.

alawpr wrote:

edziag wrote:

siajowo że nam to na zimę przypadło, w lecie byłoby łatwiej jakieś klapki wsadzić i śmigać

O tym samym myslalam. Zdejma mi gips w najgorszą pore roku.

wskoczysz od razu w buty narciarskie

edziag wrote:

jasmar wrote:

alawpr wrote:

Jasmar z rozczłapaniem bardzo mnie ubawiło...

To nie mój wymysł tak mi powiedziała koleżanka, a właściwie moja przyjaciółka. Po ciążach wszystko mam większe

hihih ja to szczególnie liczę że waga mózgu mi się znacząco zwiększyła.....

Czemu ja się nie bardzo dokształcam w zwiększonej ilości jak jestem na L4. Wręcz przeciwnie powinnam zacząc pisać pracę na studia i wcale mi się nie chce.

edziag wrote:

alawpr wrote:

edziag wrote:

siajowo że nam to na zimę przypadło, w lecie byłoby łatwiej jakieś klapki wsadzić i śmigać

O tym samym myslalam. Zdejma mi gips w najgorszą pore roku.

wskoczysz od razu w buty narciarskie

Żadnej extremy. Nigdy...............

edziag wrote:

Cóż coś za coś. połamałyśmy się w lecie to rehabilitacja przypada na zimę. taki już nasz los

nie martw się, mnie się też nic nie chce a mózg to mi już obumarł zupełnie, najprostrzej rzeczy nie potrafie zapamiętać, o tą linię hawkinsa lekarza 3 razy pytałam aż mi w końcu na kartce napisał, poczułam się jak ostatnia kretynka.