Dota Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 witch wrote: Mi pani powiedziała, że dostanę wezwanie wciągu 3 tyg. czyli początek grudnia. Podobno teraz czeka się tylko tyle. Mam dostarczyć ale już na komisję - świadectwo pracy. Reszta była w porządku. No to czekam teraz na wezwanie To bardzo szybko, zaraz po Mikołaju będziesz wiedziała "na czym stoisz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 alawpr wrote:Witch daj znac co pozałatwiałas??O sprawie z ZUS-em napisałam wyżej. Co zaś do zabiegów to jest tak: oni nie wykonują wszystkich, które mam zlecone (konkretnie masażu wirowego). Pani kazała jechać do poradni rehabilitacyjnej w szpitalu wojewódzkim ale uprzedziła, że z tego co się orientuje to tam zapisy są już na marzec przyszłego roku. Poza tym powiedziała, że ja za swoje zabiegi będę płaciła bo zlecenie jest z prywatnego gabinetu. No i pupa blada. W związku, że brak jakiegokolwiek tu związku a rehabilitację sama wymusiłam na lekarzu (dał mi dla świętego spokoju) postanowiłam tak jak mi on radził - dalej śmigać na rowerku, na tej mojej pochylni oraz dużo chodzić. Dodatkowo zalecił moczenie nogi w soli bocheńskiej czy iwonickiej więc zakupiłam takową i będę "kąpać" cholernicę.Dodatkowo na poprawę humoru wstąpiłam do Triumpha i jest w porządeczku. Teraz idę pobawić się w Matejkę (kuźwa kto wymyślił takie zadania domowe dla dzieci ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: Ku zdrowotności bedę jeździc na rowerku w sypialni, a reszta won.Przysiegam nie chce niczego uprawiac-chyba że piertuszke na dzialce.Ale nie narty, nie łyzwy itp.... Zostają jeszcze szachy i bierki Przy uprawie pietruszki można wpaść w poślizg na trawie albo mokrej ziemi. Odpada. To ja mam to w nosie, od dzis nie uprawiam nic!!! Mi podobno najlepiej w ostatnim czasie wychodzi uprawianie zrzędzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 alawpr wrote: witch wrote: LillaKorn wrote: 3 miechy Kurdek to mi jak nic grozi choroba popromienna - 4 m-ce od złamania i 4 rtg. W grudniu kolejne. U mnie 6 miesiecy od zlamania i 13 zdjec RTG i jeszcze mnie czekają teraz w grudniu 2, a ile jeszcze później? Nie świecisz jeszcze jak neon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 eliska wrote: Dziewczyny, ale zapitalacie z tymi postami no i znowu kilkanascie stron zaległości w czytaniu. A przyczyna nieobecności ? śmieszno-oczywista wieczorkiem sobie poczytam, co się u was/nas dzieje. Gorące pozdrowionka. Jaka przyczyna ????? Nie podałaś a chcesz się usprawiedliwić ? Nie ma tak. Droga do sprawności kosztuje, nawet na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Ojacie, załatwiłaś coś???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riviolla Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Witajcie drodzy Połamańcy i Połamanki! Chciałam tylko powiedzieć że od wczoraj na rehablitacji trenuję skoki 3majcie kciuki żeby moja nóżka przetrwała to w jednym kawałku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 riviolla wrote: Witajcie drodzy Połamańcy i Połamanki! Chciałam tylko powiedzieć że od wczoraj na rehablitacji trenuję skoki 3majcie kciuki żeby moja nóżka przetrwała to w jednym kawałku... Uprawiasz konurencje olimpijskie. To przygotowania do najbliższej letniej Olimpiady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Aurora wrote: Ojacie, załatwiłaś coś???!!! Na pewno zaraz napisze co dziś osiągnęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Hejka, byłam u tego lekarza rodzinnego, przyjął mnie inny, dostałam skierowanie do chirurga w trybie pilnym. Byłam z tym w szpitalu i chcieli mnie wpakować na wizytę za tydzień (tak to jest u nas tryb pilny ), ale akurat trochę po znajomości udało mi się załatwić wizytę na jutro rano u innego chirurga, więc już nic nie kombinowałam więcej i jutro o 8 się wszystko wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ojacie wrote: Hejka, byłam u tego lekarza rodzinnego, przyjął mnie inny, dostałam skierowanie do chirurga w trybie pilnym. Byłam z tym w szpitalu i chcieli mnie wpakować na wizytę za tydzień (tak to jest u nas tryb pilny ), ale akurat trochę po znajomości udało mi się załatwić wizytę na jutro rano u innego chirurga, więc już nic nie kombinowałam więcej i jutro o 8 się wszystko wyjaśni o jak super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ojacie wrote: Hejka, byłam u tego lekarza rodzinnego, przyjął mnie inny, dostałam skierowanie do chirurga w trybie pilnym. Byłam z tym w szpitalu i chcieli mnie wpakować na wizytę za tydzień (tak to jest u nas tryb pilny ), ale akurat trochę po znajomości udało mi się załatwić wizytę na jutro rano u innego chirurga, więc już nic nie kombinowałam więcej i jutro o 8 się wszystko wyjaśni To naprawdę duże osiągnięcie. Dobrze, że się zmobilizowałaś bo nadal byś się zamartwiała. A tak jutro fachowiec zerknie i powie co z tym dalej robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 No super tak się ciesze, że mi to tata załatwił inaczej bym musiała chodzić się gdzieś prosić. Cały dzień myślałam co ja im powiem i w ogóle, to dla mnie strasznie stresujące sytuacje. A dzisiaj się już nie martwię no i oczywiście powiedział mi, że mam zabrać zdjęcia i całą dokumentacje tak jak na normalną wizytę, więc się ciesze, zawsze to dodatkowa kontrola. Możecie mnie dopisać do cudownej listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 18.11.2009r Ojacie, Marchewka, LillaKorn19.11.2009r A.24.11.2009r Kasiek7926.11.2009r Raptor27.11.2009r Aga-ka1630.11.2009r Packard03.12.2009r Aurora, Jasmar + Edziag = kawka13.12.2009r Alawpr16.12.2009r DotaMam nadzieję, że wszystko się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 riviolla wrote:Witajcie drodzy Połamańcy i Połamanki! Chciałam tylko powiedzieć że od wczoraj na rehablitacji trenuję skoki 3majcie kciuki żeby moja nóżka przetrwała to w jednym kawałku...Wracaj szybko do zdrowia(:Dziś i u mnie mały kroczek w przód, a konkretnie kilka małych kroków z jedną kulą przy zdrowej lewej nodze. Oczywiście pod okiem rehabilitanta, mówił mi co i jak mam robić.To cos niesamowitego, ten kto nie miał złamanej nogi, nigdy nie bedzie wiedział jakie to uczucie i strach przed zrobieniem pierwszego kroku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 pedro wrote:Dziś i u mnie mały kroczek w przód, a konkretnie kilka małych kroków z jedną kulą przy zdrowej lewej nodze.To cos niesamowitego, ten kto nie miał złamanej nogi, nigdy nie bedzie wiedział jakie to uczucie i strach przed zdobieniem pierwszego kroku...Masz połamaną prawą więc kula w lewej ręce. Chodzisz tak jak ja, choć ja już niedługo kończę ten etap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 witch wrote: alawpr wrote: witch wrote: Kurdek to mi jak nic grozi choroba popromienna - 4 m-ce od złamania i 4 rtg. W grudniu kolejne. U mnie 6 miesiecy od zlamania i 13 zdjec RTG i jeszcze mnie czekają teraz w grudniu 2, a ile jeszcze później? Nie świecisz jeszcze jak neon ? Kumuluję światełko na święta,będę robic za choinkę i nawet pomrugam oczami aby był efekt mrugajacy światełek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 riviolla wrote: Witajcie drodzy Połamańcy i Połamanki! Chciałam tylko powiedzieć że od wczoraj na rehablitacji trenuję skoki 3majcie kciuki żeby moja nóżka przetrwała to w jednym kawałku... W dal czy wzwyż??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ojacie wrote: Hejka, byłam u tego lekarza rodzinnego, przyjął mnie inny, dostałam skierowanie do chirurga w trybie pilnym. Byłam z tym w szpitalu i chcieli mnie wpakować na wizytę za tydzień (tak to jest u nas tryb pilny ), ale akurat trochę po znajomości udało mi się załatwić wizytę na jutro rano u innego chirurga, więc już nic nie kombinowałam więcej i jutro o 8 się wszystko wyjaśni No, grzeczna dziewczynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 pedro wrote:riviolla wrote:Witajcie drodzy Połamańcy i Połamanki! Chciałam tylko powiedzieć że od wczoraj na rehablitacji trenuję skoki 3majcie kciuki żeby moja nóżka przetrwała to w jednym kawałku...Wracaj szybko do zdrowia(:Dziś i u mnie mały kroczek w przód, a konkretnie kilka małych kroków z jedną kulą przy zdrowej lewej nodze. Oczywiście pod okiem rehabilitanta, mówił mi co i jak mam robić.To cos niesamowitego, ten kto nie miał złamanej nogi, nigdy nie bedzie wiedział jakie to uczucie i strach przed zrobieniem pierwszego kroku...Pedro,wpadaj czesto i opowiadaj jak postepy bo ja jestem bardzo zainteresowana jak to jets bo mnie to bedzie czekac. Trzymaj sie.Moje gratulacje z tych kroczków milowych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Dota wrote:18.11.2009r Ojacie, Marchewka, LillaKorn19.11.2009r A.24.11.2009r Kasiek7926.11.2009r Raptor27.11.2009r Aga-ka1630.11.2009r Packard03.12.2009r Aurora, Jasmar + Edziag = kawka13.12.2009r Alawpr16.12.2009r DotaMam nadzieję, że wszystko się zgadza.Ale jutro będzie się działo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 witch wrote: LillaKorn wrote: alawpr wrote: Lilla ile czasu mineło od ostatniego RTG? 3 miechy Kurdek to mi jak nic grozi choroba popromienna - 4 m-ce od złamania i 4 rtg. W grudniu kolejne. U mnie licząc każde oddzielnie z jutrzejszymi będzie 23! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 LillaKorn wrote: witch wrote: LillaKorn wrote: 3 miechy Kurdek to mi jak nic grozi choroba popromienna - 4 m-ce od złamania i 4 rtg. W grudniu kolejne. U mnie licząc każde oddzielnie z jutrzejszymi będzie 23! No,no,,ale wynik...będziesz swiecic jak cholercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Dota wrote: riviolla wrote: Witajcie drodzy Połamańcy i Połamanki! Chciałam tylko powiedzieć że od wczoraj na rehablitacji trenuję skoki 3majcie kciuki żeby moja nóżka przetrwała to w jednym kawałku... Uprawiasz konurencje olimpijskie. To przygotowania do najbliższej letniej Olimpiady. Jesteś hard cor'em! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 riviolla wrote: Witajcie drodzy Połamańcy i Połamanki! Chciałam tylko powiedzieć że od wczoraj na rehablitacji trenuję skoki 3majcie kciuki żeby moja nóżka przetrwała to w jednym kawałku... Konkurencja dla Małysza rośnie nam pod bokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 U mnie na razie w ciągu 6 miesięcy 16 smileys/bigwink.gif Jak Wam wychodzi nieparzysta liczba? Przecież zawsze robią z przodu i z profilu, ja to liczę jako 2 zdj., no bo robią dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 alawpr wrote: LillaKorn wrote: witch wrote: Kurdek to mi jak nic grozi choroba popromienna - 4 m-ce od złamania i 4 rtg. W grudniu kolejne. U mnie licząc każde oddzielnie z jutrzejszymi będzie 23! No,no,,ale wynik...będziesz swiecic jak cholercia Sądzę, że Lilla już oszczędza na oświetleniu. Wyłącza wszystkie punkty świetlne a sama iskrzy jak cholercia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 pedro wrote:riviolla wrote:Witajcie drodzy Połamańcy i Połamanki! Chciałam tylko powiedzieć że od wczoraj na rehablitacji trenuję skoki 3majcie kciuki żeby moja nóżka przetrwała to w jednym kawałku...Wracaj szybko do zdrowia(:Dziś i u mnie mały kroczek w przód, a konkretnie kilka małych kroków z jedną kulą przy zdrowej lewej nodze. Oczywiście pod okiem rehabilitanta, mówił mi co i jak mam robić.To cos niesamowitego, ten kto nie miał złamanej nogi, nigdy nie bedzie wiedział jakie to uczucie i strach przed zrobieniem pierwszego kroku...To jest poprostu masakra! Spociłam się przy tej akcji jak mysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ojacie wrote: U mnie na razie w ciągu 6 miesięcy 16 smileys/bigwink.gif Jak Wam wychodzi nieparzysta liczba? Przecież zawsze robią z przodu i z profilu, ja to liczę jako 2 zdj., no bo robią dwa Hmmm no niby tak. Czyli u mnie już 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 18.11.2009r Ojacie, Marchewka, LillaKorn19.11.2009r A.24.11.2009r Kasiek7926.11.2009r Raptor27.11.2009r Aga-ka1630.11.2009r Packard03.12.2009r Aurora, Jasmar + Edziag = kawka13.12.2009r Alawpr16.12.2009r Dota28.12.2009r Witch Dopisałam się. Jakbym zapomniała to nasza nadworna kadrowa mi to przypomni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi