Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

edziag wrote:

prazynka wrote:

:D :D :D ale pojechałaś Edziag :D normalnie wysiądą mi ze śmiechu mięśnie brzucha a dziś właśnie je ćwiczyłam i ledwo żyję :D

ja was zabije wszystkich!!!!!! kurde prosZę mi to zdanie pousuwać ale już!!!!!!

Edziag sama możesz pousuwać poprzez cytowanie tych wypowiedzi.

LillaKorn wrote:

Motocyklista 84 wrote:

edziag wrote:

ala ma rację ustal czy to zrost opóźniony czy staw rzekomy to podstawa.

na skierowaniu mam napisane OPOŹNIONY

Czy to jest skierowanie do szpitala?. Zrost opóźniony to nie staw rzekomy amen.

marchewka wrote:

Motocyklista 84 wrote:

marchewka wrote:

już Ci o tym pisałam, może za mało, żeby Cię nie wystraszyć, ale te płyty to jest metoda do dupy i czym prędzej się tej swojej pozbądź! wiem, że to cięzko, bo sama unikałam takiej decyzji i efekt jest taki że jestem w 20 miesiącu złamania i się do końca nie zrosło! więc jak się nie chcesz tyle bujać to wyjmuj i bierz gwoździa, czym prędzej tym lepiej, też nie ludzilabym się nadzieją, że staw rzekomy przemieni się w zrost, niestety chyba to trzeba załatwić operacyjnie. bardzo Ci współczuję, ale nie warto przeciągać sprawy, wydaje mi się też, że gwóźdź naprawdę pomoże i jak jeszcze z komorkami to i mnie prześcigniesz ;-) zapisz się czym prędzej do szpitala, który to robi, może to nie jest jakaś sprawa nie do załatwienia jak powiesz że w Twojej okolicy są bezradni, trzymaj się i bierz przyklad ze mnie ja jutro mówię plytkom precz!

Będę napewno trzymal kciuki!!!! a jutro dzwonie i sam umawiam sie na wizytę i zobaczymy co bedzie

walcz chłopaku szkoda życia marnować na te płytki! odreaguj złe wieści i wal do przodu, co się stało to się nie odstanie i trzeba się z tym zmierzyć, ale mlody jestes to nie masz wyjścia, musisz walczyć, zresztą zobacz jak tu wszyscy mają, niemal każdy trafił doła i każdy ma poważne problemy, a jednak nikt się nie poddaje. jak już przeżyłeś ten straszny wypadek to byloby grzechem nie walczyć. pozdr.-)

...chociaz raz mogłyby to byc dobre wieści a nie tylko zle....za jakie grzechy te cierpienia

Dota wrote:
a. wrote:
Dota wrote:
Dwa dni po operacji rehabilitant przyszedł uczyć mnie chodzić przy kulach.
No nie, pierwsze słyszę.
Operacje mialam o 9 a w papierach napisali ze moge opuscic noge o 16, wyszlam ze spzitala dwa dni pozniej ale w gipsie
Czy bedziesz musial miec gips po gwozdziu?
yy Ja nie napisalam "no nie, pierwsze slysze" a to w moim cycacie jest

edziag wrote:

no dupa nie mogę mogę tylko swoje a tu już prażynka i motocyklista mnie ubiegli i zacytowali zanim zdążyła skasować, ja to jednak mam niewypażony jęzor- uciąć i już

Weź ic zacytuj i wywal to co ci nie pasi!

edziag wrote:

no dupa nie mogę, mogę tylko swoje a tu już prażynka i motocyklista mnie ubiegli i zacytowali zanim zdążyłam skasować, ja to jednak mam niewypażony jęzor- uciąć i już

zaraz usune te haracze :)

dziękuję za dobre słowo wszystkim ;-) już tyle ludzi za mnie trzyma jutro kciuki, że obawiam się, że nikt nie będzie pracował

;-) trzymajcie za mojego doktora, to najważniejsze żeby on mial dobry dzień i ładnie mnie rozkręcił i zaszył ;-) jak tylko wróce do domu dam znać i mam nadzieję, że jakoś pocieszę motocyklistę swoim przykładem, no ale zobaczymy co będzie ;-)

do widzenia na razie idę spać bo jeszcze zaśpię i będzie po ptakach...

marchewka wrote:
dziękuję za dobre słowo wszystkim ;-) już tyle ludzi za mnie trzyma jutro kciuki, że obawiam się, że nikt nie będzie pracował
;-) trzymajcie za mojego doktora, to najważniejsze żeby on mial dobry dzień i ładnie mnie rozkręcił i zaszył ;-) jak tylko wróce do domu dam znać i mam nadzieję, że jakoś pocieszę motocyklistę swoim przykładem, no ale zobaczymy co będzie ;-)
Marchewko po Twojej wizycie coś się zadzieje lepszego lub mniej lepszego. życzę Ci tylko LEPSZEGO!

marchewka wrote:
wracaj do nas szybko z piękną relacją

LillaKorn wrote:
Motocyklista 84 wrote:
[

...chociaz raz mogłyby to byc dobre wieści a nie tylko zle....za jakie grzechy te cierpienia
To za ten wiatr we wlosach!
a czy wiatr we wlosach to grzech? :)

LillaKorn wrote:

alawpr wrote:

Doczytałam,uffff.........jestescie jak struś pędziwiatr.

Ala a Ty caly czas na ćwiczonkach?

Troszkę sie szlajałam po świecie w ramach obciążania nózi ;-) Tzw. kawka u koleżanki.

alawpr wrote:

Motocyklisto.czy lekarz powiedział ci że ta płytka opóźnia zrost?

nie nie powiedzial że to przez plytke....mówil ze trudno odkryc przyczyne...może ze względu na tak duza ilosc złaman

Motocyklista 84 wrote:
LillaKorn wrote:
Motocyklista 84 wrote:
[

To za ten wiatr we wlosach!
a czy wiatr we wlosach to grzech? :)
No sam się wypowiedziałeś, że walnąłeś się na motorku i na nim się połamałeś to fakt a nie grzech!

To czemu powiedział ci o gwoździu? Masz zrost po stronie płytki. Zrost jest opóźniony i to sie często niestety zdarza,Lekarze najcześciej wtedy podają czynniki zrostu aby wspomóc zrost.Przy tym podaniu lekko naruszają kostninę co ma spowodowac krwiaki pomagające tworzenie kostniny.

alawpr wrote:

To czemu powiedział ci o gwoździu? Masz zrost po stronie płytki. Zrost jest opóźniony i to sie często niestety zdarza,Lekarze najcześciej wtedy podają czynniki zrostu aby wspomóc zrost.Przy tym podaniu lekko naruszają kostninę co ma spowodowac krwiaki pomagające tworzenie kostniny.

Nie wiem czemu o ten gwóźdź sie rozchodzi...wedlug niego to najlepsze rozwiązanie...