prazynka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 alawpr wrote: prazynka wrote: alawpr wrote: Dziewczyny dopadło mnie ptasie mleczko.Ratunku!!!! z przezorności już nie kupuję nie umiałabym skończyć aż do ostatniego Mąż w takim razie ma jakies niecne zamiary względem mej osoby. Tylko czy mu chodzi abym sie rozrosła do jakiegos niebotycznego rozmiaru hm............. Osładza Ci życie każda by takiego chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Jak odstawili mi tą w żyłę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 alawpr wrote: prazynka wrote: alawpr wrote: Dziewczyny dopadło mnie ptasie mleczko.Ratunku!!!! z przezorności już nie kupuję nie umiałabym skończyć aż do ostatniego Mąż w takim razie ma jakies niecne zamiary względem mej osoby. Tylko czy mu chodzi abym sie rozrosła do jakiegos niebotycznego rozmiaru hm............. Chce mieć Ciebie więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 alawpr wrote: Jak odstawili mi tą w żyłę. ja mam domięśniowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 prazynka wrote: alawpr wrote: prazynka wrote: z przezorności już nie kupuję nie umiałabym skończyć aż do ostatniego Mąż w takim razie ma jakies niecne zamiary względem mej osoby. Tylko czy mu chodzi abym sie rozrosła do jakiegos niebotycznego rozmiaru hm............. Osładza Ci życie każda by takiego chciała A może lubi większe istoty ,tylko sie tak kamuflował??? To zaraz bedzie miał jak mnie tak bedzie pasł a ja będę miała taki apetyt. To co schudlam juz mi pewnie oddalo az nad to. Bo jakos zwis mi sie zrobił na podbródku jak u pelikana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 prazynka wrote: alawpr wrote: Jak odstawili mi tą w żyłę. ja mam domięśniowe A ja miałam domięśniowe i w żyłę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 alawpr wrote: prazynka wrote: alawpr wrote: Mąż w takim razie ma jakies niecne zamiary względem mej osoby. Tylko czy mu chodzi abym sie rozrosła do jakiegos niebotycznego rozmiaru hm............. Osładza Ci życie każda by takiego chciała A może lubi większe istoty ,tylko sie tak kamuflował??? To zaraz bedzie miał jak mnie tak bedzie pasł a ja będę miała taki apetyt. To co schudlam juz mi pewnie oddalo az nad to. Bo jakos zwis mi sie zrobił na podbródku jak u pelikana. Nie martw się, jak wrócisz do pełnej sprawności będziesz zasuwała z siatami pełnymi zakupów i wszystko zrzucisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 alawpr wrote: prazynka wrote: alawpr wrote: Jak odstawili mi tą w żyłę. ja mam domięśniowe A ja miałam domięśniowe i w żyłę. nie no, musi mi przejść jutro bo mam dwa dni na pełnych obrotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 prazynka wrote: alawpr wrote: prazynka wrote: Osładza Ci życie każda by takiego chciała A może lubi większe istoty ,tylko sie tak kamuflował??? To zaraz bedzie miał jak mnie tak bedzie pasł a ja będę miała taki apetyt. To co schudlam juz mi pewnie oddalo az nad to. Bo jakos zwis mi sie zrobił na podbródku jak u pelikana. Nie martw się, jak wrócisz do pełnej sprawności będziesz zasuwała z siatami pełnymi zakupów i wszystko zrzucisz Odpada,bo cateringiem zajmował sie zawsze mąż. Chyba ,że teraz jakies zmiany nastapią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 prazynka wrote: alawpr wrote: prazynka wrote: ja mam domięśniowe A ja miałam domięśniowe i w żyłę. nie no, musi mi przejść jutro bo mam dwa dni na pełnych obrotach To może walnij je na wieczór.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 alawpr wrote: prazynka wrote: alawpr wrote: A może lubi większe istoty ,tylko sie tak kamuflował??? To zaraz bedzie miał jak mnie tak bedzie pasł a ja będę miała taki apetyt. To co schudlam juz mi pewnie oddalo az nad to. Bo jakos zwis mi sie zrobił na podbródku jak u pelikana. Nie martw się, jak wrócisz do pełnej sprawności będziesz zasuwała z siatami pełnymi zakupów i wszystko zrzucisz Odpada,bo cateringiem zajmował sie zawsze mąż. Chyba ,że teraz jakies zmiany nastapią. No to anioł z niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Nie znajduję w necie Piekarczyka na WAT bemowo, chyba, że źle szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 alawpr wrote: prazynka wrote: alawpr wrote: A ja miałam domięśniowe i w żyłę. nie no, musi mi przejść jutro bo mam dwa dni na pełnych obrotach To może walnij je na wieczór.? No wzięłam około południa dziś tą drugą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Moja połówka dziś,pierwszy raz od mojej masakry z nogą,przyznał sie ,że nie ma juz siły zajmowac sie domkiem i nie moze sie doczekac kiedy bede juz sprawna istotą ,bo sobie juz nie radzi ze wszystkim.Ze myśli typu ,że nie ma masła i trzeba je zakupic napawa go juz lekkim telepotem. Więc poglaskalam po główce ,że jest bardzo dzielny i wystawie go w konkursie na męża roku Pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 prazynka wrote: Nie znajduję w necie Piekarczyka na WAT bemowo, chyba, że źle szukam Tego ci nie powiem ,bo to zaszłyszałam od babek z sali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 alawpr wrote: Moja połówka dziś,pierwszy raz od mojej masakry z nogą,przyznał sie ,że nie ma juz siły zajmowac sie domkiem i nie moze sie doczekac kiedy bede juz sprawna istotą ,bo sobie juz nie radzi ze wszystkim.Ze myśli typu ,że nie ma masła i trzeba je zakupic napawa go juz lekkim telepotem. Więc poglaskalam po główce ,że jest bardzo dzielny i wystawie go w konkursie na męża roku Pomogło. To niezła próba dla innych, zwłaszcza, że to wielomiesięczne leczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Prazynko wydaje mi sie ,że tam ktos podawał jego bezposredni numer? Nie jestem pewna bo czytałam to na poczatku jak sie polamałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 alawpr wrote: Prazynko wydaje mi sie ,że tam ktos podawał jego bezposredni numer? Nie jestem pewna bo czytałam to na poczatku jak sie polamałam. tak? Muszę przejrzeć, miałabym najbliżej a jak nie to na tych Szaserów spróbuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Jak znajdziesz ten numer to dzwoń smiało ,bo to naprawde fantastyczny lekarz i bardzo przyjazny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 alawpr wrote: Jak znajdziesz ten numer to dzwoń smiało ,bo to naprawde fantastyczny lekarz i bardzo przyjazny. no to zobaczymy co mi powie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 alawpr wrote: Jak znajdziesz ten numer to dzwoń smiało ,bo to naprawde fantastyczny lekarz i bardzo przyjazny. ...a skąd Wy macie taką wiedzę, jesteście z Warszawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Spadam ,bo koleżenstwo zajechało. Buziaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 prazynka wrote: alawpr wrote: Jak znajdziesz ten numer to dzwoń smiało ,bo to naprawde fantastyczny lekarz i bardzo przyjazny. ...a skąd Wy macie taką wiedzę, jesteście z Warszawy? Ja tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 alawpr wrote: prazynka wrote: alawpr wrote: Jak znajdziesz ten numer to dzwoń smiało ,bo to naprawde fantastyczny lekarz i bardzo przyjazny. ...a skąd Wy macie taką wiedzę, jesteście z Warszawy? Ja tak Jak miło no to uciekaj ja też znikam, muszę wyleżeć moją delirkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 witch wrote:beat(k)a wrote:Ja dzisiaj juz wylatuje z forum. Życze wszystkim zdrówka i wspaniałego samopoczucia.Niech lawa kostniny bedzie z Wami!A cóż to znaczy ????? Wyleciałaś tylko na chwil kilka czy pożegnałaś się już na zawsze ???? Jeżeli to ma być pożegnanie to nie podpisano Ci obiegówki i najnormalniej dokonałaś dezercji. Ot i moja "para" na balety porzuciła mnie w iście angielski sposób Jak pani Prezes mogła wogóle tak pomysleć? Z tego forum nie da sie tak po prostu odejść..... Kazdy po kilku postach dostaje niezłego uzależnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 eliska wrote: dziewczyny, wiem, że na tym forum głównie rozmawiamy o leczeniu pogruchotanych kości, ale ja mam zgoła inne pytanie. Wydaje mi się, że któraś z was pisała o poprawieniu kondycji włosów za pomocą skrzypowity...? Jeżeli cos pomyliłam, to proszę postawcie mnie do pionu Otóż u mnie pojawił sie dodatkowy problem, od kilku dni, miejsca, w których się pojawię, znaczę włosami.....Nie mam pojęcia, czemu aż tak zaczęły wypadać. Raczej nie jest to wina diety, bo po złamaniu, jem "bardzo dobrze" i "za dwoje" . ja miałam podobnie.... Teraz scielam włosy na krótko i mam spokoj. Rozpoczęlam kurację Skrzypovitą. Zobaczymy jakie beda rezultaty. bede obserwowała raczej paznokcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ufff- udalo mi sie przeczytac te wasze dzisiejsze posty. Po obejrzeniu fotek Marchewki mam dreszcze i juz nie powiem nikomu ze miałam trojkostkowe bo to brzmi jak obciach Moj dziejszy wyczyn: Wsiadłam na motocyl i nawet udało mi sie z niego zejść. Co prawda nie siedziałam za kierownicą ale dałam sie mezowi przewieżć po okolicy. Prawie godzinke spedziłam w trasie, noga nie bolała, tylko troche zimno było.... Ale nie ma co biadolic bo to chyba juz końcówke listopada mamy.... Kurcze ale naladowałam sobie baterie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 http://www.medsport.pl/ortopedia/archiwum04/sympozjum11.htm artykuł o przyspieszaniu zrostu kości, może ktoś jeszcze nie czytał " Neuropeptydy, których produkcja związana jest z genami kodującymi kalcytoninę, odgrywają rolę w odnerwieniu złamanej kości, a następnie w regeneracji tkanki kostnej i naczyń krwionośnych [9]. " no i co, przy zagrożeniu martwicą nie mógł żaden ortopeda przepisać mimo pytań o tą kalcytoninę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 prazynka wrote: http://www.medsport.pl/ortopedia/archiwum04/sympozjum11.htm artykuł o przyspieszaniu zrostu kości, może ktoś jeszcze nie czytał " Neuropeptydy, których produkcja związana jest z genami kodującymi kalcytoninę, odgrywają rolę w odnerwieniu złamanej kości, a następnie w regeneracji tkanki kostnej i naczyń krwionośnych [9]. " no i co, przy zagrożeniu martwicą nie mógł żaden ortopeda przepisać mimo pytań o tą kalcytoninę ? ja już tyle razy czytałam ten artykuł, że hej, zawsze wymiękam bo myslę sobie, matko, ta medycyna tyle wie, tyle może, a większość złamań kończy się na gipsie, największym cudzie ortopedii. już nie chciałam tego czytać bo wiedziałam, że jak nie można pójść po te wszystkie substancje samemu do apteki to i tak nikt mi ich nie da. ale wiem, że świadomy pacjent zmora większości lekarzy więcej zdziała, więc walcz dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 beat(k)a wrote:Ufff- udalo mi sie przeczytac te wasze dzisiejsze posty. Po obejrzeniu fotek Marchewki mam dreszcze i juz nie powiem nikomu ze miałam trojkostkowe bo to brzmi jak obciach Moj dziejszy wyczyn: Wsiadłam na motocyl i nawet udało mi sie z niego zejść. Co prawda nie siedziałam za kierownicą ale dałam sie mezowi przewieżć po okolicy. Prawie godzinke spedziłam w trasie, noga nie bolała, tylko troche zimno było.... Ale nie ma co biadolic bo to chyba juz końcówke listopada mamy.... Kurcze ale naladowałam sobie baterie widzę, że niechcący wszystkim dowaliłam dreszczy, ale mimo, że moje złamanie wyglada drastycznie to jednak to 'tylko' kość, gorzej chyba uszkodzić stawy, chociaż juz nie ma co się licytować, każdy połamany ma niewesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi