edziag Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 prazynka wrote:marchewka wrote:edziag wrote:brrr u mnie mokro i ponuro, też zaraz wychodzę na masaż, a stopa zamiast mniej to mam wrażenie że coraz bardziej boli przez nią budze się po 1000000 razy w nocy i szlag mnie trafia!!!!!te wasze stawowe złamania to dla mnie jakiś kosmos, tyle tam tego wszystkiego jest,że trudno nawet zgadywać co boli....bo i za każdym razem boli co innego hej wróciłam z wycieczki po zoologicznych, moja kochana już ze mną czyli co? zakupiłaś zwierzaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 ja też nie wiem co boli, raz koło pięty raz piszczel, raz góra stopy albo bok i to wszystko w ciągu jednego dnia, oszaleć można, odczucia bólowe też różnorakie od ćmienia przez kłucie, szarpanie, dziwne ciągnięcie do takiego pulsowania i jednostajnego bólu całego obszaru kostek (tak mam w nocy)nawet nie potrafię tego opisać lekarzowi z dobrych wiadomości przez przypadek dowiedziałam się gdzie przyjmuje dr Prażynki, umówiona jestem na 7 grudnia - zobaczymy co kolejny magik wypatrzy i wymyśli..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 edziag wrote: ...dowiedziałam się gdzie przyjmuje dr Prażynki, umówiona jestem na 7 grudnia - zobaczymy co kolejny magik wypatrzy i wymyśli..... To już za dwa tygodnie. Szybko działasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polamana Kaska Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 WIdzę, że po weekendzie wszyscy wypoczęci i każdy wraca do swoich codziennych zajęć.U nas we Wrocławiu jest tak ciepło, że aż dziwnie, że to listopad.Może ktoś ma ochotę wygrzać kości we wrocławskim jesiennym słońcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 edziag wrote:ja też nie wiem co boli, raz koło pięty raz piszczel, raz góra stopy albo bok i to wszystko w ciągu jednego dnia, oszaleć można, odczucia bólowe też różnorakie od ćmienia przez kłucie, szarpanie, dziwne ciągnięcie do takiego pulsowania i jednostajnego bólu całego obszaru kostek (tak mam w nocy)nawet nie potrafię tego opisać lekarzowi z dobrych wiadomości przez przypadek dowiedziałam się gdzie przyjmuje dr Prażynki, umówiona jestem na 7 grudnia - zobaczymy co kolejny magik wypatrzy i wymyśli.....Jestem też bardzo ciekawa, co do Twojego pytania- wróciła do mnie moja suczka goldenka po półtorej roku i nareszcie znów jest wesoły dom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Polamana Kaska wrote:WIdzę, że po weekendzie wszyscy wypoczęci i każdy wraca do swoich codziennych zajęć.U nas we Wrocławiu jest tak ciepło, że aż dziwnie, że to listopad.Może ktoś ma ochotę wygrzać kości we wrocławskim jesiennym słońcu? Ja miałabym ochotę u mnie mroczno, chłodno. Jutro wielki dzień- pierwsza rehabilitacja po przerwie i wielka niewiadoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 prazynka wrote: Jutro wielki dzień- pierwsza rehabilitacja po przerwie i wielka niewiadoma Ja też załatwiłam sobie rehabilitację od lekarza pierwszego kontaktu (nie będę płaciła) i zaczynam od jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 prazynka wrote:Polamana Kaska wrote:WIdzę, że po weekendzie wszyscy wypoczęci i każdy wraca do swoich codziennych zajęć.U nas we Wrocławiu jest tak ciepło, że aż dziwnie, że to listopad.Może ktoś ma ochotę wygrzać kości we wrocławskim jesiennym słońcu? Ja miałabym ochotę u mnie mroczno, chłodno. Jutro wielki dzień- pierwsza rehabilitacja po przerwie i wielka niewiadomadobrze, że masz psa, zawsze to przyjdzie i pocieszy, czy podjęlaś jakies działania w związku z kolejnym lekarzem czy odpuszczasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 My sobie dojeżdżamy na rehabilitację a zrośnięty kolega De-Mode od wczoraj urzęduje w Rymanowie Zdroju jako pełnoetatowy kuracjusz. Niech mu pogoda i zabiegi dopisują na drodze do pełnej sprawności. Mógłby się odezwać jak mu tam, przecież to nie koniec świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 witch wrote: prazynka wrote: Jutro wielki dzień- pierwsza rehabilitacja po przerwie i wielka niewiadoma Ja też załatwiłam sobie rehabilitację od lekarza pierwszego kontaktu (nie będę płaciła) i zaczynam od jutra Bardzo słusznie. Napisz potem, jakie wrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Motocyklista chyba dostał całkowity zakaz kontaktów (także wirtualnych) z uwagi na panującą epidemię grypy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Aurora Ty za trzy tygodnie będziesz w pracy albo raczej już po pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 edziag wrote: brrr u mnie mokro i ponuro, też zaraz wychodzę na masaż, a stopa zamiast mniej to mam wrażenie że coraz bardziej boli przez nią budze się po 1000000 razy w nocy i szlag mnie trafia!!!!! Mnie też ta zaraza coś dzisiaj boli, mam nadzieję, że przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Aurora wrote: edziag wrote: brrr u mnie mokro i ponuro, też zaraz wychodzę na masaż, a stopa zamiast mniej to mam wrażenie że coraz bardziej boli przez nią budze się po 1000000 razy w nocy i szlag mnie trafia!!!!! Mnie też ta zaraza coś dzisiaj boli, mam nadzieję, że przejdzie. U mnie ok. 13.30 rozpadało się ale na szczęście tylko mrowi mnie po kościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Dota wrote: Aurora Ty za trzy tygodnie będziesz w pracy albo raczej już po pracy. Tak ... Ale szczerze mówiąc wcale mi się nie chce wracać ... Jakoś nie czuję się zdrowa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Aurora wrote: Dota wrote: Aurora Ty za trzy tygodnie będziesz w pracy albo raczej już po pracy. Tak ... Ale szczerze mówiąc wcale mi się nie chce wracać ... Jakoś nie czuję się zdrowa ... No to może zaległy urlop ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Aurora wrote: Dota wrote: Aurora Ty za trzy tygodnie będziesz w pracy albo raczej już po pracy. Tak ... Ale szczerze mówiąc wcale mi się nie chce wracać ... Jakoś nie czuję się zdrowa ... mi w pierwszej edycji po kilku miesiacach siedzenia w domu też się nie chciało i się bałam bo nieźle zdziczałam, ale po kilku dniach w pracy prawie o wszystkim zapomniałam, człowiek się błyskawicznie przestawia, a chodzenie do pracy pomaga w leczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Aurora wrote: Dota wrote: Aurora Ty za trzy tygodnie będziesz w pracy albo raczej już po pracy. Tak ... Ale szczerze mówiąc wcale mi się nie chce wracać ... Jakoś nie czuję się zdrowa ... Szczerze to i ja jakoś nie widzę się w pracy Przyzwyczaiłam się do tego "połamanego bezrobocia". I teraz kiedy mogę już sama chodzić i jeździć - zaczyna mi się to nawet podobać. Pierwszy raz w swoim życiu jestem tak długo poza obiegiem zawodowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Dota wrote: Aurora wrote: Dota wrote: Aurora Ty za trzy tygodnie będziesz w pracy albo raczej już po pracy. Tak ... Ale szczerze mówiąc wcale mi się nie chce wracać ... Jakoś nie czuję się zdrowa ... No to może zaległy urlop ? Szkoda mi urlopu na siedzenie w domu, może jak załatwię następną rehabilitację, to wtedy wezmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 kto teraz jest na liście kontrolnej? Dota, Ty jesteś specjalistką od tej listy a Kasiek to zginęla jakoś tak definitywnie/? trochę przegapiłam chyba powody jej zniknięcia, ale wydawało mi się że miała jechać do rodziców, ale to już tydzień, macie jakieś wiadomości od niej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Dota wrote: Aurora wrote: edziag wrote: brrr u mnie mokro i ponuro, też zaraz wychodzę na masaż, a stopa zamiast mniej to mam wrażenie że coraz bardziej boli przez nią budze się po 1000000 razy w nocy i szlag mnie trafia!!!!! Mnie też ta zaraza coś dzisiaj boli, mam nadzieję, że przejdzie. U mnie ok. 13.30 rozpadało się ale na szczęście tylko mrowi mnie po kościach. U mnie cały dzień pogoda jak "drut". A pięta dalej nie daje o sobie zapomnieć. Szlag by to trafił.Jak nie urok to........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Aurora wrote: Dota wrote: Aurora Ty za trzy tygodnie będziesz w pracy albo raczej już po pracy. Tak ... Ale szczerze mówiąc wcale mi się nie chce wracać ... Jakoś nie czuję się zdrowa ... Najgorszy pierwszy miesiąc a potem samo się toczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 marchewka wrote: Aurora wrote: Dota wrote: Aurora Ty za trzy tygodnie będziesz w pracy albo raczej już po pracy. Tak ... Ale szczerze mówiąc wcale mi się nie chce wracać ... Jakoś nie czuję się zdrowa ... mi w pierwszej edycji po kilku miesiacach siedzenia w domu też się nie chciało i się bałam bo nieźle zdziczałam, ale po kilku dniach w pracy prawie o wszystkim zapomniałam, człowiek się błyskawicznie przestawia, a chodzenie do pracy pomaga w leczeniu Taką mam nadzieję - że mi przejdzie, byle noga nie dokuczała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Dota wrote: Motocyklista chyba dostał całkowity zakaz kontaktów (także wirtualnych) z uwagi na panującą epidemię grypy. Nie opłacił abonamentu i odcięli mu dostęp do internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Aurora wrote: Dota wrote: Aurora wrote: Tak ... Ale szczerze mówiąc wcale mi się nie chce wracać ... Jakoś nie czuję się zdrowa ... No to może zaległy urlop ? Szkoda mi urlopu na siedzenie w domu, może jak załatwię następną rehabilitację, to wtedy wezmę. Mi zalegly urlop wypadł bezpośrednio po L4 na przelomie lipca i sierpnia. Synchronizacja idealna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 witch wrote: Dota wrote: Aurora wrote: Mnie też ta zaraza coś dzisiaj boli, mam nadzieję, że przejdzie. U mnie ok. 13.30 rozpadało się ale na szczęście tylko mrowi mnie po kościach. U mnie cały dzień pogoda jak "drut". A pięta dalej nie daje o sobie zapomnieć. Szlag by to trafił.Jak nie urok to........ A laser masz może zapisany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 witch wrote: Aurora wrote: Dota wrote: Aurora Ty za trzy tygodnie będziesz w pracy albo raczej już po pracy. Tak ... Ale szczerze mówiąc wcale mi się nie chce wracać ... Jakoś nie czuję się zdrowa ... Szczerze to i ja jakoś nie widzę się w pracy Przyzwyczaiłam się do tego "połamanego bezrobocia". I teraz kiedy mogę już sama chodzić i jeździć - zaczyna mi się to nawet podobać. Pierwszy raz w swoim życiu jestem tak długo poza obiegiem zawodowym to i tak krótka, ja miałam 7 miesięcy bezrobocia i jak dostałam pierwszą wypłatę po powrocie to byłam w szoku, że znów mogę sobie coś kupić i nie muszę nikogo prosić, bo przez ten czas nawet nie miałam swojego portfela pod ręką...wracajcie szybko bo to powrót do normalności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 O ile pamiętam to chyba Kasiek79 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 marchewka wrote:kto teraz jest na liście kontrolnej? Dota, Ty jesteś specjalistką od tej listy a Kasiek to zginęla jakoś tak definitywnie/? trochę przegapiłam chyba powody jej zniknięcia, ale wydawało mi się że miała jechać do rodziców, ale to już tydzień, macie jakieś wiadomości od niej?Jutro nieobecna ma kontrolę !24.11.2009r Kasiek7926.11.2009 Raptor27.11.2009r Aga-ka1630.11.2009r Packard03.12.2009r Aurora, Jasmar + Edziag = kawka13.12.2009r Alawpr16.12.2009r Dota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 witch wrote:marchewka wrote:kto teraz jest na liście kontrolnej? Dota, Ty jesteś specjalistką od tej listy a Kasiek to zginęla jakoś tak definitywnie/? trochę przegapiłam chyba powody jej zniknięcia, ale wydawało mi się że miała jechać do rodziców, ale to już tydzień, macie jakieś wiadomości od niej?Jutro nieobecna ma kontrolę !24.11.2009r Kasiek7926.11.2009 Raptor27.11.2009r Aga-ka1630.11.2009r Packard03.12.2009r Aurora, Jasmar + Edziag = kawka13.12.2009r Alawpr16.12.2009r Dotawidzę, że niektorzy trochę nam znikają z pola widzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi