Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Aurora wrote:

witch wrote:

Dota wrote:

U mnie ok. 13.30 rozpadało się ale na szczęście tylko mrowi mnie po kościach.

U mnie cały dzień pogoda jak "drut". A pięta dalej nie daje o sobie zapomnieć. Szlag by to trafił.Jak nie urok to........

A laser masz może zapisany?

Alfa tron, masaż wirowy i ćwiczenia stawu skokowego -to mam zlecone.

marchewka wrote:
witch wrote:
marchewka wrote:
kto teraz jest na liście kontrolnej? Dota, Ty jesteś specjalistką od tej listy ;-)
a Kasiek to zginęla jakoś tak definitywnie/? trochę przegapiłam chyba powody jej zniknięcia, ale wydawało mi się że miała jechać do rodziców, ale to już tydzień, macie jakieś wiadomości od niej?
Jutro nieobecna ma kontrolę !
24.11.2009r Kasiek79
26.11.2009 Raptor
27.11.2009r Aga-ka16
30.11.2009r Packard
03.12.2009r Aurora, Jasmar + Edziag = kawka
13.12.2009r Alawpr
16.12.2009r Dota
widzę, że niektorzy trochę nam znikają z pola widzenia
Wykruszają się jak gips po 6 tygodniach :)

witch wrote:

Aurora wrote:

witch wrote:

U mnie cały dzień pogoda jak "drut". A pięta dalej nie daje o sobie zapomnieć. Szlag by to trafił.Jak nie urok to........

Bo może na tę piętę pomógłby laser...

witch wrote:
marchewka wrote:
witch wrote:
24.11.2009r Kasiek79
26.11.2009 Raptor
27.11.2009r Aga-ka16
30.11.2009r Packard
13.12.2009r Alawpr
16.12.2009r Dota
Nawet alawpr zamilkła...

Aurora wrote:

witch wrote:

Aurora wrote:

Bo może na tę piętę pomógłby laser...

Jakiś czas temu naświetlałam sobie tą nogę lampą Solaris - wtedy nie odczuwałam dolegliwości pięty. Zbieg okoliczności albo ta lampa pomagała. Chociaż byłam sceptycznie do niej nastawiona.

witch wrote:
marchewka wrote:
kto teraz jest na liście kontrolnej? Dota, Ty jesteś specjalistką od tej listy ;-)
a Kasiek to zginęla jakoś tak definitywnie/? trochę przegapiłam chyba powody jej zniknięcia, ale wydawało mi się że miała jechać do rodziców, ale to już tydzień, macie jakieś wiadomości od niej?
24.11.2009r Kasiek79
26.11.2009 Raptor
27.11.2009r Aga-ka16
30.11.2009r Packard
13.12.2009r Alawpr
16.12.2009r Dota
Moja 16.02. 2010r.

Aurora wrote:

witch wrote:

marchewka wrote:

Nawet alawpr zamilkła...

No to już zupełnie niezrozumiałe. Albo połamała paznokcie i pisać nie może albo w końcu mąż się wkurzył i nałożył szlaban na laptopa :) Nie wierzę, że sama z własnej woli zrezygnowała z pisania TU.

LillaKorn wrote:
witch wrote:
marchewka wrote:
24.11.2009r Kasiek79
26.11.2009 Raptor
27.11.2009r Aga-ka16
30.11.2009r Packard
13.12.2009r Alawpr
16.12.2009r Dota
Moja 16.02. 2010r.
Lilla ,długo musisz czekać, udaje Ci się zapominać o tej nodze w codziennym zyciu? bo to niezbędna umiejetność, żeby takie długie terminy przeczekiwać...

Poprawiona (zaktualizowana) lista kontroli

24.11.2009r Kasiek79

26.11.2009 Raptor

27.11.2009r Aga-ka16

30.11.2009r Packard

13.12.2009r Alawpr

16.12.2009r Dota

28.12.2009r Witch

16.02.2010r LillaKorn

alawpr wrote:

jestem,jestem.Pędziłam bardzo intensywne życie rozrywkowe z połamaną. Szybszym krokiem zółwia powracam do żywych , odliczam dni do zdjęcia gipsu, bo już mnie wkurza na maxa!!!

Zguba się znalazła. Wróciła jak bumerang :)

marchewka wrote:

Lilla ,długo musisz czekać, udaje Ci się zapominać o tej nodze w codziennym zyciu? bo to niezbędna umiejetność, żeby takie długie terminy przeczekiwać...

W rytmie dom, praca, masaż czas szybko biegnie!

W czasie tak intensywnych dni,połamana nie boli nic a nic w miejscu złamania,ale za to zaczyna mi dokuczac stopa ,czy staw skoowy.Nie jest to uciążliwe jakoś szczególnie ale cos tam sie dzieje.Moze połamaną lekko przemęczyłam.Staram sie na nia nie zwracac juz uwagi bo inaczej to sie wścieknę,takiego mam nerwa ,ze jeszcze mam to cholerstwo na nodze.

alawpr wrote:

W czasie tak intensywnych dni,połamana nie boli nic a nic w miejscu złamania,ale za to zaczyna mi dokuczac stopa ,czy staw skoowy.Nie jest to uciążliwe jakoś szczególnie ale cos tam sie dzieje.Moze połamaną lekko przemęczyłam.Staram sie na nia nie zwracac juz uwagi bo inaczej to sie wścieknę,takiego mam nerwa ,ze jeszcze mam to cholerstwo na nodze.

Najwyższy czas! I nawet nie waż się wracać z czymś na nodze tego trzynastego! Dozwolona jedynie skarpeta!

witch wrote:

alawpr wrote:

Melduje ,że pazury całe a mąż spoko wodza -jeszcze dycha;-)

Ty wracasz do zdrowia a On biedulek pewnie poszukuje sanatorium na skołatane nerwy :)

Ja mu dam skolatane nerwy.!! Nie robi nic czego ja nie robiłam i teraz wie jak to jest -praca,dom dzieci,itp....duperele...

Aurora wrote:

alawpr wrote:

Najwyższy czas! I nawet nie waż się wracać z czymś na nodze tego trzynastego! Dozwolona jedynie skarpeta!

Nie ma bata,jestem tak nastawiona bojowo na to cholerstwo!!

Dziewczyny ,tak jestem wsciekla jak osa na ten gips,bo jakos pierwszy raz od tego połamania czuje sie naprawde dobrze.Zaczynam dłuzej posypiac,brac sie za jakieś czynności domowe.Nawet nieudolnie pomachałam mopem po podładze.porobiłam porzadki w bieliźniarce i porobiłam sama osobiście pranie.tzn sama ją zapakowałam.Trwa to niemiłosiernie długo ale zawsze ;-)

A co do prania to podejrzewam,że ktos mi tego prania podrzucił ,bo to co zastałam w pralni to jakis horror.Jezuniu ja nie wiem co te moje chłopy robiły ,ale to co ujrzałam to szok.Wszystko to co było poszukiwane,znalazło sie w praniu.a leżec musiało naprawdę dłuuuugo!! Więc będe wytracac czas bawiąc się w szopa pracza,bo potrwa to naprawde długo aby z tym tobołem sie rozprawic.

alawpr wrote:

A co do prania to podejrzewam,że ktos mi tego prania podrzucił ,bo to co zastałam w pralni to jakis horror.Jezuniu ja nie wiem co te moje chłopy robiły ,ale to co ujrzałam to szok.Wszystko to co było poszukiwane,znalazło sie w praniu.a leżec musiało naprawdę dłuuuugo!! Więc będe wytracac czas bawiąc się w szopa pracza,bo potrwa to naprawde długo aby z tym tobołem sie rozprawic.

Nie ma to jak damskie zarządzanie!

Jeszcze ja!

24.11.2009r Kasiek79

26.11.2009 Raptor

27.11.2009r Aga-ka16

30.11.2009r Packard, ojacie

13.12.2009r Alawpr

16.12.2009r Dota

28.12.2009r Witch

16.02.2010r LillaKorn

ojacie wrote: