Dota Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Albwik a ferie jak u Ciebie wypadają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albwik Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Dota wrote: Albwik wrote: Ale nie wiem czy wróce 1 lutego do szkoły, bo jak 26 mają zamiar wyjmować żelastwo to trzeba potem przez jakiś czas uważać, więc chyba do marca wezme. Pytałam ortopedy i po usunięciu zespolenia normalnie wystawiane jest zwolnienie lekarskie na 3 tygodnie. No to do marca będę miał zwolnienie i potem powrót do normalnego życia. Chyba musze niedługo na basen zacząć chodzić, żeby odbudować mięsień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ja wróciłą z wypadu sklepowego i..... jeju ja nie mogę wychodzic na miasto miałą kupic kolczyki i co...................... nakupowała tyle ze kleżanka na dwa razy wnoiła mi to do domu a kolczyków......................... ani widu ani słychu w tych torbach Mąz poszedł własnie do pracy to tylko zdązyłą wpaśc i obiad mu dac a za godzinę musze ewakuowac sie jakos po dzieciaki. Wiecie co dizisja u na smokro i......................... jak będe tak codziennie chodziła z obciazaniem nogi to schodzę cały obcas, Wiecie drewienko namokło i momnetalnie sie schodzi. Czuje ze za tydzien na kontroli pojawię się bez tego drewnianego obcasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albwik Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ferie chyba w połowie lutego. Więc po feriach może wróce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Albwik wrote: Dota wrote: Albwik wrote: Ale nie wiem czy wróce 1 lutego do szkoły, bo jak 26 mają zamiar wyjmować żelastwo to trzeba potem przez jakiś czas uważać, więc chyba do marca wezme. Pytałam ortopedy i po usunięciu zespolenia normalnie wystawiane jest zwolnienie lekarskie na 3 tygodnie. No to do marca będę miał zwolnienie i potem powrót do normalnego życia. Chyba musze niedługo na basen zacząć chodzić, żeby odbudować mięsień ja jak tylko zdejme gips to na wzmocnienie mięsni mam zalecenie rowerek stacjonarny i pływalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Albwik wrote: Ferie chyba w połowie lutego. Więc po feriach może wróce. Tak by było najlepiej, rozpoczyniesz nowy semestr już normalnie w szkole z klasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Albwik wrote: Ferie chyba w połowie lutego. Więc po feriach może wróce. a jakie ty województwo to ci pwoiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albwik Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ok ja lece Dosyć nasiedziałem się przed komputerem przez te kilka miesięcy :d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albwik Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 woj. łódzkie / Bełchatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Albwik wrote: woj. łódzkie / Bełchatów to masz ferie 15-28 luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Trzymaj się Albwik. Czyli powracasz w świat 1 marca 2010r. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 kasiek79 wrote: prazynka wrote: marchewka wrote: a jak się masz teraz, udalo się wreszcie zacząć rehabilitacje? czy to sudek powoduje ze te kości takie cienkie? czy wspomaganie się chemią na kości to poprawi co mówią lekarze? Stoję w miejscu. Biorę leki, laser i pole, kiepsko jest a rokowania trudne do przewidzenia, raczej niekorzystne kurde i nic lepiej po lekach i zabiegach??? Nic. Mimo wspólnej przyczyny dla której się tu znaleźliśmy muszę stwierdzić, że do Was pędzących z perspektywami ku zdrowiu nie pasuję. Trzymam kciuki za Was wszystkich, oby kości zrosły się jak najlepiej, mięśnie odbudowały i po złamaniach zostały tylko wspomnienia. Dziękuję za wsparcie, wysłuchanie, rady i ciepło, które tu znalazłam.Trzymajcie się cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Prazynko , a co ty ??? Mowę pozegnalną napisałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Prazynko mam nadzieje ,ze nie masz zamiaru rezygnowac z forum? nie załamuj sie . !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 prazynka wrote: marchewka wrote: prazynka wrote: Tradycyjnie zajrzałam podczas bezsennej nocy bo jutro, kiedy będziecie pełni sił pedałować, ćwiczyć i się laserować to ja będę miała oczy na zapałkach dodałam zdjęcia moich wystających drutów Kirschnera, dwa są z góry a dwa od pięty, chyba przez to tak długo mnie nie uruchamiano i tak sobie myślę czy lepsze wyjmowane druty i pół roku o jednej nodze czy śruby na zawsze i szybka rehabilitacja jak u Was.. nurtuje mnie to pytanie niezmiernie... Również pełna sesja RTG z porównaniem logi lewej i prawej łącznie z komentarzami, aby nie było tak grobowo zmykam spróbować wpaść w ramiona Morfeusza a jak się masz teraz, udalo się wreszcie zacząć rehabilitacje? czy to sudek powoduje ze te kości takie cienkie? czy wspomaganie się chemią na kości to poprawi co mówią lekarze? Stoję w miejscu. Biorę leki, laser i pole, kiepsko jest a rokowania trudne do przewidzenia, raczej niekorzystne Prażynko, Ty musisz iśc do najlepszego speca do jakiego da się pójść, to nie moze być tak wszystko źle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Prazynko nie mozesz pisac ,że nie pasujesz do forum !!!! Tu byli tacy którzy zrastali się 2 i 3 lata,mieli nie tylko problemy ze zrastaniem,były sudeki,zrosty rzekome.powtórne złamania tego samego miejsca. Nie mozesz sie poddawac.Masz cel-doczekac do wizyty w styczniu.Zacząc trzymac sie jednej wytyczonej drogi-dojsc do zdrowia.!!! Uwierz mi to wszystko minie i sie skończy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 prazynka wrote: kasiek79 wrote: prazynka wrote: Stoję w miejscu. Biorę leki, laser i pole, kiepsko jest a rokowania trudne do przewidzenia, raczej niekorzystne kurde i nic lepiej po lekach i zabiegach??? Nic. Mimo wspólnej przyczyny dla której się tu znaleźliśmy muszę stwierdzić, że do Was pędzących z perspektywami ku zdrowiu nie pasuję. Trzymam kciuki za Was wszystkich, oby kości zrosły się jak najlepiej, mięśnie odbudowały i po złamaniach zostały tylko wspomnienia. Dziękuję za wsparcie, wysłuchanie, rady i ciepło, które tu znalazłam.Trzymajcie się cieplutko. co to, pożegnanie jakies? ja juz cztery turnusy tu jestem, a Ty tak piszesz, a jeszcze tyle nie zaliczylaś !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Cholera jasna,czy my coś przeoczyłyśmy w związku z Prazynką???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Albwik wrote: Tak, wiem że będzie taki sam. U mnie też co raz lepiej z wyglądem nogi, ale mam czas do 26 stycznia 2010, żeby nadrobić 4cm Wycwiczysz nogę Cieszę sie ,ze u Ciebie wszystko dobrze i powróciłes prawie na łono sprawnych.Do 26 stycznia czas ci szybko minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 alawpr wrote:Cholera jasna,czy my coś przeoczyłyśmy w związku z Prazynką????nie wiem, myślę, że ma dziewczyna ciężko bo wszyscy tu ida do przodu z leczeniem,co chwila jakies dobre wieści, a ona biedna w miejscu stoi, cięzko pocieszac gadaniem, że ja to też tak mialam, mi też cięzko, mi też się nie zrastało...itd bo u nas większości to odchodzi do lamusa, choć to nigdy nic nie wiadomo...Prazynko nie załamuj się, nadzieję trzeba mieć zawsze, choćby nie wiem jak było źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Dota wrote:Dziś ważny dzień Albwik a wczoraj A.witch wrote:03.12.2009r Aurora, Jasmar + Edziag = kawka - Gocha5 (kawka wirtualna), Pedro08.12.2009r Kasiek7913.12.2009r Alawpr16.12.2009r Dota21.12.2009r Żabka28.12.2009r Witch04.01.2010r Marchewka26.01.2010r Albwik - usunięcie zespolenia16.02.2010r LillaKorn3 grudnia zapowiada się bardzo ciekawym dniem kontrolno-towarzyskim !3-go to wy jakąś imprezkę zorganizujcie w tym szpitalu. Ale sie będzie działo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 marchewka wrote:alawpr wrote:Cholera jasna,czy my coś przeoczyłyśmy w związku z Prazynką????nie wiem, myślę, że ma dziewczyna ciężko bo wszyscy tu ida do przodu z leczeniem,co chwila jakies dobre wieści, a ona biedna w miejscu stoi, cięzko pocieszac gadaniem, że ja to też tak mialam, mi też cięzko, mi też się nie zrastało...itd bo u nas większości to odchodzi do lamusa, choć to nigdy nic nie wiadomo...Prazynko nie załamuj się, nadzieję trzeba mieć zawsze, choćby nie wiem jak było źleMasz Marchewka racje.Kazdemu z nas było i jest ciężko.Śmiejemy sie i wygłupiamy ale każdy z tyłu głowy ma ten strach i lęk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 marchewka wrote:alawpr wrote:Cholera jasna,czy my coś przeoczyłyśmy w związku z Prazynką????nie wiem, myślę, że ma dziewczyna ciężko bo wszyscy tu ida do przodu z leczeniem,co chwila jakies dobre wieści, a ona biedna w miejscu stoi, cięzko pocieszac gadaniem, że ja to też tak mialam, mi też cięzko, mi też się nie zrastało...itd bo u nas większości to odchodzi do lamusa, choć to nigdy nic nie wiadomo...Prazynko nie załamuj się, nadzieję trzeba mieć zawsze, choćby nie wiem jak było źleDziewczyna jest sama z synkiem i to też jest sytuacja ciężka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 alawpr wrote:marchewka wrote:alawpr wrote:Cholera jasna,czy my coś przeoczyłyśmy w związku z Prazynką????nie wiem, myślę, że ma dziewczyna ciężko bo wszyscy tu ida do przodu z leczeniem,co chwila jakies dobre wieści, a ona biedna w miejscu stoi, cięzko pocieszac gadaniem, że ja to też tak mialam, mi też cięzko, mi też się nie zrastało...itd bo u nas większości to odchodzi do lamusa, choć to nigdy nic nie wiadomo...Prazynko nie załamuj się, nadzieję trzeba mieć zawsze, choćby nie wiem jak było źleDziewczyna jest sama z synkiem i to też jest sytuacja ciężka.no tak, samemu to kiepsko, już nie mówiąc o psychice, to tak zwyczajnie organizacyjnie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 prazynka wrote: kasiek79 wrote: prazynka wrote: Stoję w miejscu. Biorę leki, laser i pole, kiepsko jest a rokowania trudne do przewidzenia, raczej niekorzystne kurde i nic lepiej po lekach i zabiegach??? Nic. Mimo wspólnej przyczyny dla której się tu znaleźliśmy muszę stwierdzić, że do Was pędzących z perspektywami ku zdrowiu nie pasuję. Trzymam kciuki za Was wszystkich, oby kości zrosły się jak najlepiej, mięśnie odbudowały i po złamaniach zostały tylko wspomnienia. Dziękuję za wsparcie, wysłuchanie, rady i ciepło, które tu znalazłam.Trzymajcie się cieplutko. Prażynko! TAk nie można, co to znaczy raczej niekorzystne, gdzie wiara i nadzieja,wiem łatwo mówić ,ale poddać sie to jest najgorsze co możesz zrobić. i nie waż się wypisywać z tego forum!!! To forum jest potzrebne nam wszystkim.połamanym ,pozrastanym ,kuśtykającym etc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 alawpr wrote: Cholera jasna,czy my coś przeoczyłyśmy w związku z Prazynką???? nie kochana nic nie przeoczyłyśmy Myslę że dopada ja jakas deprecha. Jak dla mnie z tego co ona opisuje ze u tylu lekrzy byla i nie ma zadnego efektu ta sparwa nadaje się tlyko do TV i ja nie żartuje. Nie moze byc ta ze sa leki sa zabiegi i zero poprawy. Ktospowienien się powaznie za ta sprawe wziąść. Ja bym narobiła barabanu i...................... stanela n arzęsach zeby coś z tym zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 kasiek79 wrote: alawpr wrote: Cholera jasna,czy my coś przeoczyłyśmy w związku z Prazynką???? nie kochana nic nie przeoczyłyśmy Myslę że dopada ja jakas deprecha. Jak dla mnie z tego co ona opisuje ze u tylu lekrzy byla i nie ma zadnego efektu ta sparwa nadaje się tlyko do TV i ja nie żartuje. Nie moze byc ta ze sa leki sa zabiegi i zero poprawy. Ktospowienien się powaznie za ta sprawe wziąść. Ja bym narobiła barabanu i...................... stanela n arzęsach zeby coś z tym zrobic żgadzam się!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 alawpr wrote:marchewka wrote:alawpr wrote:Cholera jasna,czy my coś przeoczyłyśmy w związku z Prazynką????nie wiem, myślę, że ma dziewczyna ciężko bo wszyscy tu ida do przodu z leczeniem,co chwila jakies dobre wieści, a ona biedna w miejscu stoi, cięzko pocieszac gadaniem, że ja to też tak mialam, mi też cięzko, mi też się nie zrastało...itd bo u nas większości to odchodzi do lamusa, choć to nigdy nic nie wiadomo...Prazynko nie załamuj się, nadzieję trzeba mieć zawsze, choćby nie wiem jak było źleMasz Marchewka racje.Kazdemu z nas było i jest ciężko.Śmiejemy sie i wygłupiamy ale każdy z tyłu głowy ma ten strach i lęk.DOKŁADNIE!!!!!!!!!! To ze ktos się zrsta to nie znaczy że nie spotka go zaraz coś złego (zapalenie zył) to ze jest etraz źle to nie znaczy ze zaraz będzie lepiej. Ja ją rozumiem ze pewnie dpadł ja doł a tu dodatkowo działa jej bezsennośc 9pamietam swoje jazdy jak miałą starszny problem ze spaniem). I nie jest tu tlyko i wyłącznie wina nogi ale i tego ze ejst sama ze doszły komplikacje i że ma zbyt malego syna któy sie nia zajmie. Po prostu nie ma nikogo a dodatkowo przyczepil sie do niej Sudek. ALe mi sie w głowie nie mieci ze tak się z tym zyje Że nie ma na oto żadnej rady..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 kasiek79 wrote:alawpr wrote:marchewka wrote:nie wiem, myślę, że ma dziewczyna ciężko bo wszyscy tu ida do przodu z leczeniem,co chwila jakies dobre wieści, a ona biedna w miejscu stoi, cięzko pocieszac gadaniem, że ja to też tak mialam, mi też cięzko, mi też się nie zrastało...itd bo u nas większości to odchodzi do lamusa, choć to nigdy nic nie wiadomo...Prazynko nie załamuj się, nadzieję trzeba mieć zawsze, choćby nie wiem jak było źleMasz Marchewka racje.Kazdemu z nas było i jest ciężko.Śmiejemy sie i wygłupiamy ale każdy z tyłu głowy ma ten strach i lęk.DOKŁADNIE!!!!!!!!!! To ze ktos się zrsta to nie znaczy że nie spotka go zaraz coś złego (zapalenie zył) to ze jest etraz źle to nie znaczy ze zaraz będzie lepiej. Ja ją rozumiem ze pewnie dpadł ja doł a tu dodatkowo działa jej bezsennośc 9pamietam swoje jazdy jak miałą starszny problem ze spaniem). I nie jest tu tlyko i wyłącznie wina nogi ale i tego ze ejst sama ze doszły komplikacje i że ma zbyt malego syna któy sie nia zajmie. Po prostu nie ma nikogo a dodatkowo przyczepil sie do niej Sudek. ALe mi sie w głowie nie mieci ze tak się z tym zyje Że nie ma na oto żadnej rady.....................Z jakiego miasta jest Prażynka Nie mogę sobie przypomnieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 żabka wrote:kasiek79 wrote:alawpr wrote:Cholera jasna,czy my coś przeoczyłyśmy w związku z Prazynką????nie kochana nic nie przeoczyłyśmy Myslę że dopada ja jakas deprecha. Jak dla mnie z tego co ona opisuje ze u tylu lekrzy byla i nie ma zadnego efektu ta sparwa nadaje się tlyko do TV i ja nie żartuje. Nie moze byc ta ze sa leki sa zabiegi i zero poprawy. Ktospowienien się powaznie za ta sprawe wziąść. Ja bym narobiła barabanu i...................... stanela n arzęsach zeby coś z tym zrobicżgadzam się!!DOKAŁDNIeWiem zę to łatwo napsiać ale....... wiem tez że tak nie da sie życ.Trzeba zacząć działać bo życie powinniśmy przezyc godnie bez bólu bez cierpienia w radości i szczęściu. I podkreślam PRZEŻYĆ a nie sie poddać gdziec po drodze jak raptem staniemy przed wielka góra na która wydaje sie nam ze nie wejdziemy. PRAŻYNKO jak moge ci jakos pomóc Nie wiem gdzies o tym wszystkim napsiac gdzies to zgłosic to pisz. Na pewno pomoge. Czekam na twoją cała historie i............. będziemy szukac pomocy inaczej. W MEDIACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi