witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: prazynka wrote: Dota wrote: Gdyby w Stacji zamienili czekoladę na Ptasie mleczko to wcale bym się nie obraziła. Jesteście wstrętne baby no tak mi smaka zrobiłyście, że będąc z małym w Centrum Damiana weszłam normalnie na serniczek i kawę A ja biedaczysko skonczyłam z jajkiem na twardo ;-( Ciekawe co mąż powie jak wróci a jajka nie znajdzie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: jasmar wrote: alawpr wrote: Wejdziesz na forum i wszystko opowiesz. Bedzie dobrze To proszę tzrymać kciuki. i za Edziag też Kurdek jutro tyle kontroli, że ani nie posprzątam ani żadnego obiadu nie zrobię. Trudno. Rodzina musi to zrozumieć. Jutro ręce pełne roboty ,z kciukami.Uf...bedzie sie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: Kurdek jutro tyle kontroli, że ani nie posprzątam ani żadnego obiadu nie zrobię. Trudno. Rodzina musi to zrozumieć. Kochana nie ma ludzi niezastąpionych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: alawpr wrote: prazynka wrote: Jesteście wstrętne baby no tak mi smaka zrobiłyście, że będąc z małym w Centrum Damiana weszłam normalnie na serniczek i kawę A ja biedaczysko skonczyłam z jajkiem na twardo ;-( Ciekawe co mąż powie jak wróci a jajka nie znajdzie ???? Aż sie boję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 prazynka wrote:witch wrote:alawpr wrote:Witch po stomatologu zaniemówiła...?Nieeeeeeeee!!!!! Po stomatologu jest ok. Dostałam wezwanie na komisję w/s zasiłku rehabilitacyjnego - 15-go grudnia.Godzina wezwania pokrywa się z godziną pierwszej rehabilitacji. I znowu problem. Te mnie strasznie kochają Może coś uda się przesunąć?Właśnie planuję podjechać i przesunąć godzinę rehabilitacji. Mam nadzieję, że mi się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: Prazynko musisz tą nozią cwiczyc, bo oszalejesz. słuchajcie. A mnie dziś koleżanka, jak leżałam na polu pyta-a co ty tą nogą tak ruszasz, boli cię czy co?. I ja się zorientowałam, że nią non stop macham. Już chyba nawet przez sen, albo nad ranem jak się rozbudzam. Tak mi to weszło w nawyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 LillaKorn wrote: witch wrote: Kurdek jutro tyle kontroli, że ani nie posprzątam ani żadnego obiadu nie zrobię. Trudno. Rodzina musi to zrozumieć. Kochana nie ma ludzi niezastąpionych! Ale są głodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: alawpr wrote: A ja biedaczysko skonczyłam z jajkiem na twardo ;-( Ciekawe co mąż powie jak wróci a jajka nie znajdzie ???? no nie znów rechocze przed kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: Malgo pisz co u Ciebie. Jakie postępy i osiągnięcia ? u mnie samopoczucie lepsze ale z nózka bez zmian.. tzn. dwie kule u boczku no i moze lepsze obciążanie a tak poza tym to zaczełam czesiej wyjezdzac z domku i moze dlatego was troszeczke tyciu tyciu zaniedbałam.. ale poprawie sie hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: Dota wrote: żabka wrote: Wystosuję petycję do górali,coby nie kierowali halnego nad morze! O tak, bądź błogosławiona Żabko. Na wyskości Żuław halnemu mówimy STOP. Wnoszę petycję aby na wysokości śląska już przystopował. Nie lubię wiatrów jak cholercia. Burza a i owszem może być ale nie wiatry ! Żaden Śląsk bo się tam wybieram!!! Co najwyżej Zakopane!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: Prazynko musisz tą nozią cwiczyc, bo oszalejesz. słuchajcie. A mnie dziś koleżanka, jak leżałam na polu pyta-a co ty tą nogą tak ruszasz, boli cię czy co?. I ja się zorientowałam, że nią non stop macham. Już chyba nawet przez sen, albo nad ranem jak się rozbudzam. Tak mi to weszło w nawyk To ja tak palcami ruszam.To sie tak jakoś dzieje samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 jasmar wrote: witch wrote: alawpr wrote: A ja biedaczysko skonczyłam z jajkiem na twardo ;-( Ciekawe co mąż powie jak wróci a jajka nie znajdzie ???? no nie znów rechocze przed kompem Pewnie do tego jajka mordka Ci się smieje. Alawpr biedny mąż. Teraz Jasmar zagięła parol na drugie jajko Twojego męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: Kurdek jutro tyle kontroli, że ani nie posprzątam ani żadnego obiadu nie zrobię. Trudno. Rodzina musi to zrozumieć. Obiecuje dać znać zaraz jak wrócę(po lekarzu jade jeszcze na zabiegi) może na kolację coś zdążysz przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: witch wrote: Dota wrote: O nie, nie przez nas !!! Złe moce czuwają ! A ze mnie prezes jak z koziej d..y trąba Jakiś pesymizm nam sie tu zakradł . Zaraz powiecie, że przyszedł za mną ze Śląska, tzn. z Warszawy bo ja lewonożna połamana jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 rOdzina róciła!!!!! Kryc się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 malgo85 wrote: witch wrote: Malgo pisz co u Ciebie. Jakie postępy i osiągnięcia ? u mnie samopoczucie lepsze ale z nózka bez zmian.. tzn. dwie kule u boczku no i moze lepsze obciążanie a tak poza tym to zaczełam czesiej wyjezdzac z domku i moze dlatego was troszeczke tyciu tyciu zaniedbałam.. ale poprawie sie hihi "tyciu-tyciu" ? To jak u Ciebie wygląda dużo ? Już zapomniałyśmy jak wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 prazynka wrote: witch wrote: Dota wrote: O tak, bądź błogosławiona Żabko. Na wyskości Żuław halnemu mówimy STOP. Wnoszę petycję aby na wysokości śląska już przystopował. Nie lubię wiatrów jak cholercia. Burza a i owszem może być ale nie wiatry ! Żaden Śląsk bo się tam wybieram!!! Co najwyżej Zakopane!!! Już dziś tak nie wieje. Ale nózka pewnie na ten wiatr pobolewa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: jasmar wrote: witch wrote: Ciekawe co mąż powie jak wróci a jajka nie znajdzie ???? no nie znów rechocze przed kompem Pewnie do tego jajka mordka Ci się smieje. Alawpr biedny mąż. Teraz Jasmar zagięła parol na drugie jajko Twojego męża. No i po chłopie.!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: rOdzina róciła!!!!! Kryc się!!!! Już widać po literówce, że cię trzasnęli hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: malgo85 wrote: witch wrote: Malgo pisz co u Ciebie. Jakie postępy i osiągnięcia ? u mnie samopoczucie lepsze ale z nózka bez zmian.. tzn. dwie kule u boczku no i moze lepsze obciążanie a tak poza tym to zaczełam czesiej wyjezdzac z domku i moze dlatego was troszeczke tyciu tyciu zaniedbałam.. ale poprawie sie hihi "tyciu-tyciu" ? To jak u Ciebie wygląda dużo ? Już zapomniałyśmy jak wyglądasz A ja nawet pociemnialam z tesknoty ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 prazynka wrote: alawpr wrote: witch wrote: Złe moce czuwają ! A ze mnie prezes jak z koziej d..y trąba Jakiś pesymizm nam sie tu zakradł . Zaraz powiecie, że przyszedł za mną ze Śląska, tzn. z Warszawy bo ja lewonożna połamana jestem Prażynka ja mam prawą złamaną więc zaraz lewą dostaniesz takiego kopa, że "zwrócisz" ciacho i kawę !!!!!!!! Nie bierz wszystkiego do siebie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgo85 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote:Malgo85,ty sie tu tłumacz gdzies zagineła.Bo za karę wszystko bedziesz musiala przeczytac!!Alawpr uwierz mi ze jak juz moge jezdzic autem to wyjezdzam z domku o godz 6.30 i wracam wieczorem wymeczona ale co tam ja sie ciesze ze w koncu czuje zmeczenie hihimusze ponadrabiac zaległosci i poodwiedzac teraz tych którzy odwiedzali mnie jak siedziałam całymi dniami w domku.. rano basen pozniej rehab.. pozniej kolezanka po drodze jakis sklepik z odzieza i tak mi mijaja dni ze nie dawno była niedziela a jutro juz czwartek boze ale to spieprza szybko.. za chwile styczen iiiiiii nastepna kontrola w kttórej sie okaze albo żegnam sie z kulami albo witam sie z kolejna trzecia operacją czego bardzo bym nie chciała! a teraz ide sie pluskac i czekam na bardzo fajny filmik na polsacie [polecam miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: witch wrote: jasmar wrote: no nie znów rechocze przed kompem Pewnie do tego jajka mordka Ci się smieje. Alawpr biedny mąż. Teraz Jasmar zagięła parol na drugie jajko Twojego męża. No i po chłopie.!! Nie bój nic Ala odstąpię Ci mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: rOdzina róciła!!!!! Kryc się!!!! Już widać po literówce, że cię trzasnęli hi hi Takie mnie telepoty dopadły ,ze nie wiem co i jak napisac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: witch wrote: Pewnie do tego jajka mordka Ci się smieje. Alawpr biedny mąż. Teraz Jasmar zagięła parol na drugie jajko Twojego męża. No i po chłopie.!! Nie bój nic Ala odstąpię Ci mojego Pewnie tez już wybrakowany ? Zbyt szybko się Go pozbywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 No to Malgo widac wróciłaś do życia pełną parą. Tak trzymaj. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 malgo85 wrote:alawpr wrote:Malgo85,ty sie tu tłumacz gdzies zagineła.Bo za karę wszystko bedziesz musiala przeczytac!!Alawpr uwierz mi ze jak juz moge jezdzic autem to wyjezdzam z domku o godz 6.30 i wracam wieczorem wymeczona ale co tam ja sie ciesze ze w koncu czuje zmeczenie hihimusze ponadrabiac zaległosci i poodwiedzac teraz tych którzy odwiedzali mnie jak siedziałam całymi dniami w domku.. rano basen pozniej rehab.. pozniej kolezanka po drodze jakis sklepik z odzieza i tak mi mijaja dni ze nie dawno była niedziela a jutro juz czwartek boze ale to spieprza szybko.. za chwile styczen iiiiiii nastepna kontrola w kttórej sie okaze albo żegnam sie z kulami albo witam sie z kolejna trzecia operacją czego bardzo bym nie chciała! a teraz ide sie pluskac i czekam na bardzo fajny filmik na polsacie [polecam miłego wieczorku Musze zwolac rade starszych i zdecydujemy czy ci wybaczamy te szaleństwa,zwłaszcza zakupowe-odziezowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: jasmar wrote: alawpr wrote: rOdzina róciła!!!!! Kryc się!!!! Już widać po literówce, że cię trzasnęli hi hi Takie mnie telepoty dopadły ,ze nie wiem co i jak napisac.... Pluj tymi jajkami - wzbudzaj litość w chłopie !!!!!!!!!!!!!!!! Może szafa Cię ominie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: witch wrote: Pewnie do tego jajka mordka Ci się smieje. Alawpr biedny mąż. Teraz Jasmar zagięła parol na drugie jajko Twojego męża. No i po chłopie.!! Nie bój nic Ala odstąpię Ci mojego Z jajkami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: prazynka wrote: alawpr wrote: Jakiś pesymizm nam sie tu zakradł . Zaraz powiecie, że przyszedł za mną ze Śląska, tzn. z Warszawy bo ja lewonożna połamana jestem Prażynka ja mam prawą złamaną więc zaraz lewą dostaniesz takiego kopa, że "zwrócisz" ciacho i kawę !!!!!!!! Nie bierz wszystkiego do siebie ! Ha ha a Witch lewą ma ze śrubka-to nieźle zaboli. Aż Ci Prażynko współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi