Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

alawpr wrote:

prazynka wrote:

Dota wrote:

Gdyby w Stacji zamienili czekoladę na Ptasie mleczko to wcale bym się nie obraziła.

Jesteście wstrętne baby :D no tak mi smaka zrobiłyście, że będąc z małym w Centrum Damiana weszłam normalnie na serniczek i kawę :P

A ja biedaczysko skonczyłam z jajkiem na twardo ;-(

Ciekawe co mąż powie jak wróci a jajka nie znajdzie ????

witch wrote:

jasmar wrote:

alawpr wrote:

Wejdziesz na forum i wszystko opowiesz. Bedzie dobrze ;-)

To proszę tzrymać kciuki. i za Edziag też

Kurdek jutro tyle kontroli, że ani nie posprzątam ani żadnego obiadu nie zrobię. Trudno. Rodzina musi to zrozumieć.

Jutro ręce pełne roboty ,z kciukami.Uf...bedzie sie działo.

witch wrote:

alawpr wrote:

prazynka wrote:

Jesteście wstrętne baby :D no tak mi smaka zrobiłyście, że będąc z małym w Centrum Damiana weszłam normalnie na serniczek i kawę :P

Aż sie boję...

prazynka wrote:
witch wrote:
alawpr wrote:
Witch po stomatologu zaniemówiła...?
Nieeeeeeeee!!!!! Po stomatologu jest ok. Dostałam wezwanie na komisję w/s zasiłku rehabilitacyjnego - 15-go grudnia.
Godzina wezwania pokrywa się z godziną pierwszej rehabilitacji. I znowu problem. Te mnie strasznie kochają :(
Może coś uda się przesunąć?
Właśnie planuję podjechać i przesunąć godzinę rehabilitacji. Mam nadzieję, że mi się uda.

alawpr wrote:

Prazynko musisz tą nozią cwiczyc, bo oszalejesz.

słuchajcie. A mnie dziś koleżanka, jak leżałam na polu pyta-a co ty tą nogą tak ruszasz, boli cię czy co?. I ja się zorientowałam, że nią non stop macham. Już chyba nawet przez sen, albo nad ranem jak się rozbudzam. Tak mi to weszło w nawyk

LillaKorn wrote:

witch wrote:

Kurdek jutro tyle kontroli, że ani nie posprzątam ani żadnego obiadu nie zrobię. Trudno. Rodzina musi to zrozumieć.

Kochana nie ma ludzi niezastąpionych!

Ale są głodni :)

witch wrote:

Malgo pisz co u Ciebie. Jakie postępy i osiągnięcia ?

u mnie samopoczucie lepsze ale z nózka bez zmian.. tzn. dwie kule u boczku no i moze lepsze obciążanie a tak poza tym to zaczełam czesiej wyjezdzac z domku i moze dlatego was troszeczke tyciu tyciu zaniedbałam.. ale poprawie sie hihi

witch wrote:

Dota wrote:

żabka wrote:

Wystosuję petycję do górali,coby nie kierowali halnego nad morze!:)

O tak, bądź błogosławiona Żabko. Na wyskości Żuław halnemu mówimy STOP.

Wnoszę petycję aby na wysokości śląska już przystopował. Nie lubię wiatrów jak cholercia. Burza a i owszem może być ale nie wiatry !

Żaden Śląsk bo się tam wybieram!!! Co najwyżej Zakopane!!!

jasmar wrote:

alawpr wrote:

Prazynko musisz tą nozią cwiczyc, bo oszalejesz.

słuchajcie. A mnie dziś koleżanka, jak leżałam na polu pyta-a co ty tą nogą tak ruszasz, boli cię czy co?. I ja się zorientowałam, że nią non stop macham. Już chyba nawet przez sen, albo nad ranem jak się rozbudzam. Tak mi to weszło w nawyk

To ja tak palcami ruszam.To sie tak jakoś dzieje samo.

jasmar wrote:

witch wrote:

alawpr wrote:

no nie znów rechocze przed kompem

Pewnie do tego jajka mordka Ci się smieje. Alawpr biedny mąż. Teraz Jasmar zagięła parol na drugie jajko Twojego męża.

witch wrote:

Obiecuje dać znać zaraz jak wrócę(po lekarzu jade jeszcze na zabiegi) może na kolację coś zdążysz przygotować

alawpr wrote:

witch wrote:

Dota wrote:

O nie, nie przez nas !!!

Złe moce czuwają ! A ze mnie prezes jak z koziej d..y trąba :)

Jakiś pesymizm nam sie tu zakradł .

Zaraz powiecie, że przyszedł za mną ze Śląska, tzn. z Warszawy bo ja lewonożna połamana jestem :P

malgo85 wrote:

witch wrote:

u mnie samopoczucie lepsze ale z nózka bez zmian.. tzn. dwie kule u boczku no i moze lepsze obciążanie a tak poza tym to zaczełam czesiej wyjezdzac z domku i moze dlatego was troszeczke tyciu tyciu zaniedbałam.. ale poprawie sie hihi

"tyciu-tyciu" ? To jak u Ciebie wygląda dużo ? Już zapomniałyśmy jak wyglądasz :)

prazynka wrote:

witch wrote:

Dota wrote:

O tak, bądź błogosławiona Żabko. Na wyskości Żuław halnemu mówimy STOP.

Wnoszę petycję aby na wysokości śląska już przystopował. Nie lubię wiatrów jak cholercia. Burza a i owszem może być ale nie wiatry !

Żaden Śląsk bo się tam wybieram!!! Co najwyżej Zakopane!!!

Już dziś tak nie wieje. Ale nózka pewnie na ten wiatr pobolewa??

witch wrote:

jasmar wrote:

witch wrote:

Pewnie do tego jajka mordka Ci się smieje. Alawpr biedny mąż. Teraz Jasmar zagięła parol na drugie jajko Twojego męża.

No i po chłopie.!!

witch wrote:

malgo85 wrote:

witch wrote:

"tyciu-tyciu" ? To jak u Ciebie wygląda dużo ? Już zapomniałyśmy jak wyglądasz :)

A ja nawet pociemnialam z tesknoty ;-(

prazynka wrote:

alawpr wrote:

witch wrote:

Złe moce czuwają ! A ze mnie prezes jak z koziej d..y trąba :)

Zaraz powiecie, że przyszedł za mną ze Śląska, tzn. z Warszawy bo ja lewonożna połamana jestem :P

Prażynka ja mam prawą złamaną więc zaraz lewą dostaniesz takiego kopa, że "zwrócisz" ciacho i kawę !!!!!!!! Nie bierz wszystkiego do siebie !

alawpr wrote:
Malgo85,ty sie tu tłumacz gdzies zagineła.Bo za karę wszystko bedziesz musiala przeczytac!!
Alawpr uwierz mi ze jak juz moge jezdzic autem to wyjezdzam z domku o godz 6.30 i wracam wieczorem wymeczona ale co tam ja sie ciesze ze w koncu czuje zmeczenie hihi
musze ponadrabiac zaległosci i poodwiedzac teraz tych którzy odwiedzali mnie jak siedziałam całymi dniami w domku.. rano basen pozniej rehab.. pozniej kolezanka po drodze jakis sklepik z odzieza i tak mi mijaja dni ze nie dawno była niedziela a jutro juz czwartek boze ale to spieprza szybko.. za chwile styczen iiiiiii nastepna kontrola w kttórej sie okaze albo żegnam sie z kulami ;) albo witam sie z kolejna trzecia operacją :( czego bardzo bym nie chciała! a teraz ide sie pluskac i czekam na bardzo fajny filmik na polsacie :) [polecam :) miłego wieczorku :)

alawpr wrote:

witch wrote:

jasmar wrote:

No i po chłopie.!!

Nie bój nic Ala odstąpię Ci mojego

jasmar wrote:

alawpr wrote:

witch wrote:

No i po chłopie.!!

Pewnie tez już wybrakowany ? Zbyt szybko się Go pozbywasz :)

malgo85 wrote:
alawpr wrote:
Malgo85,ty sie tu tłumacz gdzies zagineła.Bo za karę wszystko bedziesz musiala przeczytac!!
Alawpr uwierz mi ze jak juz moge jezdzic autem to wyjezdzam z domku o godz 6.30 i wracam wieczorem wymeczona ale co tam ja sie ciesze ze w koncu czuje zmeczenie hihi
musze ponadrabiac zaległosci i poodwiedzac teraz tych którzy odwiedzali mnie jak siedziałam całymi dniami w domku.. rano basen pozniej rehab.. pozniej kolezanka po drodze jakis sklepik z odzieza i tak mi mijaja dni ze nie dawno była niedziela a jutro juz czwartek boze ale to spieprza szybko.. za chwile styczen iiiiiii nastepna kontrola w kttórej sie okaze albo żegnam sie z kulami ;) albo witam sie z kolejna trzecia operacją :( czego bardzo bym nie chciała! a teraz ide sie pluskac i czekam na bardzo fajny filmik na polsacie :) [polecam :) miłego wieczorku :)
Musze zwolac rade starszych i zdecydujemy czy ci wybaczamy te szaleństwa,zwłaszcza zakupowe-odziezowe....

alawpr wrote:

jasmar wrote:

alawpr wrote:

rOdzina róciła!!!!! Kryc się!!!!

Już widać po literówce, że cię trzasnęli hi hi

Takie mnie telepoty dopadły ,ze nie wiem co i jak napisac....

Pluj tymi jajkami - wzbudzaj litość w chłopie !!!!!!!!!!!!!!!! Może szafa Cię ominie.

jasmar wrote:

alawpr wrote:

witch wrote:

No i po chłopie.!!

Z jajkami???

witch wrote:

prazynka wrote:

alawpr wrote:

Prażynka ja mam prawą złamaną więc zaraz lewą dostaniesz takiego kopa, że "zwrócisz" ciacho i kawę !!!!!!!! Nie bierz wszystkiego do siebie !

Ha ha a Witch lewą ma ze śrubka-to nieźle zaboli. Aż Ci Prażynko współczuję