jasmar Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: jasmar wrote: alawpr wrote: No i po chłopie.!! Nie bój nic Ala odstąpię Ci mojego Pewnie tez już wybrakowany ? Zbyt szybko się Go pozbywasz Ale mam zapasowych. Szesnastolatek całkiem całkiem. A mały też niczego sobie-ale jeszcze młodociany, więc..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote:malgo85 wrote:alawpr wrote:Malgo85,ty sie tu tłumacz gdzies zagineła.Bo za karę wszystko bedziesz musiala przeczytac!!Alawpr uwierz mi ze jak juz moge jezdzic autem to wyjezdzam z domku o godz 6.30 i wracam wieczorem wymeczona ale co tam ja sie ciesze ze w koncu czuje zmeczenie hihimusze ponadrabiac zaległosci i poodwiedzac teraz tych którzy odwiedzali mnie jak siedziałam całymi dniami w domku.. rano basen pozniej rehab.. pozniej kolezanka po drodze jakis sklepik z odzieza i tak mi mijaja dni ze nie dawno była niedziela a jutro juz czwartek boze ale to spieprza szybko.. za chwile styczen iiiiiii nastepna kontrola w kttórej sie okaze albo żegnam sie z kulami albo witam sie z kolejna trzecia operacją czego bardzo bym nie chciała! a teraz ide sie pluskac i czekam na bardzo fajny filmik na polsacie [polecam miłego wieczorku Musze zwolac rade starszych i zdecydujemy czy ci wybaczamy te szaleństwa,zwłaszcza zakupowe-odziezowe....Jako Naczelna sama decyduj czy "puszczasz" to w niepamięć czy sięgasz po rózgę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: alawpr wrote: jasmar wrote: Już widać po literówce, że cię trzasnęli hi hi Takie mnie telepoty dopadły ,ze nie wiem co i jak napisac.... Pluj tymi jajkami - wzbudzaj litość w chłopie !!!!!!!!!!!!!!!! Może szafa Cię ominie. A jeszcze prania nie zwąchali......Szafa jak nic łeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 jasmar wrote: witch wrote: jasmar wrote: Nie bój nic Ala odstąpię Ci mojego Pewnie tez już wybrakowany ? Zbyt szybko się Go pozbywasz Ale mam zapasowych. Szesnastolatek całkiem całkiem. A mały też niczego sobie-ale jeszcze młodociany, więc..................... Do kryminału nie lezę, nawet za cenę jajek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 jasmar wrote: witch wrote: jasmar wrote: Nie bój nic Ala odstąpię Ci mojego Pewnie tez już wybrakowany ? Zbyt szybko się Go pozbywasz Ale mam zapasowych. Szesnastolatek całkiem całkiem. A mały też niczego sobie-ale jeszcze młodociany, więc..................... Piskląt z natury się nie rusza z gniazda. Co innego dojrzały orzeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote:alawpr wrote:malgo85 wrote:Alawpr uwierz mi ze jak juz moge jezdzic autem to wyjezdzam z domku o godz 6.30 i wracam wieczorem wymeczona ale co tam ja sie ciesze ze w koncu czuje zmeczenie hihimusze ponadrabiac zaległosci i poodwiedzac teraz tych którzy odwiedzali mnie jak siedziałam całymi dniami w domku.. rano basen pozniej rehab.. pozniej kolezanka po drodze jakis sklepik z odzieza i tak mi mijaja dni ze nie dawno była niedziela a jutro juz czwartek boze ale to spieprza szybko.. za chwile styczen iiiiiii nastepna kontrola w kttórej sie okaze albo żegnam sie z kulami albo witam sie z kolejna trzecia operacją czego bardzo bym nie chciała! a teraz ide sie pluskac i czekam na bardzo fajny filmik na polsacie [polecam miłego wieczorku Musze zwolac rade starszych i zdecydujemy czy ci wybaczamy te szaleństwa,zwłaszcza zakupowe-odziezowe....Jako Naczelna sama decyduj czy "puszczasz" to w niepamięć czy sięgasz po rózgę.O nie bez Prezeski nawet takiej do dupy nie podejmuje sie sama decydowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: Takie mnie telepoty dopadły ,ze nie wiem co i jak napisac.... Pluj tymi jajkami - wzbudzaj litość w chłopie !!!!!!!!!!!!!!!! Może szafa Cię ominie. A jeszcze prania nie zwąchali......Szafa jak nic łeee Drzwi w szafie chociaż z dziurką do klucza ??? Bo inaczej to cienko Cię widzę. Naskrobałaś sobie co niemiara dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: Musze zwolac rade starszych i zdecydujemy czy ci wybaczamy te szaleństwa,zwłaszcza zakupowe-odziezowe.... Jako Naczelna sama decyduj czy "puszczasz" to w niepamięć czy sięgasz po rózgę. O nie bez Prezeski nawet takiej do dupy nie podejmuje sie sama decydowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A nie mówiłam ???? Alawpr już pisze, żem jest do dupy. No i się doczekałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 No jeszce dycham,ale musze wydac polecenie ,ze pranie czeka na wywieszenie,i że je zrobił jakiś ktoś i ja nie mam pojęcia kto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: jasmar wrote: alawpr wrote: No i po chłopie.!! Nie bój nic Ala odstąpię Ci mojego Z jajkami??? Tak- może przywieźć Ci z 10 albo i więcej. Ale wszystkie z pieczątkami, z chowu klatkowego. Innych u nas nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: jasmar wrote: Nie bój nic Ala odstąpię Ci mojego Z jajkami??? Tak- może przywieźć Ci z 10 albo i więcej. Ale wszystkie z pieczątkami, z chowu klatkowego. Innych u nas nie ma Kurde a może my o innych jajkach myślimy????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: alawpr wrote: witch wrote: Jako Naczelna sama decyduj czy "puszczasz" to w niepamięć czy sięgasz po rózgę. O nie bez Prezeski nawet takiej do dupy nie podejmuje sie sama decydowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A nie mówiłam ???? Alawpr już pisze, żem jest do dupy. No i się doczekałam Yyyyyyyyyyy......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 To ja juz sama polezę do tej szafy.Dupa mnie pogrążyła.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: jasmar wrote: Nie bój nic Ala odstąpię Ci mojego Z jajkami??? Tak- może przywieźć Ci z 10 albo i więcej. Ale wszystkie z pieczątkami, z chowu klatkowego. Innych u nas nie ma To nie bierz. Zażycz sobie z oznakowaniem A.1 - jak szaleć to szaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: No jeszce dycham,ale musze wydac polecenie ,ze pranie czeka na wywieszenie,i że je zrobił jakiś ktoś i ja nie mam pojęcia kto. Powiedz, że dobrzy ludzie chodzili i pytali w czym pomóc, to poprosiłaś o zrobienie prania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: To ja juz sama polezę do tej szafy.Dupa mnie pogrążyła.......... Po tych jajkach dupsko Ci już urosło ?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 jasmar wrote: jasmar wrote: alawpr wrote: Z jajkami??? Tak- może przywieźć Ci z 10 albo i więcej. Ale wszystkie z pieczątkami, z chowu klatkowego. Innych u nas nie ma Kurde a może my o innych jajkach myślimy????????????????????????? No wlasnie,tak sie w tej szafie zastanawiam ,gdzie te 10 sie pomieściło i to z pieczatkami.Biore to cudo......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: To ja juz sama polezę do tej szafy.Dupa mnie pogrążyła.......... Na jak długo idziesz. Bo ja też muszę iść popedałować, a jak Witch myknie to tylko wiatr we włosach poczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: alawpr wrote: To ja juz sama polezę do tej szafy.Dupa mnie pogrążyła.......... Po tych jajkach dupsko Ci już urosło ?????????????? No chyba nie tak szybko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: To ja juz sama polezę do tej szafy.Dupa mnie pogrążyła.......... Na jak długo idziesz. Bo ja też muszę iść popedałować, a jak Witch myknie to tylko wiatr we włosach poczuje Ale pompką nie oberwiesz -to pewne. Ruszam śmigać o 21.00 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: jasmar wrote: alawpr wrote: Z jajkami??? Tak- może przywieźć Ci z 10 albo i więcej. Ale wszystkie z pieczątkami, z chowu klatkowego. Innych u nas nie ma To nie bierz. Zażycz sobie z oznakowaniem A.1 - jak szaleć to szaleć. Co ty to okaz,,biorę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: jasmar wrote: alawpr wrote: To ja juz sama polezę do tej szafy.Dupa mnie pogrążyła.......... Na jak długo idziesz. Bo ja też muszę iść popedałować, a jak Witch myknie to tylko wiatr we włosach poczuje Ale pompką nie oberwiesz -to pewne. Ruszam śmigać o 21.00 ! To ja też spotkamy się na rogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ja o 21;00 idę cwiczyc prawą.Tylko musze sie wyczolgac z szafy,bo troszke mało miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: witch wrote: jasmar wrote: Tak- może przywieźć Ci z 10 albo i więcej. Ale wszystkie z pieczątkami, z chowu klatkowego. Innych u nas nie ma To nie bierz. Zażycz sobie z oznakowaniem A.1 - jak szaleć to szaleć. Co ty to okaz,,biorę ) Dowiedz sęj czy pierwszy właściciel i czy nie były stuknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 jasmar wrote: witch wrote: jasmar wrote: Na jak długo idziesz. Bo ja też muszę iść popedałować, a jak Witch myknie to tylko wiatr we włosach poczuje Ale pompką nie oberwiesz -to pewne. Ruszam śmigać o 21.00 ! To ja też spotkamy się na rogu Tylko mnie nie rozjedzcie bo ja bede leżec na rogatkach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: Ja o 21;00 idę cwiczyc prawą.Tylko musze sie wyczolgac z szafy,bo troszke mało miejsca A spróbuj w szafie jak wyjdzie-to może taki nowy rodzaj rehabilitacji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: jasmar wrote: witch wrote: Ale pompką nie oberwiesz -to pewne. Ruszam śmigać o 21.00 ! To ja też spotkamy się na rogu Tylko mnie nie rozjedzcie bo ja bede leżec na rogatkach ) Ja na pewno ominę, bo jadę wolno, ale Witch to nie wiem. Ta to mknie jak strzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 jasmar wrote: witch wrote: jasmar wrote: Na jak długo idziesz. Bo ja też muszę iść popedałować, a jak Witch myknie to tylko wiatr we włosach poczuje Ale pompką nie oberwiesz -to pewne. Ruszam śmigać o 21.00 ! To ja też spotkamy się na rogu Czyli tam gdzie zwykle ? Tylko nie zakładaj znowu kurtki tył na przód bo apiać w piersi Cię walnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: Ja o 21;00 idę cwiczyc prawą.Tylko musze sie wyczolgac z szafy,bo troszke mało miejsca A spróbuj w szafie jak wyjdzie-to może taki nowy rodzaj rehabilitacji??? Kurka ,troszkę bedzie dusznawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: jasmar wrote: witch wrote: Ale pompką nie oberwiesz -to pewne. Ruszam śmigać o 21.00 ! To ja też spotkamy się na rogu Tylko mnie nie rozjedzcie bo ja bede leżec na rogatkach ) A to Ty cholernico myto pobierasz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Więcej nie zapłacę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi